PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Anadolu Yakası göçükcu tavsiyesi

Arda_7
30-09-2020, 16:35
Merhaba arkadaşlar nissan kaskayi marka aracimiz dünkü dolu yağışinda kaput sağ ve Sol kapı üzerindeki direkler olmak üzere toplamda 40-50 adet ezik oluştu. Bildiğiniz anadolu yakasında vakumla araca zarar vermeden iyi usta konusunda yardimci olurmusunuz?

Kadyr
30-09-2020, 18:18
Öncelikle geçmiş olsun.uzun süredir iş yaptırdığım ve memnun kaldığım 2 yer var. Boyasız hasar ve gocuk onarımı - Arif Başkavak - Ana Sayfa | Facebook (https://www.facebook.com/otodinamik/)
Oto dinamik neredeyse sıfır hata ile işini yapan biridir arif abi düzgün bir esnaf. İsmimi verebilirsiniz. Uygun gelirse özelden yazın belki fiyat konusunda yardımcı olur.

2. Kartal teknikel oto var burayada çok iş yaptırdık. Burasıda epey iyi yapıyor oto dinamiğin bir tık altı fiyatı oraya göre biraz daha uygun. Ama ben dolu hiç belli olmasın satarken değeri çok düşmesin yada hiç düşmesin araba değerli diyor iseniz oto dinamik Türkiye de ki bir çok iyi göçüçüyüm diyenden daha iyi. O söylenen bir çok yere gittim boyasız olmaz denilen çamurluğu öyle bir yaptı ki şaştım. O vesile ile yıllar önce tanıştık. Dolu hasarı önemli. Hatalı yer olursa zamanında benimde hata yaptığım gibi ,araba rezil oluyor ve soğuyorsunuz izleri görünce. Sonra ucuza satmak durumunda kalıyorsunuz.
Reklam gibi görünecek ama babamın oğlu değiller. Dolu konusunda zamanında mağdur oldum. Başkası o duruma düşsün istemem. Dolu hasarı önemli gerçekten.

imprezaWRC
30-09-2020, 18:32
Öncelikle geçmiş olsun.uzun süredir iş yaptırdığım ve memnun kaldığım 2 yer var. Boyasız hasar ve gocuk onarımı - Arif Başkavak - Ana Sayfa | Facebook (https://www.facebook.com/otodinamik/)
Oto dinamik neredeyse sıfır hata ile işini yapan biridir arif abi düzgün bir esnaf. İsmimi verebilirsiniz. Uygun gelirse özelden yazın belki fiyat konusunda yardımcı olur.

2. Kartal teknikel oto var burayada çok iş yaptırdık. Burasıda epey iyi yapıyor oto dinamiğin bir tık altı fiyatı oraya göre biraz daha uygun. Ama ben dolu hiç belli olmasın satarken değeri çok düşmesin yada hiç düşmesin araba değerli diyor iseniz oto dinamik Türkiye de ki bir çok iyi göçüçüyüm diyenden daha iyi. O söylenen bir çok yere gittim boyasız olmaz denilen çamurluğu öyle bir yaptı ki şaştım. O vesile ile yıllar önce tanıştık. Dolu hasarı önemli. Hatalı yer olursa zamanında benimde hata yaptığım gibi ,araba rezil oluyor ve soğuyorsunuz izleri görünce. Sonra ucuza satmak durumunda kalıyorsunuz.
Reklam gibi görünecek ama babamın oğlu değiller. Dolu konusunda zamanında mağdur oldum. Başkası o duruma düşsün istemem. Dolu hasarı önemli gerçekten.

Ben hiç Arif'e gitmedim ama çok öven var. Belliki butik iş yapıyor. Sayfasında yayınladığı fotorğaflardan bazıları hadi canım yok artık dedirtiyor. Ben teknikele 2 kere gittim. İkisinde de mutlu mesut ayrıldım. Orada, kendini sessize almış olan ve Honda'da uzun süre çalışmış olan Hayrettin'e emanet ettim. Yaparım ve olur diyorsa sessiz sedasız yapıyor ve dediği sonuç ortaya çıkıyor. Orada birde mikron boyama da yapıyorlar. Birkaç tane boyanan otomobile baktım ton farkı da görememiştim.

Otomobili hasar gören arkadaşlara da çok geçmiş olsun. Sıkmayın canınızı illaki tedavisi oluyor.

Yanlız, biz bu olayları bundan sonra çok sık yaşayacağız gibi gözüküyor. Bizim bunun içinde bir çözüm bulmamız lazım. Benim akımda birşeyler var ama olur mu olmaz mı rüzgarda uçar mı ne olur denemek lazım.

Kadyr
30-09-2020, 19:08
Evet dediğin gibi abi arifin çalışma şekli butik acele iş yapmaz. Teknikel maltepede boya var kartalda göçük var.bende Mustafa yada kemal beye gittim. Onlar böyle aşırı hasarlı parçaları yaparken biraz iz bırakıyorlar. Burada arabam ne kadar değerli işi içine giriyor. Örnek Mercedes ise arif Renault ise teknikel gibi.

ef186
30-09-2020, 19:08
LMA garaj, doktora güven.

207_TR
30-09-2020, 22:53
Yocar Car Broker , ustanın numarasını paylaşabilirim. Ataşehir.

Rockford
01-10-2020, 07:23

öncelikle geçmiş olsun
arif hocamı ben de önerebilirim yavas ve detaylı calısıyor güzel iş cıkarıyor.

Ormanci
01-10-2020, 09:19
Bostancı yanyolda, bir sokağın girişinde, apartman altında bir yer var.

Şimdi buldum, Yalıyolu Sk. No:54 sanırsam.

BTS Otomotiv - Ahmet Usta
0538 619 30 75

Bu adamlar benim metro-ev arasındaki güzergahımda olduğundan izleme fırsatım oldu, şu geçtiğimiz senelerdeki doludan sonra adamlar 2 mi 3 sene mi geçti artık neyse, o kadar süre boyunca dolu hasarı yaptılar.

Sabah park halinde, üzeri yüzlerce göçükle işaretli arabaları akşam veya bir sonraki günün akşamı pırıl pırıl gördüm :) Tüm seneyi "tık tık tık tık tık tık tık" diye geçirdi adamlar yav :D

İşlerinin detayını, işçiliklerini falan hiç bilmiyorum, ama hiç fena görünmedi gözüme, bir bakılabilir eğer yakınlardaysanız.

Kadyr
01-10-2020, 12:02
Ek olarak ben arifi tanıdığım halde o zamanlar kaskodan işlem yapmıyor diye punto aracımı oto dent kartala getirdim anlaşmalı diye. Arabayı mahvettiler. Kavga dövüş aldım arabayı ama iş işten geçmişti. Kesinlikle kaskonuzda var ise uzak durun. Otodent

Karlıktepe, No:, Özsöğüt Sk No:13, 34870 Kartal
(0216) 473 74 01 Otodent - Google'da Ara (https://g.co/kgs/bE8wLo)