PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni açilacak servis için yağ seçimi

prodorian
09-01-2021, 22:48
Arkadaşlar merhaba
Çanakkale'de yeni bir servis yatırımı yapmaya karar verdik mekanik ve elektrik üzerine bir servis olacak.
hizmet vereceğimiz markalar Vag grubu Bmw ve Mercedes.
fakat hangi yağı kullanma konusunda çok kararsız kaldık.
yapmış olduğumuz çalışmada üç marka arasında gidip geliyoruz. Tüm markaların kendine özgü özellikleri mevcut sizin tercihiniz ne olurdu?

onursumer
09-01-2021, 23:01
mini de de poloda da castrol deneme imkanım olmuştu o yüzden oyumu ondan yana kullandım

Oznsrl
09-01-2021, 23:07
Türk milleti boşu sever :D o yüzden eğer mümkünse tek markaya bağlı kalmadan çeşit olmasını tavsiye ederim

AşkınS.
09-01-2021, 23:13
Çeşitlilik şart:) aynı işi yapıyoruz bizde motul,mobil,castrol,petronas,lukoil ne ararsan var :D

prodorian
09-01-2021, 23:15
Selam dostum çeşitlilik tabii ki olacak fakat bir ana marka seçmem gerekli o nedenle anketi açtım.
senin düşüncen nedir ? yağ konusunda.

AşkınS.
09-01-2021, 23:16
Vag sahipleri genelde castrol tercih ediyor,fıat grubu mobil,mercedes ise petronas istiyor :)

prodorian
09-01-2021, 23:22
Vag sahipleri genelde castrol tercih ediyor,fıat grubu mobil,mercedes ise petronas istiyor :)

castrol da reklam oranı çok yüksek olduğu için sanırım yoksa diğer yağlar tüm testlerde daha iyi sonuçlar almış...

rain man
09-01-2021, 23:23
Daha iyi olduğu için değil de çoğunluğa oynamak için Castrol.

GTL yağ diyorsun bak bunun HTHS'si yüksek diyorsun adam "kastrol var mı abe" diyor. O yüzden en çok bilinen neyse onu seçmekte fayda var.

MertSerhanÖ.
09-01-2021, 23:28
Çok iş yapmak istiyorsanız Castrol.Ama çeşitlilik iyidir,muhakkak yanına başka yağlarda koyun.

Ağırlığınız Castrol olmalı.

prodorian
09-01-2021, 23:33
Daha iyi olduğu için değil de çoğunluğa oynamak için Castrol.

GTL yağ diyorsun bak bunun HTHS'si yüksek diyorsun adam "kastrol var mı abe" diyor. O yüzden en çok bilinen neyse onu seçmekte fayda var.

aynı fikirdeyim fakat bu bölgede shell ve mobil de cok ciddi seviyede güçlü hatta castrol dan baya öndeler kafam da ağır basan iki marka var aslında mobil ve liqui moly

SULTANOGLU
10-01-2021, 00:00
Abi isin acikcasi castrol dedim ama sen sana en cok yatirim verene ve aklina uyana gitsene. Yag dedigin zaman az coj zaten hepsi ayni kaliteyi sana sunuyor. Sende bu isin icinden geldiginden az cok servis anlasmalarinin, islerinin nasil isledigini bilirsin. Sana servise gelec3k son kullanicinin yag markasi konusunda ne kadar istegi oluyor? Onu sornalamak lazim.

prodorian
10-01-2021, 00:11
Abi isin acikcasi castrol dedim ama sen sana en cok yatirim verene ve aklina uyana gitsene. Yag dedigin zaman az coj zaten hepsi ayni kaliteyi sana sunuyor. Sende bu isin icinden geldiginden az cok servis anlasmalarinin, islerinin nasil isledigini bilirsin. Sana servise gelec3k son kullanicinin yag markasi konusunda ne kadar istegi oluyor? Onu sornalamak lazim.

haklısın dostum ilk yıl yatırım almayı düşünmüyorum. hatta bir yağ markası tamamen bizim çatımız altında yap bu işi diyerek bir teklif de getirdi onlara olursa seneye olur diye gönderdim bakalım karar verme aşamasındayım. çok parametre var karar vermek için. ürün yelpazesi,karlılık,müşteri memnuniyeti,tedarik v.s

prodorian
14-01-2021, 19:20
Teşekkür ederim hepinize mobil bünyesine katıldık.
mobil 1 center olarak hizmet vereceğiz