Orijinalini görmek için tıklayınız : Pioneer teyp kafa tamiri
Hondafatih
03-03-2021, 09:53
Selam, Elimde yeni seri 6850 bt var kafa yere düştü ve ekran ışığının bir bölümü gitti bir nevi pixel gitti diyebilirim bunun tamirini yapabilecek biri veya birileri mevcut mu? istanbul avrupa yakası :soru:
Ender elektronik aslen Pioneer yetkili servisiydi. Onları bir ara istersen.
Hondafatih
03-03-2021, 16:25
Ender elektronik aslen Pioneer yetkili servisiydi. Onları bir ara istersen.
aradım ama orda ki abide diyor ki o kadar sene oldu ki bu tip teyplerin gelmediği için pas tuttuk diyor:)
aradım ama orda ki abide diyor ki o kadar sene oldu ki bu tip teyplerin gelmediği için pas tuttuk diyor:)
Özetle eskisi gib para kazandırmıyor. Elimi yormam demiş adeta :)
444 76 42
Digicom call center. Arayıp bilgi alınabilir sanırım. Muhtemel parça gerekecek ve servislerin hurdası hariç parça bulma güç
Fatih06ank
04-03-2021, 09:48
Bahçelievlerde çok meşhur bi teyp tamircisi vardı ve kime sorsam onu tavsiye etmişti ve 1 defa gitmiştim adamın elinde milyon tane parça vardı fakat üzerinden 6 yıl geçti ismini hatırlayamadım, biraz araştırıp yazayım.
Hondafatih
04-03-2021, 10:26
Özetle eskisi gib para kazandırmıyor. Elimi yormam demiş adeta :)
444 76 42
Digicom call center. Arayıp bilgi alınabilir sanırım. Muhtemel parça gerekecek ve servislerin hurdası hariç parça bulma güç
:) ortak çalışıyorlarmış sanırım digicom'a gidersem %90 servisini bana yazacaklar bana gelecek dedi neyse muhtemelen elimi yormam kısmı doğru ama eğer getirirsen çözülebilecek bir şey ise yardımcı olmaya çalışırım dedi. Çok satılan bir şey değil herhalde bu meret çıkma kafa bile bulsam alırım 1 tane buldum şirinevlerde ama satmam diyor :)
Hondafatih
04-03-2021, 10:27
Bahçelievlerde çok meşhur bi teyp tamircisi vardı ve kime sorsam onu tavsiye etmişti ve 1 defa gitmiştim adamın elinde milyon tane parça vardı fakat üzerinden 6 yıl geçti ismini hatırlayamadım, biraz araştırıp yazayım.
hatırlar yazarsan çok mutlu olurum.
Fatih06ank
04-03-2021, 10:39
emin değilim şura olabilir Bot Verification (http://www.anfitamircisi.com/iletisim/)
Facebook kullanıyorsanız 2-3 tane büyük pioneer grubu var, oradan sorabilirsiniz. Mutlaka çıkar.
pioneer taner
+905384248345