Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalya'dan Selamlar
Merhaba arkadaşlar adım Burak, 22 yaşındayım, Antalya'da yaşıyorum. Çok uzun zamandır forumu takip ediyordum artık hesap açmanın vakti geldi diye düşündüm. Kendimi bildim bileli araçlara meraklıyım. Özellikle 106 GTI uzun zamandır hayalim diyelim. Şuanda herhangi bir arabam yok, Vespa PX 200 model bir motosikletim var. Herkese iyi forumlar diliyorum.
muratburunce
19-02-2021, 08:18
hoşgeldin kardeşim keyifli forumlar. Haylin olan 106 gti artık herkesin hayali oldu sağlamını bulmak çok zor bulduğunda sıfır araba parası nerdeyse
i-vtec07
19-02-2021, 11:03
Hoşgeldin kardeşim, bende aksudayım.
Valla abi dediklerinde haklısın. Uzunca bir süredir gti vts arananlar sayfasını takip ediyorum kendi izlenimlerim de o yönde. Zaman ne gösterecek bilmiyorum ama ileride özenle binilmiş ve benim de aynı şekilde binebileceğim bir 106’m olmasını çokisterim. Fiyat konusu zaten başlı başına bir sorun o da hayalimin önündeki tek engel :sorybom:
Teşekkür ederim hoş bulduk abi :)
hoşgeldiniz Burak Kardeşim, keyifli forumlar inşallah gönlünce olur herşey
Konyaaltı'ndan selamlar .Hoşgeldin Burak.
Hoş bulduk çok teşekkür ederim :)
skaratas2
10-03-2021, 09:40
Slm hosgeldin...bende meltemden slm gönderim...umarim iyi bir gti sahibi olursun...on yıllardır takip ederim burayı :) umarim iyi bir gti alırsın... benim gsi ile 90 lar yaparız...
Merhaba arkadaşlar adım Burak, 22 yaşındayım, Antalya'da yaşıyorum. Çok uzun zamandır forumu takip ediyordum artık hesap açmanın vakti geldi diye düşündüm. Kendimi bildim bileli araçlara meraklıyım. Özellikle 106 GTI uzun zamandır hayalim diyelim. Şuanda herhangi bir arabam yok, Vespa PX 200 model bir motosikletim var. Herkese iyi forumlar diliyorum.
Hoşgeldin, keyifli forumlar. Umarım hayat istediğin gibi olur.
Hoşgeldin kardeşim, bende aksudayım.
Konyaaltı'ndan selamlar .Hoşgeldin Burak.
Hoş geldin :)
Slm hosgeldin...bende meltemden slm gönderim...umarim iyi bir gti sahibi olursun...on yıllardır takip ederim burayı :) umarim iyi bir gti alırsın... benim gsi ile 90 lar yaparız...
Madem toplandık, haydiyin bir korona buluşması yapalım. Maske, mesafe, hijyen :allaalla:
ErenErdem
10-03-2021, 15:46
Konyaaltı'ndan selam
Hoşgeldin :)
Hoşbulduk abi güzel dileklerin için teşekkür ederim. Senin araç da güzelmiş maşallah.
Konyaaltı'ndan selam
Hoşgeldin :)
Madem toplandık, haydiyin bir korona buluşması yapalım. Maske, mesafe, hijyen :allaalla:
Hoşbulduk teşekkür ederim :)
skaratas2
12-03-2021, 00:16
Bana uyar zaman bildirin yeter, gelir muhabbet ederiz...