Orijinalini görmek için tıklayınız : Ebayda satılan M50 performans chipleri
Öncelikle herkese merhaba bu ebayda satılan m50 performans chipleri hakkında bilgisi olan var mı daha önce kullanmış veya kullanmayı düşünmüş olan atmosferik setuplı bir m50 araca takmayı düşünüyorum günümüzde standalone fiyatları aldı başını gitti böyle çözümlere yönelmek zorunda kaldık bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim iyi akşamlar
Oguzhan.Ozturk
18-10-2020, 09:36
Sarp kardeş merhaba, bende kayserideyim bu atmosferik setuplu m50nizi görmek isterim.
Tek çare standalone
Öncelikle herkese merhaba bu ebayda satılan m50 performans chipleri hakkında bilgisi olan var mı daha önce kullanmış veya kullanmayı düşünmüş olan atmosferik setuplı bir m50 araca takmayı düşünüyorum günümüzde standalone fiyatları aldı başını gitti böyle çözümlere yönelmek zorunda kaldık bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim iyi akşamlar
Ankara'da hulktune m52 motorlara yazılım yapabiliyor. Fikir alabilirsiniz köksaldan
Motor M50 olduğu için beyin bosch marka bunlara da yazılım yapılmıyor maalesef
Yapılmadığını kim söyledi size ?
Yapılmadığını kim söyledi size ?
konuştuğum yazılımcılar yapılmadığını söyledi yapılıyorsa yardımcı olur musunuz?
Fatih06ank
05-11-2020, 21:56
Sensörleri kandıran piggyback ünitelerinden bahsediyorsanız turbo motorlarda pek işe yaramadığını duymuştum. Sizin araba için nedir ne değildir tam bilgim yok.
Ankara da US Performance Utku selamoglu var
m50 motorda hemen hemen her orjınal ecu ye yazılım yapabılıyor ıstersenız gorusun yardımcı olur
0532 232 70 44
Bende Hulktune diyorum, hatta şuan E30 Turing aracım swaplanmak üzere onda, sonrasında tüm yazılım işlerini Köksal yapacak.