Orijinalini görmek için tıklayınız : Istanbul anadolu yakasi oto deri döşeme tamiri ve bakimi yapacak yer tazvsiyesi
sportwagon
29-11-2020, 15:09
ilk sahibi olduğumuz bmw e39 520i nin koltuk döşemelerinin bakımdan geçmesi gerekiyor, orijinale en yakın şekilde bölgesel parça değişimi yapıp deri boyası ile yenileme yapan yer tavsiyeniz var mı ?
gokangokan
04-12-2020, 16:14
Altınuç Deri ve Otomotiv San. Tic A.Ş.
Oto Deri Döşeme ALTINUÇ A.Ş. (https://www.altinuc.com.tr/)
Komple yenileme deseydiniz Art Car derdim ama boyamaya karşı onlar. Anadolu yakası için bende içerenköy altınuç önerebilirim.
sportwagon
05-12-2020, 08:52
Altınuç Deri ve Otomotiv San. Tic A.Ş.
Oto Deri Döşeme ALTINUÇ A.Ş. (https://www.altinuc.com.tr/)
Altınuç a daha önce 1/2 iş yaptırmıştım, deri boyama yapmıyorlar diye biliyorum, ama yinede uğrayıp bir sorayım, teşekkürler.
Kesin boya ve takir yapmazlar, kullanmaya devam edeceksniz taniyorsanizda direk altinuca yaptirin komple bitsin, uzun vadeli, iyi bir uygulama olsa arkasinda durabilecegi birseyi altinuc yapardi zaten.
canatakann
06-12-2020, 22:34
Deri Klinik Doruk Bey ile görüşebilirsiniz boya ve tamirat için Colourlock marka yetkilisi ve uygulamacısı
gokangokan
07-12-2020, 15:39
Peki kumaş koltuk kaplama için önereceğiniz bir yer var mı ? Taban halısı, tavan ve kumaş koltukları yenilemem gerekiyor
Bugün rastgale bi yere sordum ön koltukların döşeme yenılenmesi 1600tl dedi alkantara tarzı
lucky Jackal
10-12-2020, 14:22
Anadolu yakasında bu işin zirvesi altınuç. ama Deri boyarlar mı bilmiyorum. Bir sorun isterseniz.
sportwagon
11-12-2020, 13:44
Evet altınuç deri döşemeye uğradım boyama işlemi yapmıyor.... E39 un kendi fabrika derisi ellerinde yok, temin konusunda şu an için sıkıntılı..... E39 un kendi fabrika derisini orijinale sadık şekilde doşettireyim derseniz en az 15000 TL yi gözden çıkarmak gerekir diye düşünüyorum ki benim koltukların bu işi düzgün yapan biryerde bakimdan geçip sürücü koltuğunun boyanması yeterli olacak.
Not: Deri döşeme ve tavan yenileme konusunda işçilik ve esnaflik konusunda Altınuç Anadolu yakasında bir numara doğrudur.
AliGizda
11-12-2020, 16:28
Evet altınuç deri döşemeye uğradım boyama işlemi yapmıyor.... E39 un kendi fabrika derisi ellerinde yok, temin konusunda şu an için sıkıntılı..... E39 un kendi fabrika derisini orijinale sadık şekilde doşettireyim derseniz en az 15000 TL yi gözden çıkarmak gerekir diye düşünüyorum ki benim koltukların bu işi düzgün yapan biryerde bakimdan geçip sürücü koltuğunun boyanması yeterli olacak.
Not: Deri döşeme ve tavan yenileme konusunda işçilik ve esnaflik konusunda Altınuç Anadolu yakasında bir numara doğrudur.
Vedat Usta var bizim işlerimizi hep ona yaptırırız. Dilersen PM' den bilgilerini vereyim, bir uğra.
Abi yolun düşerse bostancı sanayide bir tanıdığım var yeri farcı altan abinin muhtemelen kimse sorsan gösterir :) dükkanının yan binasında clio cu ozan yönlendirdi diyebilirsin boya yapıyor ama hatırladığım tavsiye etmiyor illede boya dersen boyuyor
sportwagon
11-12-2020, 21:18
Tavsiyeler için teşekkürler, Ataşehir'de ki Vedat Usta'dan bahsediyorsaniz bir arkadasimda söyledi fakat oto boyasi ile deri koltuk boyuyorlar diye altını çizdi, detay konusunda bilgisi olan varsa, yazarsa sevinirim ama oto boyasi deri döşemeyi kıssa vadede bitirir diye düşünüyorum.... Su bazlı deri boyası ile bu işi yapan yer deri klinik diye öğrendim bakalım yakın zamanda olmadı oraya gidecegim
Anadolu yakasi degil ama; parça değişimini İstanbul'da yaptırırsanız, boyama için Bursa Öztaş Oto'yu öneririm.
Boyama işini distibütörlüğünü Deri Klinik'in yaptığı su bazlı Colourlock ürünleriyle yapıyor. Önceden randevuyla giderseniz 1 günde yapıp teslim eder. Fiyat olarak Nisan 2019'da iki ön koltuğa 400+400 TL vermiştim.
Ben dediğim şekilde Art Car'da lokal deri değişimi yaptırarak, boyama için kendilerine gitmiştim. Çıkan sonuç fazlasıyla tatmin etti. Yaklaşık 1.5 senedir herhangi bir deformasyon olmaksızın, deri bakım ürünleriyle temizleyip, nemlendirerek kullanıyorum.
İnstagram adresleri: Oztaş Oto Restorasyon (@oztasotorestorasyon) • Instagram photos and videos (https://www.instagram.com/oztasotorestorasyon/)
Ben aynı gün teslim edilsin diye deri değişimini buradan yapıp gitmiştim. Hatta erkenden bitsin diye onden koltuk kafaligini kargoyla gönderdim ki, rengi onden hazirlasinlar. :) Yoksa kendileri de lokal değişim hizmeti veriyorlar diye biliyorum, ama dedigim gibi uzasin istemedim.
Lokal değişim içinde, renk farketmeksizin benzer desen ve kalitede herhangi bir derinin yeterli olacağına inanıyorum. Zaten üzerine boya yapılacak.
Foruma foto yuklemeye usendim, ozelden tel atarsaniz whatsapptan benim koltuklarin oncesi ve sonrasini gonderebilirim :)
kartal Heroic detaling'e ulaşırsanız bakım ve boya konusunda yardımcı olacaktır Bora Ergun 0 532 726 42 96
kartal Heroic detaling'e ulaşırsanız bakım ve boya konusunda yardımcı olacaktır Bora Ergun 0 532 726 42 96
Aynısını yazacaktım.
Mutlaka Bora ile görüşün.
Kendisi zaten Deriklinik'in de ilk olarak tavsiye edeceği isimdir.