Orijinalini görmek için tıklayınız : Playstation 5
MetalliHead
16-09-2020, 23:04
Fiyatlar duyurulunca başlığı açmak şart oldu. 19 kasımda 500 dolar bluray/ 400 dolar sadece dijital versiyonuyla çıkacak. 500 dolar fiyat belirlenen son Xbox 7500 liraya satılacağı göz önünde bulundurulursa, PS5 de yakın fiyattan satılır. Çıkışta Final Fantasy XVI, yeni Spiderman oyunu,Resident Evil,CoD, DMC 5 ile çıkması bekleniyor. 2021'de ise yeni God of War çıkıyor.
Burak-Akın
16-09-2020, 23:10
xbox fiyatları geri çekti, yüksek ihtimal zamlayıp geri koyacaklar.
MetalliHead
23-09-2020, 16:17
Sony Is Not Releasing PS5 Digital Edition In Certain Regions (https://twistedvoxel.com/sony-is-not-releasing-ps5-digital-edition-in-certain-regions/) Bluray okuyucusuz digital edition sadece Amerika,Avrupa ve Japonya için çıkacakmış. Orta Doğu bölgesinde satışa sunulmayacakmış. Açıkcası bu bizim için kötü oldu.
Psn kardesliği ps5 tede olacaksa almanyadan bır sekılde dıgıtal getırtıcem
Sony Is Not Releasing PS5 Digital Edition In Certain Regions (https://twistedvoxel.com/sony-is-not-releasing-ps5-digital-edition-in-certain-regions/) Bluray okuyucusuz digital edition sadece Amerika,Avrupa ve Japonya için çıkacakmış. Orta Doğu bölgesinde satışa sunulmayacakmış. Açıkcası bu bizim için kötü oldu.
sanırım biz avrupa bölge olark geçiyoruz. o yüzden TR'de olacak diye okudum.
PiscocuK
24-09-2020, 08:53
Yurtdisindan alsak kullanamazmiyiz peki. Birde bu surecte extra vergiler cikartmislardi %20-%50 vs gibi. Yanimizda bagajimizda alsak bu vergiyi odeyecekmiyiz acaba
ChuckBartowsKi
24-09-2020, 12:54
Yurtdisindan alsak kullanamazmiyiz peki. Birde bu surecte extra vergiler cikartmislardi %20-%50 vs gibi. Yanimizda bagajimizda alsak bu vergiyi odeyecekmiyiz acaba
Ödemezsiniz yanınızda getirirken 1 adet olduğu sürece sorun yok.
Türkiye EU bölgesinde geçer hem dijital hem diskli versiyon olacak.
MetalliHead
24-09-2020, 16:05
Ödemezsiniz yanınızda getirirken 1 adet olduğu sürece sorun yok.
Türkiye EU bölgesinde geçer hem dijital hem diskli versiyon olacak.
Sony Türkiye İngiltere'ye bağlı ama haberlerde böyle görünce paylaşmak istemiştim.
Ben de 2 senedir almadım 5 çıkacak diye yurtdışından alıp getiricem bir adet :)
R21TURBO 41
24-09-2020, 16:14
Playstation 5 500$+vergi
Playstation 5 Digital edition 400$+vergi
Burdaki fiyatlar bu sekilde henuz satisi baslamadi.
MetalliHead
27-09-2020, 15:14
Ps4 oyun fiyatları uçuşa geçti. 679 TL'ye oyun mu olur ya, 679 TL :D
https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP0006-CUSA15546_00-FIFAFOOTBALL2020 Fifa 20 679 TL
https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP0006-CUSA15090_00-NEEDFORSPEED2020 NFS Heat 709 Tl
Ps4 oyun fiyatları uçuşa geçti. 679 TL'ye oyun mu olur ya, 679 TL :D
https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP0006-CUSA15546_00-FIFAFOOTBALL2020 Fifa 20 679 TL
https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP0006-CUSA15090_00-NEEDFORSPEED2020 NFS Heat 709 Tl
Coğrafyada eğlence namına tombala, kızmabirader vs. kaldı tek eğlencemiz. Kıymetini bilmemiz lazım, yakında ona da ilave ötv gelebilir.
MetalliHead
27-09-2020, 16:03
Ayrıca ps5'le beraber oyunların 70 euro/dolar/sterlin olarak satılacağı söylentileri var. Ps tr yüzünden ps 5 almak çok kötü bir seçim gibi duruyor.
Bu şartlarda ps5 alıp güncel oyun oynayabileni parmakla gösterirler.
MetalliHead
27-09-2020, 16:12
Bu şartlarda ps5 alıp güncel oyun oynayabileni parmakla gösterirler.
Xbox almak daha mantıklı duruyor, hiç değilse gamepass servisiyle aylık uygun bir para verip oynanabilir.
MetalliHead
07-10-2020, 18:30
https://www.youtube.com/watch?v=CaAY-jAjm0w&feature=youtu.be
cabrioleter
08-10-2020, 10:00
Coğrafyada eğlence namına tombala, kızmabirader vs. kaldı tek eğlencemiz. Kıymetini bilmemiz lazım, yakında ona da ilave ötv gelebilir.
kutu oyunlarına da ötv zammı geldi hiç orayı boş bırakırlar mı?
kutu oyunlarına da ötv zammı geldi hiç orayı boş bırakırlar mı?
:) Fikri ben vermişim gibi olmasın beyler benim mesajdan önce koymuşlar hahaha :D
Yiğit G.
17-10-2020, 14:56
şaka gibi pc için steam de bu oyun 199 tl... hatta EA play üyelerine bedava... 709 tl nedir yahu.
MetalliHead
17-10-2020, 23:39
şaka gibi pc için steam de bu oyun 199 tl... hatta EA play üyelerine bedava... 709 tl nedir yahu.
709 tl bir oyuna vermem için ancak figürlü, artbook falan içeren koleksiyoner sürümünün olması lazım. Bir de 709 tl yurt dışında 60 Eurodan satılan oyunlar, Ps5 ile bu 70 Euro olacak. Konsol olarak Xbox'dan daha ucuzlar (8300 tl) ama oyun fiyatları yüzünden mantıklı bir yanı kalmadı.
Burak-Akın
17-10-2020, 23:54
ÖTV konsol ile alakalı bütün ürünlere geldi, kollar, direksiyon setleri, kulaklıklar vs. vs. güya ekimde vergi geri çekilecekti, bu ay yan çizip uzatıldığını söylediler. eskiden pc ye parası yetmeyen konsol alır oradan oynardı, şimdi konsol bile büyük lüks oldu.
Mutlu Değerli
31-12-2020, 21:47
Konsollardan alınan gümrük vergisi %50'den %20'ye düşürüldü. Yeni oranlarla ortalama 6.500TL gibi bir rakam olması bekleniyor PlayStation5'in CD'li sürümünün. Ocak ayından itibaren CD'siz (399 dolarlık) versiyonda satışa sunulacak. Onunda fiyatı olası olarak 4500-5000TL arasında yer alacak
PiscocuK
31-12-2020, 22:07
Konsollardan alınan gümrük vergisi %50'den %20'ye düşürüldü. Yeni oranlarla ortalama 6.500TL gibi bir rakam olması bekleniyor PlayStation5'in CD'li sürümünün. Ocak ayından itibaren CD'siz (399 dolarlık) versiyonda satışa sunulacak. Onunda fiyatı olası olarak 4500-5000TL arasında yer alacak
Turkiye fiyatlarimi. Ocak kesin gibiyse bekleyelim. Varmi durumun gerceklesme olasiligi
Mutlu Değerli
31-12-2020, 23:59
Turkiye fiyatlarimi. Ocak kesin gibiyse bekleyelim. Varmi durumun gerceklesme olasiligi
Kararnamede yazıyor abi, heryerde yazılıyor %20'ye düştüğü
PiscocuK
01-01-2021, 09:38
Hadi insallah. Bekleyelim ozaman. Tesekkurler bilgi icin
Yeni forza ve gta ne zaman çıkıcak ya ne zamandır bekliyoruz hiç haber yok :(
Bu daha önce %20 ye düşecekti, %50 geçeci süreyledi 2021 başına uzatılmıştı diye hatırlıyorum.
Herşey gibi ona da "güncelleme" gelmişt.
Bu daha önce %20 ye düşecekti, %50 geçeci süreyledi 2021 başına uzatılmıştı diye hatırlıyorum.
Herşey gibi ona da "güncelleme" gelmişt.
Vergilerin vergisi, + %20 yeni vergimiz hayırlı olsun. :)
tiMachine
07-01-2021, 13:17
PS5 gb sorunundan ötürü pek tercih edilmemeli. 825 gb ssd'si var ve 3 tane AAA oyun yüklendiğinde bitecek... Bekleyip yeni versiyonlar üstüne çalışmak daha mantıklı
Sercan AKCAN
08-01-2021, 11:11
yurtdışından getirip makul karlarla satmak isteyen arkadaşlar varsa ben alabilirim
vergi%50den %20 ye düştü diye bi soylentı war hatta resmı gazetete yayımlandı dendi ama baktım göremedim :D :D
Valla hiç de indirim olmuş gibi gözükmüyor.
Hepsiburada.com | Guvenlik (https://www.hepsiburada.com/sony/playstation-5-konsol-c-80757006?siralama=artanfiyat)
PS5 gb sorunundan ötürü pek tercih edilmemeli. 825 gb ssd'si var ve 3 tane AAA oyun yüklendiğinde bitecek... Bekleyip yeni versiyonlar üstüne çalışmak daha mantıklı
Hani sony’i savunmak gibi olmasin keske 2 tb olsa ama ayni anda 3 tane AAA oyun alip oynayan kisi harici bir diskle aleti destekleyebilir butcesel acidan. Konsol fiyatlari neyse 1 kere aliyorsunuz uzun sure oynuyorsunuz da bu oyun fiyatlari ne olacak :mad: Turkiye’ye ozel bir fiyat uygulanmasi sart yoksa ciddi kullanici kaybedecekler + son donemde benim dikkatimi ceken bir oyun da cikmadi. Varsa yoksa forza + cod gidiyoruz :) Spor oyunlari ilgimi cekmiyor...
Onların hepsi kar koyup satan
Yoksa ek vergi 50 den 2p ye düştü.
Ancak distribütör getirmedikce fırsatçılar koyuyor.
tiMachine
11-01-2021, 19:50
Hani sony’i savunmak gibi olmasin keske 2 tb olsa ama ayni anda 3 tane AAA oyun alip oynayan kisi harici bir diskle aleti destekleyebilir butcesel acidan. Konsol fiyatlari neyse 1 kere aliyorsunuz uzun sure oynuyorsunuz da bu oyun fiyatlari ne olacak :mad: Turkiye’ye ozel bir fiyat uygulanmasi sart yoksa ciddi kullanici kaybedecekler + son donemde benim dikkatimi ceken bir oyun da cikmadi. Varsa yoksa forza + cod gidiyoruz :) Spor oyunlari ilgimi cekmiyor...
abi şuanlık harici diskler ps5 oyunlarını desteklemiyor. ilerleyen günlerde bunun için özel nvm2e ssd üretilecek
muratburunce
12-01-2021, 08:55
ps5'in şuan için o kdr fazla eksiği varki ilk alanlar bütün sıkıntıları çekecek gibi duruyor 1sene'ye anca toparlar gibi tam olarak
PiscocuK
12-01-2021, 10:45
ps5'in şuan için o kdr fazla eksiği varki ilk alanlar bütün sıkıntıları çekecek gibi duruyor 1sene'ye anca toparlar gibi tam olarak
Selam.Ne tarz eksikleri var ne tür sıkıntılar oluşabilir biraz açabilirmisin
muratburunce
12-01-2021, 11:11
Selam.Ne tarz eksikleri var ne tür sıkıntılar oluşabilir biraz açabilirmisin
Tabiki bende ps4 kullanıcısı olarak sürekli takip ediyorum güncel sıkıntı varmı diye gözlemlediğim genel sıkıntılar ve şikayetler bu yöndeymiş hep;
• Geri bildirimlere göre oyuncular, PlayStation 4 için satın aldıkları oyunları PlayStation 5'te oynamak istediklerinde de bazı sorunlarla karşılaşıyorlar. Bu kullanıcılar, oyun oynarken çökmelerin, donmaların ve kullanıcı veritabanındaki verilerde sorunlar yaşandığını belirtiyorlar. WCCFTech ekibinin açıklamalarına göre ise bu iki sorun için çözüm yolu, konsolu fabrika ayarlarına döndürmekten geçiyor.
• PlayStation 5, ilk günlerini oldukça sıkıntılı geçiriyor. Özellikle de uyku moduna geçememe ve çökme sorunları, kullanıcıların canını sıkıyor. PlayStation 5'in uyku moduna alınırken çöktüğüne dair bazı kullanıcı bildirimlerinden bahsetmiştik. Kullanıcılardan gelen son bildirimlere göre bu sorun, bugün bile devam ediyor. Kullanıcılara göre uyku moduna alınmaya çalışılan PlayStation 5'ler; donmaya, son verilerin silinmesine ve hatta sistemin tamamen çökmesiyle karşı karşıya kalıyorlar. PlayStation 5 sahipleri, şu an en çok bu sorundan muzdarip gibi görünüyorlar.
• PlayStation 5, çıktığından bu yana bazı sorunlar ile gündeme geliyor. Konsol donuyor, oyunlar donuyor, çökmeler yaşanıyor ya da oyun indirme hızlarında problemler görülüyor. Şimdi ise şanslı PS5 sahipleri bazı oyunlarda yeşil ekran ve grafik bozulma sorunları görmeye başlamış durumda. Bu durumların arkasında şimdilik GPU temelli donanımsal bir sorunun olduğu ve değişim gerekebileceği aktarılıyor. Çözümün elbette yazılım güncellemesi ile getirilme ihtimali de bulunuyor. Sony konsolu düzenli olarak güncelliyor ancak geniş çaplı şikayetlerin ardı arkası şimdilik kesilmiyor. Bazı incelemeler ise konsoldaki GDDR6 RAM’in çok ısındığına işaret ediyor. Grafik temelli olanlara değil ancak diğer bazı problemlere bunun da neden olma ihtimali bulunuyor.
Bahsettiğim bu tarz eskikler yani sistemin tam oturması biraz zaman alabilir cihaz daha yeni çıktı ps4'te ilk çıktığı zamanlar bu tarz sıkıntılar çok olmuştu sonradan slim ve pro çıkarttılar ps5'te aynısı olabilir diye düşünüyorum
PiscocuK
12-01-2021, 11:15
Tabiki bende ps4 kullanıcısı olarak sürekli takip ediyorum güncel sıkıntı varmı diye gözlemlediğim genel sıkıntılar ve şikayetler bu yöndeymiş hep;
• Geri bildirimlere göre oyuncular, PlayStation 4 için satın aldıkları oyunları PlayStation 5'te oynamak istediklerinde de bazı sorunlarla karşılaşıyorlar. Bu kullanıcılar, oyun oynarken çökmelerin, donmaların ve kullanıcı veritabanındaki verilerde sorunlar yaşandığını belirtiyorlar. WCCFTech ekibinin açıklamalarına göre ise bu iki sorun için çözüm yolu, konsolu fabrika ayarlarına döndürmekten geçiyor.
• PlayStation 5, ilk günlerini oldukça sıkıntılı geçiriyor. Özellikle de uyku moduna geçememe ve çökme sorunları, kullanıcıların canını sıkıyor. PlayStation 5'in uyku moduna alınırken çöktüğüne dair bazı kullanıcı bildirimlerinden bahsetmiştik. Kullanıcılardan gelen son bildirimlere göre bu sorun, bugün bile devam ediyor. Kullanıcılara göre uyku moduna alınmaya çalışılan PlayStation 5'ler; donmaya, son verilerin silinmesine ve hatta sistemin tamamen çökmesiyle karşı karşıya kalıyorlar. PlayStation 5 sahipleri, şu an en çok bu sorundan muzdarip gibi görünüyorlar.
• PlayStation 5, çıktığından bu yana bazı sorunlar ile gündeme geliyor. Konsol donuyor, oyunlar donuyor, çökmeler yaşanıyor ya da oyun indirme hızlarında problemler görülüyor. Şimdi ise şanslı PS5 sahipleri bazı oyunlarda yeşil ekran ve grafik bozulma sorunları görmeye başlamış durumda. Bu durumların arkasında şimdilik GPU temelli donanımsal bir sorunun olduğu ve değişim gerekebileceği aktarılıyor. Çözümün elbette yazılım güncellemesi ile getirilme ihtimali de bulunuyor. Sony konsolu düzenli olarak güncelliyor ancak geniş çaplı şikayetlerin ardı arkası şimdilik kesilmiyor. Bazı incelemeler ise konsoldaki GDDR6 RAM’in çok ısındığına işaret ediyor. Grafik temelli olanlara değil ancak diğer bazı problemlere bunun da neden olma ihtimali bulunuyor.
Bahsettiğim bu tarz eskikler yani sistemin tam oturması biraz zaman alabilir cihaz daha yeni çıktı ps4'te ilk çıktığı zamanlar bu tarz sıkıntılar çok olmuştu sonradan slim ve pro çıkarttılar ps5'te aynısı olabilir diye düşünüyorum
Abi bunlar direk cinayet sebebi..Zaten bir oyun bi gecede iniyor.5 in henüz yeterli oyunu yok.Eski oyunların hepsini indirdin tamam :) bir kitlendi dön başa..Çok ciddi sorunlarmış bunlar.Umarım çözerler en kısa sürede.Biraz bekleyelim en iyisi
muratburunce
12-01-2021, 11:18
Abi bunlar direk cinayet sebebi..Zaten bir oyun bi gecede iniyor.5 in henüz yeterli oyunu yok.Eski oyunların hepsini indirdin tamam :) bir kitlendi dön başa..Çok ciddi sorunlarmış bunlar.Umarım çözerler en kısa sürede.Biraz bekleyelim en iyisi
aynen bahsettiğim buydu ilk alanlar cefasını baya çekecek tahminim benim ps5 ikinci bir konsol çıkaracak onda 2 tb hafıza falan sunabilir şuanki cidden yetmez oyunlara 1 tb bile değil tam kaldiki oyunlar artık eskisi gibi 10-15 gb değil cod warzone yüklesen 100gb direk oyun save dosyaları kayıtlı veriler falan derken çok fazla bir oyun yüklenmiyor şuan beklemekte fayda var bencede :)
PiscocuK
12-01-2021, 11:23
aynen bahsettiğim buydu ilk alanlar cefasını baya çekecek tahminim benim ps5 ikinci bir konsol çıkaracak onda 2 tb hafıza falan sunabilir şuanki cidden yetmez oyunlara 1 tb bile değil tam kaldiki oyunlar artık eskisi gibi 10-15 gb değil cod warzone yüklesen 100gb direk oyun save dosyaları kayıtlı veriler falan derken çok fazla bir oyun yüklenmiyor şuan beklemekte fayda var bencede :)
Haftasonu PS4 sattım bilsem beklerdim biraz daha :) sağlık olsun
tiMachine
12-01-2021, 11:23
abi bence 1 sene beklemek en iyisi
bu telefon değil eskisinin üstüne yüzde 10 koyup her sene bir model çıkartmıyorlar :D
terafloplarla ifade edilen bir güç üretiyorlar ve bunu ilerideki 8 seneyi düşünerek ürettikleri için sıkıntılar elbet oluyor
bir de hala 825 gb olması sıkıntı
tiMachine
12-01-2021, 11:28
bu telefon değil eskisinin üstüne yüzde 10 koyup her sene bir model çıkartmıyorlar :D
terafloplarla ifade edilen bir güç üretiyorlar ve bunu ilerideki 8 seneyi düşünerek ürettikleri için sıkıntılar elbet oluyor
kendime flood olacak ama
"667.2GB
Take away some more space to cover the essential operating system and you're left with 667.2GB of usable PS5 storage space, to cover your games and apps, media gallery, saved data, and other system data for your games and apps."
Yani 825 gb depolama sunan bir cihazda 667 gb kullanabiliyorsunuz ki ps4'te son 100 gb da dolunca cihaz mallaşıyordu, ps5'te de en iyi ihtimalle 67 gb bırakalım desek
600 gb kapasiteye
BF1 127gb
COD BLACK OPS COLD WAR 120gb
GRAN TURISMO 110 gb
RDR2 150gb yüklediğin zaman kapasitesi hemen hemen bitiyor abi
PiscocuK
12-01-2021, 11:33
1 sene beklersek unuturuk kardeşim :) yine Nisan mayıs bekleyelim.Yurtdışı ziyareti olursa alırız oradan
muratburunce
12-01-2021, 11:42
1 sene beklersek unuturuk kardeşim :) yine Nisan mayıs bekleyelim.Yurtdışı ziyareti olursa alırız oradan
ucuz yollu çözebilirsen alınabilir yurt dışından ama tr'de 6-7 bin verip bide bu sıkıntıları çekmeye değermi bilemedim şuan için ps4 pro daha cazip bana göre elde hazırda varsa kaldıki ps5 için daha çok fazla güncel seçenekli oyunda yok hepsi ps4'de var zaten
ps4 ilk çıktıgında aldım hiçbir problem yaşamadım.... ps5te yaşanan problemler her kullanıcıda yasanıyormu... bence pek bir önemi yok bulsam alırım...
muratburunce
12-01-2021, 12:15
ps4 ilk çıktıgında aldım hiçbir problem yaşamadım.... ps5te yaşanan problemler her kullanıcıda yasanıyormu... bence pek bir önemi yok bulsam alırım...
tamamen şans ps4'de ilk çıktığında sıkıntı yaşayanlar oldu tabi %'lik kısım düşük ama olmadı değil ps5'de oluyor ps6 çıksa onda da olacak şansa denk gelebilir her kullanıcı yaşamıyor tabiki ama denk gelmesi şansa kadere kaldıki bugün sıfır araç alınca bile arada sorunlu denk gelebiliyor insanlara.
Kimseye almayın sakın sorunlu cihaz demiyorlar ama sıkıntılarından da bahsediliyorki dikkatli olsunlar ona göre karar versinler
Mutlu Değerli
23-02-2021, 16:46
Stok durumu ciddi problem olmuş durumda, hala daha hiç bir yerde bulunamıyor. Gelen ürünler 1-2 gün durmadan tükeniyor heryerde
Mutlu Değerli
01-03-2021, 00:43
3 gün evvel PS5 almış bulunmaktayım. Ufak çaplı deneyimlerimi aktarmak istiorum;
Astro Play Room oyunu kontrolcüyü öğrenmenizi sağlıyor. Eğlenceli bir oyunda.
Arayüz çok geliştirilmiş, alışmak zaman istiyor.
Görüntü kalitesi muazzam seviyede. 4K HDR+ oynuyorum
SSD'si 825GB olması boyut olarak çok dar bi alan sunuyor. USB'yle 1TB SSD'yle destek şart. Artık oyunlar 100 250GB bareminde ulaştılar.
SSD çok hızlı, GTA5'i Vice City gibi yüklüyor hemen tık tık
Hiç ses yok. Cihaz büyük yanlız, yer konusunda evdekilerle tartışma çıkabilir :D
Hondafatih
01-03-2021, 09:29
bende sony eurasia garantili aldım cdli versiyonunu 10 dükkandan 1 veya 2 tanesinde var onlarda fiyatta uçmuş vaziyette ps güncellemesi yakın zamanda geleceğini söylüyor bu disk olayı baya bir geri dönüş yaptığı için
3 gün evvel PS5 almış bulunmaktayım. Ufak çaplı deneyimlerimi aktarmak istiorum;
Astro Play Room oyunu kontrolcüyü öğrenmenizi sağlıyor. Eğlenceli bir oyunda.
Arayüz çok geliştirilmiş, alışmak zaman istiyor.
Görüntü kalitesi muazzam seviyede. 4K HDR+ oynuyorum
SSD'si 825GB olması boyut olarak çok dar bi alan sunuyor. USB'yle 1TB SSD'yle destek şart. Artık oyunlar 100 250GB bareminde ulaştılar.
SSD çok hızlı, GTA5'i Vice City gibi yüklüyor hemen tık tık
Hiç ses yok. Cihaz büyük yanlız, yer konusunda evdekilerle tartışma çıkabilir :D
Güle güle kullan. Kullandığın TV nedir?
Ben cuma günü TV'mi değiştirdim ve değiştirirken sırf PS5 kafamda olduğu için Samsung 65Q80T 120hz HDMI 2.1 aldım tam hakkıyla kullanabilmek için :) TR'den almak istemiyorum PS5 bir arkadaşım amerikadan geldi yanında getirmiş çökebilirsem onunkine çökücem yoksa yurtdışından akrabalara getirticem TR fiyatı çok abzürd bir seviyede.
Bir de şu an PS5 için GT çıktı mı veya tarihi belli mi?
tombala kızma birader vs. tarzı oyunlara %20 ötv koydular mahkemeliğiz kaç senedir. Hatta hatrı sayılır bir ceza kestiler ödedik.. maalesef..
Ben cuma günü TV'mi değiştirdim ve değiştirirken sırf PS5 kafamda olduğu için Samsung 65Q80T 120hz HDMI 2.1 aldım tam hakkıyla kullanabilmek için :) TR'den almak istemiyorum PS5 bir arkadaşım amerikadan geldi yanında getirmiş çökebilirsem onunkine çökücem yoksa yurtdışından akrabalara getirticem TR fiyatı çok abzürd bir seviyede.
Merhaba, ben LG OLED65CX6LA model TV ile kullanıyorum OLED TV'ler bana daha mantıklı geliyor QLED yerine, memnun olduğumu söyleyebilirim. Şahsen digital sürümünü aldım 6.000 TL'ye şu an TR şartları için makul bir fiyat gibi geldi. CD'nin bir anlamı kaldığını düşünmüyorum artık. PS5 için dahili depolama güncellemesi gelmesi yakındır. Gran Turismo için ise 2022 diye biliyorum çıkış tarihini.
Merhaba, ben LG OLED65CX6LA model TV ile kullanıyorum OLED TV'ler bana daha mantıklı geliyor QLED yerine, memnun olduğumu söyleyebilirim. Şahsen digital sürümünü aldım 6.000 TL'ye şu an TR şartları için makul bir fiyat gibi geldi. CD'nin bir anlamı kaldığını düşünmüyorum artık. PS5 için dahili depolama güncellemesi gelmesi yakındır. Gran Turismo için ise 2022 diye biliyorum çıkış tarihini.
Aynı özelliklerde bütçe OLED'e yetiyorsa tabiki ben de tercih ederim.
İngiltereden veya USA'dan alınacak bir PS5'in sıkıntı çıkartıp çıkartmayacağı konusu var kafamda özellikle dijital versiyonda acele etmek için de bir sebep yok, yarı fiyatına almak varken buradan almayı içime sindiremiyorum :D
Bende arabistandan aldım ps5 dün. Ksa versiyon diyo ama sıkıntı yok dediler bakalım ne gelcek inşallah arapça değildir :D
tombala kızma birader vs. tarzı oyunlara %20 ötv koydular mahkemeliğiz kaç senedir. Hatta hatrı sayılır bir ceza kestiler ödedik.. maalesef..
Yok artık be...
Mutlu Değerli
05-03-2021, 11:02
Samsung 55MU9000.
GT 2022ye ertelendi
PS5 stokta dijital versiyon bulabilen var mı?
PiscocuK
29-04-2021, 15:57
Maalesef....
PS5 stokta dijital versiyon bulabilen var mı?
veriyim ya tamam :D
Sercan AKCAN
30-04-2021, 07:35
elimde kapalı kutu 2 yıl sony eurasia garantili dijital versiyon var.düşünen olursa satabilirim.
PiscocuK
30-04-2021, 08:39
elimde kapalı kutu 2 yıl sony eurasia garantili dijital versiyon var.düşünen olursa satabilirim.
Kaçpara düşünüyorsunuz.Hiç açılmadımı kutu?
Stok sürekli geliyor, takip etmekte fayda var ürünün fiyatı 5999tl. Mediamarkt, Vatan, Amazon, Teknosa sürekli takip edin. Dün Mediamarktta kaçırdım ben internetimde yaşadığım sorun yüzünden. Fazladan para vermek enayilik.
Amazona gelen stoktan Dijital sürüm aldım 5999TL'ye takip edin sizler de sürekli Vatan-MediaMarkt-DR-Amazon sürekli stok geliyor bitiyor, takip ederseniz denk gelir karaborsacılara fazladan para vermeyin.
7500TL Diskli-6000TL dijital versiyon Sony Euresia fiyatları.
Kulaklık tavsiyesi olan var mı , hyperx cloud2 kablolu olan modeli almayı düşünüyorum. Playstation ile sıkıntı yaşayanlar olmuş , güncelleme indirdik çözdük diyenler var. Ps4te kullanıyordum çok iyiydi Ps5te kötü diyen var. Çoğu kişi beğenmiş pc için ama ps5te nasıldır tam anlayamadım. sony ps5 için yaptığı 3d pulse alacaktım vatanda stok bitmiş gerçi onun içinde iyi kötü olarak uçlarda yorumlar var.
PiscocuK
02-06-2021, 19:15
Nihayet bizde siparis verebildik eski bir arkadasim sayesinde. Haftasonuna kadar gelirler umarim konsollar
amazon.com.tr de suan 1 tane stok mevcut dusunen kacırmasın
amazon.com.tr de suan 1 tane stok mevcut dusunen kacırmasın
bence kaçırsın çünkü dijital versiyonu 8500 liraya satıyorlar. Vatan, teknosa, d&r , mediamarkt dijital vers 6000 cdli vers 7500.
tiMachine
05-06-2021, 17:28
Cihazı alıp dualshock ile oynarken sağ veya sol analogta kayma hissi yaşayan var mı?
GT 7 Ön sipariş verenler burada mı :)
Bu arada PS Store Ocak İndiriminde Dirt 2.0 Year One 359dan 70'e düşmüştü onu kaptım, standart sürüm de 54tl şu an bilginize oynamayanlar uygun fiyata indirebilir.
Sakarya kocaeli civar elden alabilecegim ps5 ariyorum sifir bes sifir alti bes bes dort sekiz yedi uc bir numaram
PiscocuK
25-01-2022, 18:52
Last of us part2 ye basladim bugun. Oyunun Turkce olmasi garip olmus :) grafikleri cok basarili
Last of us part2 ye basladim bugun. Oyunun Turkce olmasi garip olmus :) grafikleri cok basarili
RDR2 oynuyorum ben şu an tavsiye ederim. Ayrıca dün ön sipariş verdiğim Uncharted PS5 remaster indi, yarın oynamaya hazır olucak yeni kontrolcü etkileşimi ile nasıl olacak bakalım.
UNCHARTED: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu (https://www.playstation.com/tr-tr/games/uncharted-legacy-of-thieves-collection/)
PiscocuK
27-01-2022, 07:29
RDR2 oynuyorum ben şu an tavsiye ederim. Ayrıca dün ön sipariş verdiğim Uncharted PS5 remaster indi, yarın oynamaya hazır olucak yeni kontrolcü etkileşimi ile nasıl olacak bakalım.
UNCHARTED: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu (https://www.playstation.com/tr-tr/games/uncharted-legacy-of-thieves-collection/)
Aynen onuda cekmek gerek. Haftasonu alalim :)
Metaverse'ün AMK GT7 çok başka.
https://www.youtube.com/watch?v=dq92wNoWeE0
muratburunce
03-02-2022, 08:24
Metaverse'ün AMK GT7 çok başka.
https://www.youtube.com/watch?v=dq92wNoWeE0
efsane olmuş bu sefer drag ve drift modu çok iyi ps5 almak şart oldu :)
Beyler GT7 için ayrı konu açsak mı?
cabrioleter
15-06-2023, 13:42
Retro PS Logo PS5 Playstation 5 Classic Logo Vinyl Decal Set. - Etsy Turkey (https://www.etsy.com/listing/1057006188/retro-ps-logo-ps5-playstation-5-classic?ga_order=most_relevant&ga_search_type=all&ga_view_type=gallery&ga_search_query=ps5+sticker&ref=sr_gallery-1-2&organic_search_click=1)
konsol için şu kalitede bi sticker bulabilir miyiz? retro logo çok hoşuma gitti.. kime bastırabiliriz?
Retro PS Logo PS5 Playstation 5 Classic Logo Vinyl Decal Set. - Etsy Turkey (https://www.etsy.com/listing/1057006188/retro-ps-logo-ps5-playstation-5-classic?ga_order=most_relevant&ga_search_type=all&ga_view_type=gallery&ga_search_query=ps5+sticker&ref=sr_gallery-1-2&organic_search_click=1)
konsol için şu kalitede bi sticker bulabilir miyiz? retro logo çok hoşuma gitti.. kime bastırabiliriz?
Asetat kalemi ve beyaz seffaf bant ile yapilir bence. Eve gidince bi deneyeyim, sonuclari paylasirim.
su ps5 icin logo mevzusuna yogunluktan anca dun bakabildim. Bu arada bosuna 6 ayda bir konsolu temizleyin demiyorlarmis. Bekledigimden temiz cikti aletin ici, ama kapagin ic kisimlarinda silmekle cikmayan tozdan kaynakli sararmalar var. Asetonla falan giriscem bir ara. Neyse. Logonun oldugu zemin epey koyu bir renk, o yuzden seffaf bant ve asetat kalemi ha gayret gorunmedi. Sonuclar da hic hosuma gitmedi ki zaten yaparken "eeehh boyle olmayacak" deyip vazgectim. Ama isin pesini de birakmadim.
Simdi, bu linkteki dokumani ( pdf link (https://docdro.id/bckynMz) jpg link (https://imgur.com/31X4eMl)) herhangi bir kirtasiyeye gidip parlak arkasi yapiskanli kagida baski aliyoruz (kagit ne kadar parlak, o kadar iyi), eve gidince de biraz kesme bicme ile yerine yapistiriyoruz. Dokumanlarla ayrica oynamaya gerek yok, A4 boyutuna gore ayarlandilar. Sonuclari aksama paylasacagim, oldukca heyecanliyim :)
epey gec bir cevap olacak, kusuruma bakmayin. Sadece kirtasiyeye giderek evde uygulanabilecek hale getirdim. Su linklerdeki dokumanlardan size uygun olani ( pdf link (https://docdro.id/bckynMz) jpg link (https://imgur.com/31X4eMl) ) kirtasiyeden mumkun olan en parlak arkasi yapiskanli kagida cikti aliyoruz. Eve gidince etrafindan duzgunce kesip PS5'imize yapistiriyoruz. Yalniz kestikten sonra yapiskanli kagidin yapiskan yuzeyinin korumasini siyirmak zorlasiyor, maket bicaginin ucuyla kaldirmayi deneyin, yoksa benim yaptigim gibi iz birakabilirsiniz. Benim konsolun gorunumu su sekilde oldu:
https://i.hizliresim.com/3d0z2o4.jpg (https://www.hizliresim.com/3d0z2o4)
cabrioleter
11-07-2023, 09:33
Hocam süper olmuş eline emeğine sağlık.. dosyayı da paylaşmışsın teşekkür ederim en kısa zamanda yaptıracağım bunu çok hoş duruyor..
ChuckBartowsKi
19-07-2023, 09:00
PS5 hafızası hiçbir şeye yetmiyor artık oyun silmekten bıktım. Harici HDD disk ile de PS5 oyunları oynanmıyormuş SSD nasıl takabiliriz garantiyi bozar mı? ( Hoş ben ilk çıktığı gün İspanyadan aldım muhtemelen garantisi bitti o da ayrı mesele.) bilen eden var mıdır?
muratburunce
19-07-2023, 09:54
PS5 hafızası hiçbir şeye yetmiyor artık oyun silmekten bıktım. Harici HDD disk ile de PS5 oyunları oynanmıyormuş SSD nasıl takabiliriz garantiyi bozar mı? ( Hoş ben ilk çıktığı gün İspanyadan aldım muhtemelen garantisi bitti o da ayrı mesele.) bilen eden var mıdır?
bende ekstradan 1tb harici hdd var onu kullanıyorum 3.0 giriş olması yeterli ben en çok oynadığım oyunları ps5 hafızasına attım arada açtıklarımı hdd'ye attım baya kullanışlı oluyor
cabrioleter
19-07-2023, 09:58
ssd takmak garantiyi bozmuyor.. zaten takması da çok kolay yerini güzelce ayarlamış sony..
Samsung 980 Pro ile PlayStation 5'e Depolama Guncellemesi - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=wR-qx8KerVg)
bu videoda gayet güzel ve duru bi anlatımla nasıl yapılacağı anlatılıyor.. videodaki ssd'nin soğutucusu(heatsink) yok o yüzden kendileri takmışlar.. amazonda birçok seçenek var kendinden soğutuculu ssd olarak önemli olan ssd'nin hızı ne kadar hızlı ssd alırsanız performansınız o kadar iyi olur zaten çok düşük hızlardaki ssd'leri kabul etmiyor ps5 oyunları için playstation..
WD_BLACK Soğutuculu 1TB SN850X NVMe Dahili Oyun SSD Katı Hal Surucusu - Playstation 5, Gen4 PCIe, M.2 2280 ile calışır, 7.300 MB/s'ye kadar - WDS100T2XHE : Amazon.com.tr: Bilgisayar (https://www.amazon.com.tr/WD_BLACK-SN850X-Dahili-Soğutuculu-Sürücüsü/dp/B0B7CPSN2K/ref=sr_1_4?keywords=wd+black+sn850x&sprefix=wd+black+%2Caps%2C163&sr=8-4)
ben bu ürünü kullanıyorum 6.500 mb yazma hızı veriyor ps5'te oldukça memnunum..
ssd takmak garantiyi bozmuyor.. zaten takması da çok kolay yerini güzelce ayarlamış sony..
Samsung 980 Pro ile PlayStation 5'e Depolama Guncellemesi - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=wR-qx8KerVg)
bu videoda gayet güzel ve duru bi anlatımla nasıl yapılacağı anlatılıyor.. videodaki ssd'nin soğutucusu(heatsink) yok o yüzden kendileri takmışlar.. amazonda birçok seçenek var kendinden soğutuculu ssd olarak önemli olan ssd'nin hızı ne kadar hızlı ssd alırsanız performansınız o kadar iyi olur zaten çok düşük hızlardaki ssd'leri kabul etmiyor ps5 oyunları için playstation..
WD_BLACK Soğutuculu 1TB SN850X NVMe Dahili Oyun SSD Katı Hal Surucusu - Playstation 5, Gen4 PCIe, M.2 2280 ile calışır, 7.300 MB/s'ye kadar - WDS100T2XHE : Amazon.com.tr: Bilgisayar (https://www.amazon.com.tr/WD_BLACK-SN850X-Dahili-Soğutuculu-Sürücüsü/dp/B0B7CPSN2K/ref=sr_1_4?keywords=wd+black+sn850x&sprefix=wd+black+%2Caps%2C163&sr=8-4)
ben bu ürünü kullanıyorum 6.500 mb yazma hızı veriyor ps5'te oldukça memnunum..
hocam bu wd black series'e gonlum kayiyor benim de. Madem hazir yapan var, bulmusken sorayim. Cift ssd takilabiliyor mu bizim PS5'lere? Yoksa kendi ustundeki 825 gb'lik ssd'yi cikartmamiz mi gerek? Kendi ssd'sini cikartinca bilgisayar gibi kurulum falan yapmak gerekecek mi?
muratburunce
19-07-2023, 12:47
hocam bu wd black series'e gonlum kayiyor benim de. Madem hazir yapan var, bulmusken sorayim. Cift ssd takilabiliyor mu bizim PS5'lere? Yoksa kendi ustundeki 825 gb'lik ssd'yi cikartmamiz mi gerek? Kendi ssd'sini cikartinca bilgisayar gibi kurulum falan yapmak gerekecek mi?
hayır üstündeki duruyor ekstra yeri var youtube'da videoları var çok basit takması 2-3dk'lık iş takıyorsun yeri hazır zaten otomatik biçimlendiriyorsun sonra sistem onu depolama alını gibi görüyor zaten
hayır üstündeki duruyor ekstra yeri var youtube'da videoları var çok basit takması 2-3dk'lık iş takıyorsun yeri hazır zaten otomatik biçimlendiriyorsun sonra sistem onu depolama alını gibi görüyor zaten
sahane haber :) acaba almisken 2TB olani mi alinmali... Kafamda deli sorular...
muratburunce
19-07-2023, 12:54
sahane haber :) acaba almisken 2TB olani mi alinmali... Kafamda deli sorular...
ne kdr çok yer o kdr iyi bence zaten yakında zamlanır ssd'ler almışken iyi bişey almakta fayda var
yerimde duramadim, arastirdim.
Evvela fiyat. Samsung 1300 lira daha uygun.
WD_BLACK SN850 2TB amazon'da 5.541 TL, gorsellerden anladigim kadariyla heatsink'li, link (https://www.amazon.com.tr/WD_BLACK-SN850-2TB-NVMe-SSD/dp/B0B4SWQ39Y/ref=sr_1_2?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3 %91&crid=39HF8OEHAH0I2&keywords=wd%2Bblack%2Bsn850x&qid=1689764268&refinements=p_n_feature_eight_browse-bin%3A56136791031&rnid=56135709031&s=computers&sprefix=wd%2Bblack%2Bsn850x%2Caps%2C128&sr=1-2&th=1)
Samsung 980 Pro Heatsink 4.292 TL yine amazon'da, link (https://www.amazon.com.tr/Samsung-Heatsink-7-000-dahili-MZ-V8P2T0CW/dp/B09J14CJ89/ref=sr_1_3?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3 %91&crid=39HF8OEHAH0I2&keywords=wd+black+sn850x&qid=1689764268&refinements=p_n_feature_eight_browse-bin%3A56136791031&rnid=56135709031&s=computers&sprefix=wd+black+sn850x%2Caps%2C128&sr=1-3)
Karsilastirmalar:
Versus karsilastirmasinda Samsung daha iyi gorunuyor, link (https://versus.com/tr/samsung-980-pro-1tb-vs-western-digital-wd-black-sn850-1tb)
technopat karsilastirmasinda da Samsung daha iyi gorunuyor, link (https://www.technopat.net/sosyal/konu/karsilastirma-samsung-980-pro-vs-wd-black-sn850.1312419/)
Benim kendi tech-geek bir arkadasim var, ona da sordum, ondan gelen cevabi da ayrica paylasirim. Su an icin ibre Samsung'dan yana.
cabrioleter
19-07-2023, 13:35
yerimde duramadim, arastirdim.
Evvela fiyat. Samsung 1300 lira daha uygun.
WD_BLACK SN850 2TB amazon'da 5.541 TL, gorsellerden anladigim kadariyla heatsink'li, link (https://www.amazon.com.tr/WD_BLACK-SN850-2TB-NVMe-SSD/dp/B0B4SWQ39Y/ref=sr_1_2?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3 %91&crid=39HF8OEHAH0I2&keywords=wd%2Bblack%2Bsn850x&qid=1689764268&refinements=p_n_feature_eight_browse-bin%3A56136791031&rnid=56135709031&s=computers&sprefix=wd%2Bblack%2Bsn850x%2Caps%2C128&sr=1-2&th=1)
Samsung 980 Pro Heatsink 4.292 TL yine amazon'da, link (https://www.amazon.com.tr/Samsung-Heatsink-7-000-dahili-MZ-V8P2T0CW/dp/B09J14CJ89/ref=sr_1_3?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3 %91&crid=39HF8OEHAH0I2&keywords=wd+black+sn850x&qid=1689764268&refinements=p_n_feature_eight_browse-bin%3A56136791031&rnid=56135709031&s=computers&sprefix=wd+black+sn850x%2Caps%2C128&sr=1-3)
Karsilastirmalar:
Versus karsilastirmasinda Samsung daha iyi gorunuyor, link (https://versus.com/tr/samsung-980-pro-1tb-vs-western-digital-wd-black-sn850-1tb)
technopat karsilastirmasinda da Samsung daha iyi gorunuyor, link (https://www.technopat.net/sosyal/konu/karsilastirma-samsung-980-pro-vs-wd-black-sn850.1312419/)
Benim kendi tech-geek bir arkadasim var, ona da sordum, ondan gelen cevabi da ayrica paylasirim. Su an icin ibre Samsung'dan yana.
samsungun yazılım sorunu var önce pc'ye bağlayıp sürücüsünü güncellemen gerekiyor aklında bulunsun
Samsung SSD'lerde Yaşanan Duşuk Sağlık Sorunu Cozuldu - Technopat (https://www.technopat.net/2023/02/17/samsung-ssdlerde-yasanan-dusuk-saglik-sorunu-cozuldu/)
benim linkini attığım 850x senin linkini attığın 850 gereksiz pahalı samsung almak daha mantıklı olur 2 tb alınacaksa..
eğer bütçe el veriyorsa da 2tb al +825 gb kendi hafızası bayaa oyun doldurabilirsin.. ps4 oyunları olmasa da 5 oyunları ciddi yer kaplıyor..
samsungun yazılım sorunu var önce pc'ye bağlayıp sürücüsünü güncellemen gerekiyor aklında bulunsun
Samsung SSD'lerde Yaşanan Duşuk Sağlık Sorunu Cozuldu - Technopat (https://www.technopat.net/2023/02/17/samsung-ssdlerde-yasanan-dusuk-saglik-sorunu-cozuldu/)
benim linkini attığım 850x senin linkini attığın 850 gereksiz pahalı samsung almak daha mantıklı olur 2 tb alınacaksa..
eğer bütçe el veriyorsa da 2tb al +825 gb kendi hafızası bayaa oyun doldurabilirsin.. ps4 oyunları olmasa da 5 oyunları ciddi yer kaplıyor..
Ben 850x oldugunu fark etmedim iyi mi. Okuma hizlari arasinda cok buyuk fark yok, yazma hizi %20 daha fazla 850x'in 850'ye kiyasla. Sanirim 850x'in muadili Samsung'da 990. Tech-geek arkadasla gorustukten sonra simdilik askiya aldim kendi adima, 1-2 deney yapacagiz benim ne kadar bir okuma/yazma hizina ihtiyacim oldugunu gormek icin. Sadece araba yarisi oynayan benim gibi birinin yuksek okuma/yazma hizlarina ihtiyaci olmayabilir zira. Oyun ortasinda durup kaydedip, surekli ayni yere basa sarma gibi bir durum yok benim oynadigim oyunlarda, dolayisiyla oyun acilirken biraz daha fazla bekleme suresiyle daha ucuza isi cozebilirim belki. Burayi guncellerim denemeleri yaptikca.
cabrioleter
19-07-2023, 18:44
sen tech-geek arkadaşa pek güvenme bence detaylara konsol tarafında pek hakim değil bence pc mantığıyla haraket ettirmiş seni..
Luckily, finding a spacious PS5 SSD to complement your console's internal drive isn't too difficult — any PCIe 4.0 or PCIe 5.0 SSD that provides a minimum of 5,500 MBps of throughput over the NVMe interface can be used as a PS5 SSD, provided it comes with a heatsink that doesn't take the overall height above 11.25mm.
minimum 5,500'lüğe ihtiyacın var çünkü.. 7000 yazan 850x'i 6500 okuyor ps5.. ne oynadığından ziyade ps5 neye izin veriyor önemli olan o.. sınırda bir şey satın alırsan ve ps5 gerekli hızı yakalayamazsa ps4 oyunlarını oynatır ps5 oyunlarını sadece depolar oynatmaz haberin olsun..
kelalper
13-11-2023, 09:17
arkadaşlar imkanınız varsa yurt dışından cihaz alın. Ben geçen hafta Dedeağaçta gezerken vitrinde dikkatimi çekti. 430 Eur idi. Girdim ek konsol ile 490Eur ya dijital versiyonunu aldım. Tax free faturası hazırlattım 490 Eurnun 53 Eursunu İpsala gümrükte nakit olarak geri aldım.
Ozan Özer
03-07-2024, 07:31
Beyler selamlar,
PS5 için tavsiye edeceğiniz oyunlar var mı? Ve genelde oyunları nereden alıyorsunuz?
CüneytIşıkkent
03-07-2024, 09:08
Beyler selamlar,
PS5 için tavsiye edeceğiniz oyunlar var mı? Ve genelde oyunları nereden alıyorsunuz?
Abi days gone kesinlikle tavsiye ederim alternatif olarak fifa,gran tourismo,ghost of tsushima vbb. onun dışında da ben yıllık plus üyelik alıyorum orada sürekli gerek güncel gerek eski oyunlar geliyor kafama yatanı oynuyorum.
muratburunce
03-07-2024, 13:26
Beyler selamlar,
ps plus deluxe üyelik alın yıllık 2700 TL gibi bir fiyat şuan ama içinde 400'den fazla oyun mevcut aylık 3 oyun ücretsiz veriyor böyle daha mantıklı oluyor en azından oyun maliyetini düşüyor. Ayrıca oyunlarıda indirim zamanları almayı tercih ediyorum daha uyguna geliyor özellikle black friday günü baya indirim oluyor
Ozan Özer
04-07-2024, 10:16
Dediğiniz gibi Ps Plus üyeliği almak en mantıklısı. Diğer PS'lerde de bu şekilde yürüyordum. Özellikle oyunlarda ciddi indirimler yapıyorlar.
Days Gone'ı yanlış hatırlamıyorsam Ps4'te oynamıştım. Burada da devam edelim o zaman Cüneyt :) Teşekkürler.
CüneytIşıkkent
04-07-2024, 14:20
Dediğiniz gibi Ps Plus üyeliği almak en mantıklısı. Diğer PS'lerde de bu şekilde yürüyordum. Özellikle oyunlarda ciddi indirimler yapıyorlar.
Days Gone'ı yanlış hatırlamıyorsam Ps4'te oynamıştım. Burada da devam edelim o zaman Cüneyt :) Teşekkürler.
Rica ederim abi :)
GT 7 Sports bölümünde arkadaşlarla zamana karşı yarış içindeyiz.
Güncel olarak oynayan varsa psn den ekleşip zaman ları karşılaştırabiliriz tatlı bir rekabetle dahada iyi süreler çıkarıyoruz.
G25 logitech direksiyonu uyduran yok mudur ps5'e nette de bulamadım (:
Güncel olarak oynayan varsa psn den ekleşip zaman ları karşılaştırabiliriz tatlı bir rekabetle dahada iyi süreler çıkarıyoruz.
PSN: avkarakus GT7 varsa ben de varım :D
istek gönderdim, sports taki sürelerde görüşürüz :)
ayikol_TR. Diğer GT7 oynayan arkadaşlar da eklesin, kalabalık iyidir.
istek gönderdim hocam.
PSN: weSTT277
Birkaç kişiyi ekledim
lvntse1
Ben de dahil oldum :)
powERS gördü :p
-Murat Özcan-
08-01-2025, 08:00
Aslında genel olarak bir play station wp grubumuz var, katılmak isteyen arkadaşlar için katılım linki bırakıyorum;
WhatsApp Group Invite (https://chat.whatsapp.com/EiTkyD2UN7Y90KAYnYtIIS)
-Murat Özcan-
08-01-2025, 08:02
lvntse1
PSN: weSTT277
Birkaç kişiyi ekledim
istek gönderdim hocam.
istek gönderdim, sports taki sürelerde görüşürüz :)
G25 logitech direksiyonu uyduran yok mudur ps5'e nette de bulamadım (:
Rica ederim abi :)
ps plus deluxe üyelik alın yıllık 2700 TL gibi bir fiyat şuan ama içinde 400'den fazla oyun mevcut aylık 3 oyun ücretsiz veriyor böyle daha mantıklı oluyor en azından oyun maliyetini düşüyor. Ayrıca oyunlarıda indirim zamanları almayı tercih ediyorum daha uyguna geliyor özellikle black friday günü baya indirim oluyor
Whatssap oyun grubumuz var arkadaşlar gelmek isteyenler için link bırakıyorum;
muratburunce
08-01-2025, 08:45
Whatssap oyun grubumuz var arkadaşlar gelmek isteyenler için link bırakıyorum;
ben varım zaten :)
-Murat Özcan-
08-01-2025, 15:48
ben varım zaten :)
Sen demirbaşsın başkan :D Karambolde alıntılamışım senide :D
kelalper
09-01-2025, 14:40
istek gönderdim.
-Murat Özcan-
09-01-2025, 14:48
istek gönderdim.
Ekledim abi
lvntse1
Yahu kimsede dememiş senin kullanıcı adın ne diye :D
KERVANIZM
Yahu kimsede dememiş senin kullanıcı adın ne diye :D
KERVANIZM
Hani mübarek nerelerdesin, hani sports'taki sürelerin?
Hani mübarek nerelerdesin, hani sports'taki sürelerin?
Ya dur zaten olay oldun :D biz kendi halimizde süreşen insanlardık. millete kendi süremi atıyorum adamlar senin süreyi görüyor afrikalı yanında çinli gibi kaldık :D
Ya dur zaten olay oldun :D biz kendi halimizde süreşen insanlardık. millete kendi süremi atıyorum adamlar senin süreyi görüyor afrikalı yanında çinli gibi kaldık :D
nerde olay olmuşuz yahu? Benim neden haberim yok hani??
Madem konu açıldı haydi bir akış başlatalım. Alalım süreleri beyler;
https://hizliresim.com/j1t8cpu]https://i.hizliresim.com/j1t8cpu.jpeg[/url]
https://hizliresim.com/1drbu16]https://i.hizliresim.com/1drbu16.jpeg[/url]
https://i.hizliresim.com/1drbu16.jpeg (https://hizliresim.com/1drbu16)
https://i.hizliresim.com/j1t8cpu.jpeg (https://hizliresim.com/j1t8cpu)
https://i.hizliresim.com/1drbu16.jpeg (https://hizliresim.com/1drbu16)
https://i.hizliresim.com/j1t8cpu.jpeg (https://hizliresim.com/j1t8cpu)
bu iconic 5 süresinde 40larda kaldık.
benim kendi arkadaş grubumda liderliğimin havasını atarken :D seni görenler hangi galaksiden dedi de :D olay oradaydı :D
bu iconic 5 süresinde 40larda kaldık.
benim kendi arkadaş grubumda liderliğimin havasını atarken :D seni görenler hangi galaksiden dedi de :D olay oradaydı :D
Anladım hocam. Bence süre daha aşağıya çekilebilir o kadar da zor bir şey değil ama işte zaman ayırıp pratik yapmak mesele. Yeterli pratikle çok daha iyi süreler çıkar bence.
O halde yeni süreyi de salıyorum buraya, tavuğu olan düşünsün hahahaha
https://i.hizliresim.com/6ew73ru.jpeg (https://hizliresim.com/6ew73ru)
merhabalar,
kardeşlik hesabı yapmak istiyoruz arkadaşımla ama işi çözemedik yardımcı olabilecek birisi var mı :)
muratburunce
21-04-2025, 12:34
merhabalar,
kardeşlik hesabı yapmak istiyoruz arkadaşımla ama işi çözemedik yardımcı olabilecek birisi var mı :)
https://www.youtube.com/watch?v=7Vmkk9d-r8Y
Attığım linkte detaylı ve anlaşılır şekilde anlatayıyor burdan yazmayla anlatılacak bir şey değil iyice kafanız karışır
https://www.youtube.com/watch?v=7Vmkk9d-r8Y
Attığım linkte detaylı ve anlaşılır şekilde anlatayıyor burdan yazmayla anlatılacak bir şey değil iyice kafanız karışır
teşekkür ederim daha önceden bu videou izleyip yapmaya çalıştım ama arkadaşımın oyunlarını ben de görünmüyor, bir şeyleri yanlış yapıyorum ama neyi çözemiyorum :)