Orijinalini görmek için tıklayınız : Iphone 4 kablo arayan?
Selamlar,
Bir arkadaş iphone 4 orj. Kablo arıyordu. Ttec bile olmaz diyordu. O arkadaş bana bir ulaşabilir mi :)
Valla o arkadas ulasmazsa ben talibim :D sirket telefonum 4S kablo kafasina gore bi dolduruyor bi doldurmuyor :D
CloudGrey
09-02-2021, 00:13
iphone 4te whatsapp falan calısıyormu hala ?
Valla o arkadas ulasmazsa ben talibim :D sirket telefonum 4S kablo kafasina gore bi dolduruyor bi doldurmuyor :D
Bir kaç gün daha bekleyelim. Olmadı sana gönderirim. Maksat birinin işini görsün :)
Bir kaç gün daha bekleyelim. Olmadı sana gönderirim. Maksat birinin işini görsün :)
Abi bana gerek kalmadı. Yıllardır sorunsuz çalışan whatsapp' ıma bugunden itibaren guncelleme verilmediği için artık çalışmıyor. CloudGrey ' in nazarı değdi :D :D :D
Abi bana gerek kalmadı. Yıllardır sorunsuz çalışan whatsapp' ıma bugunden itibaren guncelleme verilmediği için artık çalışmıyor. CloudGrey ' in nazarı değdi :D :D :D
Bence sana yeni telefon almalı xD xD
CloudGrey
09-02-2021, 17:01
ahahah bende bunu demeye çalışıyordum , 2. hat için telefon bakarken ios bilmem kaçlara (iphone 4 ve 4s) artık whatsapp guncellemesı gelmeyecek diye bir yerde okumuştum :)
:D :D :D ulan çok yaşa dedim adam 3 güne ölüyor nasıl bir cenabetim :D
Kısmet değilmiş anlaşılan :)
Denk gelirse gene de bana seslen. Hala duruyorsa yollarım
SekoLive
11-02-2021, 09:29
kimse talip olmadıysa ben alabilirim.
kimse talip olmadıysa ben alabilirim.
Kime niyet kimse kısmet oldu :)
PM'den telefonunu gönderir misin?