Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'da direksiyon kaplatma vs işlemler için yer önerisi
Otto_Skorzeny
19-12-2020, 00:36
Merhabalar direksiyonun derisi biraz kötü durumda aynı şekilde el freninkide bir adette tuş siliniyor vs. böyle ufak tefek işlerim var. Önerebilceğiniz bir yer var mıdır? İnternette dolanırken soft kaplama'ya denk geldim, nasıldır mesela?
Takip diyelim, benim de tavsiyelere ihtiyacım var.
Konu deri ise Yetik oto döşeme..
Otto_Skorzeny
19-12-2020, 23:10
Abi Mustafa abi iyi güzelde hem fazla tuzlu hem çok geç sıra veriyor. Hoş benim bu bahsettiğim 3-4 sene öncesi, hala aynı mı durumlar bilmiyorum.
Yetik işinde oldukça iyi bence. Pahalı ucuz piyasaya göre nasıl bilmiyorum ama daha yeni yaptırdım direksiyon, orijinalden farksız oldu. Sıra hala var, dükkanın önü araba dolu eskiden olduğu gibi.
Yapılan işin fotoğrafını koyuyorum, niyeti olanlara referans olsun.
https://i.hizliresim.com/JH5RDf.jpg
Otto_Skorzeny
20-12-2020, 18:28
Bu arada yanlis anlasilmasin, Yetik oto doseme- Mustafa yetik’in on numaradir isciligi. Eski telefonumdan bulursam benim s2000in direksiyonu alcantara kaplamisti, fotosunu atarim. Benim asil derdim cok sira beklememek ve fazla tuzlu odememek.
Yetik işinde oldukça iyi bence. Pahalı ucuz piyasaya göre nasıl bilmiyorum ama daha yeni yaptırdım direksiyon, orijinalden farksız oldu. Sıra hala var, dükkanın önü araba dolu eskiden olduğu gibi.
Yapılan işin fotoğrafını koyuyorum, niyeti olanlara referans olsun.
https://i.hizliresim.com/JH5RDf.jpg
Maliyeti nedir acaba
Bu arada yanlis anlasilmasin, Yetik oto doseme- Mustafa yetik’in on numaradir isciligi. Eski telefonumdan bulursam benim s2000in direksiyonu alcantara kaplamisti, fotosunu atarim. Benim asil derdim cok sira beklememek ve fazla tuzlu odememek.
Direksiyonu araya sıkıştırabilir, bir iki gün atar ama hallolur
Maliyeti nedir acaba
Yanlış hatırlamıyorsam 700tl gibi bir şeydi, kullanılacak deriye göre değişebilir fiyatı tabi
ghibli06
20-12-2020, 21:24
1 sene sonra gel ya da arabayı bırak 2 seneye alır 5bin tl de para ödersin :)
Direksiyonsa sadece yapilacak is, en fazla ertesi gun verir.. diger isler icin biraz uzun sureler dogrudur ama mustafa abi iyidir tavsiye ederim.
Meriç Oto Döşeme
Murat 0 554 668 02 04
Otto_Skorzeny
22-12-2020, 17:36
Direksiyonsa sadece yapilacak is, en fazla ertesi gun verir.. diger isler icin biraz uzun sureler dogrudur ama mustafa abi iyidir tavsiye ederim.
Bugün gittim her şey için fiyat aldım abi çokta geçe vermedi tarih ( eski arabayı yaptığını hatırladı sanırım ondan :D), sorunu çözücez Mustafa abiyle güzelde rakam verdi sağolsun işliğine lafım yok zaten.