Orijinalini görmek için tıklayınız : 2020 Station Wagon Sahipleri Güncel
https://i.imgyukle.com/2020/09/16/xZszoj.jpg
Yakin zamanda , pasta cila , cam filmi ve son olarakta jantlarda degisiklige gidecegim. Suan uzerinde 235 50 17 ler var. Siyah jant önerisi olan varsa sevinirim.
https://i.imgyukle.com/2020/09/17/xbGjJ1.jpg
Şöyle yardımcı olayım.
Çok teşekkür ettim :)
bu romörklerde çekme hız sınırı var mı ? mesela max kaç km hızla gitmeye müsade ediyor yapısı ?
bu römorklarda çekme hız sınırı var mı ? mesela max kaç km hızla gitmeye müsade ediyor yapısı ?
dilimi eşşek arısı soksun emi
Arkadaşlar selam
Adana dan gidip aracımı aldım.
2004 Model Audi A6 Avant 2.0 Multitronic (Lpg) 199.x00 km'deydi aldığımız . Döndüğümüzde 200.700 oldu :)
Coupe2836 arkadaşımızın kardeşinin arabasıydı.
Araç 199.000 kmdeydi. 172.000 km ye kadar servis kayıtları güncel .
Son sahibi 3.5 yıldır kullanıyor. O özelde bakım yaptırmış.
Aracın bir çok yerinde boya var (Tavan ve ön 2 kapı hariç). Macun çok fazla yok.
İç kondisyonu düzgün, hatta 16 yaşa göre çok iyi durumda.
Lpg ile ilgili ayar yapılması gerekiyor. Çalışır çalışma 10 sn içinde benzinden lpg ye geçiyor. Buna ayar yapılması gerekli. Lpg arada arıza işareti yakıyor.
Araç zaten boyalı olduğu için kozmetiğinde gözüme batan hataları tekrar boyatacağım bugünlerde.
İlk iş olarak kaput, ön 2 çamurluk ve ön tamponu yeniden boyatacağım.
İstediğim kıvama gelsin araç konusunu açarım ayrıca.
Ama alacak ve düşünenlere önerim. Aracı kullandığınızda şu hissiyatı veriyor: Ben 16 yıl önce çok iyi bir arabaydım,şuan bir çok yeni arabaya taş çıkartırım :)
Kalite algısı çok iyi araçta.
Şu zamanda en mantıklı hareket bu bence.
bu romörklerde çekme hız sınırı var mı ? mesela max kaç km hızla gitmeye müsade ediyor yapısı ?
Normalden 10 km daha düşük.
Eğer araban römorktan fazlasıyla ağırsa hiç problem olmuyor. 160-170 gitmişliğim var :D
dilimi eşşek arısı soksun emi
Tek dingiller sanırım 70 olması lazım. Tek dingil güven vermedi açıkcası. Şimdi römork ehliyetine yazıldım 3500 kg ve çift dingilli römork çekebilmek için..
Arabanın boyalı olması kimisine göre büyük dert :) bana göre beğenmediğin yeri tekrar boyatma özgürlüğü :)
Ben de eskiden kaza boya durumlarına hiç takılmazdım. Fakat bir gün boyasız olan arabamla kaza yaptım yetkili serviste bir çok şey değişti. Bilerek yetkili servise verdim adam gibi yapılsın diye ama bir sürü eksik vardı ve boya işçiliğide kötü durumdaydı.Adamlar kapı içi izolasyonu bile unutmuşlar. Her konuda olduğumuz gibi bu konuda da düzgün işçilik olmadı. O günden sonra dedim bir daha boyalı kazalı araba almam, alırsamda en ufak civatasını kontrol ederim.
Ben de eskiden kaza boya durumlarına hiç takılmazdım. Fakat bir gün boyasız olan arabamla kaza yaptım yetkili serviste bir çok şey değişti. Bilerek yetkili servise verdim adam gibi yapılsın diye ama bir sürü eksik vardı ve boya işçiliğide kötü durumdaydı.Adamlar kapı içi izolasyonu bile unutmuşlar. Her konuda olduğumuz gibi bu konuda da düzgün işçilik olmadı. O günden sonra dedim bir daha boyalı kazalı araba almam, alırsamda en ufak civatasını kontrol ederim.
Yetkiliye araba toplatmak ölüm.
Damat SL ile kaza yapmıştı, araba güya çok güzel toplandı "ünlü" Mercedes servislerinden birinde, efendim çok güzel olacak, efendim siz hiç merak etmeyin, ulan sanayiden boktan iş yapmayı nasıl beceriyorsunuz.
Arabayı güya tanıdık işi şeklinde teslim ediyorlar "hazır, süper oldu" diye, kazada patlayan camlar olduğu gibi koltukların, fitillerin arasında, sağ koltuk ileri geri hareketleri yaparken takır tukur ediyor, bilmemne çalışmıyor falan. Gidip kafalarına attılar, tekrar yapıldı verildi.
Başka bir arkadaşın da boyanan Honda aracı akşamın bi darında teslim etmeye çalıştılar, arkadaş kızdı, akşam karanlıkta araba mı teslim edilir diye. Yanlış hatırlamıyorsam onlarda da sigortacı mı ne tanıdıktı, açtı söyledi, sabah bakacağım boyada hata görürsem geri gönderiyorum, getiren arkadaş aynen alacak gidecek dedi. Tamam dediler, tabi sabah bi kalktılar boya farklı renk resmen. Arabayı eşşşşşşşşşşşşşşşek gibi alıp, adam gibi boyayıp tekrar getirdiler.
Bunların hepsini yapan "Yetkili" servis.
Day Walker
18-09-2020, 08:02
Yetkiliye araba toplatmak ölüm.
Damat SL ile kaza yapmıştı, araba güya çok güzel toplandı "ünlü" Mercedes servislerinden birinde, efendim çok güzel olacak, efendim siz hiç merak etmeyin, ulan sanayiden boktan iş yapmayı nasıl beceriyorsunuz.
Arabayı güya tanıdık işi şeklinde teslim ediyorlar "hazır, süper oldu" diye, kazada patlayan camlar olduğu gibi koltukların, fitillerin arasında, sağ koltuk ileri geri hareketleri yaparken takır tukur ediyor, bilmemne çalışmıyor falan. Gidip kafalarına attılar, tekrar yapıldı verildi.
Başka bir arkadaşın da boyanan Honda aracı akşamın bi darında teslim etmeye çalıştılar, arkadaş kızdı, akşam karanlıkta araba mı teslim edilir diye. Yanlış hatırlamıyorsam onlarda da sigortacı mı ne tanıdıktı, açtı söyledi, sabah bakacağım boyada hata görürsem geri gönderiyorum, getiren arkadaş aynen alacak gidecek dedi. Tamam dediler, tabi sabah bi kalktılar boya farklı renk resmen. Arabayı eşşşşşşşşşşşşşşşek gibi alıp, adam gibi boyayıp tekrar getirdiler.
Bunların hepsini yapan "Yetkili" servis.
Ben 7 yıl Derindere de hasar danışmanlığı yaptım. Kendi görüşlerime göre açıklayayım.
Kalifiye eleman bulmak zor buluncada istediği parayı veremezsin çünkü içerde çalışan diğerleri bunu duyunca ortalık karışıyor.
Adamı buldun parayı verdin tıkır tıkır çalışıyo işler on numara çıkıyo bakıyosun geliyo ben gidiyom istifayı veriyor. Bi bakıyosun rakip bayide işe başlamış.
Bunların dışında distribütör yedek parça kotası koyar düzelebilecek çamurluk değişir. Hiç uğraşmazlar. Zaten çamurluklar falan artık 0,5 saçında altında ısıtmaya gelmiyo alüminyumdan hiç bahsetmiyorum bayilerin hepsinde onarım kiti var çünkü ana üretici tüm dünyada onarılabilir diyo ama bizim distribütör onarma parça sat diyo.
Bide bizim ustalarımız ağzına sigara alıp çalışmayı severler. Yetkili de yasak tabi. Mesai saatleri belli 10 da işe gelmek falan olmaz parası kesilir.
Böyle böyle el melekesi iyi olan ustalar sanayilere kaçıyorlar. Meslek liseleri yerine imam hatip dayatması da artınca iyi bitirdiler sektörü.
Bundan 2-3 yıl önce SULTANOGLU ile konuşurken 5-10 yıl sonra doğru dürüst boyacı kalmayacak bu işi yapan çok para kazanacak diyorduk. O günler yaklaşıyor.
Boya tutturma olayını alırsın boyayı bi ışığa çıkıp arabanın üstünde bakarsın renk kartelası yaparsın kendine. Ama yetkili de bilgisayara boya kodunu girip basıyorlar boyayı bişey diyemem çünkü adamların muaelinde o yazıyor.
Yetkilide ki kalitenin düşmesi genelde bunlara bağlı daha da bi dünya şey yazılır altına.
Yetkili servise güvenmeyin arkadaşlar, Türkiye'de yaşadığımızı unutmayalım.
Çok sevdiğimiz üç harfli markanın bir yetkili servisi, yeri geliyor arabayı sanayide boyatıyor.
Çok sevdiğimiz, sorunsuzluğuna güvenilen, altı harfli japon markasının bir yetkili servisinin sahibi, çalışanlarına "bu parçayı ezin, bunu çizin" talimatları veriyor.
Özel servis çok mu iyi, değil. Boyadım der macun sürer, fotoğraf çektikten sonra siler. Vs vs uzuyor gidiyor böyle :)
Babanızın oğlu değilse, oturup onarım aşamalarını takip etmiyorsanız kimseye güvenmeyin.
Ben 7 yıl Derindere de hasar danışmanlığı yaptım. Kendi görüşlerime göre açıklayayım.
Kalifiye eleman bulmak zor buluncada istediği parayı veremezsin çünkü içerde çalışan diğerleri bunu duyunca ortalık karışıyor.
Adamı buldun parayı verdin tıkır tıkır çalışıyo işler on numara çıkıyo bakıyosun geliyo ben gidiyom istifayı veriyor. Bi bakıyosun rakip bayide işe başlamış.
Bunların dışında distribütör yedek parça kotası koyar düzelebilecek çamurluk değişir. Hiç uğraşmazlar. Zaten çamurluklar falan artık 0,5 saçında altında ısıtmaya gelmiyo alüminyumdan hiç bahsetmiyorum bayilerin hepsinde onarım kiti var çünkü ana üretici tüm dünyada onarılabilir diyo ama bizim distribütör onarma parça sat diyo.
Bide bizim ustalarımız ağzına sigara alıp çalışmayı severler. Yetkili de yasak tabi. Mesai saatleri belli 10 da işe gelmek falan olmaz parası kesilir.
Böyle böyle el melekesi iyi olan ustalar sanayilere kaçıyorlar. Meslek liseleri yerine imam hatip dayatması da artınca iyi bitirdiler sektörü.
Bundan 2-3 yıl önce SULTANOGLU ile konuşurken 5-10 yıl sonra doğru dürüst boyacı kalmayacak bu işi yapan çok para kazanacak diyorduk. O günler yaklaşıyor.
Boya tutturma olayını alırsın boyayı bi ışığa çıkıp arabanın üstünde bakarsın renk kartelası yaparsın kendine. Ama yetkili de bilgisayara boya kodunu girip basıyorlar boyayı bişey diyemem çünkü adamların muaelinde o yazıyor.
Yetkilide ki kalitenin düşmesi genelde bunlara bağlı daha da bi dünya şey yazılır altına.
Hocam çok doğru da, 20 senedir mi böyle olur bu iş?
Ancak tüm bunlar, nedenler şunlar bunlar bence yeterli sebep değil, yetkililerin iş yapma ahlakı da bence sıkıntılı, hatta *** atılan sanayiden daha da sıkıntılı. Çünkü tüketici bilinçsiz. Türkiye'de birçok marka bunu bilerek istediği gibi at koşturuyor. Sırf otomobil değil, cep telefonu da böyle, bilmemne de böyle, insanlar "insan gibi" muamele görünce şaşırıyor, "oaaaaaaa Apple'ın servisi manyak, telefonu değiştirdiler" diye. Amazon sıkıntısız sorunsuz iade alıp 2.gün parayı yatırınca "aaaoooaaaa Amazonnnnnn" diyoruz...
3 marka araba kullandım, babamınkileri de sayarsak 5 oluyor. Yahu hiçbirinin mi "yetkili"si iyi olmaz.
Çok "kurumsal" görünen BMW-Mercedes servislerini de biliyoruz, görüyoruz, öyle komedi işler yapıyorlar ki. Doğuş vs zaten en bombaları. Bunlar servis manueli bilmemne ile de açıklanamaz ki, bariz kötü niyet var.
Hadi bunları geçtim, Subaru, Volvo bilmemne gibi araçlarınkiler de böyle. Yahu bi taneniz düzgün olsun, düzgün iş yapın... Yok. Ya carlayacaksın, ya mahkeme bilmemne diye uğraşacaksın.
Sanayiye giden adam yine biraz daha bilinçli, usta şurasını şöyle yapalım burasını böyle yapalım diye geliyor. Kazıklanan yine kazıklanıyor da...
Dediğin gibi hocam, yazacak edecek çoook şey var.
Yetkili servise güvenmeyin arkadaşlar, Türkiye'de yaşadığımızı unutmayalım.
Çok sevdiğimiz üç harfli markanın bir yetkili servisi, yeri geliyor arabayı sanayide boyatıyor.
Çok sevdiğimiz, sorunsuzluğuna güvenilen, altı harfli japon markasının bir yetkili servisinin sahibi, çalışanlarına "bu parçayı ezin, bunu çizin" talimatları veriyor.
Özel servis çok mu iyi, değil. Boyadım der macun sürer, fotoğraf çektikten sonra siler. Vs vs uzuyor gidiyor böyle :)
Babanızın oğlu değilse, oturup onarım aşamalarını takip etmiyorsanız kimseye güvenmeyin.
Aynen öyle, her iş için gidilecek yeri bilmek lazım sanayide, yoksa beter olur :)
Ama işte benim inanamadığım, "yetkili" denen servisler bunlardan kötü iş çıkarmayı başarıyor arkadaş.
SULTANOGLU
18-09-2020, 09:39
abi doğru yazmışsın. Burada yetkili servis konusundada şunu demek istiyorum boya konusunda özellikle ciddi eğitimelr veriyoruz, renk okuma cihazları, boya formulunu çıkartıkları sistem, renk kartları, aklınıza gelebilecek renk tutturmada işlerini kolaylaştıracak herşeyveriyoruz ve cidden emin olun bunu kullanan servis kadar kullanmayanda var. Kişisel olarak çalıştığım birebir ziyaret ettiğim servisler hepsi hakkaten çok güzel noktalardaydı. Türkiyede boya olayı acayip bir fobi olduğundan en büyük sorumluluk o adamlardaydı resmen. renk konusunda yorum yapmayacak dünya üstünde bir kişi varmı? arabadan en anlamayan bile rengine bakıyor, bu yüzden emin olun çoğu yekilide özellikle bizim çalıştıklarımızda adamlar bu işi düzgün bir şekilde yapıyorlar.
Fakat gel gelelim bu pembe dünyanın öbür tarafında hiç mi yok bir yamuk? var amk. Ulan smartı boyatmaya yetkiliye verdi kardeşim adamlar kapısını yırttı arabanın :D sökerken yırtmışlar plastik olduğundan. yaparız demişler ederiz demişler bom *** iş yapmışlar. yani adam istediği kadar yetkili olsun içeride işi yapan ustanın o gn keyfi morali düzgün değilse bir *** olmaz.
Oğuzun dediğide çok doğru, abi adam bu işi olabildiğince düzgün yapıyor fakat arabayı toplayan adam o camları süpürmeyip almıyorsa yada atıyorum parçayı takarken çiziyorsa başkası yüzündne 3 aylıp primi yanıyorsa. kaçıyor gidiyor başalrım işine diyor, kendi servisini boyahanesini açıyor.
son olarak bir türkiye gerçeği daha söylemek istedim. Dünya üzerinde istediğiniz ülkeye gidin hiç birinde tek parça rengi bu kadar turruran bir millet göremezsiniz. Bu normal boya uygulama süresince metalik renklerde neredeyse yok. MEtalikse renk sana derlerki yan parçaya aktararak boyayı tuttur. Tek parça yapabiliyorsan o rengide ayrıca alıp elini öperler adamın. O yüzden ustalarımızın kıymetini bilelim :) Dünyada Nereye giderseniz gidin yan parçaya aktararak boyayı tuttururlar. Bunu Türkiyede adamın boyanmamış parçasına yaparsan o boyacıyı vururlar :) söyleyeceklerim bu kadar :D
Sen işini 4*4 lük yap. Ekipteki herhangi bir personel gönülsüz çalışıyorsa o iş verimsiz oluyor.
Misal bir gün müşterimizin G serisi aracını özel bir onarım işlemi için farklı bir bayimize sevk ettik çekici ile. Onarım 4*4 yapıldı. Çekici ile onarım sonrası müşterinin adresine sevk edildi.
Serviste aracın sunroof u açıkmış.
Kuş pislemiş sunroof tan içeri.
Aracı çekiciye yükleyen arkadaşın görmemesi imkansız.
Sunroof ı kapatmış. Aracı yükleyip adrese bırakmış.
Sonrası kıyamet tabi :)
Bu işler ekip işi ekipteki 1 bozuk adam tüm memnuniyeti *** ediyor.
::ZaFeR::
27-09-2020, 19:51
2.0 tdi b6 passat variant hakkında düşünceleriniz nedir arkadaşlar ? otomatiği nasıldır ?
Burak Mehmet
28-09-2020, 11:17
Arabanın boyalı olması kimisine göre büyük dert :) bana göre beğenmediğin yeri tekrar boyatma özgürlüğü :)
bende de kaza bela olduğuna inip geçmiş olsun diyebilme özgürlüğüne dönüşüyor bu durum... yoksa kaza olunca insanlıktan çıkıyoruz değer kaybettik para kaybettik diye...
Focus wagon icin dusunceleriniz nedir ?
AliGizda
28-09-2020, 19:52
Kaç model bakıyorsunuz? Dizel mi benzinli mi?
3.5 kasaların vagonunu çok severim
St line aksesuarları ile, HB st line olandan bile daha hoş duruyor, bir ara bakınmış vazgeçmiştim
2.0 tdi b6 passat variant hakkında düşünceleriniz nedir arkadaşlar ? otomatiği nasıldır ?
140 HP çok güzel bir motora sahip. Bakımlı olduktan sonra ömürlük tatlı bir motor.
Sadece Focus sw demişsiniz o yüzden sadece bildiğim, 2006-2008 kasa Focus dizel otomatiklere sakın bulaşmayın. CVT şanzımanı tork kaldırmıyor, internette biraz araştırma yaparsanız bu konudan şikayetçi bir çok insan var.
Sadece Focus sw demişsiniz o yüzden sadece bildiğim, 2006-2008 kasa Focus dizel otomatiklere sakın bulaşmayın. CVT şanzımanı tork kaldırmıyor, internette biraz araştırma yaparsanız bu konudan şikayetçi bir çok insan var.
Ford cvt ye ömür boyu garanti veriyor diye biliyorum
Arıza yaptığında bırakıyorsun yedek araç veriyorlar yaşı ne olursa olsun.
Model yazmayi atlamışim cok ozur diliyorum.focus 3.5 kasa dizel modeline bakmaktayim
3.5 kasaların vagonunu çok severim
St line aksesuarları ile, HB st line olandan bile daha hoş duruyor, bir ara bakınmış vazgeçmiştim
Aynen bende 3.5 kasasina bakiyorum vazgecme nedeniniz nedir olumsuz bi durumdan kaynaklimidir ?
Kaç model bakıyorsunuz? Dizel mi benzinli mi?
Focus 3.5 dizel titanyum paket
Vagon kardeşliği :)
https://i.hizliresim.com/vkS1oG.jpg
Ahmet Bby
29-09-2020, 08:33
1.Nesil Fabia ile aranızdayım. 2005 Combi olarak geçiyor. Bagaj hacmi gayet tatmin edici. En kısa zamanda fotoğraf yükleyeceğim.
Aynen bende 3.5 kasasina bakiyorum vazgecme nedeniniz nedir olumsuz bi durumdan kaynaklimidir ?
Yok yeter dedim
1 tane 3 kasa 182 hp sedan
1 tane de 3.5 kasa ti vct Sedan sahibi olup st line giydirdim
Hala da severim, ama arkadan itiş sevdası ağır bastı
Fordaksesuar.com dan bak istersen sw için st line kitlerine, özellikle arkası çok hoş oluyor
Ama döviz aldı yürüdü tabi
::ZaFeR::
29-09-2020, 12:35
140 HP çok güzel bir motora sahip. Bakımlı olduktan sonra ömürlük tatlı bir motor.
Bir tane temiz denk geldi ama renk siyah.Şu anki aracım da siyahtı sonra gittim boyattırdım.Tekrar siyah alıp aynı şeyleri yaşamak istemiyorum :D
Burak Mehmet
29-09-2020, 13:31
Ford cvt ye ömür boyu garanti veriyor diye biliyorum
Arıza yaptığında bırakıyorsun yedek araç veriyorlar yaşı ne olursa olsun.
sanırım yanlış bir bilgi bu... otm arızasından sonra manuele çevrilen bir çok focus biliyorum.
AliGizda
29-09-2020, 14:34
sanırım yanlış bir bilgi bu... otm arızasından sonra manuele çevrilen bir çok focus biliyorum.
Bizim sitede bir komşuda vardı, fix ayda en az bir kere siteye çekici gelirdi almaya :)
Burak Mehmet
30-09-2020, 10:22
Bizim sitede bir komşuda vardı, fix ayda en az bir kere siteye çekici gelirdi almaya :)
arızası ok... çok ızdıraplı şanzıman kesinlikle bir mondeonun jatcosu değil.. ama ömür boyu garanti olayı da yok...
ahmetbaha-drs
30-09-2020, 10:29
Bir tane temiz denk geldi ama renk siyah.Şu anki aracım da siyahtı sonra gittim boyattırdım.Tekrar siyah alıp aynı şeyleri yaşamak istemiyorum :D
Variant'ta siyah-gri-gümüş v.s harici pek renk seçenegi yok araba temizse alınabilir :) Ben iyi ki almısım çok memnunum. :o
canimrecepcim
30-09-2020, 13:58
Ahh ahhh proceed sw getirmediler tr ye. Muhtesem.
https://media2.autokopen.nl/afbeeldingen/kia-proceed-300385-800.jpg
https://cogusedcarimagecdn5.azureedge.net/images/YU19LCC_1.jpg?width=600&scale=both&quality=80
Bir zamanlar ben de sw kullanıyordum. Güzel makinaydı pistte şanzıman kırana kadar
https://live.staticflickr.com/2923/14605873147_59fa8881cf_b.jpg
Şimdi de sw tarzi 3008 var ama konuya uygun değil :)
https://i.hizliresim.com/AVlLzf.jpg (https://hizliresim.com/AVlLzf)
Arkadaşlar selam 17 yada 18 jant almayı düşünüyorum.
Öneriniz nedir
RS6 jantı düşünüyorum, Passat Variant aracımda da vardı.
Bentley Jant hoşuma gidiyor belki absürd olacak ama.
Yana Arıcıoğlu nun Valencia jantı.
Öneriniz ne olur ?
https://i.ibb.co/dk7PRcV/IMG-6280.jpg (https://ibb.co/p4nfSPM)
burcinkarabacak
01-10-2020, 06:45
Arkadaşlar selam 17 yada 18 jant almayı düşünüyorum.
Öneriniz nedir
Öneriniz ne olur ?
https://i.ibb.co/dk7PRcV/IMG-6280.jpg (https://ibb.co/p4nfSPM)
https://hips.hearstapps.com/hmg-prod/amv-prod-cad-assets/wp-content/uploads/2014/05/57-626x417.jpg
:icon_tup:
Passat Rline jantları düşünülebilir.
Jön Türk
01-10-2020, 08:31
https://www.audiforums.com/forum/attachments/audi-a6-9/47541d1501247256-member-rides-dsc01924.jpg
17 18 bu kadar durur mu bilmiyorum ama yıllar gecse de benim favorim olan jant
Şu 2 jant hakkında ki yorumlarınızı rica ederim
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-18-5x112-arceo-valencia-100-tl-yakit-ceki-hediye-aricioglu-820560325/detay/
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-erc-jant-18-inc-5x112-seat-volkswagen-audi-mercedes-uyumlu-jant-864480635/detay/
Vagonları hep sevmişizdir. Bir çok markada sedan a göre daha hoş görüntüsü oluyor. Bende çocuk ve bagaj sıkıntısından dolayı Renault sw veya kia ceed sw düşünüyorum bir sonraki aracımı. Biraz piyasası zayıf ama yapacak bişi yok
zOnstyLe
03-10-2020, 22:02
Şu 2 jant hakkında ki yorumlarınızı rica ederim
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-18-5x112-arceo-valencia-100-tl-yakit-ceki-hediye-aricioglu-820560325/detay/
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-erc-jant-18-inc-5x112-seat-volkswagen-audi-mercedes-uyumlu-jant-864480635/detay/
ARCEO VALENCİA bu model cok guzelmiş.
Tadına doyamadığım A6 ya bu sene araba ile Türkiye tatili iptal olunca veda ettim. Yerine baya uygun fiyata Focus MK2 denk gelince aldım yazın tatile gelene kadar binmeyi planlıyorum..
https://i.resimyukle.xyz/M9Ob9K.jpeg (https://resimyukle.xyz/i/M9Ob9K)
ARCEO VALENCİA bu model cok guzelmiş.
Benimde çok hoşuma gidiyor. Bentley jant ile Valencia arasında seçim yapacağım.
Bu ay kışlık jant lastik olarak takım alacağım
aykutsafakyaman
04-10-2020, 18:57
B5.5 varken burdan bi abimiz sağolsun ondan tabir doğru olursa belüstünü kapatacak şekilde bi branda almıştım. Ancak station olduğu için bagaj kapağını kapatamıyordum. Şimdi b6ya tekrar bi branda almak istiyorum. Alıp deneyen memnun kalan varsa nerden aldığını paylaşırsa sevinirim.
Vagonları hep sevmişizdir. Bir çok markada sedan a göre daha hoş görüntüsü oluyor. Bende çocuk ve bagaj sıkıntısından dolayı Renault sw veya kia ceed sw düşünüyorum bir sonraki aracımı. Biraz piyasası zayıf ama yapacak bişi yok
Kia ceed sw ilana koyduğum ikinci gün sattım hem de hatırı sayılır yüksek bir rakama. Onun ayrı bir kitlesi var.
Kia ceed sw ilana koyduğum ikinci gün sattım hem de hatırı sayılır yüksek bir rakama. Onun ayrı bir kitlesi var.
Abi oda ayrı yakışıklı duruyor yahu 200binlere gelmiş fiyatları.
Valla Vagon çok ayrı bir sınıf.
Trafikte saygı görür.
Kullanımı çok rahattır.
Ergonomik ufak detay özellikleri olur.
Bir dahaki hedefim daha büyük motorlu bir A6 Avant. Mümkünse Quattro
e.adakale
05-10-2020, 14:49
Neden station diye soranlara bunu gösteriyorum :D
https://i.hizliresim.com/BMujaP.jpg
kesinlikle tam cevap
e.adakale
05-10-2020, 15:01
[QUOTE=207_TR;8679840]Arkadaşlar selam 17 yada 18 jant almayı düşünüyorum.
Öneriniz nedir
Öneriniz ne olur ?
bulunabiliyor ise model yili ve kasa ile uyumlu bu model benim orj. favorim
https://r.resimlink.com/zRxgfw3.jpg (https://resimlink.com/zRxgfw3)
https://r.resimlink.com/NOn2UwS.jpg (https://resimlink.com/NOn2UwS)
e.adakale
05-10-2020, 15:08
farkli ihtiyaclar ve audinin yapmis oldugu güzel bir kampanyadan yararlanarak mevcut a4 avanti yine baska bir avant ile degistirme arifesindeyim kismetse carsamba alacagim alinca detayli resim ekleyecegim.
herkese iyi sürüsler.
avan candir :redspotda :heyoo:
https://r.resimlink.com/bxjoNuy.jpg (https://resimlink.com/bxjoNuy)
PiscocuK
13-10-2020, 23:14
İyi geceler.
Uzun zamandir golf R pesindeydim. Sahiplerinin 3 harfli cikmasi surekli R yapmasi alacagim gun kapora iadeleri ve derken ciddi sinir dolu 3 haftayi geride biraktim
Bende sw bakarken buldum kendimi. Asagidaki araci yarin aramayi dusunuyorum. Aramadan sizlere sorup fikirlerinizi almak istedim. Ses yalitimi nasildir yola sesi yada baska bir ses alirmiyiz. Arac iyimi fiyati normal mi?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2013-passat-variant-1.6-tdi-dsg-hatasiz-xenon-sunroof-60.000km-867031262/detay
PiscocuK
14-10-2020, 07:17
Birde buna ek olarak 1,6 tdi mi yoksa 1,4 tsi mı tercih etmeliyim
Bu aralar satmayı düşünüyorum 159'u.
İlana koymadım henuz, buradan bi yazayım dedim eger düsünen varsa.
KaradumanBerke
14-10-2020, 08:36
Birde buna ek olarak 1,6 tdi mi yoksa 1,4 tsi mı tercih etmeliyim
Sedan versiyonların 1.6 tdi dsg ve 1.4 tsi dsg versiyonlarını kullandım. Açıkçası yakıt olarak arada ki fark çok önemli değilse kesinlikle 1.4 tsi tavsiye ederim. İki araçta yakın kmlerdeydi. Tsi olan çok daha sessiz, çok daha rahat hareke eden bir araçtı. Ek olarak şanzımanı daha iyi cevap veriyordu. Tdi motor kasayı kaldırıyor lakin tatsızdı ve vites seçimlerinde Tsi a göre arada saçmalama durumu söz konusuydu.
Bu aralar satmayı düşünüyorum 159'u.
İlana koymadım henuz, buradan bi yazayım dedim eger düsünen varsa.
ne düşünüyorsun rakkam?
ne düşünüyorsun rakkam?
Abi 178'den ilan acıcam sanırım ama niyeti olanı kırmam sanırım.
Bekar adamım, çocuğum yok, köpeğim yok, çok eşyam yok minimalist yaşarım, tatile giderken 1 ufak valiz ve bütün gömlekleri askıyla arka koltukta götüren adamım. ama bu wagon işi bi hastalık, 1-2 aya kadar netleşicek, Y.dışına yerleşmezsem Levorg ile aranıza gireceğim gibi duruyor.
Yerleştik, burada da Vagon kültürü yok... Neyse, bir sonraki şehirde kesin Vagon aliyorum.
imprezaWRC
14-10-2020, 15:01
Yerleştik, burada da Vagon kültürü yok... Neyse, bir sonraki şehirde kesin Vagon aliyorum.
Nereye yerleştin ?
Nereye yerleştin ?
Sao Paulo, Brazil.
imprezaWRC
15-10-2020, 10:03
Sao Paulo, Brazil.
Hayırlısı olsun, ne yapacaksın veya yapıyorsun orada.
Ara ara İstanbul'a uğrayacaksan gelmeden haber ediver de vonixx diye bir marka var birde soft99'un burada satılmayan ürünleri var bari onlardan birkaç kalem ürün aldırayım sana :) (nasıl emrivaki yapıyorum ama :) )
Hayırlısı olsun, ne yapacaksın veya yapıyorsun orada.
Ara ara İstanbul'a uğrayacaksan gelmeden haber ediver de vonixx diye bir marka var birde soft99'un burada satılmayan ürünleri var bari onlardan birkaç kalem ürün aldırayım sana :) (nasıl emrivaki yapıyorum ama :) )
Bir ara uğrayacağım, buradaki işleri toparlayayayıp, haber ederim. Yazılım & Danışmanlık ama yazılımla alakam yok, satışcıyım ben.
PiscocuK
15-10-2020, 14:45
Bende bugün aranıza katıldım arkadaşlar :)
Aracım 1,6 dizel 4x4 manuel
https://i.imgyukle.com/2020/10/15/5w3g3s.jpg
4 çeker mi araç?? İlk defa duyuyorum böyle bir kombinasyon
4x4 scout'larda var diye biliyorum, bunun düz olması lazım sanki???? 4x4 ise baya ilginç.
PiscocuK
15-10-2020, 15:37
4 çeker mi araç?? İlk defa duyuyorum böyle bir kombinasyon
Evet 4 çeker.Bakalım nekadar çekici kışın öğreniriz kısmet olursa :)
Hem manuel hem 4 çeker valla tam benlik kombinasyonmuş
Güzel günlerde kullanın
PiscocuK
15-10-2020, 15:41
Hem manuel hem 4 çeker valla tam benlik kombinasyonmuş
Güzel günlerde kullanın
Çok teşekkürler.
İyiymiş valla, güle güle kullan..
ErayArslan
15-10-2020, 16:34
Maşallah güzel günlerde , güle güle kullanın güzel kombinasyon .
KaradumanBerke
16-10-2020, 10:50
Kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Çok güzel bir kombinasyon olmuş. :)
PiscocuK
16-10-2020, 10:53
Kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Çok güzel bir kombinasyon olmuş. :)
Çok teşekkürler.Bir jant bir yay ile daha sevimli olabilir sanırım :)
KaradumanBerke
16-10-2020, 11:43
Çok teşekkürler.Bir jant bir yay ile daha sevimli olabilir sanırım :)
Kesinlikle. Hatta BBS CHR modeli çok güzel olabilir kanaatindeyim. Bir de yazılım olsa güzel bir bakımla uzun süreler mutlu eder. :D
ahmetbaha-drs
16-10-2020, 11:45
Güle güle kullanın cok güzel duruyor 4x4 olmasıda keyifli olur :) Bence ilk once bir ic detaylı temizlik yaptırmakta fayda var bu donemde.
PiscocuK
16-10-2020, 12:49
Kesinlikle. Hatta BBS CHR modeli çok güzel olabilir kanaatindeyim. Bir de yazılım olsa güzel bir bakımla uzun süreler mutlu eder. :D
Motor mekanik olarak şuan kararsızım..Belki yanına bir araç alırsam bunu hiç ellemem bile
Güle güle kullanın cok güzel duruyor 4x4 olmasıda keyifli olur :) Bence ilk once bir ic detaylı temizlik yaptırmakta fayda var bu donemde.
Randevuyu aldım önümüz hafta bırakacağım
Motor mekanik olarak şuan kararsızım..Belki yanına bir araç alırsam bunu hiç ellemem bile
Randevuyu aldım önümüz hafta bırakacağım
Herzaman mı 4x4 mü acaba ? Kullanım modları var mı ?
Bence yay takmayın bu arabaya.Kışın illaki kar kış gezeceksiniz kar küreyici gibi gezmeyin sonra :)
PiscocuK
16-10-2020, 20:51
Herzaman mı 4x4 mü acaba ? Kullanım modları var mı ?
Bence yay takmayın bu arabaya.Kışın illaki kar kış gezeceksiniz kar küreyici gibi gezmeyin sonra :)
Surekli 4 ceker. Yay olursa max 3 cm olur diye dusunuyorum. Coilover 3 aydan once gelemiyor gibi. Yurtdisi stoklu firmalara bakiyorum ama dunyadaki durum yuzunden kimse stok yapmiyor
https://i.resimyukle.xyz/IG5NfV.jpg (https://resimyukle.xyz/i/IG5NfV)
Sti_Ozan
19-10-2020, 16:50
Bildiğim kadarıyla bunlar 5 ileri abi. Onun harici hiçbir dezavantajı yok. Farklı bir seçim olmuş hayırlı olsun birazda 4x4 yürüyen dizel görelim :)
PiscocuK
19-10-2020, 20:03
Bildiğim kadarıyla bunlar 5 ileri abi. Onun harici hiçbir dezavantajı yok. Farklı bir seçim olmuş hayırlı olsun birazda 4x4 yürüyen dizel görelim :)
Tesekkurler kardesim. 6 ileri bunlar. Guzel keyifli. En onemlisi huzurlu :)
Sti_Ozan
20-10-2020, 08:15
Tesekkurler kardesim. 6 ileri bunlar. Guzel keyifli. En onemlisi huzurlu :)
6 ileri ise süper abi. Konusunu bekliyorum bakalım bu arabaya neler yapacaksın :D
PiscocuK
20-10-2020, 10:07
6 ileri ise süper abi. Konusunu bekliyorum bakalım bu arabaya neler yapacaksın :D
Yanına birşey alırsam buna dokunmam gibi duruyor kardeşim bakaım :)
Burak Mehmet
20-10-2020, 12:38
Hadi canım...Ekspertizini biz yaptık aracın...:D tüh bilsem kahvaltı ettirmeden göndermezdim..
imprezaWRC
20-10-2020, 12:55
Hayırlı olsun, güle güle kullan :)
PiscocuK
20-10-2020, 12:56
Hadi canım...Ekspertizini biz yaptık aracın...:D tüh bilsem kahvaltı ettirmeden göndermezdim..
Tüh kahvaltıyı bedavaya getiremedik :)
PiscocuK
20-10-2020, 12:58
Hayırlı olsun, güle güle kullan :)
Saol abi.Şuan gelçekten güle güle kullanıyorum.ilerde çevirme varmış geride çukur kalmış amaaaan
imprezaWRC
20-10-2020, 13:34
Saol abi.Şuan gelçekten güle güle kullanıyorum.ilerde çevirme varmış geride çukur kalmış amaaaan
Sen yine de çukurlara nazik girip çık. Senden satın alacak kişi de kulaklarını çınlatmasın :)
PiscocuK
20-10-2020, 13:52
Sen yine de çukurlara nazik girip çık. Senden satın alacak kişi de kulaklarını çınlatmasın :)
Yok canımm malıma kastım yok :) sadece önceden setten geçerken totomu kasıyordum şimdi geniş geniş tıs tıs
imprezaWRC
20-10-2020, 13:54
Yok canımm malıma kastım yok :) sadece önceden setten geçerken totomu kasıyordum şimdi geniş geniş tıs tıs
Ha tamam o zaman :)
PiscocuK
20-10-2020, 13:57
Ha tamam o zaman :)
Şimdi teslim ettim.içini komple elden geçiriyorum sonra yine mekanik elden geçecek..Sözde yeni yapılmış ustamda onay verdi ama en iyi bildiğin kendi bildiğindir.Trigerdi yağıydı suyuydu kendimi milat alırım.Kafamda rahat eder ailecek bineceğim sorun yaşayıp rezil olmayalım
Station Wagon konusunu aktif görünce mutlu olan tek benmiyim acaba :)
blumenberg
20-10-2020, 23:06
benim arkadaşım gümrükten almış boyasız e46 station manuel, tavanı alcantara yapılmış, içinde de carbon detaylar vs. hoş duruyor station'lar.
ahmetbaha-drs
21-10-2020, 13:16
Station Wagon konusunu aktif görünce mutlu olan tek benmiyim acaba :)
Bu konuda 3 kisi konusuruz diye dusunuyordum bende ama hakikaten cok aktif bir alan oldu :D
Yılbaşından sonra şartlar el verirse meg 3 sw ile vagoncu olmayı planlıyorum
https://i.imgyukle.com/2020/10/21/IyJCSR.jpg
PiscocuK
21-10-2020, 13:58
4 çekerim çok şekerim denemek için karı bekliyoruz bakalım.
Kar yağdığı zaman Kartepe Uludağ planlarım var
Megane 3 Sporttourer alacaktım nasip olmadı, Passat Variant aldım. Sattım 1-2 ufak araba aldım sattım. Tekrar wagon almak nasip oldu A6 Avant aldım 2.0 atmosferik.
Nasipse bir sonraki hedefim daha büyük motorlu bir A6 Avant yada Allroad almak. 2.4 yada 2.7 hatta imkan olursa 3.0 benzinli.
Allroad lara hastayım. Önce mg sw ile başlayalım bakalım tadı nasılmış
bridgestone blizzak lm001 235/40/18 alacağım. Lastik hakkında bilgisi olan var mı
Arkadaşlar selam
Geçtiğimiz ay aldığım araçla henüz ilgilenemedim.
Bugün kışlık lastik ile replika jant aldım.
Üzerindekiler 16 inç ti. 18 aldım. 235/40/18 Bridgestone Blizzak Lm001 aldım.
Detaylı temizlik yapamadığım için iç mekan fotosu çekmedim.
Arka amortisör biraz salmış kendini. Kısa sürede arka amortisörleri değiştireceğim ilk iş.
https://i.ibb.co/RDb3R0F/CB835-FAC-80-C8-4463-965-C-164-D08-D4020-E.jpg (https://ibb.co/9rgbQTD)
https://i.ibb.co/HVjFBdZ/5-F46-B1-BE-BAF9-471-E-A170-06-CCEA6-A03-A0.jpg (https://ibb.co/yXrfdS2)
https://i.ibb.co/KxKmqtw/798-F0-B17-CB73-48-F7-B2-F0-CBC542573-E39.jpg (https://ibb.co/23Z5tzN)
https://i.ibb.co/gJ3ctkV/7-E2-C4-BD4-32-C8-40-F0-9567-3-BD384-DB0-D30.jpg (https://ibb.co/HqV9G5d)
https://i.ibb.co/wzcyyKF/38-DD1-E45-36-B3-4-F2-B-8-D42-E0-CBA9-ED8190.jpg (https://ibb.co/pLh223B)
https://i.ibb.co/PzZc3K1/A692-E978-023-D-47-C9-9-A9-F-4-EEF52-E60-FED.jpg (https://ibb.co/zHhXjpP)
aykutsafakyaman
24-10-2020, 09:20
Hayırlı olsun :)
Arkadaşlar selam
Geçtiğimiz ay aldığım araçla henüz ilgilenemedim.
Bugün kışlık lastik ile replika jant aldım.
Üzerindekiler 16 inç ti. 18 aldım. 235/40/18 Bridgestone Blizzak Lm001 aldım.
Detaylı temizlik yapamadığım için iç mekan fotosu çekmedim.
Arka amortisör biraz salmış kendini. Kısa sürede arka amortisörleri değiştireceğim ilk iş.
[img]https://i.ibb.co/RDb3R0F/CB835-FAC-80-C8-4463-965-C-164-D08-D4020-E.jpg[img] (https://ibb.co/9rgbQTD)
[img]https://i.ibb.co/HVjFBdZ/5-F46-B1-BE-BAF9-471-E-A170-06-CCEA6-A03-A0.jpg[img] (https://ibb.co/yXrfdS2)
[img]https://i.ibb.co/KxKmqtw/798-F0-B17-CB73-48-F7-B2-F0-CBC542573-E39.jpg[img] (https://ibb.co/23Z5tzN)
[img]https://i.ibb.co/gJ3ctkV/7-E2-C4-BD4-32-C8-40-F0-9567-3-BD384-DB0-D30.jpg[img] (https://ibb.co/HqV9G5d)
[img]https://i.ibb.co/wzcyyKF/38-DD1-E45-36-B3-4-F2-B-8-D42-E0-CBA9-ED8190.jpg[img] (https://ibb.co/pLh223B)
[img]https://i.ibb.co/PzZc3K1/A692-E978-023-D-47-C9-9-A9-F-4-EEF52-E60-FED.jpg[img] (https://ibb.co/zHhXjpP)
HAyırlı olsun. Yaklaşık 10 sene önce falan 2.5 tdi v6'sı vardı bizde de. Hayatımda böyle güzel v6 dizel sesi duymadıydım :D
A4 Avant arıyoruz bir arkadaşıma 2001-2002 1.8 T
Bir aksilik çıkmazsa cuma günü alfa romeo 156 sw ile bende aranıza katılacağım :)
4 çekerim çok şekerim denemek için karı bekliyoruz bakalım.
Kar yağdığı zaman Kartepe Uludağ planlarım var
uludagda karı seyrediyorum,gözlerim kapalı :D
PiscocuK
04-11-2020, 08:53
Gönül gözümüz açık :) çaktırmadan kesiyoruz
Mutlu Değerli
04-11-2020, 08:59
Station konusunda çok sıkıntılı bi arkadaşa sahibim :)
https://live.staticflickr.com/65535/50565575411_d1209d3042_o.jpg (https://flic.kr/p/2k3iMTH)
https://live.staticflickr.com/65535/50565712242_53c4dbd4e2_o.jpg (https://flic.kr/p/2k3juyS)
https://live.staticflickr.com/65535/50564825548_bb7665ac47_o.jpg (https://flic.kr/p/2k3eWZ3)
https://live.staticflickr.com/65535/50564825683_268c8e4292_o.jpg (https://flic.kr/p/2k3eX2n)
https://live.staticflickr.com/65535/50564825508_1ef7540012_o.jpg (https://flic.kr/p/2k3eWYm)
https://live.staticflickr.com/65535/50564825843_c7889f27ef_o.jpg (https://flic.kr/p/2k3eX58)
https://live.staticflickr.com/65535/50565712327_dcface8532_o.jpg (https://flic.kr/p/2k3juAk)
Ozan Özer
04-11-2020, 16:55
DOM 88 beni benden aldı..Maşallah hepsine.
Dağa kar düştü diyorlar, gelmeye değer mi acaba bugünlerde.
Dağa kar düştü diyorlar, gelmeye değer mi acaba bugünlerde.
tam olarak sezon açılmadı uludagda bence degmez kardeşim ,tabi yapacagın aktiviteye baglı bi durum seyretmeye mi gelceksin kaymaya mı :D
zOnstyLe
05-11-2020, 18:58
Station konusunda çok sıkıntılı bi arkadaşa sahibim :)
gercekten cok zevki biriymiş. Astrayı ata sanayide goruyorum cok guzel
sportwagon
07-11-2020, 09:35
https://i.hizliresim.com/nglnqH.jpg (https://hizliresim.com/nglnqH)
Seat Leon la sportwagona geri döndüm bende
https://i.hizliresim.com/nglnqH.jpg (https://hizliresim.com/nglnqH)
Seat Leon la sportwagona geri döndüm bende
Tarzı çok hoş, hayırlı olsun.
İlan No: 875474528
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-vagon-rs-degisen-boya-yok-875474528/detay
307 swlara sardım sizce benzinlimi almak mantıklı yoksa dizelmi bilgisi olan varmıdır.
sportwagon
09-11-2020, 11:56
Tarzı çok hoş, hayırlı olsun.
Teşekkürler, yurtdışında cupra modelleri var tam tadında olmuş ....keşki 1.6 da o şekilde bir body kit ile gelseydi noktayı koyardı kendi sinifinda.
tequila818
26-11-2020, 13:59
arkadaşlar selam, öğlen bu arabaya gittim baktım. Hayalet ekran ve cam tavan var ancak elektrikli bagaj yok. Sonradan retrofit ile bize maliyeti ne olur fikri olan var mı?
Bütçeyi denkleştirebilirsek almayı planlıyorum.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2016-vw-passat-variant-1.6-tdi-highline-otomol-izmir-869511744/detay
Elektrikli bagaj 3.5 liralara cözülür. Başka ne yapmak istiyorsun?
tequila818
26-11-2020, 14:40
istediğim donanımlar şu an için mevcut. Yalnız aracı eşim de kullanacağı için elektrikli bagaj olmazsa olmazım o yüzden bütçeyi şimdiden öğrenmek istedim. Bunu da göz önüne alarak bir teklif ile gideceğim. Anlaşabilirsek alacağım. Donanım, renk, km uygun düzeyde ve işyerimin dibinde kurumsal bir yerden satılık olması benim için avantaj. +4000 TL daha harcayacağımı düşünerek bütçemi gözden geçireceğim bilgi için teşekkürler
Elektrikli bagaj cidden hayat kurtarıyor, özellikle cocuk vs varsa el kol dolu olunca.
Araba güzel görünüyor, hayırlısı olsun.
oem olarak mı çözülecek yoksa alternatif yollar mı mevcut softclose gibi ?
sene başı jettayla takas yapıp bende passat b8 alıyordumda km yüksekti vazgeçtim ama gönlüm varriantta..
oem olarak mı çözülecek yoksa alternatif yollar mı mevcut softclose gibi ?
O rakama oem bulunmayabilir ama zaten bu ürünler de oemden farksız artık.
Hatta son dönemde yetkili servisler bu adamlardan ürün alıp araçları elektrikli bagaj donanımlı gibi satmaya başladılar.
Autotrunk / İletişim (https://www.autotrunk.com.tr/iletisim)
tequila818
26-11-2020, 15:36
sene başı jettayla takas yapıp bende passat b8 alıyordumda km yüksekti vazgeçtim ama gönlüm varriantta..
hocam şöyle takip ettiğim kadarıyla 2. eli yavaş şu an fiyatlar da yüksek her otomobilde olduğu gibi. Ben ticari amaçlı düşünmüyorum köpeğimiz var kitesurf yapıyorum malzemem çok oluyor, arada sırada pikniğe de gidiyoruz bagaj lazım oluyor. O yüzden al sat kar etmeyi düşünmektense otomobilden keyif almış oluruz hiç yoktan. Bu piyasada zarar da ettirmeyeceğini düşünüyorum. Bakalım hayırlısı girdik bir yola :)
arkadaşlar selam, öğlen bu arabaya gittim baktım. Hayalet ekran ve cam tavan var ancak elektrikli bagaj yok. Sonradan retrofit ile bize maliyeti ne olur fikri olan var mı?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2016-vw-passat-variant-1.6-tdi-highline-otomol-izmir-869511744/detay
Sonradan ACC bile takıyorlar. Vw grubu daha doğrusu vag gubu nu konuda önü açık :)
burcinkarabacak
28-11-2020, 07:29
Volkswagen / Passat Variant / 1.6 TDi / Highline / 2016 VW PASSAT VARİANT 1.6 TDI HIGHLINE OTOMOL İZMİR sahibinden.comda - 869511744 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2016-vw-passat-variant-1.6-tdi-highline-otomol-izmir-869511744/detay)
Araç standart highline. eşiniz kullanacaksa 360 bölge kamera (area view) ve elektrikli bagaj olmazsa olmazınız olsun. 2016 modeline sahip ve sonradan dolduran birisi olarak güzel araç variant. orjinal elektrikli bagaj + ayak sensörü 1550 $ civarı şuan artı montaj kodlama ne çıkar iyi bir usta bulmanız gerekiyor. araçla ilgili sormak istedikleriniz olursa seve seve yardımcı olurum.
saygılarımla
orkuteren
28-11-2020, 16:04
selamlar herkese , 2013 peugeot 508 sw 1.6 thp otomatik vites için düşünceleriniz nedir ? Şuan için km konusunda benzinliler daha yakın bana
orkuteren
28-11-2020, 16:10
selamlar herkese , 2013 peugeot 508 sw 1.6 thp otomatik vites için düşünceleriniz nedir ? Şuan için km konusunda benzinliler daha yakın bana
Arkadaşlar selam
2004 Audi A6 C5 Avant aracım için Coilover alma düşüncesine girdim.
Neden ihtiyaç duydun derseniz; arada yükseltmeyi, arada alçaltmayı istiyorum.
Kışın karlı alanlarda kullanırken ve arada arazi koşullarına girdiğimde yükseltmek için, Otoban vs uzun yol için düşürmeyi planladığım için.
Merak ettiğim Coil konforda olumsuzluk oluştururmu, yükselttiğimizde sorun oluştururmu ( Mantıklı Seviyede)
https://i.ibb.co/gJ3ctkV/7-E2-C4-BD4-32-C8-40-F0-9567-3-BD384-DB0-D30.jpg (https://ibb.co/HqV9G5d)
Kullanmadım ama baya övüyorlar
Tipi hoş, arka tarafının yakışıklılığı shooting brake tadında
Sedanından güzel bir araba
painkller
29-11-2020, 14:13
1.6 tdi 2011-2012 ibiza station vagon bakıyorum. Alacağım araba yüksek ihtimal ile 100-180bin bandında olacak.
Vag konusunda kendime ait ilk tecrübe olacağı için bazı sorularım var,
1-Bunlar hakkında dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? Triger, devirdaim-termostat, yağ-filtre, diğer kayışları alır almaz değiştireceğim için bunları es geçiyorum, bakımlıda alsak yapılan işlerin ne olduğunu bilmem gerekiyor, bunun içinde değiştirmek en kolayı. Benim için kasa-hasar durumunda araba çapraz gitmesin, şasede katlanma olmasın podyede işlem olmasın, içte trim sesi yapacak düzeltilmemiş yerler olmasın yeterli. O sebeple motor-mekanik kısmı benim için önemli, lifte aldığımızda nokta atışı şu noktalara bakın diyebileceğiniz yerler var mıdır? Daha önce yapılması gereken fakat atlanmış bakımları tespit için şu keçe şu hortum kronik, şu conta yağ kaçırmaya başlar, şu sensör bulunması gerekiyor fakat iptal ise gibi gibi.
2- sanırım en dolusu style oluyor. Referance ise boş serisi. Otomatik olarak ilanlarda göremedim, bu kasada sw olarak otomatik bulunabiliniyor mu ?
3- alınca aile aracı olduğu için zamanla dolduracağım gibi duruyor ama bizim japonlar gibi değil sanırım işleyiş. Çoğu parçası vs. bulunuyor. Yani 200km de style almaktansa 100km de referance alıp arka camları elektrikliye gerekli döşeme/bakalit/switch/motorlar vs alınarak geçilebilir mi ? Ha keza dijital klima kontrolü sök-tak-tanıt sistemiyle geçilebilir mi ?
4- arabayı bizimkilere bırakacağım için herhangi bir mekanik değişiklik yapmadan sadece yazılım ile daha iyi bir map'a yakıt ekonomisi ve güç artışı mantıklı olur mu? yoksa güvenli-sorunsuzluk için aynı şekilde bırakmak kafi midir?
Herkese çok teşekkürler, beyinli araçlar ciddi anlamda yabancı olduğum bir husus özellikle alman grubu yabancı olduğum bir konu. Mekanik bir araç kullanıcısı olduğum kafamın basmadığı yerleri sormaya çalıştım, yanlış hatalı yazım için kusura bakmayın. Umarım derdimi anlatabilmişimdir.
Arkadaşlar selamlar,
Kışın karlı alanlarda kullanırken ve arada arazi koşullarına girdiğimde yükseltmek için, Otoban vs uzun yol için düşürmeyi planladığım için.
Merak ettiğim Coil konforda olumsuzluk oluştururmu, yükselttiğimizde sorun oluştururmu ( Mantıklı Seviyelerde)
allroad modelinin süspansiyon sistemini bulup taksanız daha iyi olmaz mı ?
youtube'da bi eleman vcds ile süspansiyona fake bilgiler verip güzelce bastıydı a6 allroad'ı :D
Arkadaşlar selam
Merak ettiğim Coil konforda olumsuzluk oluştururmu, yükselttiğimizde sorun oluştururmu ( Mantıklı Seviyede)
Coil ile manuel zırt pırt indir kaldır yapacağına, uğraşacağına air düşünemz misin?
Coil ile manuel zırt pırt indir kaldır yapacağına, uğraşacağına air düşünemz misin?
Air beni hep yolda bir gün bırakabilecek bir sistem gibi geliyor.
Aracı istediğim zaman lifte alabilme imkanım olduğu için coil le istediğim zamanlarda müdahale edebilirim.
Ama onunda yükseltme durumundaki konforu yada alçaltmadaki konforu ne durumda olur, güvenlik zaafiyeti verir mi diye merak ediyorum.
Yüksek durumundayken zaten sürat yapılmaz ama alçak durumunda zararı dokunur mu acaba ?
allroad modelinin süspansiyon sistemini bulup taksanız daha iyi olmaz mı ?
youtube'da bi eleman vcds ile süspansiyona fake bilgiler verip güzelce bastıydı a6 allroad'ı :D
Maliyetli bir iş olur muhtemelen, Allroad süspansiyonlarını bulmak, modifiyesini yapmak, yazılımını atmak bir sürü iş :)
Maliyetli bir iş olur muhtemelen, Allroad süspansiyonlarını bulmak, modifiyesini yapmak, yazılımını atmak bir sürü iş :)
maliyet kısmını bilmiyorum ama uğraştırıcı bir iş olmaz. Kalibrasyon yapılır sadece sanırım.
korkmazz
29-11-2020, 20:03
Aracın 2016 modelini 0 dan 65.000 km ye kadar kullandım.bendeki 1.4 tdi olanlardandı eğer boyun uzun ise veya ailede uzun boylu birileri var ise kesinlikle tavsiye etmem .kronik sıkıntı olarak km den dolayı herhangi bir problem yaşamadım.ben genelde tek başıma kullandığım için çok problem olmuyordu benim için fakat araç dolu olduğu zaman iç mekan rahatsız edici oluyordu.yakıt olarak az yakar gidişi araç için için yeterlidir
207_TR
Aşağıda profilini paylaştığım (Eren Güneş) arkadaş yardımcı olur, güvenebilirsin. forumdan da tanıyanlar vardı, ben kendime coilover almıştım kendisinden almanya'dan getirtmişti sağolsun sürekli de yardım etti
Eren Guneş | Facebook (https://www.facebook.com/eren.gunes.754)
https://i.hizliresim.com/CrCRv7.jpg (https://hizliresim.com/CrCRv7)
tequila818
08-12-2020, 20:26
Arkadaşlar Passat Variant için anlaştım 2016 model highline, çok uzun zamandır iç geçirerek baktığım ancak cesaret edemediğim bir araçtı. Yakından görünce yenik düştüm bir şekilde alıyorum. Yarın satışını yapacağız. Keşke hepimiz RS6 sahibi olsak ancak ülke şartlarında 1.6 TDI candır diyelim.
PiscocuK
08-12-2020, 20:37
Arkadaşlar Passat Variant için anlaştım 2016 model highline, çok uzun zamandır iç geçirerek baktığım ancak cesaret edemediğim bir araçtı. Yakından görünce yenik düştüm bir şekilde alıyorum. Yarın satışını yapacağız. Keşke hepimiz RS6 sahibi olsak ancak ülke şartlarında 1.6 TDI candır diyelim.
Cok merak ettigim skodadan sonra gecmeyi dusundugum bir araba. Deneyimlerini paylasirsan cok sevinirim
PiscocuK
08-12-2020, 20:38
Kusuruma bakma. Hayirli olsun dememisim
Kazasiz belasiz simdiden
Cok merak ettigim skodadan sonra gecmeyi dusundugum bir araba. Deneyimlerini paylasirsan cok sevinirim
Yaklaşık 1 ay kadar kullandım bagaj hacimi yeterli, yakıtı uzun yolda 5.3 Lt civarı ( otoban kullanımı, limitsiz yerlerde dip gaz ).
Kazasız belasız kullanın..
tequila818
08-12-2020, 22:35
Kusuruma bakma. Hayirli olsun dememisim
Kazasiz belasiz simdiden
Teşekkür ederim. Aracı yarın teslim alacağım. Öncelikle piyasasinin sedanlara göre daha düşük olmasına anlam veremedim çünkü görüntüsü daha güzel ve daha fonksiyonel. Henüz kullanmasam da cam tavan ve açık renk döşeme olanlarda arabanın içi çok ferah hissediliyor. Test etmeye yakıt tüketiminden baslayacagim.izmir şartlarında bakalım ne civarda gezecek. Alırken özellikle 2016 ve sonrasi bakmak gerekiyormuş yeni öğrendim. Burçin görürse daha detaylı yazar. Fazla seçenek yok. İstediğiniz renk ve donanımı yakalayınca araba temizse almak gerek. Bende de hızlı gelişti. Çok düşünürsem arabayı kaçırıyorum başkası alıyor. Bakalım artısıyla eksisiyle kullanacağız.
Aracın bagajına camper box yaptırmayı düşünüyorum.
Dışa doğru açılan 2 tane çekmece. Çekmecelerin 1 tanesine ıvır zıvır diğerine ise kamp ocağıi tencere tava vs mutfak ekipmanı koymayı planlıyorum.
Arka koltukları yatırınca da arka koltukların üzerine doğru açılabilecek bir platform ve bu platformun üzerine yatak koyabileceğim )şişme yatak yada sünger bir operasyon düşünüyorum.
Bu konuda fikir ve önerilerinize açığım.
https://i.pinimg.com/originals/ec/2c/3e/ec2c3e313386876e92b2e155eea70941.jpg
https://i.pinimg.com/originals/38/59/ed/3859ed3215bf5b7c72b6bfdad86585cf.jpg
https://i.pinimg.com/originals/ec/cf/8e/eccf8ed4c26e412857207704fa93150a.jpg
https://www.doityourselfrv.com/wp-content/uploads/2015/05/Amdro-CamperBox-Stove.jpg
https://funlifecrisis.com/wp-content/uploads/2017/10/how-to-convert-suv-into-a-camper-car.jpg
https://www.thewaywardhome.com/wp-content/uploads/2018/12/Contra-Vans-Conversion-Kit.jpg
korkmazz
21-12-2020, 00:11
Bu konuda fikir ve önerilerinize açığım.
https://i.pinimg.com/originals/ec/2c/3e/ec2c3e313386876e92b2e155eea70941.jpg
https://i.pinimg.com/originals/38/59/ed/3859ed3215bf5b7c72b6bfdad86585cf.jpg
https://i.pinimg.com/originals/ec/cf/8e/eccf8ed4c26e412857207704fa93150a.jpg
https://www.doityourselfrv.com/wp-content/uploads/2015/05/Amdro-CamperBox-Stove.jpg
https://funlifecrisis.com/wp-content/uploads/2017/10/how-to-convert-suv-into-a-camper-car.jpg
https://www.thewaywardhome.com/wp-content/uploads/2018/12/Contra-Vans-Conversion-Kit.jpg
Arkadaşım bir ara heves edip yaptı bunlardan buzdolabına kadar koydu hatta içine ama Audi için olacağını düşünmüyorum çok basık kalır bence hatta o arkadaşımdada leon station var denemedik bile minivanlar için birebir station araca uysa bile boyutları yatak yapabilmek için araçtan indir bindir uğraştırır diye düşünüyorum
ahmetbaha-drs
21-12-2020, 10:51
Bencede A6'nın bagajına sıgsa da tavanı cok basık kalabilir ama tavan rayların üzerine kurulabilen cadırlar güzel oluyor, o kullanılacaksa denenebilir bu kutular.
AliGizda
21-12-2020, 11:34
Bencede A6'nın bagajına sıgsa da tavanı cok basık kalabilir ama tavan rayların üzerine kurulabilen cadırlar güzel oluyor, o kullanılacaksa denenebilir bu kutular.
Rayın üstüne çadırlar yaz için çok mantıklı. Crawler' ın çok güzel çadırları var, elektrikli açılıp kapanıyor ama kışın ısıtma olayı kötü.
Webastolu bir araba alıp, içinde yatmak daha mantıklı.
Arkadaşlar selam
Deneyimledigim kadariyla coil in en yuksek ayari bile orjinalden alcak oluyor + sertlik ayarı yoksa yine standarttan sert. Coilin ihtiyaclarınızı karşılayacağını düşünmüyorum...
Deneyimledigim kadariyla coil in en yuksek ayari bile orjinalden alcak oluyor + sertlik ayarı yoksa yine standarttan sert. Coilin ihtiyaclarınızı karşılayacağını düşünmüyorum...
Tecrübe ettiğin gibiyse evet işimi görmez.
Yay altındaki takozları yenileyeceğim. Takozdan yükselt diyenler var ama orjinalde kalmak en iyisi gibi.
Araç üstü çadır almak planlarım arasında var.
Ama hafif bir malzemeden camper box yapacağım kesinlikle.
Sürekli bagajda duracak bir box olacak.
İçinde ki raflardan birinde kamp ocağı olacak, bir bölümünde mutfak malzemesi koyacak gözler.
Vs Vs
Arkadaşlar selam
çoğu kişiye saçma gelecek ama çok işlevsel olacak bir şey yapmak istiyorum. Tavsiye öneri-eleştirinizi bekliyorum.
Araca offroad araçlarındaki gibi led bar takmak istiyorum. 50 cm civarı çift ledlilerden.
Örnek
https://productimages.hepsiburada.net/s/1/375/9497153765426.jpg
Bu led barı
tampon altındaki panjur içine koyabilirim.
Yada plakanın altına denk gelecek şekilde bir ayak yapıp direkt plakalık altına koyabilirim.
https://i.ibb.co/7gDY4N3/IMG-8184.jpg (https://ibb.co/GsDxT3Z)
https://youtu.be/1ATT55q9m2I
merttepe
27-12-2020, 22:33
Bunu Türkiyede pro. yapan gergin garage diye biryer var. antalyada sanırım. Onun dışında pek duymadım.
merttepe
27-12-2020, 22:34
Bunu Türkiyede pro. yapan gergin garage diye biryer var. antalyada sanırım. Onun dışında pek duymadım.
camper box, post'una cevaben yazmıştım.
camper box, post'una cevaben yazmıştım.
Gergin garage daki ürünler 10 numara ama azıcık tuzlu.
Elektrik bilgisi iyi olanlar için bir sorum olacak. Benim elim yatkındır ama çok bilgili değilimdir.
Camper Box kesin yapacağım Önümüzdeki haftalarda marangoz arkadaşımın elinin rahatlamasını bekliyorum.
Box ın çekmecelerine ve dışına ufak tefek aydınlatma planlıyorum. Belki 12v ile çalışan bazı ufak gereçleri de kullanabilirim. Telelon şarjı vs.
2 adet 7amperlik 12 v kuru aküm var. Bunları paralel bağlayıp bu ihtiyaçları karşılamayı düşünüyorum.
Araç çalışırken araçtan bu aküleri şarj etmek için direkt çakmaklık çıkışından güç alabilirim ama daha doğru bir çözüm öneriniz varmıdır ?
Yada küçük bir araç aküsü kullansam daha mantıklı olur 40amper falan. Bunu araçtan nasıl şarj edebiliriz. Her kullanım sonrası evde şarj edip dolu şekilde araca koymak daha mı basit olur.
12 voltu 5 volta düşürecek küçük devreler vs kolay tedarik ediliyor. Telefon şarjı için.
aykutsafakyaman
01-01-2021, 22:24
Daha öncede yazdım ama sallayan olmadı. Stationwagon için branda alan veya tavsiyede bulunacak olan var mı ?
PiscocuK
01-01-2021, 22:40
Kartal branda olur sanirim. 150/200 tl araligindaydi enson.
Daha öncede yazdım ama sallayan olmadı. Stationwagon için branda alan veya tavsiyede bulunacak olan var mı ?
Görmedim mesajını,
Özel yapım en temizi olur.
Sanayide oto branda işi yapanlara gidersen direk ölçülere özel yaptırmakta fayda var. Aşırı maliyetleme olacağını sanmıyorum.
Drive Fast
01-01-2021, 23:53
Tecrübe ettiğin gibiyse evet işimi görmez.
Yay altındaki takozları yenileyeceğim. Takozdan yükselt diyenler var ama orjinalde kalmak en iyisi gibi.
araç quattro değilse quattro takozlarını deneyin o modeller standart modellerden 15 mm civarı daha yüksektir eğer bu yüksekliği takozlardan almışlarsa sizde o takozları takıp sağlıklı şekilde yükseltmiş olursunuz
Gergin garage daki ürünler 10 numara ama azıcık tuzlu.
Elektrik bilgisi iyi olanlar için bir sorum olacak. Benim elim yatkındır ama çok bilgili değilimdir.
Camper Box kesin yapacağım Önümüzdeki haftalarda marangoz arkadaşımın elinin rahatlamasını bekliyorum.
Box ın çekmecelerine ve dışına ufak tefek aydınlatma planlıyorum. Belki 12v ile çalışan bazı ufak gereçleri de kullanabilirim. Telelon şarjı vs.
2 adet 7amperlik 12 v kuru aküm var. Bunları paralel bağlayıp bu ihtiyaçları karşılamayı düşünüyorum.
Araç çalışırken araçtan bu aküleri şarj etmek için direkt çakmaklık çıkışından güç alabilirim ama daha doğru bir çözüm öneriniz varmıdır ?
Yada küçük bir araç aküsü kullansam daha mantıklı olur 40amper falan. Bunu araçtan nasıl şarj edebiliriz. Her kullanım sonrası evde şarj edip dolu şekilde araca koymak daha mı basit olur.
Çakmak çıkışından olmaz. Akü şarjı kademeli olarak olmalı. Redresörlü şarj deniyor. Aracın akü şarjını kontrol eden üniteden ya da aracın aküye paralel bağlayarak ek alınması en sağlıklısı.
Üşenmem dersen aküyü söküp evde şarj etmek en temizi olur derim. Akü şarj cihazı Alman yeterli olur.
Çakmak çıkışından olmaz. Akü şarjı kademeli olarak olmalı. Redresörlü şarj deniyor. Aracın akü şarjını kontrol eden üniteden ya da aracın aküye paralel bağlayarak ek alınması en sağlıklısı.
Üşenmem dersen aküyü söküp evde şarj etmek en temizi olur derim. Akü şarj cihazı Alman yeterli olur.
bence de evde şarj etmek daha sağlıklı olur, diğer durumlarda alternatörün de değişmesi gerekir diye tahmin ediyorum.
Arkadaşlar selam
Camper-Karavan tarzına çok niyetim olduğu için aracı amacına uygun kullanacağım bir araç almak için satıyorum.
Satılıklar konusuna ilan açtım, sahibinden de ilan açtım.
Bilginize.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-dogus-cikisli-2004-audi-a6-avant-2.0-otomatik-makyajli-lpg-li-891113314/detay/
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/241243-dogus_cikisli_2004_audi_a6_avant_2_0_otomatik_maky ajli_lpg_li.html
tequila818
02-01-2021, 20:39
Gönlümüzdeki vagon sevdasını uzun süredir bastırıyordum ancak istediğim gibi temiz bir araba denk gelince aldım. Hardcore Garaj'da temizlik ve seramiğini yaptırdıktan sonra otoparka çektik. Pandemi ve yasaklardan dolayı çok kullanma fırsatım olmuyor ancak yine de sorularınız olursa yanıtlayabilirim.
https://i.hizliresim.com/Mfz4d1.jpg (https://hizliresim.com/Mfz4d1)
Gönlümüzdeki vagon sevdasını uzun süredir bastırıyordum ancak istediğim gibi temiz bir araba denk gelince aldım. Hardcore Garaj'da temizlik ve seramiğini yaptırdıktan sonra otoparka çektik. Pandemi ve yasaklardan dolayı çok kullanma fırsatım olmuyor ancak yine de sorularınız olursa yanıtlayabilirim.
https://i.hizliresim.com/Mfz4d1.jpg (https://hizliresim.com/Mfz4d1)
Aracınız şahane güle güle kullanın hele ki o iç tasarım rengi aşırı ferah bir görüntü sağlıyor hem içerden hem de dışardan :) Bu arada cam tavan var mı?
tequila818
03-01-2021, 19:59
Aracınız şahane güle güle kullanın hele ki o iç tasarım rengi aşırı ferah bir görüntü sağlıyor hem içerden hem de dışardan :) Bu arada cam tavan var mı?
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Highline donanıma ek olarak cam tavan ve hayalet ekran mevcut. Yalnız bence olmazsa olmaz olan elektrikli bagaj yok. Aslında sonradan elektrikli bagaj yaptıracaktim ama aracın 1 yıl daha garantisi mevcut o yüzden herhangi ilave bir donanım yaptırmayı şimdilik düşünmüyorum
Orhun1907fb
10-01-2021, 09:45
https://i.hizliresim.com/hO3yuu.jpg (https://hizliresim.com/hO3yuu)
Umarim devasa boyutta cikmaz :)
Buda benim vagon.
https://i.hizliresim.com/hO3yuu.jpg (https://hizliresim.com/hO3yuu)
Umarim devasa boyutta cikmaz :)
Buda benim vagon.
Maşallah :)
Vagon da Audi A6 nın yeri ayrıdır her zaman için :)
Orhun1907fb
10-01-2021, 18:42
Gercekten bende bu kadar konforlu oldugunu tahmin etmiyordum. Ve ic malzeme kalitesi bugune kadar sahip oldugum arabalarin icinde en iyisi.
Tek dezavantaji cvt den kaynakli malesef sehirici bir tik fazla tuketimi. Sehirlerarasi 5-6 litre arasi cok kolay yakalaniyor.
Gercekten bende bu kadar konforlu oldugunu tahmin etmiyordum. Ve ic malzeme kalitesi bugune kadar sahip oldugum arabalarin icinde en iyisi.
Tek dezavantaji cvt den kaynakli malesef sehirici bir tik fazla tuketimi. Sehirlerarasi 5-6 litre arasi cok kolay yakalaniyor.
Kaç motor kaç model detayları yazar mısın
Orhun1907fb
10-01-2021, 19:45
99' 2.5 tdi.
Orhun1907fb
10-01-2021, 19:49
Detay istemissiniz editleyemedim
Bose muzik sistemi mevcut 6li changer amfi vs
Cruise
Cift bolge klima
On arka koltuk isitma
Sunroof
Ceki demiri
Elk katlanir ayna (hepsinde varmi bilmiyorum)
Direksiyondan vites degisimi yapabiliyor
S line koltuk
S line direksiyon
Far yikama
Orj xenon
gibi gibi
Detay istemissiniz editleyemedim
Bose muzik sistemi mevcut 6li changer amfi vs
Cruise
Cift bolge klima
On arka koltuk isitma
Sunroof
Ceki demiri
Elk katlanir ayna (hepsinde varmi bilmiyorum)
Direksiyondan vites degisimi yapabiliyor
S line koltuk
S line direksiyon
Far yikama
Orj xenon
gibi gibi
Arka ısıtma çok denk gelmiyor,
s line çok denk gelmiyor.
2.5 Tdi dan memnun musun
Orhun1907fb
10-01-2021, 20:14
Yakit tuketimi ve biraz daha sesli olmasi disinda memnunum :) kesinlikle performans araci degil.Baya sakin kullanim araci sanzimandan dolayi.Aldigimda aracin pompa enjektor turbosu sifirlanmis. Motor conta ve triger seti degismis. Suan sadece kozmetik eksiklerimiz var.
En buyuk problem cvt de yokus tirmanirken eger yeterli hizlanmadiysaniz aracin devir cevirmesinden dolayi cok sesli ve tabiki tuketimi oldukca fazla oluyor. Manuel olarak vites arttirmak bazen cozum oluyor. Drive modunda vites gecisi cok uzun surebiliyor yokuslarda.
Kalkislar isteksiz. Torku hissedemiyorsunuz. Yorumlarini okudugum da zaten herkes konfor harici bir artisinin olmadigini belirtiyor sanzimanin. Uzun yol icin mukemmel olmasada guzel is goruyor 2k devirde 120km hizi goruyor arac.
Bu arabaya yakismayan eksikler malesef vakitsizlikten ilgilenemiyorum.
Tuketim
Cvt benim kullandığımda ben memnunum eski araba hantallığında değil. 2.0 benzin atmosferik ve lpg li. Kesintisiz hızlanması bir avantaj bence.
2.5 Tdi dan hep uzak durmamı söylediler bakım yapacak ustaları uğraştırdığından dolayı ama sürüşü güzel diyorlar 2.5 için.
Sevgili dostlar :)
Wagon ile zaman geçirmek isimli haftasonu Asos kampımızdan kesitler :)
https://i.ibb.co/pxhcLCk/IMG-0090.jpg (https://ibb.co/6mXzW6q)
https://i.ibb.co/Cszvdqw/IMG-0084.jpg (https://ibb.co/wrRCHTd)
https://i.ibb.co/Wvgxy6w/IMG-0076.jpg (https://ibb.co/qYkysdf)
https://i.ibb.co/m8FZM5c/IMG-9088.jpg (https://ibb.co/rsf812w)
https://i.ibb.co/D98Y9d5/IMG-9031.jpg (https://ibb.co/gSPdSYz)
https://i.ibb.co/x2NMzbX/IMG-1036.jpg (https://ibb.co/dfRQkvj)
Cuma günü iş çıkışı arkadaşımla beraber Asos yolunu tuttuk. Önceden planladığımız bir kamp alanına gittik.
Bizden hariç kalan 1 aile vardı.
Denize sıfır olacak şekilde çektim arabamı, içine yatağımı kurdum koltukları yatırarak.
Arkadaşımda çadırında kaldı.
3 gece çok güzel zaman geçirdik.
Wagon aracın bagajında 1.81 boyumda çok rahat yattım, herkese tavsiye ederim :)
Cuma günü iş çıkışı arkadaşımla beraber Asos yolunu tuttuk. Önceden planladığımız bir kamp alanına gittik.
Bizden hariç kalan 1 aile vardı.
Denize sıfır olacak şekilde çektim arabamı, içine yatağımı kurdum koltukları yatırarak.
Arkadaşımda çadırında kaldı.
3 gece çok güzel zaman geçirdik.
Wagon aracın bagajında 1.81 boyumda çok rahat yattım, herkese tavsiye ederim :)
Bu kamp işlerine son bir senedir çok heves etmiş durumdayım. Hatta yatırım amaçlı birsürü kamp malzemesi satın aldım metal kupasına kadar var. Fakat cesaret edemediğim nokta tuvalet olayları. Aile ile gidileceği için bu çok önemli bir faktör. Kamp için alanlardan bağımsız gidildiğinde evet büyük sorun oluyormuş ama kamp alanlarında bu durum nasıldır ? Su tedariği hijyen vs ne durumda ? Denyimlerinizi paylaşır mısınız ?
https://i.ibb.co/sbNWs6L/20181005-065306.jpg (https://ibb.co/TY7WPbz)
Nası yılan dimi?
htb.co/sbNWs6L/20181005-065306.jpg (https://ibb.co/TY7WPbz)
Nası yılan dimi?
Şu jantları bir ben sevemedim heralde w124'te :)
Şu jantları bir ben sevemedim heralde w124'te :)
Bende takmıyorum zaten arabayı çok yükseltiyor
Bu kamp işlerine son bir senedir çok heves etmiş durumdayım. Hatta yatırım amaçlı birsürü kamp malzemesi satın aldım metal kupasına kadar var. Fakat cesaret edemediğim nokta tuvalet olayları. Aile ile gidileceği için bu çok önemli bir faktör. Kamp için alanlardan bağımsız gidildiğinde evet büyük sorun oluyormuş ama kamp alanlarında bu durum nasıldır ? Su tedariği hijyen vs ne durumda ? Denyimlerinizi paylaşır mısınız ?
Abi selam
Akşam cevap yazacağım :)
Abi gideceğim kamp alanını ya önceden iyi araştıracak ve güzel bir tesis bulacaksın.
Yada kimsenin olmadığı bir yerde kamp yapacaksan basit imkanlarla tuvalet işini çözeceksin.
18-20 Litrelik bir boş boya kovası, kovanın içine uygun bir sağlam çöp poşeti, kovanın kenarlarına su borularında kullanılan yalıtım süngeri ( denizde çocukların kullandığı makarna süngerler gibi ).
Al sana portatif tuvalet.
Ama artık çoğu kamp yerinde tesis var,
Bizim gittiğimiz tesis ASOS İNCİ KAMPİNG - Şuan sezon dışı olmasına rağmen temizdi tuvaletleri.
Olay kesinlikle ön araştırmadan geçiyor.
Ben 2 tane uzun karton koli koydum bagaja, 1 tanesini buzdolabı gibi yiyecek malzemeleri için kullanıyorum, diğerini de mutfak malzemeleri için.
Kamp yerinde onları gölge ve sokak hayvanlarının kolay erişemeyeceği noktaya koyuyorum. Kamp sonunda toplamakta kolay oluyor.
tiMachine
10-02-2021, 22:09
Proje aracı olan var mı wagon olarak arkadaşlar
ahmetbaha-drs
11-02-2021, 10:26
V8 Volvo 245 projesi vardı Peak Garage'da, çokta güzel oldu araba :)
VW-Freaks
13-02-2021, 20:19
307 wagoncuk ile aranıza katıldım :)
https://i.hizliresim.com/0ves8Y.jpg (https://hizliresim.com/0ves8Y)
307 wagoncuk ile aranıza katıldım :)
https://i.hizliresim.com/0ves8Y.jpg (https://hizliresim.com/0ves8Y)
Bir dönem 207 sw ve 307 sw baktım. Denk gelse alacaktım.
207 Outdoor çok hoşuma gidiyor
VW-Freaks
14-02-2021, 22:06
Bir dönem 207 sw ve 307 sw baktım. Denk gelse alacaktım.
207 Outdoor çok hoşuma gidiyor
207 SW Outdoor alıyordum ancak sahibi sağolsun muayeneyi bana itelemeye çalıştığından vazgeçmiştim, nasibimizde bu varmış :) şuan için memnunum tavsiye ederim
Karlı bir Balıkesir sabahı 05:00 yasak saati bitince düştük yollara kar yağışının ve ezilmemiş karların tadını çıkartmak için.
Kış lastiklerinin hakkını verdik :)
https://i.ibb.co/qM8ySqn/IMG-1481.jpg (https://ibb.co/vxWwFyB)
https://i.ibb.co/yBQKHDP/IMG-1503.jpg (https://ibb.co/S73HF2y)
https://i.ibb.co/Hp9cThC/IMG-1506.jpg (https://ibb.co/BKYh2nG)
https://i.ibb.co/TPC7MH8/IMG-1507.jpg (https://ibb.co/RQ5sTC0)
https://i.ibb.co/B2smrsx/IMG-1510.jpg (https://ibb.co/hF8kZ8j)
05.00 sokağa çıkış yasağı biter bitmez kendisimi dışarı attık. Ezilmemiş bütük karları ezdik. Girilmemiş sokaklara girdik :)
Kış lastiği Bridgstone Blizzak LM001
İş yerine gidip biraz yol açtık :)
Audi A5 Avant aracım Quattro olmamasına rağmen iyi bir yol tutuşuna sahip.
https://youtu.be/RCl1_pzASjk
05.00 sokağa çıkış yasağı biter bitmez kendisimi dışarı attık. Ezilmemiş bütük karları ezdik. Girilmemiş sokaklara girdik :)
Aynı lastikleri kullanıyorum. Ben de oldukça memnunum. Acaba bana mı fazla iyi geliyor diye düşünürken bu vieroya denk gelmek iyi oldu :)
Aynı lastikleri kullanıyorum. Ben de oldukça memnunum. Acaba bana mı fazla iyi geliyor diye düşünürken bu vieroya denk gelmek iyi oldu :)
Ciddi manada iyi lastikler. Yaşamayan inanmaz 50-60 cm ezilmemiş kar yığının içine dalıyorum sapma yapmadan dümdüz devam ediyor.
Proje aracı olan var mı wagon olarak arkadaşlar
Sayılırsa benim kine LPG pirojesi yapılıyor şuan :D
https://i.hizliresim.com/hLSiUl.jpg (https://hizliresim.com/hLSiUl)
osmanaydo
17-02-2021, 09:11
Altı ay biner satarım diye almıştım.
Altı yıla gidiyoruz.
https://live.staticflickr.com/65535/50952329947_6ba7a66b5b_b.jpg (https://flic.kr/p/2kCu1xn)[url=https://flic.kr/p/2kCu1xn]
https://youtu.be/N9J1b6i_FtQ
1991 model w124 sw aracımla dün akşam hakkını verdik
207 SW Outdoor alıyordum ancak sahibi sağolsun muayeneyi bana itelemeye çalıştığından vazgeçmiştim, nasibimizde bu varmış :) şuan için memnunum tavsiye ederim
bir arkadaşımda wagon arıyor, senin araçtan tavsiye ettim sorunlu fln dedi, varmı bildiğin kronik sorunları yada sende olan arıza vs ?
AliGizda
17-02-2021, 12:49
bir arkadaşımda wagon arıyor, senin araçtan tavsiye ettim sorunlu fln dedi, varmı bildiğin kronik sorunları yada sende olan arıza vs ?
İnsanlar bu kulaktan dolma bilgilere inanmayı ne zaman bırakacak cidden merak ediyorum :)
1,5 sene 407 Wagon' a bindim. Alırken herkes ooo alma, sorun yumağı, satamazsın, son sahibi olursun dedi. Aldım, bindim, hiç bir sorun yaşamadım 6 günde ilk gelene istediğim rakama sattım.
Bakımsız, kasap eline düşmüş her arabada sorun yaşanır. 407' den önce 2009 hitler motro Jetta vardı, sanayiden çıkamadım. Sorununu çözemeden sattım :) Sorsan tok kapı sesine herkes hasta, ama 407' nin yanına bile yaklaşamaz bence.
imprezaWRC
17-02-2021, 13:43
https://youtu.be/RCl1_pzASjk
Sen en son Çanakkale'de değil miydin ?. Paylaştığın yer Balıkesir'deki VW Yağcı değil mi?
Bende senin aracını quattro sanıyordum :( O bomboş alanda quattro ile iyi eğlenirdin.
Sen en son Çanakkale'de değil miydin ?. Paylaştığın yer Balıkesir'deki VW Yağcı değil mi?
Bende senin aracını quattro sanıyordum :( O bomboş alanda quattro ile iyi eğlenirdin.
2019 Ağustos ta döndüm abi Çanakkale den.
Avek firması adi bir kazık attı.
Balıkesir e geri döndüm. İyi ki dönmüşüm diyorum.
Audi A6 Quattro olsaydı çok daha iyi olurdu ama bu hali bile çok iyi bu kış lastikleri ile.
imprezaWRC
17-02-2021, 14:03
2019 Ağustos ta döndüm abi Çanakkale den.
Avek firması adi bir kazık attı.
Balıkesir e geri döndüm. İyi ki dönmüşüm diyorum.
Audi A6 Quattro olsaydı çok daha iyi olurdu ama bu hali bile çok iyi bu kış lastikleri ile.
Hayırlısı olsun, daha iyisi nasip/kısmet olsun :) Ben 2 senedir kış lastiği takmıyorum. Subaru'yu da mümkün mertebe karda, buzda kullanmıyorum. Birde altını yıkama durumu söz konusu oluyor :( Uğraşmak istemiyorum.
Duster'da Pirelli'nin karda kullanıma uygun 4mevsim lastikleri var, Duster'da ayrıca kilit fonskiyonu da var. Çıkmadığım, girmediğim yer kalmadı diyebilirim :)
Birde trafiğe kapalı ve bomboş bir alan malesef yok, olsaydı Subaru'yu çıkarabilirdim :)
Hayırlısı olsun, daha iyisi nasip/kısmet olsun :) Ben 2 senedir kış lastiği takmıyorum. Subaru'yu da mümkün mertebe karda, buzda kullanmıyorum. Birde altını yıkama durumu söz konusu oluyor :( Uğraşmak istemiyorum.
Duster'da Pirelli'nin karda kullanıma uygun 4mevsim lastikleri var, Duster'da ayrıca kilit fonskiyonu da var. Çıkmadığım, girmediğim yer kalmadı diyebilirim :)
Birde trafiğe kapalı ve bomboş bir alan malesef yok, olsaydı Subaru'yu çıkarabilirdim :)
Hep bir Subaru sahibi olmak isterim 4x4 ne olan inancımdan ama şartlar elvermedi.
imprezaWRC
17-02-2021, 16:00
Hep bir Subaru sahibi olmak isterim 4x4 ne olan inancımdan ama şartlar elvermedi.
Kısmet olur inşallah ama bulunduğun şehirde parçası, servisi ve ustası olan otomobili kullanmak daha iyi. Altındakinin quattro olanından kısmet olmasını dilerim :)
VW-Freaks
17-02-2021, 19:21
kurcalanmış olanına denk gelmiştir, ben yeni aldım daha 1 hafta olmadı ilk izlenimlerim iyi. İzmirde Peugeot un doktoru Mutlu otomotiv Naci Dündar ustaya sordum ahım şahım kronik sorunu yok dedi, kendisiyle iletişime geçip sorabilirsiniz. AliGizda gerekeni zaten söylemiş :)
kurcalanmış olanına denk gelmiştir, ben yeni aldım daha 1 hafta olmadı ilk izlenimlerim iyi. İzmirde Peugeot un doktoru Mutlu otomotiv Naci Dündar ustaya sordum ahım şahım kronik sorunu yok dedi, kendisiyle iletişime geçip sorabilirsiniz. AliGizda gerekeni zaten söylemiş :)
Peugeot da çok kişi korkar ama babamda 2008 model Peugeot 207 var 1.4hdi. 150.000 km de. Tık demedi derler ya o cinsten.
Selamm
https://i.imgyukle.com/2021/02/18/Lmysoe.jpg
Birisi neden Vagon derse ona bu haftaki Asos kampından cevabım ;)
https://i.ibb.co/xLFbkhp/663-BFBDC-85-C1-4-C4-D-AAC0-8-F884-CD6737-F.jpg (https://ibb.co/1QzNgZD)
https://i.ibb.co/xLFbkhp/663-BFBDC-85-C1-4-C4-D-AAC0-8-F884-CD6737-F.jpg (https://ibb.co/1QzNgZD)
acayip özendim ve kıymetini bilmeden sattığım A4 avantıma tekrar üzüldüm.
Camper Box yapacaktım bagaja.
Bagaj daki tavan yüksekliğini azaltacağı ve bizim yatacağımız alanı bloke edeceği için şimdilik vazgeçtim.
Ama kamp malzemelerini koyabileceğim portatif bir box yapacağım.
İleride araç üstü çadır aldığımda camper box yapacağım
imprezaWRC
23-02-2021, 17:44
Gece birinizden birinin tuvalet ihtiyacı olsa geçmiş olsun :D
PiscocuK
23-02-2021, 17:54
Kullandığım süre boyunca çok sevdim skodayı.Gerçektende büyük kolaylık oldu bana.Geçen gün sattım.Gelecek için güzel bir SW planı yapabilirim.Tam aradığım araba buymuş benim.
Gece birinizden birinin tuvalet ihtiyacı olsa geçmiş olsun :D
3 kapı (bagaj dahil) içeriden pratik açılıyor :)
Kamp alanında olduğumuz için sorun olmuyor :)
acayip özendim ve kıymetini bilmeden sattığım A4 avantıma tekrar üzüldüm.
Abi mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum ailenize, ''relationship goals'' fotisi olmus
sanctuary35
23-02-2021, 21:26
https://i.ibb.c3-BFBDC-85-C1-4-C4-D-AAC0-8-F884-CD6737-F.jpg (https://ibb.co/1QzNgZD)
gece arabanın içi soğuk olmadımı? bir bir gece akyakada fırtına çıkınca arabada yattık buz gibi oldu
imprezaWRC
23-02-2021, 21:35
3 kapı (bagaj dahil) içeriden pratik açılıyor :)
Kamp alanında olduğumuz için sorun olmuyor :)
Ya da uykudan en az 2 saat önce kimse sıvı tüketmesin diyeceksin. Tabi birde bir numaralı kural kimse kuru fasulye yemeyecek :D :D
Uyumaya 1 saat kala çay içeni git sahilde taş üstünde uyu diyeceksin :D :D
gece arabanın içi soğuk olmadımı? bir bir gece akyakada fırtına çıkınca arabada yattık buz gibi oldu
Abi çocuk gece terledi üstünü azalttık :)
Arabanın yalıtımı gerçekten iyi.
Ama tabi uyumadan önde ısıttım içerisini
Gece de 1 sefer alarm kurup kalktım 15 dakika kadar çalıştırıp biraz daha ısıttım.
Uyku tulumu almayı düşünüyorum Husky -27 derece. O zaman hiç sorun kalmayacak.
StyleALP
02-03-2021, 10:12
Merhabalar,
E30 Touring macerasından sonra "99 model 320d E46 Touring ile tekrar aranızdayız.
https://i.imgyukle.com/2021/03/02/NkGz5M.md.jpghttps://i.imgyukle.com/2021/03/02/NkGpEx.md.jpg
https://i.imgyukle.com/2021/03/02/NkGm7y.md.jpghttps://i.imgyukle.com/2021/03/02/NkGGqp.md.jpg
https://i.imgyukle.com/2021/03/02/NkGs8v.md.jpghttps://i.imgyukle.com/2021/03/02/NkGK4n.md.jpg
https://i.imgyukle.com/2021/03/02/NkG1Gh.md.jpg
Bir E91’de benden.
https://ibb.co/KFs2XGT
İlk mesajda fotoyu beceremedim bakalım bunda oldu mj https://imgyukle.com/i/NYMKz1
İlk mesajda fotoyu beceremedim bakalım bunda oldu mj https://imgyukle.com/i/NYMKz1
https://serving.photos.photobox.com/10450889d2adaa17b105c2b3ff890cd4ddaba80a30e0cf5b4f 98203242d69b3ad0cbb755.jpg
Tarih 2010 yazıyor ama daha eski olması lazım. Station olduğu belli olmuyor ama 2.5 tdi quattro idi kendileri :D
Rengine bayılıyordum keşke satmasaydık :/
https://i.hizliresim.com/Xb0EDn.jpg
https://i.imgyukle.com/2021/03/26/NwfpGA.jpg
https://i.imgyukle.com/2021/03/26/NwfzlG.jpg
https://r.resimlink.com/i9H2WSP.jpeg (https://resimlink.com/i9H2WSP)
https://r.resimlink.com/qCthr4cT.jpeg (https://resimlink.com/qCthr4cT)
https://r.resimlink.com/0Qtwfnlo.jpeg (https://resimlink.com/0Qtwfnlo)
https://i.resmim.net/i/09FF7481-FFD6-4726-AE44-488085FC328B-scaled.jpeg (https://resmim.net/wb5pda/)
Wagon candır diyerek konuya güncel çekeyim.
Kendileri ailemizin yeni üyesi
barakuda26
12-05-2021, 21:39
VW6R maşallah renk çok güzel görünüyor
Genesis G70 Shooting Brake baya başarılı duruyor. Tercih edilebilir ihtişamlı bir dış görüşünü var. Avrupa pazarına giriş yapacakmış.
Genesis G70 Shooting Brake Almanlara rakip olmaya geldi (https://tr.motor1.com/news/506878/genesis-g70-shooting-brake-resmi/)
painkller
13-05-2021, 17:04
2012-2015 yıllarında sahip olduğumuz arabayı geçtiğimiz ay geri almak nasip oldu. Bu şekilde içimdeki hızlı sw aşkını dindirmiş olduk. Bayram üzeride temizliğimizi yaptık. O kadar hevesim bitmiş ki 2014 yılında attığım aynı cila duruyordu nissanın bagajında onu tekrar atmak nasip oldu.
https://r.resimlink.com/CwsU.jpeg
https://r.resimlink.com/lcFT.jpeg
ahmetbaha-drs
13-05-2021, 18:17
MG çok güzel duruyor masallah güle güle kullanın. :)
driver_can
13-05-2021, 19:03
MG ciddi güzel duruyor hb olanı bile trafikte az rastlanırken station çok şekil spor durmuş tek tavsiyem app olur kafadan görüntüyü daha da güzel yapar plakalıksız takılınca.
Maşallah , MG gerçekten çok şık duruyor..
https://i.hizliresim.com/mwlgpq9.jpeg (https://www.hizliresim.com/mwlgpq9)
Benimki de station wagon sayılır mı?
Ruhu Wagon cu olan bizdendir :)
imprezaWRC
14-05-2021, 13:49
https://i.hizliresim.com/mwlgpq9.jpeg (https://www.hizliresim.com/mwlgpq9)
Benimki de station wagon sayılır mı?
Başka fotoğrafları yok mu ? Bu kadarı beni hiç kesmedi :)
imprezaWRC
14-05-2021, 14:39
https://i.resmim.net/i/09FF7481-FFD6-4726-AE44-488085FC328B-scaled.jpeg (https://resmim.net/wb5pda/)
Wagon candır diyerek konuya güncel çekeyim.
Kendileri ailemizin yeni üyesi
Otomobilin hayırlı olsun, güle güle ve kazasız-belasız kullanın :)
Oğluşun bahtı açık olsun, analı-babalı ve sağlıkla büyüsün, yüzünden de gülümsemesi hiç eksik olmasın, hep iyi insanlar ile karşılaşsın :)
Otomobilin hayırlı olsun, güle güle ve kazasız-belasız kullanın :)
Oğluşun bahtı açık olsun, analı-babalı ve sağlıkla büyüsün, yüzünden de gülümsemesi hiç eksik olmasın, hep iyi insanlar ile karşılaşsın :)
Amin,
İyi dileklerin için çok çok teşekkürler.
https://i.hizliresim.com/2g54fku.jpg (https://www.hizliresim.com/2g54fku)
https://i.hizliresim.com/6u3m6vq.jpeg (https://www.hizliresim.com/6u3m6vq)
https://i.hizliresim.com/czg3jpa.jpeg (https://www.hizliresim.com/czg3jpa)
Başka fotoğrafları yok mu ? Bu kadarı beni hiç kesmedi :)
Ekledim ama siteyi kullanmayı unutmuşum, ihtiyarlık işte
Maşallah, çok iyi duruyor
imprezaWRC
15-05-2021, 10:36
Ekledim ama siteyi kullanmayı unutmuşum, ihtiyarlık işte
Olur o kadar ben dün kahvaltıda ne vardı onu hatırlamıyorum :D :D
Orhun1907fb
15-05-2021, 10:48
Resim Yukle, Herkesle Paylaş - resimyukle.io (https://resimyukle.io/r/2Airxnul4u)
20210404 124501 - Resminiz (https://resminiz.com/r/a3ZiW)
A6 da guzel duracagini dusunuyorum. Ne dersiniz.
Jantlarin boyasini yenilerken tavan raylarinida gumus gri yapmayi planliyorum.
irfanakbas
25-06-2021, 11:15
S.A. arkadaşlar danışmak istediğim bir konu var. Belki bu konu hakkinda bilgili, tecrübeli arkadaşlar vardır. ileriki zamanda nasip olursa, şuan elimdeki C4 butcesine yakın, büyük sw tarzında geniş ve uzun bir araca geçiş yapmayı düşünüyorum, ne önerirsiniz? Gözüme eski kasa 2013-14 508 sw dizel yarı otomatikler ilişti. deneyimi olan, kullanan arkadaslar yorumlayip yardımcı olabilirse çok makbule geçer. Aracı daha önce hiç kullanmadım sürüş keyfi nasıl? yakıt tüketimi, kullanımi nasıl? Sonuçta bayağı büyük bir araç, tüketim ve ekonomik açıdan üzer mi?508 grubunda yorumlara baktım, aracı sordum hiç kötü diyen çıkmadı. bilgi verecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.(Not: Bu arada şuan elimizde dizel yarı otomatik C4 exclusive var ve her yönü ile çok memnun. Sw deneyimi açısından 508 den de memnun kalırmiyiz? İnşallah Aracı alirsak eşimde kullanacak ailece kullanmayi düşünüyoruz.)
Peugeot 508 sw stance - Google Arama (https://www.google.com/search?q=Peugeot%20508%20sw%20stance&tbm=isch&tbs=rimg:CQq4JhWbAWmlYfMo1AxmUSp9&client=ms-android-xiaomi-rev1&prmd=isnv&hl=tr&sa=X&ved=0CBMQuIIBahcKEwiIxZ2UmLDxAhUAAAAAHQAAAAAQRA&biw=393&bih=686#imgrc=_twuBtSng5GG7M&imgdii=tywjdvKqK59MbM)https://www.google.com/search?q=Peugeot%20508%20sw%20stance&tbm=isch&tbs=rimg:CQq4JhWbAWmlYfMo1AxmUSp9&client=ms-android-xiaomi-rev1&prmd=isnv&hl=tr&sa=X&ved=0CBMQuIIBahcKEwiIxZ2UmLDxAhUAAAAAHQAAAAAQRA&biw=393&bih=686#imgrc=_twuBtSng5GG7M&imgdii=tywjdvKqK59MbM
PiscocuK
25-06-2021, 11:41
S.A. arkadaşlar danışmak istediğim bir konu var. Belki bu konu hakkinda bilgili, tecrübeli arkadaşlar vardır. ileriki zamanda nasip olursa, şuan elimdeki C4 butcesine yakın, büyük sw tarzında geniş ve uzun bir araca geçiş yapmayı düşünüyorum, ne önerirsiniz? Gözüme eski kasa 2013-14 508 sw dizel yarı otomatikler ilişti. deneyimi olan, kullanan arkadaslar yorumlayip yardımcı olabilirse çok makbule geçer. Aracı daha önce hiç kullanmadım sürüş keyfi nasıl? yakıt tüketimi, kullanımi nasıl? Sonuçta bayağı büyük bir araç, tüketim ve ekonomik açıdan üzer mi?508 grubunda yorumlara baktım, aracı sordum hiç kötü diyen çıkmadı. bilgi verecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.(Not: Bu arada şuan elimizde dizel yarı otomatik C4 exclusive var ve her yönü ile çok memnun. Sw deneyimi açısından 508 den de memnun kalırmiyiz? İnşallah Aracı alirsak eşimde kullanacak ailece kullanmayi düşünüyoruz.)
Peugeot 508 sw stance - Google Arama (https://www.google.com/search?q=Peugeot%20508%20sw%20stance&tbm=isch&tbs=rimg:CQq4JhWbAWmlYfMo1AxmUSp9&client=ms-android-xiaomi-rev1&prmd=isnv&hl=tr&sa=X&ved=0CBMQuIIBahcKEwiIxZ2UmLDxAhUAAAAAHQAAAAAQRA&biw=393&bih=686#imgrc=_twuBtSng5GG7M&imgdii=tywjdvKqK59MbM)https://www.google.com/search?q=Peugeot%20508%20sw%20stance&tbm=isch&tbs=rimg:CQq4JhWbAWmlYfMo1AxmUSp9&client=ms-android-xiaomi-rev1&prmd=isnv&hl=tr&sa=X&ved=0CBMQuIIBahcKEwiIxZ2UmLDxAhUAAAAAHQAAAAAQRA&biw=393&bih=686#imgrc=_twuBtSng5GG7M&imgdii=tywjdvKqK59MbM
Merhaba
Gayet dolu donanımlı ve yeterli bir araba.Uzun süre kullanacaksan kısa süreli satmak gibi bir düşüncen yoksa sorun olmaz.Sedanları daha hızlı satılıyor.Yakıtı şuan kullandığın araba gibi anca yakar.Bence arabanın tek kötü yanı vites geçişleri.
Jön Türk
25-06-2021, 14:09
2012 ehdi active aracım vardı 2014 yılı sonunda almıştım, vites geçişlerine alışkınsınız c4' ten yakıtta çok fark edeceğini düşünmüyorum.
Cam tavan çok ferahtı, bagajı geniş kullanışlıydı.Bekarken neden aldım bilmiyorum ama şuan tam ihtiyacımı karşılayacak araçmış :) Refahiye'den Erzincan'a ortalamayı 4 e düşürürdüm :D
Arkadaşlar selam
Araç arkadaşımın, galeriye konsinye koydu.
Düşünen olursa güzel bir indirim yapacak.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sunrooflu-orjinal-variant-934067817/detay
Mivec_4G63
18-08-2021, 15:28
2012-2015 yıllarında sahip olduğumuz arabayı geçtiğimiz ay geri almak nasip oldu. Bu şekilde içimdeki hızlı sw aşkını dindirmiş olduk. Bayram üzeride temizliğimizi yaptık. O kadar hevesim bitmiş ki 2014 yılında attığım aynı cila duruyordu nissanın bagajında onu tekrar atmak nasip oldu.
https://r.resimlink.com/CwsU.jpeg
https://r.resimlink.com/lcFT.jpeg
Yalovada, optisupp deniz malzemelerinin oralarda gördüm sanırım. Maşallah çok diri ve güzel duruyordu
painkller
18-08-2021, 18:55
Yalovada, optisupp deniz malzemelerinin oralarda gördüm sanırım. Maşallah çok diri ve güzel duruyordu
Durur halde ise Muhtemelen ofisin önünde görmüşsünüzdür. Bir daha yolunuz düşerse çaya kahveye beklerim.
painkller
30-08-2021, 17:16
MG ZTT 190 ile 4. ayımızı 7000km ile dolduruyoruz. Müsait bir vakitte hikayesini ve konusunu açacağım. Konuya güncel çekmek adına 5 kare paylaşıyorum.
https://resimyukle.org/images/2021/08/30/75785bd46521c51837c07d6f467270f9.jpg
https://resimyukle.org/images/2021/08/30/70a52c172b67cb0f857cd9c02bc09fbd.jpg
https://resimyukle.org/images/2021/08/30/62388ed86cff125038ff05763d6f518b.jpg
https://resimyukle.org/images/2021/08/30/83eec4f872cb650578b7f8535cbabfeb.jpg
https://r.resimlink.com/fEObjt.jpg
https://r.resimlink.com/TFmv.jpg
osmanaydo
30-08-2021, 18:23
MG ZTT 190 ile 4. ayımızı 7000km ile dolduruyoruz. Müsait bir vakitte hikayesini ve konusunu açacağım. Konuya güncel çekmek adına 5 kare paylaşıyorum.
Çok acayip bişeye benziyo
Maşallah