Orijinalini görmek için tıklayınız : Yıkamacıdan Nasıl Çıkılır...
ghibli06
07-03-2021, 19:06
Adlı çalışma...
Maltepe'de şoke eden anlar! Milyonluk otomobiliyle refuje cıktı - Son Dakika Haberleri (https://www.hurriyet.com.tr/gundem/maltepede-soke-eden-anlar-milyonluk-otomobiliyle-refuje-cikti-41757085)
Bilen okullarının sahibinin araba. Kazayı yapan ise şöförü......
Hasar ne kadardır acaba :D
Böyle bi arabası olan birinin böyle bi şekilde çıkış yapması garip gelmişti
MertSerhanÖ.
07-03-2021, 21:04
458'le de s2000 gibi götü kaybetmezsin be kardeşim..
Tebrikler.En kısa alanda bu kadar hasarı verebilmek büyük başarı valla.
Bilfen ....
İsmail Cem Öztürk.....
Bilfen ....
İsmail Cem Öztürk.....
Mahkeme, avukat Sibel Engin’in sunduğu protokolü onaylayarak tarafların boşanmalarına karar verdi. Protokole göre mahkeme, çocuğun velayetini anneye verdi. Babanın çocuğunu istediği zaman görebileceği belirtildi. Mahkeme İsmail Cem Öztürk’ün, Aslı Öztürk ve çocuğu için aylık toplam 60 bin TL nafaka ödemesine, Aslı Öztürk’e de 750 bin dolar maddi ve manevi tazminat ödenmesine karar verdi. Ayrıca Cem Öztürk’ün, Aslı Öztürk’e oturdukları konut ile bir yazlık ve otomobil vereceği öğrenildi.
pek dokunmamıştır bence.
AliGizda
08-03-2021, 07:46
Bilfen ....
İsmail Cem Öztürk.....
Meşhur CAS plakaların sahibi, eski şöförü arkadaşımdı. Arabalara güzel paralar harcayan bi abimiz.
Kameraya alan kişi mi, yıkamacı mı ne birisi yazmış, (şoförün) adamın zaten tipten akıyor, gördünüz mü anlıyorsunuz diye. Aracın sahibi de işte yok efendim canımızı emanet ettiğimiz bilmemne demiş. Hiç mi "insan"dan anlamıyorsunuz ki birader :) Adam bu kadar "akıyorsa" demek ki at hırsızı kılıklı bişey. Demek ki arabalara millet yokken neler yapıyor. Kro mekan valesi gibi iki dk'da salak salak hareketler yapıp pert etmiş.
Mahkeme, avukat Sibel Engin’in sunduğu protokolü onaylayarak tarafların boşanmalarına karar verdi. Protokole göre mahkeme, çocuğun velayetini anneye verdi. Babanın çocuğunu istediği zaman görebileceği belirtildi. Mahkeme İsmail Cem Öztürk’ün, Aslı Öztürk ve çocuğu için aylık toplam 60 bin TL nafaka ödemesine, Aslı Öztürk’e de 750 bin dolar maddi ve manevi tazminat ödenmesine karar verdi. Ayrıca Cem Öztürk’ün, Aslı Öztürk’e oturdukları konut ile bir yazlık ve otomobil vereceği öğrenildi.
pek dokunmamıştır bence.
Ne hayatlar var...
CST Mode : ON
Sonuç : Kaldırım
lisedeyken zm3 ü vardı. sabahları yanından geçer derse girerdik.
turkuaz 46 m3 üde uzay mekiği gibi gelirdi.
ghibli06
08-03-2021, 14:48
merakımdan soruyorum, kasko zararı karşıladığında şoföre dava açma durumu oluyor mu?
tiMachine
08-03-2021, 15:21
merakımdan soruyorum, kasko zararı karşıladığında şoföre dava açma durumu oluyor mu?
Açabilirsin abi ancak ne olur ki? En fazla sigortayla çalışmasını kesebilirsin adamın. Zaten bu durumda olanlar da sigortasız çalışıp hayata devam ediyorlar.
imprezaWRC
09-03-2021, 20:55
Okul ücretlerine bir tık daha zam yaparlar, hem zararı karşılar hem de yeni bir oyuncak daha alır.
Raindrops
09-03-2021, 22:26
Okul ücretlerine bir tık daha zam yaparlar, hem zararı karşılar hem de yeni bir oyuncak daha alır.
Bazı okullar gibi öğretmenlerinden çıkarmasından iyidir diye düşünüyorum :)
imprezaWRC
09-03-2021, 22:39
Bazı okullar gibi öğretmenlerinden çıkarmasından iyidir diye düşünüyorum :)
Okulun fiyatı oldukça yüksek ben oraya parmak basmak istemiştim. Lakin, arka planda ne olup bitiyor bilemem.