Orijinalini görmek için tıklayınız : Yağ seviyesinin yarıda olması hakkında
MOVISTAR
11-07-2020, 12:32
Herkese merhaba , yakın zamanda Peugeot 308 1.6e-hdi bir araç aldım. 1500 kmdir kullanıyorum dün yağını kontrol ettiğimde yağın yarıda olduğunu fark ettim. Bakım zamanına yaklaşık 4 bin km var. 1 lt yağ alıp tamamlamalı mıyım yoksa bu şekilde binsem sorun olur mu?
Bence birşey olmaz.
Haftada bir bakarsın yağ seviyesine.
Arabada hangi yağ olduğunu bilmiyorsan üstüne ekleme derim. Git yağ bakımı yaptır, kafan rahat etsin en azından.........
ilk aldığında etmişmiydin belkide bakım yaparken eksik yağ koymuşlardır öncesinde.4 bin km çok değil ben olsam komple bakımını yapardım
Neden yağ eksilttiği de önemli...
Peugeot-Citroen grubu marştan hemen sonra yağ seviyesi gösterir.Orada da eksik gösteriyor mu?Dediğiniz kadar eksikse uyarı yakması lazımdı.
MOVISTAR
11-07-2020, 14:32
Peugeot-Citroen grubu marştan hemen sonra yağ seviyesi gösterir.Orada da eksik gösteriyor mu?Dediğiniz kadar eksikse uyarı yakması lazımdı.
Ekranda uyarı yada başka bir gösterge çıkmıyor
MOVISTAR
11-07-2020, 14:33
Bence birşey olmaz.
Haftada bir bakarsın yağ seviyesine.
Arabada hangi yağ olduğunu bilmiyorsan üstüne ekleme derim. Git yağ bakımı yaptır, kafan rahat etsin en azından.........
Öyle yapayım en iyisi