PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gölcük Deniz Ana Üs Komutanlığı Çevresinde Kiralık Ev Hakkında

sedat2626
31-10-2020, 09:03
Öncelikle herkeze merhabalar ;

Konu başlığında belirtmiş olduğum gibi siz değerli kardeşlerim ve abilerimden gölcük deniz kuvvet donanmaya yakın nerelerden ev kiralayabiliriz tavsiye ve yardımlarınıza ihtiyacım var.Evi 6 ay sonra düğün hazırlığı yapacak olan kardeşim için bakıyoruz.Kendisi deniz kuvvetleri komutanlığında askeri personel olarak görev yapıyor.Böyle bir düğün hazırlığına girdiği için eşiyle birlikte ev bakmaya başladılar malesef bu konu hakkında çok bilgimiz veya deneyimimiz olmadığından sizlerin yardımlarınıza ihtiyacımız var.Gelir durumumuz belli olduğu için normal aile standartlarında geçimini sağlayan insanlarız Yeni evli çiftin tutacağı oturacağı kazadan beladan sorunlu tiplerin olmadığı oturabilecek düzeyde yer veya mahalleler nereleridir yardımlarınızı bekliyoruz.

Ya da bu çevrelerde evi olan evini kiralayacak olan arkadaşlar var ise mesaj atabilirseniz çok seviniriz.
İlginiz için şimdiden teşekkürler.

Saygılarımla.

EREN34
31-10-2020, 09:19
Başiskele veya Yuvacık tarafına bakabilir. Yuvacık kalıcı konutlar tarafı ucuz, sakin ve mahalle havası vardır.

onn_dear
31-10-2020, 11:22
Ben olsam Değirmendere' den ev bakarım. Gölcük' e yakın sayılır, nezih, en önemlisi insanları çağdaş, modern diğer ilçelere göre...

sedat2626
31-10-2020, 12:28
Ben olsam Değirmendere' den ev bakarım. Gölcük' e yakın sayılır, nezih, en önemlisi insanları çağdaş, modern diğer ilçelere göre...

Hocam sahibinden'de baktığımızda değirmendere semt olarak ve buna bağlı 7 tane mahalle geliyor bu mahallelerden mi bahsediyorsunuz bakılabilecek

EREN34
31-10-2020, 13:19
Ben üsleri karıştırmışım sanırım :)

onn_dear
31-10-2020, 13:55
Hocam sahibinden'de baktığımızda değirmendere semt olarak ve buna bağlı 7 tane mahalle geliyor bu mahallelerden mi bahsediyorsunuz bakılabilecek

Örnek olarak paylaşıyorum. Kocaeli Gölcük Değirmendere.

https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-d-dere-yzb-larda-3-oda-1-salon-deniz-manzarali-842898013/detay

fatihcakin
31-10-2020, 17:04
Donanmaya gidip gelmekte rahat edeceği yerler zaten Gölcüğün tüm mahalleleri ve Değirmendere,

Halıdere, ulaşlı, ereğli, hisareyn, ihsaniye ve köyler donanmaya uzak araçla gidip gelmesi gerekiyor
o yüzden en mantıklı yer gölcük ve değirmendere mahalleleri,

wolrath
31-10-2020, 21:04
Mrb
28 yasındasın kardesım dıyorsun evlenmek ıcın erken olmus. Bu korona ve seyır planlamaları varken ben olsam ev tutmazdım zaten eve gelemeyecek :) 10ayda 4gun eve gıdebılenler var donanmada.

Ben kavanıumda oturdum 2 sene.
Oldukca guzel ve sakın bır sıte guvenlıklı. Golcuk yobazdır dısarıda bu tur sıteler dısında rahatsiz olursunuz. Onerırım kavanıumu. Karsısına yenı sıte de yaptılar 0. Bınalar 4 katlı. Parkı bagı bahçesi ve havuzu mevcut. Donanmaya da 3.5km hava guzel olunca bısıkletle gıdıp gelıordum.

Bır dost.

Dragger
31-10-2020, 21:11
Depremle yatıp kalktığımız bugünlerde herşeyden önce güvenilir ve deprem yönetmeliğinden sonra yapılmış bir bina tercih edin.

Rockford
01-11-2020, 09:46
Degirmendere Yuzbasilarda tut evi yuruyerek bile ordaki kapidan girersin askeriyeye.en nezih duzgun yakin bolge orasi. Icerde ring kivaminda otobusler oluyordu eskiden halen varmi fikrim yok.

Yigit-Y
01-11-2020, 09:55
Dere ismi geçen yerlerden uzak dur
Yeni bina mümkünse inşaattan anlayan biriyle bak
Başın ağırmasın yer sakat çünkü

wolrath
01-11-2020, 12:56
Degirmendere Yuzbasilarda tut evi yuruyerek bile ordaki kapidan girersin askeriyeye.en nezih duzgun yakin bolge orasi. Icerde ring kivaminda otobusler oluyordu eskiden halen varmi fikrim yok.

Otobus rıng yapıyor evet ama karadakı personel mavı yanı eve gıdıp gelıyor ben olsam toplu tasıma kullanmam bu surecte. Bırlık ıcıne elk motor gırebılıyor. Ya bundan temın ederım ya da bısıklet. En saglıklısı bu bence

KARALOM
02-11-2020, 12:02
tek geçerim degirmendere varsa imkan lojmanlar babamda üs den emekli
cocuklugum hep gölcük degirmendere arası geçti
deprem yönetmeligine uygun ev bakılması şart