Orijinalini görmek için tıklayınız : Çekme karavan sahipleri
İbrahim Erdem
05-06-2020, 13:30
Herkese merhaba
Tatil için alternatif yollar ararken 750 kg altı çekme karavan aramaya başladık. Yakın çevremde hiç olmadığı için buraya sorayım dedim.
Atmosferik benzinli 1.6 araç çeker mi?
Karavan ile sürüş nasıldır?
Karavan ısıtma soğutma işi nasıl olur?
Karavan otelleri mi yoksa boş alan mı?
Önerileriniz ve fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
en iyisi çadır
en basiti, en kullanışlısı, en pratiği, en masrafsızı, en rahatı
karavan fiyatları 3e katlamıştır bile çoktan :)
ben geçen sene karavan bakarken bu caretta 1500 ler 15 20 bin tl arasındaydı şimdi 30 bini geçiktir tahmini.
En kötü 1.6 motor 100 hp 150 torkluk bir araba lazım.
karavan ile sürüş biraz dikkat gerektirir düz yolda zaten çok sorun çıkaracağını zannetmiyorum ama manevrada ekstra dikkat lazım haliyle
750 kg altı araçlardan genelde soğutma olmuyor ama bir çoğunda vebasto mevcut ısıtmada problem yok. hatta bazı kişiler uyku tulumu ile yatıyor vebastoya ihtiyaç kalmıyor. güneşin altına koymazsan öyle aman aman ısınan bi yapısı yok bir kaç modelde üst sunrof kısmına güneş enerjili fan koyduklarını gördüm
ilk kez karavan ile çıkacaksanız karavan alanlarında konaklamanız daha iyi olabilir. karavan kamplarında su tuvalet banyo olabiliyor.
ya biz zaten 2 kişiyiz yatmadan yatmaya kullanırız diyorsan karavan biraz fazla gelebilir. o yüzden bende çadır diyorum hem daha az para bağlarsın hemde karavan ile işim bittikten sonra ya gardaş bunu nereye park edeceğim diye düşünmezsin.
Crawler takipteyim, aracta 3 ton gibi bir ceki demiri var ama onceki sahibi ruhsata isletmemis, isletme maliyeti nedir.
Ruhsat yapilirsa 2 gun deneme icin urun veren firmalar var.
Burak Mehmet
06-06-2020, 08:59
Crawler takipteyim, aracta 3 ton gibi bir ceki demiri var ama onceki sahibi ruhsata isletmemis, isletme maliyeti nedir.
Ruhsat yapilirsa 2 gun deneme icin urun veren firmalar var.
600 tl proje ücreti var 400 tl tse 270 tl ruhsat yaprağına para ödeniyordu en son...
Caretta 1200-1500-1500offroad modellerini kullandım sahip oldum.
750 kg altı bir karavanı sandart bir otomobil rahat rahat çeker. rampalarda biraz yavaşlarsınız o kadar.
karavan parkları ilk etaplarda daha mantıklı bence ufak karavanların eksikleri tuvalet ve elektirik konusunda çünkü
Karavan alacaklara ilk tavsiyem kesinlikle kullanmayacağınız dönemde koyabileceğiniz yeriniz olmalı.
white pigion ve pino karavanı da incelemenizi tavsiye ederim...