Orijinalini görmek için tıklayınız : ankara da lpg söktürmek için servis tavsiyesi
Coupe2836
04-09-2020, 08:52
Merhabalar,
Yeni aldığım 2003 model 318ti otomobilimdeki LPG sistemini söktürmek istiyorum, bunun için tavsiye edeceğiniz bir servis var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.
quatro garaj bekir abi. lpg de tek isim bence.
Burak Mehmet
04-09-2020, 09:05
katılıyorum...
katılıyorum...
Bende katılabilirmiyim?
baskan96
04-09-2020, 10:21
Ben de katılıyorum. Alternatif olarak yine senelerin esnafı Mocan Otogaz - Övünç Mocan ve Mavi Denizler - Tuncay beyi önerebilirim.
AhmetKadir
04-09-2020, 10:36
Quattro daki fiyat politikasi da hosuma gidiyor. Pahali veya ucuz bilemem ama tek fiyat, isin hakki bu diyor işi de duzgun yapıyor.
Lpgyi söktürmeyi eliniz yatkınsa siz bile yapabilirsiniz ama söktürdükten sonra ruhsattan düşürmek için yetkili biryerde söktürüldüğüne dair işçilik belgesi/faturası lazım. Ek1 belgesiyle birlikte TUVde muayene yapılacak ardından emniyetten ruhsat değişicek bilginiz olsun.
Lpgyi söktürmeyi eliniz yatkınsa siz bile yapabilirsiniz ama söktürdükten sonra ruhsattan düşürmek için yetkili biryerde söktürüldüğüne dair işçilik belgesi/faturası lazım. Ek1 belgesiyle birlikte TUVde muayene yapılacak ardından emniyetten ruhsat değişicek bilginiz olsun.
Emmeye takılı nozuller çıktığında oraya dolgu yapmak lazım herkesin harcı olmayabilir. Elektrik tesisatı sökümü de biraz incelik ister.
Lift vs de lazım, çok basit bir işlem değil. Daha önce el yatkınlığı lazım.
Herhangi bir lpg ci söker ama yukarıda önerilen firmanın methini çok duyuyorum ben olsam oraya giderdim.
Coupe2836
04-09-2020, 11:16
katılıyorum...
Ben de katılıyorum. Alternatif olarak yine senelerin esnafı Mocan Otogaz - Övünç Mocan ve Mavi Denizler - Tuncay beyi önerebilirim.
fikirlerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim, quattro garajı yarın ziyaret ediyorum :):icon_tup:
Coupe2836
04-09-2020, 11:20
elektrik ve plastik aksam olsa belki birşeyler yapabilirdim :) bu konularda işin ehline bırakma tarafındayım. Ruhsat bilgilerdirmesi için ayrıca teşekkür ederim, o konuda bilgim yoktu.
kuatro garaja +1 de benden :)
Burak Mehmet
04-09-2020, 16:28
Bende katılabilirmiyim?
tabi ki .. istersen bir uçak kiralayıp arkasına yazı yazıp şaşmaz üstünde dolanabiliriz :D
ghibli06
04-09-2020, 16:40
Bekir'in haftasonu işi çok yoğun olabiliyor, önce bir dükkanı arayıp yapılacakları söyleyip gün alın bence...
Coupe2836
04-09-2020, 20:11
Bekir'in haftasonu işi çok yoğun olabiliyor, önce bir dükkanı arayıp yapılacakları söyleyip gün alın bence...
Bugun aradim ama kimse cevap vermedi :( dukkani kacta aciyor biliyor musunuz ?
ghibli06
04-09-2020, 20:18
Bugun aradim ama kimse cevap vermedi :( dukkani kacta aciyor biliyor musunuz ?
PM attım size
Coupe2836
05-09-2020, 06:48
PM attım size
Hocam cok tesekkur ederim.