Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Üsküdar Kuzguncuk Civarı Günlük Apart Daire Bilen Var mı

AhmetKadir
19-08-2020, 14:32
İstanbula aile olarak gezmeye gidicez, onumuzdekı hafta içi 5 gece konaklanacak. sahibinden de ilanlar var ama kım düzgün kım üçkagıtcı bılemıyor ınsan. bildiginiz düzgün bir yer veya esnaf varsa cok makbule gecer :)

Ome_RS
19-08-2020, 14:48
Hele şu korona zamanı oralara hiç bulaşmamanızı öneririm. Kim dezenfekte eder ne yapar bilinmez.
Harici olarak günlük kiralıkların kullanım amacı m alum. Aile ile konaklamaya pek uygun değil. Rahat edemezsiniz.
Düzgün bir otelde konaklamak mantıklı olur.

AhmetKadir
19-08-2020, 14:54
Hele şu korona zamanı oralara hiç bulaşmamanızı öneririm. Kim dezenfekte eder ne yapar bilinmez.
Harici olarak günlük kiralıkların kullanım amacı m alum. Aile ile konaklamaya pek uygun değil. Rahat edemezsiniz.
Düzgün bir otelde konaklamak mantıklı olur.

Dogru noktalara degindin, tesekkur ederim

makif84
19-08-2020, 17:02
öğretmen evlerine bakmanızı tavsiye ederim.

canimrecepcim
24-08-2020, 15:46
İstanbula aile olarak gezmeye gidicez, onumuzdekı hafta içi 5 gece konaklanacak. sahibinden de ilanlar var ama kım düzgün kım üçkagıtcı bılemıyor ınsan. bildiginiz düzgün bir yer veya esnaf varsa cok makbule gecer :)

Merhabalar, airbnb uygulamasını indirip ordan uygun fiyata kafanıza göre ister daire ister apart ister butik otel ne lazımsa bulabilirsiniz.

Çok sık kullanıyorum bi kaç detaya dikkat ederek ararsanız çok uyguna ve temiz yerlerde konaklayabilirsiniz.

AhmetKadir
24-08-2020, 19:39
Tcdd fenerbahce tesislerinde yer buldum, tesekkur ederim fikir veren arkadaslara

Burak Mehmet
25-08-2020, 09:54
şu ara istanbula misafirhaneler hep sağlık çalışanlarına ayrılmış yer bulmak mesele... Kadıköy rıhtımda panora suite var tavsiye ederim temiz ve üzgün bir yer... yer bulamadığıma orada kalıyorum..