Orijinalini görmek için tıklayınız : Golf 6'dan VW CC'ye geçmek
FreeCaptiv3
09-02-2021, 13:44
Merhaba abiler, arkadaşlar.
Bu aralar aracımı değiştirme düşüncesindeyim. Bunun sebebi ise biraz daha üst segment bir araca geçme isteği. Özellikle bir adet 100 bin km'de VW CC denk geldi. Donanım olarak bir hayli tatmin edici. Fakat Golf 6'dan geçmeye değer mi?
Bir diğer sorum ise, Golf CAX motor, CC ise 160'lık. Sanırım CTH ya da CKM motor. Bir de DSG şanzımana sahip bu CC.
Tüm bu parametreler göz önünde bulundurulduğunda, geçiş mantıklı mı?
Bu arada CC'nin fiyatı 210-220 arasında.
Saygılarımla.
iki aracada sahip oldum. golf 6 160 lık cc 177 lik dizeldi. golf ü halen ararım ama cc de sürüş keyfi denen birşey yoktu. 1.4 tsi 160 lık cc hem motor hem şanzıman olarak problemli zaten bilmeyen yok. benim cc yi 5 ayda anca satabilmiştim piyasası iyi değil. şahsen ben olsam o paralara başka araç bakarım.
FreeCaptiv3
09-02-2021, 14:37
iki aracada sahip oldum. golf 6 160 lık cc 177 lik dizeldi. golf ü halen ararım ama cc de sürüş keyfi denen birşey yoktu. 1.4 tsi 160 lık cc hem motor hem şanzıman olarak problemli zaten bilmeyen yok. benim cc yi 5 ayda anca satabilmiştim piyasası iyi değil. şahsen ben olsam o paralara başka araç bakarım.
Cevap için çok teşekkürler, iki günden beri araştırma içerisindeyim. Sanırım o fiayatlara başka araçlara yöneleceğim.
mertypeR
09-02-2021, 14:44
220 240 bandında temiz ve düşük km e90 dizel de bulunur lci 184lük. Cc rahat bir araba değil bana göre o segment bir araç bakıyorsam ilk aradığım şey konfor olur cc pek oralı değil. Harici w204 kasa c180 benzinli de bulunur. Ben olsam lacivert m sport dizel e90 alırdım keyifli keyifli binerdim
220 240 bandında temiz ve düşük km e90 dizel de bulunur lci 184lük. Cc rahat bir araba değil bana göre o segment bir araç bakıyorsam ilk aradığım şey konfor olur cc pek oralı değil. Harici w204 kasa c180 benzinli de bulunur. Ben olsam lacivert m sport dizel e90 alırdım keyifli keyifli binerdim
Mert Gülay'ın söylediklerine katılıyorum.
Son bir kaç senedir cc'den bahsedilince direkt olarak adana da giriş seviyesi gayrimeşru/mafya aracı gibi bir araba beliriyor :)
Görünüş itibari ile bence çok güzel ama konfor olarak aynı şeyi söylenir mi tartışılır.
speed_emre
09-02-2021, 15:44
İnsignia 1,6 dizel cosmo 19 jant bose ses sistemli otomatik sunroof olursa harika olur. Tavsiyem
FreeCaptiv3
09-02-2021, 15:53
E90 ların fiyat almış başını gitmiş vallahi. o fiyatlara bulunur ise neden olmasın. E90 aslında hep aklımın bir köşesindeki araç. Araştırmaya devam.
Mert Gülay'ın söylediklerine katılıyorum.
Son bir kaç senedir cc'den bahsedilince direkt olarak adana da giriş seviyesi gayrimeşru/mafya aracı gibi bir araba beliriyor :)
Görünüş itibari ile bence çok güzel ama konfor olarak aynı şeyi söylenir mi tartışılır.
İlk içine oturunca sanki bana da sert gibi geldi.
Purmol35
09-02-2021, 16:16
1 Hafta kadar kullanama fırsatı buldum yaklaşık 1.500 km falan, bana kullanması biraz zevkli geldi, fakat araç çok sert ve beklenildiği gibi viraj tutuşu bana göre iyi değil ve it gibi yakıyordu. Bence cc değil de geçebiliyorsanız golf 7.5 a geçebilirsiniz.
Düşünürseniz eğer 2013 model boyasız değişensiz 65 bin km’de CC var. Beyaz renk exclusive paket. Cam tavan, katlanır ayna, arka makam perde, led farlar, 18 Interlagos jantlar hepsi mevcut. FreeCaptiv3
160hp olanlarının motorları piston çatlatır.
Dsg zaten her zaman saatli bomba..
FreeCaptiv3
09-02-2021, 21:03
1 Hafta kadar kullanama fırsatı buldum yaklaşık 1.500 km falan, bana kullanması biraz zevkli geldi, fakat araç çok sert ve beklenildiği gibi viraj tutuşu bana göre iyi değil ve it gibi yakıyordu. Bence cc değil de geçebiliyorsanız golf 7.5 a geçebilirsiniz.
Cevap için çok teşekkür ederim, biraz daha bekleyelim o zaman.
160hp olanlarının motorları piston çatlatır.
Dsg zaten her zaman saatli bomba..
Hiç maceraya girmemek lazım sanırım.
Düşünürseniz eğer 2013 model boyasız değişensiz 65 bin km’de CC var. Beyaz renk exclusive paket. Cam tavan, katlanır ayna, arka makam perde, led farlar, 18 Interlagos jantlar hepsi mevcut. FreeCaptiv3
Fiyat ne kadar?
1 sene kadar bindim,ortalama 25 bin km yaptım. Yakıt göreceli bence normal yakıyordu :) 10 litre civarı şehiriçi,uzun yol 7 civarı.
1.4 tsi 160lıktı benim aracım,2015ti. Sadece garantiden mekatronik değişti harici porya bilyası ve bakım yapıldı araca başka masraf açmadı.
Satarken inanılmaz zorladı,boyasız değişensiz 90 binde r line idi. 3 ayda zor sattım :) alır mıyım ? Almam :)
Cevap için çok teşekkür ederim, biraz daha bekleyelim o zaman.
Hiç maceraya girmemek lazım sanırım.
Fiyat ne kadar?
235’e verebiliriz full yetkili servis bakımlı 60 bin bakımı Mez oto’da yeni yapılmış. Araç 62 bin km’de 65 yanlış yazmışım.
3 adet CC sahibi oldum. Tümü 1.4 150hp olan versiyonlardı. İkisi Exclusive paket boyasızdı, ilanda 2 gün durmadı ikiside üstelik parada kazandım bu iki araçta kâr etmek amaçlı almıştım. Diğerini binmek için aldım R-line paket Isıtma, Soğutma, Hafıza, Keyless, Cam Tavan özel siparişti. Bir parça değişen 2-3 parça boyalıydı. Satılmaz denilen bir rakama bir aydan kısa bir sürede sattım. 3 arabadada şansım yaver gitmediyse, kesinlikle yavaş satan bir araba değil. CC çok konforlu bir araba değil ama kesinlikle konforsuzda diyemem yol tutuşu daha iyi olabilirdi ama bu kötü anlamına gelmiyor. 160lık alınırsa model yılına motor koduna dikkat etmekte fayda var piston kırma olaylarından dolayı, yada polo gti'a yapılan nural piston değişimi vb uygulama yapılabilir.