Orijinalini görmek için tıklayınız : RX-8 uzun yol sürüş
RX-8 alınır mı hakkında videomdan sonra RX-8 ile uzun yol videosu hazırladım :) İzmir-Antalya arasında geçen bu yolculukta ne yaktı, konforu nasıl gibi sorulara cevap aradım :) merak edip izlemek isteyenlere keyifli seyirler olsun :)
YouTube (https://youtu.be/wOP46zseA2U)
Sabit düşük hızda seyretmek wankele yaramaz diye biliyorduk.Yanlış mı biliyormuşuz? :) Güle güle kullanın aracınızı.
Sabit düşük hızda seyretmek wankele yaramaz diye biliyorduk.Yanlış mı biliyormuşuz? :) Güle güle kullanın aracınızı.
Bir problem olmaz sonuçta bu da bir araba :) ama kurum bağlamasını en aza indirmek için her sürüşte 1 redline iyidir :)
Brocum video güzel olmuş. Zamanla prodüksiyon işinde yol kat edersin illa ki:)
Yakit hesabini sanirim yanlis yaptin. Depo fulledikten sonra yol yapilir tekrar fullenir ve alinan yakit/yapilan yol hesaplanir. yani 150tl/211km
Brocum video güzel olmuş. Zamanla prodüksiyon işinde yol kat edersin illa ki:)
yeni hobim :D
Yakit hesabini sanirim yanlis yaptin. Depo fulledikten sonra yol yapilir tekrar fullenir ve alinan yakit/yapilan yol hesaplanir. yani 150tl/211km
ben arabanın yakıt tüketimini hiç hesaplamam derken kimse inanmıyordu :hehe: haklısınız 212 km'de 150 tl yakıt yaktı araç,güncel benzin parasıyla km'de kabaca 70 kuruş, videoyu düzenledim teşekkürler :icon_tup:
Uzun yolda 100-120 sabit süratte 70krş bence ciddi rakam.
Şehir içi gibi yakıt tüketimi varmış. Bu kadar çok yaktığını bilmiyordum RX8 lerin.
Hacim küçük olunca yakıtta az olur diye bekliyor insan.
Elinize sağlık yine çok güzel video olmuş.
Şu kuruş hesabını bırakıp, litre yazılsa, aylar sonra bu konu tekrar okunduğunda daha faydalı olmaz mı?
Uzun yolda 100-120 sabit süratte 70krş bence ciddi rakam.
Şehir içi gibi yakıt tüketimi varmış. Bu kadar çok yaktığını bilmiyordum RX8 lerin.
Hacim küçük olunca yakıtta az olur diye bekliyor insan.
Elinize sağlık yine çok güzel video olmuş.
Zaten fabrika verisi 9.1 litre. Bu herhalde 90 ile giderken.
110-120 gidersen çok rahat 10 hatta 11 litreyi geçer.
Zaten fabrika verisi 9.1 litre. Bu herhalde 90 ile giderken.
110-120 gidersen çok rahat 10 hatta 11 litreyi geçer.
Kulaktan dolma çok yaktığını duymuştum ama bu kadar net bilmiyordum :)
Videonun içinde litre olarak bilgi var zaten benzin 6,37TL'den 23,56lt yakıt almış 212 km'de.