Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmirde müzik sistemci kim var ?

Erdem K.
29-11-2020, 17:47
Arkadaşlar izmir için müzik sistemci önerilerinizi alabilir miyim?

İşinin ehli
Parayı çok da sevmeyen :)
Kapı döşemelerini sökerken tüm tırnakları kırmayacak

Varsa tanıdık bildik kişiler, telefon isim adres gibi bilgilerle tavsiye rica ederim...

Keyifli forumlar

ERK_RS
29-11-2020, 21:20
İzmir'i bilmem ama sadece ufak bir tecrübemi eklemek istedim,
Tam olarak ne talep ettiğinizi de belirtmemişsiniz ama bu taraz zevke hitap eden konularda biraz "parayı seven" kişiler daha düzgün -hatta olması gereken- işi sunuyor.
Sistemin kalitesinden ziyade uygulamacının bilgisi ve işçiliği daha önemli.

fosgate
02-12-2020, 13:33
Selam,
Kahramanlarda bulunan Özel Müzik Hastanesi İzmir'de uzun zamandır bu işlerle uğraşıyor. 10-12 sene önce bende ses sistemimin montajını orada yaptırmıştım. Hala aynı kişi mi işletiyor, şuan nasıldır, emin olmamakla birlikte şuan sistem montajı yaptıracak olsam yine ilk orası ile görüşürüm.

Kolay gelsin.

kse
15-01-2021, 21:42
Selamlar, bir guncel cekebilir miyim? Elimde focal markasina ait hoparlor tweeter ve amfim var. Montaj ve ses ayar isini gercekten bilen ve isciligi guzel olan İzmir'de tavsiye edebileceginiz referans olabileceginiz bir yer var midir?

Purmol35
17-01-2021, 21:04
Selamlar, bir guncel cekebilir miyim? Elimde focal markasina ait hoparlor tweeter ve amfim var. Montaj ve ses ayar isini gercekten bilen ve isciligi guzel olan İzmir'de tavsiye edebileceginiz referans olabileceginiz bir yer var midir?

Çiğli'de powershop var oradan bir fiyat alın isterseniz. Kendileri focal ve audison ürünlerini satmakta.

Fatih
19-01-2021, 19:17
Tabiki Çiğlide Power Müzik Sistemleri

PaSHa-brk
06-03-2021, 19:49
Bende 3 yol aktif sistem kurulumu için titiz işçilik ve ayarı yapıcak bir yer arıyorum varmıdır .

aspensilber
07-03-2021, 09:34
Bende aracıma yaptıracağım, istiyorum ki orjinalliğini bozmadan helal olsun ya diyebileceğim bir işçilik ortaya çıktsın, parayı sevip sevmemesi pek konu değil yeter ki dolandırıcı olmasınlar. Gözünüz kapalı araçlarınızı emanet ettiğiniz yer önerisi rica ederim.

ufo361
11-03-2021, 00:56
İzmire gelip yapıp giden var olmaz mı ¿

Purmol35
12-03-2021, 10:46
Bende 3 yol aktif sistem kurulumu için titiz işçilik ve ayarı yapıcak bir yer arıyorum varmıdır .

Power Shop a gidebilirsiniz. Kendilerinden Avk6 almıştım zamanında montajını da yapıyorlardı.

PaSHa-brk
20-03-2021, 09:30
Power Shop a gidebilirsiniz. Kendilerinden Avk6 almıştım zamanında montajını da yapıyorlardı.

Power' a gittim montaj yapıldı. Fakat tesisat işçiliği ve ayar konusunda resmen berbatlar, ayar yapmayı bırak bana '' siz kendinize göre ayar yaparsınız'' dediler.

O kadar para verip birde böyle bir şey duymak resmen vasat bir durum.

Oradan sadece kapalı kutu ürün alınır, diğer türlü hiçbir şekilde alışveriş önermiyorum.

kse
03-05-2021, 19:24
Aynı durumu ben de yaşadım maalesef.

Tekrardan montaj ve düzgün bir şekilde ses ayarı yapabilecek bir yer var ise İzmir için tavsiyelerinizi bekliyorum

kse
08-05-2021, 16:15
Yok mu arkadaslar izmirde bu isi hakkiyla yapan, alsancak kahramanlarda muzik hastanesi diye bir yer var arastirip buldugum, bilgisi olan var midir?

PaSHa-brk
09-05-2021, 18:00
Karşıyaka’da Andıran Elektronik var, ben ilk orasıyla görüşmüştüm yaptırmadığıma pişman oldum. Bir görüşün istersiniz

EmreBC
10-05-2021, 03:45
istanbulda sistem düşünen arkadaşlar pm atarsanız yardımcı olurum.