Orijinalini görmek için tıklayınız : Ön camdaki taş izleri için camı traşlama ???
Ön camdaki taş izlerini zımparalayıp giderebilen bir çözüm varmıdır ? seryum oksit anca silecek izlerini alıyor
muratburunce
26-03-2021, 10:03
pasta cila mantığı ile giderilebilir belki ama taş izleri ne kadar derin oda önemli tabi
imprezaWRC
27-03-2021, 11:12
Ön camdaki taş izlerini zımparalayıp giderebilen bir çözüm varmıdır ? seryum oksit anca silecek izlerini alıyor
Nette satılan tamir kitleri ile denemen lazım. Taş izinin büyüklüğüne ve tipine göre işlem olumlu sonuçlanabileceği gibi para çöpe de gidebilir. Vaktiyle pederin otomobilinde ön camdaki taş izinde denemiştim malesef başarısız olmuştu. Sebebi de şu, sıvı zımbırtının çatlağına içine girememiş olmasıydı. Taş izini zımpara, jilet...vs ile biraz genişletmen gerekebilir. Ben o riski almak istemedim, mercimek tanesi kadar yeri nohut büyüklüğüne getireceğim derken camda daha büyük bir sorun yaratırım diye korkmuştum.
Yani ben yaparım diyorsan risk alıp deneyeceksin ya da kit ile aynı parayı camcıya vereceksin onlar bir güzel halledecek :)
Seryum oksit ile anca çizikleri alabilirsin ki oda kolay değil. Uygun pad kullanman lazım ve camın ısınmasını kontrol altında tutman lazım.