PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Audi Şase numarasından fabrikasyon özellikleri görme Yardım ?

onurcan16
01-09-2020, 21:52
Arkadaşlar Audi nin şase numarasından fabrikasyon teknik özelliklerinin çıktığı bir site vardı yardımcı olur musunuz bulamadım?

Richter
02-09-2020, 07:24
Merhaba bildiğim kadarıyla audi'de böyle bir şansınız yok. BMW için geçerli. Audi de yapmanız gereken; araç kartı vardır opsiyon kodlarının yazdığı. Beyaz bir etiket. Şase numarası renk kodu falan da bu beyaz etikette yazar. O etikette yazan opsiyon kodlarını decode etmek. VW Group Option Codes Decoder (http://igorweb.org/equidec.aspx) buradan decode edebilirsiniz. :heyoo:

onurcan16
03-09-2020, 21:55
yardım için teşekkür ederim:) Bu beyaz etiket tam olarak nerede :D aracın bir yerinde mi yoksa araçla beraber ilk alındığında verilen mi ? eğer ilk alındığında verilen barkodlu etiketimsi şeyse artık çok geç artık öyle bir şey bulamam sanırım ...

207_TR
03-09-2020, 22:58
Bana dm den at bakmaya çalısayım şase numarasından

gokberks
03-09-2020, 22:59
yardım için teşekkür ederim:) Bu beyaz etiket tam olarak nerede :D aracın bir yerinde mi yoksa araçla beraber ilk alındığında verilen mi ? eğer ilk alındığında verilen barkodlu etiketimsi şeyse artık çok geç artık öyle bir şey bulamam sanırım ...

Kullanım kılavuzunun içinde ve/veya stepnenin olduğu bölümde oluyor genelde.

KenBlock
08-09-2020, 21:37
etka programı ile bakabilirsiniz detaylı bir şekilde o gösterir.