Orijinalini görmek için tıklayınız : Ford şikayet
arabasızadam
28-06-2020, 20:23
Selamlar şirkette kullandığım transitin klima kompresörü geçen yıl garantiden değişmesine rağmen yine bozuldu geçen yıl parça gelene kadar birkaç hafta bodrum sıcağında klimasız gezmek zorunda kaldım bu seferde aynı durum olucak sanırım bu parçanın bu kadar bozulması normalmidir ,ford a şikayette bulunabilirmiyim klimalı ikame araç talep hakkım varmıdır nasıl bir yol izlemek gerekir ?
İş teslimi belli bir süreye geçecekse binek araç için emsal ya da üstü veriyordu yetkili servis,
Garantisi bitmiş focusum yatacağı için 15 gün, mondeo vermişlerdi
Lakin araç transit, emsali var mıdır; ya da emsali şart mıdır binek araç mı verirler bilemiyorum
Sonuçta araç ticari, mondeo da verseler transiti olan adamın işini aksatır.
Bence aracın garanti kapsamında yapılan işlemden ötürü, ticari olarak kaybınız olacağını üste basa basa belirtin
arabasızadam
28-06-2020, 21:20
İş teslimi belli bir süreye geçecekse binek araç için emsal ya da üstü veriyordu yetkili servis,
Garantisi bitmiş focusum yatacağı için 15 gün, mondeo vermişlerdi
Lakin araç transit, emsali var mıdır; ya da emsali şart mıdır binek araç mı verirler bilemiyorum
Sonuçta araç ticari, mondeo da verseler transiti olan adamın işini aksatır.
Bence aracın garanti kapsamında yapılan işlemden ötürü, ticari olarak kaybınız olacağını üste basa basa belirtin
Binek araç işimizi görmüyor malesef teşekkürler.