Orijinalini görmek için tıklayınız : Anket Yardım ( 15 Saniye)
Arkadaşlar merhaba,
Yeğenim okul ödevi için bir anket hazırlamış, 15 saniye sürüyor. Doldurursanız sevinirim
Carspection (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc-0odOK1x3m_tz_LrNG8Jdu3iICRFRY5zhsqLbsqq_FzRJhQ/viewform?usp=sf_link)
Teşekkürler
Coupe2836
05-12-2020, 14:14
Kolay gelsin
2 hafta önce yaptırdım muayene :D
Ahmet Saraçoğlu
05-12-2020, 14:26
gönderdim güncel...
Dynatech
05-12-2020, 16:12
:icon_tup::icon_tup:
gönderildi :icon_tup::icon_tup:
yigitblr
05-12-2020, 16:52
Yanıtlandı
Yapıldı fakat bu forumdan arabasını muaneye aracını göndertecek sayısı bence çok çok az uygulama işi başlamadan bitti :D
onn_dear
05-12-2020, 17:01
Tamamdir...
doldurdum, uygulama güzel fikir bence ülkede bir çok insan var muayneden anlayaman götüremeyen vs
VolkanA.
05-12-2020, 17:50
İşlem tamam.
Ben ankati hazırlayan arkadaşa bir iki tüyo vereyim, konu sahibi arkadaşa ulaştırırsa sevinirim.
İnsanların araçlarını muayeneye götürdüğünüz zaman kimileri önceden var olan kusurlarını size yansıtabiliyor. Burası ezik değildi çizik değildi sen yaptın gibi.
Size sorunlu araç verip yolda başınıza bir şey gelince çemkirebiliyor, muayeneden örneğin ön takımdan geçmedi ya, size diyebiliyor ki önceden yoktu sen giderken bunu yapmışsındır.
Kaza olayına hiç karışmıyorum. Çekiciyle gönderme hususuna ise geneli karşı, araçları çekiciye yüklenirken lipi spoyleri ezilir şey olursa işin içinden çıkamazsınız.
Haberiniz olsun.
yeğen okul bitince takipçi olacak sanırım :D
Yapıldı fakat bu forumdan arabasını muaneye aracını göndertecek sayısı bence çok çok az uygulama işi başlamadan bitti :D
Anket +1 ama buradaki kullanıcıların çoğu aracını evlat gibi görüyor. Emanet edip de göndermez bence. 3. Kişinin kullandığı bir aracın sorumluluğunu ben de almak istemem açıkçası.
Arda Selamlar, anketi doldurdum, son soruda Götürecek yerine götürücek yazılmış o gözümü tırmaladı :)
Carmageddon
06-12-2020, 10:29
Bende doldurdum şimdi fakat aracını valeye bile teslim etmeyen biri olarak bu şekilde bir hizmeti kesinlikle kullanmam. :)
SpeedlinE™
06-12-2020, 10:59
tamamdır abi,başarılar.
Carspection
Carspection adlı formda artık yanıt kabul edilmiyor.
Bu durumun hatalı olduğunu düşünüyorsanız formun sahibiyle iletişim kurmayı deneyin.
böyle bir hata aldım.
anket süresi dolmuş snaırım i aynı hatayı bende aldım.
Bende hata aldım genç kardeşimize başarılar :)