Orijinalini görmek için tıklayınız : Mono Amfi Tavsiyesi ?
Oğuzhan Ç.
13-01-2021, 11:17
Merhabalar şuanki mevcut sistemin Ön kapılarda Morel Maximo Ultra 602 Component Rockford Fosgate R1 Slim bass ve Audison Sr4 Amfi. Arka kapılarada 1 takım Morel Maximo Ultra 602 Component aldım.Audison ile bu 2sini besleyip bassım için mono amfi alıyım diyorum. Tavsiyesiniz ne olur ? Şimdiden teşekkürler.
Bence müziğin tınısında daha lezzetli bir uyum için aynı marka amfi seçin derim.
Oğuzhan Ç.
13-01-2021, 12:43
Bence müziğin tınısında daha lezzetli bir uyum için aynı marka amfi seçin derim.
Bu Sr4 satıp Sr5 alsam yeterli olur mu peki abi ? Audisonların fiyatları şuan için limiti aşar tek amfiye düşersem alabilirim .
sr4 te morellere normalde yeterli değil ama sr5in 4 kanal performansı sr4 ten düşük.
tek anfiye dönüp sr5le devam edilir ama morelleri yarı kapasite kullanmış olursun.
Oğuzhan Ç.
13-01-2021, 13:09
sr4 te morellere normalde yeterli değil ama sr5in 4 kanal performansı sr4 ten düşük.
tek anfiye dönüp sr5le devam edilir ama morelleri yarı kapasite kullanmış olursun.
Cevabınız için teşekkürler öncelikle hadi ya buda olmadı şimdi :)
Böyle bişey işimi görmez mi acaba ?
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-edison-ed-1000m-1000-rms-mono-amfi-893731828/detay
Cevabınız için teşekkürler öncelikle hadi ya buda olmadı şimdi :)
Böyle bişey işimi görmez mi acaba ?
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-edison-ed-1000m-1000-rms-mono-amfi-893731828/detay
Her amfi çalar illaki ancak kalite konusunda dağlar kadar fark var. Sıfır böyle bir amfi yerine 2. el tamirsiz daha kaliteli bir amfi tercih ederdim.
painkller
13-01-2021, 13:19
Etiket güçlerine takılmayın, etiketin yanında cihazın kalitesi o sesi nasıl yükselttiği ve gerek işlemcinin gerek amplikatörün gerekse driverin/hoparlörün bunu nasıl okuduğu kablosuna kadar çok önemli konular. Yukarıdaki yorumlarda bunların eşliğinde yapılmış yorumlar ve değerlendirmeler. Ben olsam sr4 yanına bütçeme göre bir mono amfi alır o şekilde devam ederdim, zamanla da mono amfiyi güncelleyerek cihazları aynı kalite sınıfına kavuştururdum.
morele edison takmasan iyi olur.en kotu audison takman yararına olur.
dls a7 nin özelliklerine bir bak .ama yinede 100rms kanal başına üretmiyor.elimde eski aracımdan kalma var.
zaman zaman boyle konularda telaffuz ediyorum.bilindik bir kişiye gitsin istiyorum satabilirim.
Oğuzhan Ç.
13-01-2021, 17:29
morele edison takmasan iyi olur.en kotu audison takman yararına olur.
dls a7 nin özelliklerine bir bak .ama yinede 100rms kanal başına üretmiyor.elimde eski aracımdan kalma var.
zaman zaman boyle konularda telaffuz ediyorum.bilindik bir kişiye gitsin istiyorum satabilirim.
Abi ben morelleri audisona sr4'e baglatıcagım. Rockford Fosgate R1 Slim bassım için Edison işimi görür diye düşünmüştüm ama siz daha iyi biliyorsunuz :)
sub ıcın edison kullanabilirsin. monoda tını elbet farklı cıkar ama bu normal kullanıcı tarafından fark edılmz.
Bu Sr4 satıp Sr5 alsam yeterli olur mu peki abi ? Audisonların fiyatları şuan için limiti aşar tek amfiye düşersem alabilirim .
Sr5 le bu işi çözebilirsin. Biraz daha kalite ve güç istersen lrx 6.9 , lrx 5.1k , helix db5 ile de daha kalite ses alabilirsin.
İyi ses icin her uniteye bir amfi lazim ama butce devreye giriyor burada.