Orijinalini görmek için tıklayınız : FNX Detail (hobimdi işim oldu)
...............................
Hayırlı uğurlu olsun
Allah utandırmasın..
tuner faruk
02-11-2020, 22:21
Hayırlı olsun Allah bol kazançlar versin.
By_Carizma
02-11-2020, 23:05
Hayırlı olsun. Allah bol kazançlar versin çayınızı içmeye geliriz artık.
kalipson
03-11-2020, 01:20
Hayırlı olsun
Allah utandırmasın. Bol kazançlar
Alibeyköyde oturan birisi olarak dükkanın önünden tesadüfen geçerken klasik bir araba teslim ediliyordu o sırada gördüm hem dükkan hemde işçilik gerçekten çok güzel duruyordu. Hayırlı işler dilerim.
muratburunce
03-11-2020, 08:31
hayırlı olsun sevdiğiniz işi yapma imkanı bulmanız çok güzel birşey darısı tüm hayal kuranlara olsun inşallah
Hayırlı uğurlu olsun
Allah utandırmasın..
Teşekkür ederim.
Hayırlı olsun Allah bol kazançlar versin.
Teşekkürler Faruk.
Hayırlı olsun. Allah bol kazançlar versin çayınızı içmeye geliriz artık.
Teşekkür ederim kardeşim, her zaman bekleriz.
Hayırlı olsun
Allah utandırmasın. Bol kazançlar
Teşekkür ederim.
Alibeyköyde oturan birisi olarak dükkanın önünden tesadüfen geçerken klasik bir araba teslim ediliyordu o sırada gördüm hem dükkan hemde işçilik gerçekten çok güzel duruyordu. Hayırlı işler dilerim.
Teşekkür ederim güzel yorumların için, zaman bulursan uğra lütfen.
hayırlı olsun sevdiğiniz işi yapma imkanı bulmanız çok güzel birşey darısı tüm hayal kuranlara olsun inşallah
Teşekkür ederim, Allah herkesin gönlüne göre versin.
hayırlı olsun, Allah bol kazançlar versin. Detailing işi o kadar ayağa düştü ki 300-500e pasta cilalar, 1000-1500e 10kat seramikler vs derken işini iyi yapanlara hasret kaldık resmen. inşallah siz de hem keyif alarak hem de kazanarak işini hakkıyla yapanlardan olursunuz.
Hayırlı olsun, Allah utandırmasın..
Bol kazançlar inşallah.
dükkanda çok güzel gözüküyor
Hayırlı ve uğurlu olsun.Cenab-ı Allah bol ve bereketli kazançlar nasip etsin inşAllah.
Hayırlı olsun, Allah bol kazançlar versin inşallah.. Çiçek gibi mekan..
Hayırlı olsun kardeşim bol kazançlar :)
gokhankenar
03-11-2020, 10:27
Ne güzel dükkan yapmışsınız. Allah utandırmasın hayırlı işleriniz olsun
orhansah
03-11-2020, 11:02
Hayırlı olsun Furkan, bol kazançlar dilerim.
Hayırlı olsun, Allah utandırmasın, bol kazançlar, dükkanda güzel görünüyor, liftin maliyeti nedir ? :)
Bende aynı yolda ilerliyorum da :D
gokberks
03-11-2020, 11:40
Hayırlı olsun, bol kazançlar.
İçi çok güzel duruyor
Hayırlı olsun Furkan Abi, bol kazançlar
Hayırlı uğurlu olsun bol kazanç
imprezaWRC
03-11-2020, 16:30
Hayırlı olsun, bol kazançlar dilerim :)
Aykut106
03-11-2020, 20:22
hayırlı olsun abi
hayırlı olsun, Allah bol kazançlar versin. Detailing işi o kadar ayağa düştü ki 300-500e pasta cilalar, 1000-1500e 10kat seramikler vs derken işini iyi yapanlara hasret kaldık resmen. inşallah siz de hem keyif alarak hem de kazanarak işini hakkıyla yapanlardan olursunuz.
Teşekkür ederim, biz tabir yerindeyse bu işin alaylısıyız, uygulama yaptığımız her araç sahibinin beklentisini karşıladık şu ana kadar ama kendimizi geliştirmeye devam edip, ilk fırsatta marka eğitimlerine katılıp gerekli sertifikaları da dekor amaçlı duvarımıza asacağız. :)
Hayırlı olsun, Allah utandırmasın..
Bol kazançlar inşallah.
dükkanda çok güzel gözüküyor
Teşekkür ederim, hobim olduğu için yıkama tükkanı gibi olsun istemedim. Asıl mesleğim iç dekorasyon olduğundan da dekorasyondan kaçınmadık :)
Hayırlı ve uğurlu olsun.Cenab-ı Allah bol ve bereketli kazançlar nasip etsin inşAllah.
Teşekkür ederim Ekrem.
Hayırlı olsun, Allah bol kazançlar versin inşallah.. Çiçek gibi mekan..
Teşekkür ederim, hobi bahçemiz diye boşa dememişim :)
Hayırlı olsun kardeşim bol kazançlar :)
Teşekkür ederim Xor. Buralara gelirsen in&out horse washing paketi hediye ediyorum sana :)
Ne güzel dükkan yapmışsınız. Allah utandırmasın hayırlı işleriniz olsun
Teşekkür ederim Gökhan. Zaman bulsam dekoratif objelerle daha da güzel bir hal alacak umarım.
Hayırlı olsun Furkan, bol kazançlar dilerim.
Orhan abi teşekkürler, yolun zor düşebilir ama ben yinede bekleyeceğim seni :)
Hayırlı olsun, Allah utandırmasın, bol kazançlar, dükkanda güzel görünüyor, liftin maliyeti nedir ? :)
Bende aynı yolda ilerliyorum da :D
Teşekkür ederim, asıl işimle de alakalı olarak dükkan kurulumu, tadilat maliyetleri, demir baş alımı seçimi konularda bana ulaşan herkese yardımcı olabilirim. Eğer Pm olarak ulaşırsan mutlaka dönüş yaparım.
Hayırlı olsun, bol kazançlar.
Teşekkür ederim.
İçi çok güzel duruyor
Hayırlı olsun Furkan Abi, bol kazançlar
Teşekkür ederim kardeşim, yolun düşerse uğra mutlaka.
Hayırlı uğurlu olsun bol kazanç
Can teşekkürler, her zaman beklerim ama m3'ü de getir lütfen :)
Hayırlı olsun, bol kazançlar dilerim :)
Teşekkürler kardeşim, biraz geç oldu ama sonunda konuyu açacak zamanı buldum.
Yolun düşerse dükkanda buluşmak üzere.
hayırlı olsun abi
Aykut teşekkür ederim.
Hayırlı olsun, bol kazançlar sevdiğiniz işi yapmak çok keyifli.
hayırlı olsun, güzel müşteriler, bol kazançlar dilerim
orhansah
04-11-2020, 12:35
gelicem gelicem aklımda :D
Hayırlı olsun, bol kazançlar sevdiğiniz işi yapmak çok keyifli.
Teşekkür ederim, akşamda akşama da olsa sökülecek takılacak bir şeyler olduğunda gidip saatlerce günün yorgunluğunu tekrar çalışarak atabiliryorum :)
hayırlı olsun, güzel müşteriler, bol kazançlar dilerim
Teşekkürler Kazım.
gelicem gelicem aklımda :D
:icon_tup::heyoo:
Hayırlı olsun abi,bol bereketli işlerin olsun.Allah utandırmasın. :)
..............................
Furkan hayırlı uğurlu olsun , Allah utandırmasın.
Senin için meditasyon olmuş biraz. Otel otoparkında araba boyayan adamsın burada neler neler yaparsın sen :)
Eyvallah kardeşim, burada da ufak tefek boya işleri yaptım ama tam profesyonel olsun diye işin ustalarına yaptırıyorum müşteri araçlarını :)
imprezaWRC
10-11-2020, 17:38
Aracımızın trameri, boyası ve değişeni yoktur ama birçok parçası tamamen temizlik için sökülüp tekrar takılmıştır. FNX Blocks pardon Detailing gururla sunar :)
Aracımızın trameri, boyası ve değişeni yoktur ama birçok parçası tamamen temizlik için sökülüp tekrar takılmıştır. FNX Blocks pardon Detailing gururla sunar :)
Ben sökmesem sökerlerdi bu yavruyu, kıyarlardı ona :) sökülü halde paylaşmayın diyen de çok çıkıyor ama :D
imprezaWRC
11-11-2020, 16:43
Ben sökmesem sökerlerdi bu yavruyu, kıyarlardı ona :) sökülü halde paylaşmayın diyen de çok çıkıyor ama :D
Paylaş sen paylaş, başka türlü bende rehabilite olamıyorum :)
Zaman buldukça paylaşacağım. :icon_tup::icon_tup:
deeperblack
11-11-2020, 19:27
Hayırlı olsun. Bol kazançlar dilerim
Ayrıca logonuzu çok beğendim.
hayırlı olsun bol kazançlar.
dükkanınızı çok beğendim :)
hayırlı olsun bol kazançlar dilerim. :)
Hayırlı olsun yeni hobişiniz :)
BMW ye yapılan detaylı iç temizliğin bedeli nedir?
Hayırlı olsun. Bol kazançlar dilerim
Ayrıca logonuzu çok beğendim.
Teşekkür ederim. Elimizden gelen en iyisini yapmaya çalıştık.
hayırlı olsun bol kazançlar.
dükkanınızı çok beğendim :)
Çok teşekkür ederim, kapımız her zaman açık.
hayırlı olsun bol kazançlar dilerim. :)
Kardeşim teşekkür ederim.
Hayırlı olsun yeni hobişiniz :)
BMW ye yapılan detaylı iç temizliğin bedeli nedir?
Ömer teşekkür ederim, PM atıyorum.
canatakann
16-11-2020, 23:01
Hayırlı olsun , çok şık bi garaj olmuş :) emeğinizin karşılığını almanız dileğiyle
Hayırlı olsun , çok şık bi garaj olmuş :) emeğinizin karşılığını almanız dileğiyle
Teşekkürler kardeşim.
Ben bu konuyu yeni görüyorum. Hayırlı olsun yeni işletmeniz. Gayet güzel ve şık görünüyor. Bende Eyüp Rami'deyim. Yakınlarda güzel bir detailing eksikliği vardı.
Ben bu konuyu yeni görüyorum. Hayırlı olsun yeni işletmeniz. Gayet güzel ve şık görünüyor. Bende Eyüp Rami'deyim. Yakınlarda güzel bir detailing eksikliği vardı.
Teşekkür ederim dostum, profesyonel işim gereği dekorasyonla biraz uğraştık. hala eksiklerimiz var ama zamanla geliştiririz diye bir seferde herşeyi yapmak istemedik.
Pazar günü garajda olacağım, yolu düşen herkesi beklerim :)
ilbeyyagci
20-11-2020, 12:28
Hayırlı olsun butik yerler açıldıkça rekabet kalite yönünde artışa geçiyor , Allah bol kazançlar versin :)
Hayırlı olsun butik yerler açıldıkça rekabet kalite yönünde artışa geçiyor , Allah bol kazançlar versin :)
Senin gibi ustanın güzel temennisi insanı ayrı mutlu ediyor. Çok teşekkür ederim :)
.............................
Hayırlı olsun bol kazançlar kardeşim cok güzel olmuş dükkan..
Hayırlı olsun bol kazançlar kardeşim cok güzel olmuş dükkan..
abi teşekkür ederim, arabanla yollarda içinden geçemiyorum, dükkana gel bari öyle içinden geçelim aracın :D
hayırlı olsun :)
xtrail akıllara zarar olmuş
hayırlı olsun, xtrail son nokta.
hayırlı olsun :)
xtrail akıllara zarar olmuş
Teşekkürler, zaman buldukça daha ileri gittiğimiz bir çalışmamızı da paylaşacağım.
hayırlı olsun, xtrail son nokta.
Teşekkürler Sefa, bir ara uğra da yüzünü görelim kardeşim ;)
Teşekkürler, zaman buldukça daha ileri gittiğimiz bir çalışmamızı da paylaşacağım.
Teşekkürler Sefa, bir ara uğra da yüzünü görelim kardeşim ;)
bir türlü zaman bulamadım, en kısa sürede geleceğim :)
bende bekliyorum.
131mirafiori
26-11-2020, 06:47
Otoparkta arabayı boyaya hazırlayan biri için kapalı ve bu iş için tasarlanmış mekanda detay işi çok kolay olmuyor mu abi :) Eline sağlık Nissan hayata dönmüş resmen.
Otoparkta arabayı boyaya hazırlayan biri için kapalı ve bu iş için tasarlanmış mekanda detay işi çok kolay olmuyor mu abi :) Eline sağlık Nissan hayata dönmüş resmen.
Koray teşekür ederim, biraz daha piskolojik olarak rahatlatıyor beni burada çalışmak, tabi ki ekipman ve bize ait bir kapalı alan iyi işler çıkarmamıza etken.
ne demişler, alet işler el övünür ;)
Low-Rider
28-11-2020, 12:35
Furkan hayırlı olsun, hayırlı işler bol kazançlar.
Çok güzel işler çıkıyor
Furkan hayırlı olsun, hayırlı işler bol kazançlar.
Çok güzel işler çıkıyor
Özgür teşekkür ederim, yolun düşer ise beklerim.
...............................................
Hayırlı uğurlu olsun Furkan, güzel işler çıkartıyorsunuz, emeğinize sağlık bol kazançlar.
Hayırlı uğurlu olsun Furkan, güzel işler çıkartıyorsunuz, emeğinize sağlık bol kazançlar.
sağol kardeşim, yolun düşerse çaya beklerim Ferit :)
MertSerhanÖ.
06-09-2021, 22:48
tüm postlar editlenmiş,kapandı mı acaba?