Orijinalini görmek için tıklayınız : Valet Pro Bilberry Incelemesi
imprezaWRC
27-03-2021, 16:13
Ürünü hemen hemen çoğunuz kullanmıştır. Kullanmayıp merak edenler için saf halde kullanımı, içeriği, pH değeri ve temizlik imkanı nedir ne değildiri göstermek amaçlı 10dk'lık bir video hazırladım.
İlerleyen günlerde ürünün önerilen sulandırma oranlarında neler yapıp yapamadığını ve sulandırıldığında da pH değeri değişip değişmediğini gösteren videoları da ekleyeceğim.
Yavaşça aşağıya bırakıyorum :)
Valet Pro Bilberry Wheel Cleaner / Jant Temizleyici(Saf Halde Kullanım) - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=7QGWqcfN9eg)
https://www.youtube.com/watch?v=7QGWqcfN9eg
dark_crow
27-03-2021, 20:03
Jantları cnc-polisaj yaptırınca acid free diye billberry aldım bende. Henüz denemedim.
İncelemeyi görünce 1-10 dan vazgeçip 1-3 yapmak daha mantıklı geldi.
imprezaWRC
27-03-2021, 21:04
Jantları cnc-polisaj yaptırınca acid free diye billberry aldım bende. Henüz denemedim.
İncelemeyi görünce 1-10 dan vazgeçip 1-3 yapmak daha mantıklı geldi.
CNC polisaj yaptırdıysan bence 1:10 yapmanı tavsiye ederim. İçeriğindeki sodyum hidroksit oranı net değil. pH değeri oldukça yüksek. Tamam asit değil ama fazla bazik.
dark_crow
27-03-2021, 22:03
CNC polisaj yaptırdıysan bence 1:10 yapmanı tavsiye ederim. İçeriğindeki sodyum hidroksit oranı net değil. pH değeri oldukça yüksek. Tamam asit değil ama fazla bazik.
Tavsiye için teşekkür ederim. 1:10 devam.
ghibli06
27-03-2021, 22:50
müdür içebiliyor muyuz bunu?
imprezaWRC
28-03-2021, 10:26
müdür içebiliyor muyuz bunu?
Vİşne suyu niyetine içip biraz bekledikten sonra basınçlı su tutuyoruz, komple iç temizlik oluyor. İsteğe bağlı olarak suyu egzozdan da tutabiliriz :D :D Ciddiye alıp birisi içmeye kalkışacak al başına bela.
By_Carizma
28-03-2021, 13:29
ben bu ürünü 1:10 olarak kullanıyorum fırça yardımı ile baya güzel temizliyor, ayrıca balata tozu yapışmasınıda ( bana göre ) biraz geciktiriyor gibime geliyor jantlar bir süre daha temiz duruyor. ( alternatif bir ürün denedim daha iyi bir ürün var mı bilmiyorum tabi. )
imprezaWRC
28-03-2021, 14:25
ben bu ürünü 1:10 olarak kullanıyorum fırça yardımı ile baya güzel temizliyor, ayrıca balata tozu yapışmasınıda ( bana göre ) biraz geciktiriyor gibime geliyor jantlar bir süre daha temiz duruyor. ( alternatif bir ürün denedim daha iyi bir ürün var mı bilmiyorum tabi. )
Hem temizleyip hem koruma yapan ama harbiden koruma yapan ürün Soft99'da mevcut ama getirmiyorlar. Hatta mendil tipide var. Ben her ikisini de kullanmıştım :)
M U R A T
29-03-2021, 09:06
ürün jant temizlemiyor fakat iyi wax söküyor vp nin üretirken kafası karışmış bence :)
Yani berry deyince içecek gibi olmuş cidden..
Hakan Berry - Bilberry...
Çayı çorbayı bırak okurken :P
1 bidon bitirdim bundan gözlerim hassas beni rahatsız ediyordu bidonun kapağını açınca. slopes aldım sanırsam bunun yerine fena değil sanki. Paylaşımlarınız için teşekkürler emeğinize sağlık.
imprezaWRC
29-03-2021, 18:31
1 bidon bitirdim bundan gözlerim hassas beni rahatsız ediyordu bidonun kapağını açınca. slopes aldım sanırsam bunun yerine fena değil sanki. Paylaşımlarınız için teşekkürler emeğinize sağlık.
Rica ederim, faydası oluyor ise ne mutlu bana :) Dilim döndüğünce anlatmaya çalışıyorum :)
imprezaWRC
29-03-2021, 18:32
Yani berry deyince içecek gibi olmuş cidden..
Hakan Berry - Bilberry...
Çayı çorbayı bırak okurken :P
Bilberry, bitter çikolata ismi de olurmuş. 5 çayının yanında ne alırsınız, tabiki Bilberry :D :D
ürün jant temizlemiyor fakat iyi wax söküyor vp nin üretirken kafası karışmış bence :)
bence de abi. hiç sevmediğim bir ürün dü imprezaWRC Hakan abi. 1-2 vs. sulandırdığım olmuştu ama hiç verim alamadım ben..