Orijinalini görmek için tıklayınız : Facelift Audi s3 APR Stage 2 70/250 hizlanma
2017 model APR tum malzemeler var,egzoz supersprint
100/200 -2.95 de 8,74 saniye
95 oktan pompa benzini.methanol vs yok
https://youtu.be/XIl5jEYFFXs
MertSerhanÖ.
09-12-2020, 21:05
stabilite dersi.Harika gerçekten,kazasız belasız kullanın.
Hızlanması çok güzel Cem. En güzeli ise pompa benzini olması ve uğraştırıcı methanol felan filan olmaması. Tam hızlı günlük binmelik modunda.
yigitavsar
09-12-2020, 21:55
Hocam araç çok güzel olma pompa benzini için. Çekimi nasıl yaptınız kamerayı yada telefonu bu kadar sabit neyle tuttunuz?
Hızlanması çok güzel Cem. En güzeli ise pompa benzini olması ve uğraştırıcı methanol felan filan olmaması. Tam hızlı günlük binmelik modunda.
Eyvallah haci evet pompa benzini guzel ama kullanilan bir araba degil aslinda 98 oktan ayari atilip biraz ethanol atsak cok daha yerinde olabilir
Tesekkurler,eski bir gopro ama direksiyonun arkasina yapistirdim aparat ile gayet basit aslinda
Maşallah 8 enjektör MQB makinalar Tfsi göre çok başarılı.
-2.94 eğim değilde -3 -4 eğimlerde süre daha da güzel çıkar :) DBN var mı?
Maşallah 8 enjektör MQB makinalar Tfsi göre çok başarılı.
-2.94 eğim değilde -3 -4 eğimlerde süre daha da güzel çıkar :) DBN var mı?
- kac istersen olceriz senin paşa gönlün icin sorun yok
- kac istersen olceriz senin paşa gönlün icin sorun yok
Beni boşver sizin gönlünüz olsun :)
Herkes kendininkini ölçüyor zaten :)
muratburunce
11-12-2020, 16:44
maşallah benim devir çubuğundan daha hızlı çıkıyor km çubuğu :)
maşallah benim devir çubuğundan daha hızlı çıkıyor km çubuğu :)
Teşekkürler..
Tebrikler.
2 sorum olacaktı;
* Resmi dbn ölçümlerinde izin verilen maksimum eğim değeri gibi bir değer var mı? Yoksa ben de "-10 derecede 8 sn yaptım" diyebilir miyim?
* Dijital gösterge analog gösterge ile aynı gösteriyor fakat analoglar için %5-10 fazla gosteriyor deniyor ki, benim de ölçümlerim bu yönde kendi arabamda. Bu durumda 250'de bıraktığınızda 235-240 olması gibi bir durum olabilir mi?
Tebrikler.
2 sorum olacaktı;
* Resmi dbn ölçümlerinde izin verilen maksimum eğim değeri gibi bir değer var mı? Yoksa ben de "-10 derecede 8 sn yaptım" diyebilir miyim?
* Dijital gösterge analog gösterge ile aynı gösteriyor fakat analoglar için %5-10 fazla gosteriyor deniyor ki, benim de ölçümlerim bu yönde kendi arabamda. Bu durumda 250'de bıraktığınızda 235-240 olması gibi bir durum olabilir mi?
Tesekkurler
Eskiden -2.99 a gecerli sayilirdi ama sanirim artik -0.99 dan fazlasi gecersiz sayiliyor
Ama ben yillardir araclarimi ayni yerdr olctugum icin 8.74 u -2.9 da cikariyorsa oem turbo ile gayet hizli demektir
98 oktan yazilimina upgrade ve NGK Racing buji sonrasi biraz daha hizlandik
https://i.hizliresim.com/YWfiwD.jpg (https://hizliresim.com/YWfiwD)
mechanic
31-01-2021, 09:22
stage 2 yi 95 oktan için mi atmıştınız, yani standart s3 kaç oktanla çalışıyo ınu bilmiyorum ona göre gelmiştir. şimdi 98 oktan için yeniden mi attınız?
stage 2 yi 95 oktan için mi atmıştınız, yani standart s3 kaç oktanla çalışıyo ınu bilmiyorum ona göre gelmiştir. şimdi 98 oktan için yeniden mi attınız?
Soruyu tam anlamadim ama
APR firmasinda farkli opsiyonlar var
95 oktan mid torque
95 oktan high torque
98 oktan mid torque
98 oktan high torque
Bende onceden pompa benzini kullanmak icin 95 oktan mid ayari vardi simdi 98 oktan high torque olarak guncelledik