Orijinalini görmek için tıklayınız : Cumartesi Gecesi Çeşme'de Mekan Önerisi
Arkadaşlar merhaba
2 arkadaş tek motor (Yeni Kasa XMax250) Çeşme ye gidiyoruz Balıkesir den . 1 gece kalacağız Alaçatı'da .
Cumartesi gecesi takılabileceğimiz ayıların gitmeyeceği mekan önerisi var mı ?
Pazar günü dönüşte Ildır - Küçükbahçe - Tepeboz - Karaburun - Mordoğan - Balıklıova - Gülbahçe - Urla bu yarım adayı gezerek döneceğiz.
https://i.ibb.co/hdZqC8N/dfddf.jpg (https://ibb.co/C9MrW0y)
CloudGrey
12-06-2020, 21:49
alaçatıda pek ayı olmaz.
ama çok kalabalık ... ne var anlamış değilim,
manita istiyor diye 3-4 kere gitim.
son gidişimde çeşme girişindeki shellde 40 dakka benzin alma sırası bekledim...
bida da dedim geleni ..
beşiktaştan hiçbir farkı yokki..
mekanların cogu meyhane tarzı , hepside al birini vur ötekine...
alaçatıda pek ayı olmaz.
bida da dedim geleni ..
Her sene 2-3 defa giderim ama gece mekanlarına çok gitmem.
Nereye gideceğini değil de nereye gitmeyeceğine bir tavsiyem olur.
Cura. Meşrubat 30 lira biralar 50 viski 100 diye gidiyordu. Hani pahalı mekan olur , geçirir ama bi adabı olur. Susuz sabunsuz geçiriyorlar.
https://www.zomato.com/tr/%C3%A7e%C5%9Fme/cura-alacati-alacati/menu
Balıkçı olan Cura Balık değil , Cura Alaçatı olan
RafetAraç
12-06-2020, 23:47
bence bu virüs ortamında yapılacak en mantıksız işlerden biridr alaçatıda mekan aramak....
Mekanlar zaten 12 kapanış diye biliyorum. Eğer açıksa geçen sene alaçatı esnaf iyiydi.
Mekan virüslü mü olsun virüssüz mü
Bira içersek kesin corona tercihimiz olur :)
Bi ince meyhane ye giden oldu mu ?
ahmet3425
13-06-2020, 11:24
mekan konusunda birşey diyemem ama karaburun rotası cok iyimis çeşmeye geçişte en son ben gittiğimde yollar cok dar ve virajlıydı, dikkat etmekte fayda var.
keyifli kazasız belasız sürüşler şimdiden.
ahmet3425
13-06-2020, 11:25
bu arada ek olarak alaçatı eski populerliğini yavaş yavaş yitiriyor. yeni trend Urla ya kayıyor bilginiz olsun.
denizhandinc
13-06-2020, 11:34
bu arada ek olarak alaçatı eski populerliğini yavaş yavaş yitiriyor. yeni trend Urla ya kayıyor bilginiz olsun.
Bodrum> Cesme+Alacata+Urla :)
prodorian
13-06-2020, 16:03
kardeşim gideceksen
Alaçatı-Esnaf
randevusuz almazlar fiyatları biraz kalın ama kaliteli temiz bir yer...
tequila818
13-06-2020, 16:07
Mekandan kasıt ne bilmiyorum ama rakı balık için ada balık fethinin yeri Şifne. Salaş, lezzetli ve fiyatları abartı değil
coolvtec
13-06-2020, 17:10
Arkadaşlar merhaba
2 arkadaş tek motor (Yeni Kasa XMax250) Çeşme ye gidiyoruz Balıkesir den . 1 gece kalacağız Alaçatı'da .
Pazar günü dönüşte Ildır - Küçükbahçe - Tepeboz - Karaburun - Mordoğan - Balıklıova - Gülbahçe - Urla bu yarım adayı gezerek döneceğiz.
https://i.ibb.co/hdZqC8N/dfddf.jpg (https://ibb.co/C9MrW0y)
Dönüş çok yorucu olabilir.
coolvtec
13-06-2020, 17:12
Yerleşim olarak ok ama gece hayatı çok sakindir buralarda Çeşme ve Bodrum' a göre.
ahmet3425
13-06-2020, 17:18
Surekli lux restoranlar aciliyor urlada ciddi bir talep var bizim sektorde, gece hayatida onu takip edebilir.
Erdem K.
13-06-2020, 19:03
Surekli lux restoranlar aciliyor urlada ciddi bir talep var bizim sektorde, gece hayatida onu takip edebilir.
Tavsiye edeceğiniz yeni açılan restaurant isimleri yazarsanız denemek isterim :)
Otel olarak Alaçatı Bi Otel de kaldık.
Meyhane olarak Aysel isimli sokak arası meyhane ye gittik.
7-8 çeşit meze 35 lik rakı 600 TL hesap ödedik.
Otel uygundu. Oda fiyatı 280 ödedik
Motoru sorayım ben de. Aynısı bende de var. Yakın zamanda Bozcaada düşünüyorum. Yorucu oldu mu uzun yol ?
Arkadaşlar merhaba
Mustafa abiye selamlar :)
Motoru sorayım ben de. Aynısı bende de var. Yakın zamanda Bozcaada düşünüyorum. Yorucu oldu mu uzun yol ?
Bana göre olmadı :)
Cumartesi akşamı 18.50 de Balıkesir den çıktık. 22.00 da Alaçatıda oteldeydik.
2-3 sefer mola verdik benzin için arkadaşın sigarası için :)
Dönüşte ise baya geze geze geldik dönüşte araba kullanmaya aynı yorgunluk vardı. 4-5 saat motor sürdük araba sürsek aynı yorgunluk olurdu. Fiziki yorgunluk degıl zaten bence dikkatin verdiği bir yorgunluk bu.
Dönüşte Akhisar Balıkesir arası hiç gaz kesmeden viraj yapa yapa geldik. Zaten motor max. 150 görüyor eğimde. Scooter a göre iyi bir hız. Virajlarda çok araba yedik. Onlarda bizi rampa yukarı yedi :)
Amortisörler biraz sert Xmax ta. Çukurlarda artçı nın canı yanıyor azcık
Virüsü burdamı alırsınız eve paketmi yapalım ?
alaçatıda pek ayı olmaz.
bida da dedim geleni ..
şu kısım doğru mu ya? hiç gitmedim alaçatiya , doğru karar vermişim demek ki=) Gökçeada forever=)
Beyler bu rahatliginiza hayranim ya, su ortamda hala meyhane bar vs.. gitmeye nasil cesaret ediyorsunuz ? bu yazda gitmeyiverin yahu ne kaybedersiniz..
zOnstyLe
17-06-2020, 11:29
şu kısım doğru mu ya? hiç gitmedim alaçatiya , doğru karar vermişim demek ki=) Gökçeada forever=)
Affedersin kicimizin dibinde olmasina ragmen gitmiyorum. Trafigi ayri dert, kalabaligi ayri dert, esnafin kaldirip beklemesi ayri dert..
O kadar anlamsiz bir kalabalik varki oturayim 2 duble raki iceyim desen masana sandalyene insan carpmasindan kafayi yersin isyan edersin. Ama bunun fetisi olan insanlar var kimisi zevk aliyor..
Affedersin kicimizin dibinde olmasina ragmen gitmiyorum. Trafigi ayri dert, kalabaligi ayri dert, esnafin kaldirip beklemesi ayri dert..
O kadar anlamsiz bir kalabalik varki oturayim 2 duble raki iceyim desen masana sandalyene insan carpmasindan kafayi yersin isyan edersin. Ama bunun fetisi olan insanlar var kimisi zevk aliyor..
Aynı şekilde bizimde kcımızın dibi :) 92 den beri babam izmirde. Her sene 3-4 defa giderim Çeşme ye - Alaçatıya vs.
Cumartesi-Pazar günübirlikçilerin gittiği günler gitmediğin sürece aşırı rahatsız edici bir durumu yok.
Bodrum u yaşadıktan sonra :) Alaçatı falan rahat geliyor.
Bodrum trafiği yaz tatilinden soğutur adamı :)
Meyhane ye gittik. Uzak masada yer bulduk takıldık geldik :)
Çalışırken daha fazla tehlike içindeyiz virüs konusunda....
zOnstyLe
18-06-2020, 16:26
Aynı şekilde bizimde kcımızın dibi :) 92 den beri babam izmirde. Her sene 3-4 defa giderim Çeşme ye - Alaçatıya vs.
Cumartesi-Pazar günübirlikçilerin gittiği günler gitmediğin sürece aşırı rahatsız edici bir durumu yok.
Bodrum u yaşadıktan sonra :) Alaçatı falan rahat geliyor.
Bodrum trafiği yaz tatilinden soğutur adamı :)
Meyhane ye gittik. Uzak masada yer bulduk takıldık geldik :)
Çalışırken daha fazla tehlike içindeyiz virüs konusunda....
Alacatı sezonda haftanın 7 gunu dolu hafta sonu o kalabalıgın adı doluluk değil izdaham resmen :)
Tercih meselesi tabiiki ben tercih etmiyorum, sevmiyorumda. Sanırım cok tantanaya gelemiyorum artık :D Meyhane için afiyet olsun motorla yol yaptıktan sonra keyifli gelmiştir.
Bu arada ben virus ile ilgili birsey demedim ama bildiğim kadarıyla ufak kızınız vardı ben o riski alıp gitmezdim yerinizde olsam.
Her neyse tercih elbette sizin eglendiyseniz ve mutlu olduysanız bize bişey demek düşmek. Ben sadece Alacatı yogunlugunu sevmediğimden bahsettim.
CloudGrey
22-06-2020, 12:45
o cümleyi oluşuturan her pixel doğru :)
birde şunu ekleyeyim ; shellin kapısında MAZOT BİTMİŞTİR yazıyordu.
sadece benzinliler olarak o kadar sıra bekledik yani.