Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankarada spacer yaptıracağım bir firma
Forumumuzda bu işle uğraşanların olduğunu biliyorum ama ankarada mı yoksa başka ildeler mi onu bilmiyorum, arama sekmesinden arama yapamıyorum hata veriyor o yüzden konu açmak zorunda kaldım.
Sözün özü derdimize çare olacak forum üyemiz var mı ankarada, yok ise eğer önereceğiniz bir firma var mı?
SpeedlinE™
16-06-2020, 06:45
Arkadaşım Civic EU8 aracına ep3 typer jantı takabilmek için 5 bijona dönüşüm spacerı yaptırdı. FGspacer yaptı ürünü, hem satış öncesi hem satış sonrası çok memnun kaldı. Benim ilk aklıma gelen yer FG spacer oldu ama Ankara'da değil tabi.
İlla Ankara ise Şemsi var. Zaten foruma da üyedir. SM Spacers.
Ankara SM
Bursa FG
İzmir MGD
Ben kendi aracım için MGD ye yaptırdım.
Ostimde Doğukan var, ddşPerformans. Tavsiye ederim.
Sahibinden.comda ddş performans diye aratabilirsin.
Arkadaşım Civic EU8 aracına ep3 typer jantı takabilmek için 5 bijona dönüşüm spacerı yaptırdı. FGspacer yaptı ürünü, hem satış öncesi hem satış sonrası çok memnun kaldı. Benim ilk aklıma gelen yer FG spacer oldu ama Ankara'da değil tabi.
teşekkür ederim kendisi ile görüştük
İlla Ankara ise Şemsi var. Zaten foruma da üyedir. SM Spacers.
mesaj gönderdim kendisine
Ankara SM
Bursa FG
İzmir MGD
Ben kendi aracım için MGD ye yaptırdım.
teşekkür ederim
aradım ellerinde mevcut değilmiş istediğim araç için
AKS Spacer.
yarın ararım teşekkürler
SM spacer , Şemsi
görüştüm kendisiyle sorduğum araç için spacer üretmiyormuş
araba ne
Burak Mehmet
17-06-2020, 07:48
0555 883 19 23
Doğukan
yarın ararım teşekkürler
Araba ne? PSA grubu mu? Eger oyle ise uzun sapkali bijon gerekli. Sadece MGD de var. Bir bijon fabrikasına ozel urettiyormus.
Bursa da FG ile görüş Furkan Bey yardımcı olacaktır.
Daha önce üretmiş olduğu bir araç için ise kargo ile de alışveriş yapabilirsin.
araba ne
ö.m gönderdim ama mesaj kutun dolu sanırım gönderememiş
0555 883 19 23
Doğukan
görüştüm kendisiyle
Araba ne? PSA grubu mu? Eger oyle ise uzun sapkali bijon gerekli. Sadece MGD de var. Bir bijon fabrikasına ozel urettiyormus.
206+ araç
Mgt spacer
en uygun fiyatı mgt spacerden aldım yarın aksilik çıkmazsa gidiyorum yanlarına siparişi geçtim
Bursa da FG ile görüş Furkan Bey yardımcı olacaktır.
Daha önce üretmiş olduğu bir araç için ise kargo ile de alışveriş yapabilirsin.
kendisiyle görüştüm beklediğimin çok üzerinde bir fiyat verdi
ghibli06
17-06-2020, 23:02
explorer a MGT de spacer yaptırdım memnun kaldım...
Aks Spacer
Sefa 507 494 84 33
EREN07ENG
18-06-2020, 17:25
2CR ankara
0507 510 52 59
en uygun fiyatı mgt spacerden aldım yarın aksilik çıkmazsa gidiyorum yanlarına siparişi geçtim
kendisiyle görüştüm beklediğimin çok üzerinde bir fiyat verdi
MGT den kaç paraya sipariş verdiniz?
Ben MGD den uzun bijonlar dahil 4 adet 20mm 390Tl ye aldım. Hafta sonu taktıracağım inş.
FG uçmuş 1000Tl ye kapı açıyor.
Ben MGD den uzun bijonlar dahil 4 adet 20mm 390Tl ye aldım. Hafta sonu taktıracağım inş.
4 adet 390 TL olan alüminyum malzeme mi? FG çifti için 400 istiyor.
CK45 çelik demişlerdi bana telefonda.
MGD için konuşuyorum. MGT ayrı bir firma hiç iletişimim olmadı.
Bijonlar bir bijon fabrikasında özel olarak kendinden pullu ve dövme olarak imal ediliyormuş.
Spacer ise alüminyum enjeksiyon kalıbında özel bir alüminyum jant alaşımıdan imal edip cnc torna ve cnc dik işlem merkezlerinde balansı yapılıyormuş. Malzeme oldukça güzel ve hafif.
Ör. ilan:
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-chevrolet-camaro-2009-sonrasi-mgd-racing-flans-spacer-627836655/detay
FG fiyatları uçuk. 4ü ne 1000Tl istiyor.
malının arkasında duran bir spacer cı ile iş yapın gerisi önemli değil :)
malının arkasında duran bir spacer cı ile iş yapın gerisi önemli değil :)
18bin devirde balansları yapılıyormuş. Dolayısı ile max 7 bin dönen teker için hiç bir sıkıntı yaşamayağımın garantisini verdi. Düzgün bir rot balanscıda aktif balans ile taktırın. Balans garantisi veriyoruz bir sıkıntı olursa ücret iadesi veya değişim dediler.
Hafta sonu kuzey rot balansda taktıracaktım ama yasaga denk geldik. Öğleden sonra jantları sökerim iç dış kursunları söküp detaylıca temizler balata tozlarından arındırırım. Hafta içi de montaj yaptırırım. Öncesi sonrası ve yaşarsak bir sıkıntı buradan yazarım yine.
CK45 çelik demişlerdi bana telefonda.
bana yeri çok yakın 2 araç içinde sordum ck45 yapıyoruz aluminyum yapmıyoruz dedi, ck45 de demir ve çok ağır olur yaptırmadım
220 tl montaj dahil arka 2cm yaptırdım dün taktırdım
ghibli06
19-06-2020, 18:09
bana yeri çok yakın 2 araç içinde sordum ck45 yapıyoruz aluminyum yapmıyoruz dedi, ck45 de demir ve çok ağır olur yaptırmadım
MGT aluminyum yapmıyor, benimkisi kamyon olduğu için bir sıkıntı yaşamadım :)
Spacer yaparken sürtme yapıp yapmayacağı nasıl hesaplanıyor?
MGT aluminyum yapmıyor, benimkisi kamyon olduğu için bir sıkıntı yaşamadım :)
Malzeme gayet kaliteliydi anladığım kadarıyla ama tabii, öneri olarak gelen firmaların tamamıyla iletişime geçtim, %80i üretmiyoruz PSA grubu için dedi, üretiyorum diyenler içinde uçuk fiyat çekenler oldu (800-1000tl ve uzun bijon fiyatları kargo vs dahil değil) 220 tlye montajı ve bijonları dahil (20 mm) MGT spacerde yaptırdım. 2 gündür kullanıyorum henüz yeterli kilometre yapmadım olumsuz bir geri dönüş alırsam buradan bilgilendiririm abi.
Yorum yapan herkese ayrıca teşekkür ederim.
Bijonlar bir bijon fabrikasında özel olarak kendinden pullu ve dövme olarak imal ediliyormuş.
Spacer ise alüminyum enjeksiyon kalıbında özel bir alüminyum jant alaşımıdan imal edip cnc torna ve cnc dik işlem merkezlerinde balansı yapılıyormuş. Malzeme oldukça güzel ve hafif.
Ör. ilan:
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-chevrolet-camaro-2009-sonrasi-mgd-racing-flans-spacer-627836655/detay
Bold kısımı sevmedim. Neymiş o alaşımın adı?
Bold kısımı sevmedim. Neymiş o alaşımın adı?
Söylemişti ama unuttum. Jant üreticilerinin kullandığı alüminyum jant alaşımi.
Bijonlari da Otokar karsan gibi firmalara bijon üreten bir fabrikaya özel olarak yaptiriyorlarmis.
Ör. ilan:
abi 4 adet 390 TL cok uygun bir fiyat ,
abi 4 adet 390 TL cok uygun bir fiyat ,
Bugün taktik. Taktiktan sonra 90kmh kadar çıktım bir titreşim sıkıntı vs yoktu. Ama yine de bostancı kuzey otoya gittim. Orada aktif balans yaptık tüm tekerlere. Bı de rot ayarı yaptırdım valla bence şahane. İş bitince arayıp teşekkür ettim firmaya.
Bu arada fiyata zam yapmışlar ama pandemiden dolayı geri çekmişler. Yakın zamanda artabilir fiyat
Bugün taktik. Taktiktan sonra 90kmh kadar çıktım bir titreşim sıkıntı vs yoktu. Ama yine de bostancı kuzey otoya gittim. Orada aktif balans yaptık tüm tekerlere. Bı de rot ayarı yaptırdım valla bence şahane. İş bitince arayıp teşekkür ettim firmaya.
Bu arada fiyata zam yapmışlar ama pandemiden dolayı geri çekmişler. Yakın zamanda artabilir fiyat
Beni de cezbetti bu rakam az önce sipariş verdim Mert Bey ile görüşüp. Bugün kargoya verecek. 2-3 güne elimde olur. Sadece arkalara takacağım 200 liraya çifti.
Aktif balans nasıl oluyor ?
Beni de cezbetti bu rakam az önce sipariş verdim Mert Bey ile görüşüp. Bugün kargoya verecek. 2-3 güne elimde olur. Sadece arkalara takacağım 200 liraya çifti.
Aktif balans nasıl oluyor ?
Hayırlı olsun şimdiden. Memnun kalacağınızı düşünüyorum.
Balans dışarda makinada değil de arabanın üzerinde yapılıyor. Jant lastik spacer tüm yürüyen aksa vs komple olarak balansı alınmış oluyor. Finish balans olarak geçer.
https://i.ytimg.com/vi/HTLu5wgI1o4/maxresdefault.jpg
Spacer, bijon fiyatları uçmuş.
Geçen sene 250ye takım spacer + siyah bijon seti alıyorduk. Şimdi sadece bijonlar 200 250 tl uzun siyah olanları.
hocam senin yazın üzerine ben de gaza gelip 500x için 2'lik aldım. Haftasonu otobanda deneme şansım oldu. Top speede yakın hıza kadar çıktım sıfır titreme ki ben biraz hassasımdır takıntılıyımdır :) Mgd'ye gerçekten helal olsun fiyat performans oranı tavan.
hocam senin yazın üzerine ben de gaza gelip 500x için 2'lik aldım. Haftasonu otobanda deneme şansım oldu. Top speede yakın hıza kadar çıktım sıfır titreme ki ben biraz hassasımdır takıntılıyımdır :) Mgd'ye gerçekten helal olsun fiyat performans oranı tavan.
Güle güle kullanın. Ben de çok memnunum. Kesinlikle fiyat kalite performansı üst düzey spacer üretiyorlar.
Hort olacak ama aracımın arka tekerleri içerde kaldığından 1.5cm spacer ile biraz dışarı almak istiyorum. Sadece arkaya spacer takmak sizce rot balans problemi yaratır? Madem endişen var taktırma diyebilirsiniz sadece aramızda kullanıcı varsa yorumlarını duymak istedim. Tesekkurler
Hort olacak ama aracımın arka tekerleri içerde kaldığından 1.5cm spacer ile biraz dışarı almak istiyorum. Sadece arkaya spacer takmak sizce rot balans problemi yaratır? Madem endişen var taktırma diyebilirsiniz sadece aramızda kullanıcı varsa yorumlarını duymak istedim. Tesekkurler
Ben sadece arkalara taktırdım sonrasında da rot/balans yaptırmadım ama sorduğunuz sorunun teknik olarak cevabını bilmiyorum bilenler yardımcı olacaktır
rot ile zaten spacerin bir baglantısı yok, Spacer düzgün ise balans da yapmaz sadece arkaya takmak veya ön arka takmak
MertSerhanÖ.
10-04-2021, 14:00
bir hort daha yapalım.MGD Spacer'ı bulamadım ınstagramda.Mgt çıkıyor.
Nereden ulaşabilirim MGD ye?
Emre Akçay
10-04-2021, 18:51
bir hort daha yapalım.MGD Spacer'ı bulamadım ınstagramda.Mgt çıkıyor.
Nereden ulaşabilirim MGD ye?
Instagram adresi: @mgdracing.flans.spacer
Telefon numarası: 05424781514
MertSerhanÖ.
10-04-2021, 18:54
Instagram adresi: @mgdracing.flans.spacer
Telefon numarası: 05424781514
teşekkür ederim.
Mgdracing.falns.spacer instagram
Burda yaptıranlar memnunda f30 için aldım kullanıyorum. Fiyatı diğer yerlere makuldu.