Orijinalini görmek için tıklayınız : Iphone 11 64/128 siyah
Arkadaşlar merhaba,
6 aydan az kullanılmış, fiyatı sıfır fiyatından yüksek olmayan(sanki bayide araba yokmuş gibi ilan fiyatları). güncel sıfır en uygun fiyatlar 7400 /7800 tl dir. Apple garantili. Bu şartlarda satılık cihaz var mı. Istanbul anadolu yakası hemen alacağım. Biraz daha uyguna temiz bulursam alacağım yoksa mecburen sıfır alınacak.
7750 128 sıfır aldım. Silinebilir.
selamlar hayırlı olsun nereden aldınız bende düşünüyorum fiyat çok iyi geldi.
Selam. Apple yetkili satıcı gürgençler var. Aksesuarsız kutu 128 lik. Aksesuarlı 64 lük ellerinde var idi. Yeni oarti hep aksesuarsız
Selam. Apple yetkili satıcı gürgençler var. Aksesuarsız kutu 128 lik. Aksesuarlı 64 lük ellerinde var idi. Yeni oarti hep aksesuarsız
iPhone 11 in aksesuarsızı yok sanırım. Hatta 12 ler de bile type-c şarj kablosu çıkıyor aksesuar olarak. Kulaklık ve şarj adaptörü kaldırıldı. Aldığını cihaz apple dan garanti kapsamında değişmiş cihaz olabilir hiç aksesuar yoksa.
Bu linkten garantiniz kontrol edebilirsiniz. 2 yıldan az ise garantiden değişmiş cihazdır.
Servis ve Destek Kapsamınızı Kontrol Edin - Apple Destek (https://checkcoverage.apple.com/tr/tr/)
iPhone 11 in aksesuarsızı yok sanırım. Hatta 12 ler de bile type-c şarj kablosu çıkıyor aksesuar olarak. Kulaklık ve şarj adaptörü kaldırıldı. Aldığını cihaz apple dan garanti kapsamında değişmiş cihaz olabilir hiç aksesuar yoksa.
Bu linkten garantiniz kontrol edebilirsiniz. 2 yıldan az ise garantiden değişmiş cihazdır.
Servis ve Destek Kapsamınızı Kontrol Edin - Apple Destek (https://checkcoverage.apple.com/tr/tr/)
Teşekkür ederim sadece kablo var typ c onu demek istemiştim aslında. Bu arada bugün amazonda 64 lük 71xx e düşmüş dün 7350 idi aksesuarlı kutu hemde
teşekkür ederim bende gürgenleri inceledim fiyat fena değil gibi 12 alamaya kıyamayacağım gibi duruyor.
aksesuarlı/aksesuarsız farkı 11 de olduğunu bilmiyordum teşekkürler.
s2kfreak
07-12-2020, 05:15
Merhaba düsünürseniz 11 pro var her sey faal durumda face id vs sorunsuz ekran degisti sadece fakat her sey sorunsuz calısıyor kozmetik 10-9 alır 8500 fiyatı
Gürgençlerde indirim devam ediyor.