Orijinalini görmek için tıklayınız : Akıllı saat sorunsalı ...
orkuteren
18-02-2021, 20:06
Selamlar herkese , eşim ve kendim için uygun yollu çokta akıllı olmayan saat almayı planlıyorum. Şöyle fiyat performansta kral olan klişeleşmiş markalar dışında bu tarz saat kullanan var mıdır ? mi band serisi gibi bileklik tarzı olanlardan düşünmüyorum şimdiden teşekkürler
korkmazz
18-02-2021, 20:36
Merhaba ben ilk başta haylou ls05 almıştım denemek amaçlı 250 lira civarıydı şarjı yaklaşık 1 hafta gidiyordu.giriş seviyesi bir saat için gayet yeterliydi benim için .5 adet kadran seçeneği vardı ve gelen mesajlarda karakterler eksik gözükebiliyordu.
Şuan kullandığım cihaz honor magic watch 2 ve çok memnunum.cihaz huawei watch gt2 ile birebir aynı ben tasarımını daha çok beğendiğim için tercihimi honor dan yana kullandım.telefon olarak android kullanıyorsanız kadran seçeneği daha fazla uygulamasında.ben Apple kullandığım için kadran değiştirmek istediğimde arkadaşın android cihazına bağlayıp istediğim kadar kadran yükleyebiliyorum.şarj olayı bence gayet iyi yaklaşık 10 gün gidiyor ama devamlı nabız ölçümünü kapatırsanız bu süre 4-5 gün daha artar.konuşma özelliği çok kullanışlı .karşı tarafa sesiniz çok net gidiyor fakat sesli bir ortamdaysanız hoparlör yetersiz kalabiliyor .cihazın bayan için olan 42 mm çapında olanı da var fakat onda konuşma özelliği bulunmuyor .ben klasik saat olarak tarzını çok beğendiğim için tercihim bu cihaz oldu herkese tavsiye ederim
yilmazcatalbas
18-02-2021, 21:22
Abi çoğunu kullandım Apple Watch serisinde (5.nesil kullanmadım) şarj süresi rezalet, haylou ls05 f/p olarak bakıldığında fena değil ama alternatif olarak mi band 5 tavsiye ederim. Daha kaliteli ve daha fazla arayüzü mevcut şarj süresi 2 hafta(iphone ile kullanıyorum.) Bütçe biraz daha yukarı çıkacaksa kesinlikle honor magic 2 yada huawei gt2 tavsiye ederim.
Huawei Watch GT Classic kullanıyorum. GT2 olan değil. Telefon konuşması yok ihtiyacım da yok. Memnunum. Şarjı da çok uzun gidiyor yaklaşık 10-14 gün.
CloudGrey
18-02-2021, 22:36
telefonla aynı marka alın , bende 4 yıldır samsung kullanıorum , artık olmassa olmaz gibime geliyor.
Thracian
18-02-2021, 22:39
Amazfit T-REX kullanıyorum. Genel olarak memnunum. Ama GTR2 denemek isterdim.
SerkanKurt
19-02-2021, 00:33
gt2 pro der susarım.
131mirafiori
19-02-2021, 06:29
Haylou LS05 kullanıyorum güncelleme sonrası baya bir kadran seçeneği geldi. Nabız ölçer açık, hava durumu vs kapalı kullanıyorum 12-14 gün gidiyor şarjı. Haftasonu komple kapalı bu arada saat :)
GokhanRS
19-02-2021, 06:39
Huawei watch gt 2 kullanıyorum, 2 hafta şarjı dayanıyor çok stabil ve hızlı. Ancak daha ucuz almak isterseniz honor mantıklı. Huawei den farkı yoktur.
Samsung Gear S3 Kullanıyorum, 3 sene oldu herhalde.
Özellikle sporda çok verimli. Evde, ofiste de telefon yanımda değil de masada/odada ise çağrıları kaçırmama açısından faydalı.
Huawei Watch GT2 kullanıyorum menunum fiyat performansı ideal..
orkuteren
19-02-2021, 12:31
Açıkcası bütçem tek saat için 800 ile 1000 tl arasında. Konuşma özelliği aradığım bir detay değil. Sadece veriler doğru olsun 1 saatlik oturmada uyku verisi girmesin kolunu salladığında senin yürüdüğünü düşünmesin kafi gibi. Alışveriş kriterim her zaman fiyat performans ürününü bulmak olduğu için şöyle ismi cismi duyulmamış ama özellikte bilindik markalarla yarışan bişeyler var mıdır onu araştırsyım dedim. Mesela kullandığım telefon meizu marka insanlar pek bilmez ama yazılımsal birkaç eksiği dışında çoğu orta sınıf bilindik marka telefonla yarışır mesela.
garmin fenix 5x kullanıyorum 15 gün gidiyor şarjı huawei watch fit de almayı dusunuyorum mi band ile saat arasında sarj süresi 10 gün oldugu yazıyor
orhansah
19-02-2021, 14:27
huawei gt2 pro kullanıyorum müthiş alet
ama bütçeniz dahilinde sanırım şu alınabilir
Hepsiburada.com | Guvenlik (https://www.hepsiburada.com/honor-watch-magic-honor-turkiye-garantili-p-HBV00000OGILQ)