Orijinalini görmek için tıklayınız : Tatil Tavsiyesi
Bad-Fast
23-03-2021, 00:31
arkadaşlar haziran ortası gibi tatil yapma düşüncesindeyim , eş çoçuk baldız aile konsepti gidicez inş , otellere bakınca tabi ki muazzam fiyatlar var , antalya tarafında 4 gece 5 gün max 5 bin bütçe ile şu otele git veya oteli boş ver şunu yap gibi fikirler varsa memnun olurum , tecrübeli arkadaşlar vardır nasılsa en son size de danışmak istedim :)
Kubilay Pansiyon Kemer.
Kemer girişinde sol tarafta denize sıfır bir pansiyon. Pansiyon dediğime bakma aslında apart otel ayarında. Her odanın girişinde masa sandalye olan bir balkon ve bir mutfak var. Mutfak açıkta olduğundan ne pişirirsen pişir odan kokmuyor. Kendin pişirmek istemezsen rest. da var.
Odalarda klima ve buzdolabı mevcut. Başka da bir şey yok zaten :)
Tam aile yeridir.
Kubilay Pansiyon Kemer.
Kemer girişinde sol tarafta denize sıfır bir pansiyon. Pansiyon dediğime bakma aslında apart otel ayarında. Her odanın girişinde masa sandalye olan bir balkon ve bir mutfak var. Mutfak açıkta olduğundan ne pişirirsen pişir odan kokmuyor. Kendin pişirmek istemezsen rest. da var.
Tam aile yeridir.
edit: Eğer karar verirsen Rest konusunu teyid et mutlaka. Annemler hep kendiler pişirdiğinden rest. menü çeşitliliği hakkında fikrim yok.
kukuleta
23-03-2021, 08:30
Eski çalışma arkadaşımın fethiyede ( ölü deniz tarafında )butik site içinde ( tahmini 10-15 ev) havuzlu yerleri var. pansiyon şeklinde işletiyorlar. geçen sene gittim çok memnun kaldım. havuz başında bizden başka 1 aile ya oluyordu ya olmuyordu. tam merkezde yerleri. şu an websitelerini bulamadım ilgilenirsen öğrenirim göz atarsın.
Sakın huzurlu bı tatıl dusunuyorsan
Antalya Kemer Çamyuva da MOMS Hotel var
Konum olarak her yere yakın
cevreyı gezıp dolasmak ıcın cok guzel bı konumda
tavsıye ederım
Oktay Özgül
23-03-2021, 09:49
Aysima Hotel- Kaş
2019'da hanımla balayına gitmiştik. Temiz olması, kahvaltısında ev yapımı ürünler olması artısı, konumu gereği manzarasının güzel olması ve müşteriyle çok ilgi alakalı olmalarından dolayı çok memnun ayrıldık.
Bu sene tekrar aynı otele gideceğiz.
Çok memnun kalırsınız. konumu güzel olsun istiyorsanız ve sakin bir otel arıyorsanız tatmin eder.
https://tr.hotels.com/ho538058/?pa=1&q-check-out=2021-06-18&tab=description&q-room-0-adults=2&YGF=14&q-check-in=2021-06-14&MGT=4&WOE=5&WOD=1&ZSX=0&SYE=3&q-room-0-children=0
Bad-Fast
23-03-2021, 22:10
Kubilay Pansiyon Kemer.
Tam aile yeridir.
bunuda aldım listeme bakıcam hemen :)
Eski çalışma arkadaşımın fethiyede ( ölü deniz tarafında )butik site içinde ( tahmini 10-15 ev) havuzlu yerleri var. pansiyon şeklinde işletiyorlar. geçen sene gittim çok memnun kaldım. havuz başında bizden başka 1 aile ya oluyordu ya olmuyordu. tam merkezde yerleri. şu an websitelerini bulamadım ilgilenirsen öğrenirim göz atarsın.
web sit. falan varsa memnun olurum , aile şeklinde yapacaz zaten tatili :)
Sakın huzurlu bı tatıl dusunuyorsan
Antalya Kemer Çamyuva da MOMS Hotel var
Konum olarak her yere yakın
cevreyı gezıp dolasmak ıcın cok guzel bı konumda
tavsıye ederım
mertcan saolasın bakıcam dostum çok teşekkürler
Aysima Hotel- Kaş
2019'da hanımla balayına gitmiştik. Temiz olması, kahvaltısında ev yapımı ürünler olması artısı, konumu gereği manzarasının güzel olması ve müşteriyle çok ilgi alakalı olmalarından dolayı çok memnun ayrıldık.
Bu sene tekrar aynı otele gideceğiz.
Çok memnun kalırsınız. konumu güzel olsun istiyorsanız ve sakin bir otel arıyorsanız tatmin eder.
https://tr.hotels.com/ho538058/?pa=1&q-check-out=2021-06-18&tab=description&q-room-0-adults=2&YGF=14&q-check-in=2021-06-14&MGT=4&WOE=5&WOD=1&ZSX=0&SYE=3&q-room-0-children=0
bunuda hatuna gösterelim , teşekkürler ilginiz için güzel alternatifler çıktı :)
cagataayk
23-03-2021, 22:16
Aydın Kuşadası düşünürseniz Ephesia Holiday Beach Club var. Çocuklu aileler için uygun bi otel aynı zamanda orada çalışıyorum internetten inceleyin düşünürseniz yardımcı olmaya çalışırım
Bad-Fast
23-03-2021, 23:13
Aydın Kuşadası düşünürseniz Ephesia Holiday Beach Club var. Çocuklu aileler için uygun bi otel aynı zamanda orada çalışıyorum internetten inceleyin düşünürseniz yardımcı olmaya çalışırım
mesaj attım :)
razzmatazz
29-03-2021, 12:42
mayıs ortası ramazan bayramında didim altınkum a gitmeyi düşünüyorum deniz soğuk olur giremezsiniz diyorlar sizce o tarihlerde nasıl olur ?
kukuleta
29-03-2021, 14:19
Bougainvillea_Houses (@bougainvillea_houses) • Instagram photos and videos (https://www.instagram.com/bougainvillea_houses/) düşünürsen özelden yazarsın arkadaşımın numarasını paylaşırım. sanırım airbnb de falan da ilanları varmış
İyi ki Antalya'ya yerleşmişim. En azından tatil derdinden kurtulduk :)
Şaka bir yana Konyaaltı bitiminden itibaren Beldibin'den tutun da Kaş'a kadar (deniz kıyısında) hangi otel, pansiyon, apart olursa olsun aile için uygundur ve kesinlikle huzur vericidir. Hava temiz, su temiz, sessiz, trafiksiz.... Yeşilse yeşil, maviyse mavi :) Şimdiden iyi tatiller.
Ölüdeniz Monta Verde otel. 4-5 Senedir gideriz, severiz. Sakin
Bad-Fast
04-04-2021, 00:45
alanya tarafından aldım bi otel hatun beğendi :) , cidden hep fiyat hem seçenekler çok zor iş , bakalım gidebilecek miyiz gerçi bakalım