Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lamborghini Gallardo Superleggera

Celimabi38
31-03-2021, 13:11
Arkadaslar selamlar,

Allta sahibinden ilanini paylastigim araba hakkinda bilgisi olan paylasabilirse cok sevinirim. Muhtemelen cok ciddi bir kazasi varki, piyasa bukadar yukarda iken bu rakamlarda istiyor.
Ne tur bir kazasi var bunu bilen birisi olsa paylasirsa cok sevinirdim. 1500 cesit agir kasar kaydi var. Atiyorum arac onden darbe almistir, 100bin tllik masraf olmustur ve agir hasar kaydina girmistir. Cok problem olmaz. Arka aksi kirmistir sikinti. Motor a ciddi bir zarar gelmistir sikinti. Bunun gibi bir bilgisi olan varmi

Saglikli gunler hepinize.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lamborghini-firsat-daha-uygunu-yok-873037814/detay

aslan
31-03-2021, 13:25
Eğer ciddi alıcıysan yorumlayalım yoksa yorma bizi

Celimabi38
31-03-2021, 13:28
Eğer ciddi alıcıysan yorumlayalım yoksa yorma bizi

Ciddi aliciydimda bosverin yormayin siz kendinizi.

M_PROJECT
31-03-2021, 13:43
Arkadaslar selamlar,

Allta sahibinden ilanini paylastigim araba hakkinda bilgisi olan paylasabilirse cok sevinirim. Muhtemelen cok ciddi bir kazasi varki, piyasa bukadar yukarda iken bu rakamlarda istiyor. Saglikli gunler hepinize.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lamborghini-firsat-daha-uygunu-yok-873037814/detay

aciklamalar kisminda yazmislar zaten ...

Aracımızın sağ ön çamurluk boyalı ve sol arka çamurluk lokal boyalı haricinde hatasız boyasızdır
Sigorta şişirmesi sonucu ağır hasar kaydı var tüm bakımlarıYENİ YAPILDI LASTİKLERİ YENİ VE TEK KURUŞU MASRAFI YOKTUR

ghibli06
31-03-2021, 13:44
bana rengi orj den farklı gibi geldi ama çekimden de kaynaklı olabilir...

Celimabi38
31-03-2021, 13:46
bana rengi orj den farklı gibi geldi ama çekimden de kaynaklı olabilir...

Sizin dediginiz dogru cunku aracin 2 gun once beyaz olarakta ilani vardi. Ayni Delfa Motors satiyordu yine. Boyanmis arac

Celimabi38
31-03-2021, 13:47
aciklamalar kisminda yazmislar zaten ...

Aciklamalar kisminda hatasiz boyasiz, tramersiz yazip 3 takla atmis Corvette Z06'da satilikta vardi tabii. Tam olarak gercegi yansitmiyor maalesef.....

ghibli06
31-03-2021, 13:55
Sizin dediginiz dogru cunku aracin 2 gun once beyaz olarakta ilani vardi. Ayni Delfa Motors satiyordu yine. Boyanmis arac

bence kaplama araç

Celimabi38
31-03-2021, 13:56
bence kaplama araç

Muhtemelen kaplamada olabilir. Tesekkurler geri mesajiniz icin:)

canimrecepcim
31-03-2021, 13:57
ağır kayıtlı yazmış yani neyi gizlicek ki ? götürür baktırırsın en fazla ekspertiz paran gider.

ama yine de söyleyelim sağ ön farın köşesine dikkat et mesela çok açık, ön tampon keza oturamamış.
kaputun sağ üst köşesinin aralığı fazla.
arkada bişey yok gibi.

bu tarz araçlarda tamir & parça gideri fazla olduğundan kayıt fazla çıkar zaten.sigorta şirketi kimseye kıyak yapmak zorunda değil, kâr etmek için kurulan firma piyasaya para saçmaz.
ayrıca muhtemelen plakayı öğrenip erp sorgusundan da değişen parçaları görebilirsin ( varsa ) .

exca-
31-03-2021, 13:58
Fiyatı neredeyse 2 milyon olan bir superspor/egzotik için forumdan gelen yorumlara güvenebilecek misiniz gerçekten?

16EC813
31-03-2021, 13:58
Aciklamalar kisminda hatasiz boyasiz, tramersiz yazip 3 takla atmis Corvette Z06'da satilikta vardi tabii. Tam olarak gercegi yansitmiyor maalesef.....

sen bu aracın açıklama kısmını okuduguna eminmisin ?

Celimabi38
31-03-2021, 14:02
Peki arkadaslar yardimci oldugunuz icin tesekkurler yinede. Forumda arac cevresi cok genis olan insanlar oldugu icin sorma istedim bilenler olur diye. Sordugumada cok pisman oldum.

M_PROJECT
31-03-2021, 14:05

e yazmis ya adam agir hasar kayitli diye. Beklenti ne onu anlamadim ki ? Yani ne yazsa "hmm tamam ya kesin agir hasarli bu" diyeceksiniz ?

Celimabi38
31-03-2021, 14:11
e yazmis ya adam agir hasar kayitli diye. Beklenti ne onu anlamadim ki ? Yani ne yazsa "hmm tamam ya kesin agir hasarli bu" diyeceksiniz ?
Buyuk ihtimalle ben ne demeye calistigimi anlatamiyorum. Ne tur bir kazasi var bunu bilen birisi olsa paylasirsa cok sevinirdim. 1500 cesit agir kasar kaydi var. Atiyorum arac onden darbe almistir, 100bin tllik masraf olmustur ve agir hasar kaydina girmistir. Cok problem olmaz. Arka aksi kirmistir sikinti. Motor a ciddi bir zarar gelmistir sikinti. Bunun gibi bir bilgisi olan varmi diye sordum sadece.

M_PROJECT
31-03-2021, 14:16
Ozaman daha acik yazmak lazimki anlasilabilsin ve istenen cevaplar verilebilsin.

Celimabi38
31-03-2021, 14:17
Ozaman daha acik yazmak lazimki anlasilabilsin ve istenen cevaplar verilebilsin.

Peki ben yinede tesekkur edeyim size

ghibli06
31-03-2021, 14:31
https://i.hizliresim.com/nFAT8O.jpg (https://hizliresim.com/nFAT8O)

geçen hafta bizim burda olan bir kaza, bu tarz arabaları kullanacak kabiliyeti olanlar almıyor ne yazık ki aracı, olmadık yerde olmadık yol koşullarında basıyorlar aracı toplayamıyorlar sonrasında, yani kaza muhtemelen ufak değildir...

Celimabi38
31-03-2021, 14:33
https://i.hizliresim.com/nFAT8O.jpg (https://hizliresim.com/nFAT8O)

geçen hafta bizim burda olan bir kaza, bu tarz arabaları kullanacak kabiliyeti olanlar almıyor ne yazık ki aracı, olmadık yerde olmadık yol koşullarında basıyorlar aracı toplayamıyorlar sonrasında, yani kaza muhtemelen ufak değildir...

Haklisiniz. Dediginiz gibi. Sagolsun bir arkadas bilgilendirdi arac hakkinda. Ciddi bir olay yasamis arac.

mervan
01-04-2021, 09:27
Bu araç beyazdı sahibinden satılıktı geçen sene o zamanda ağır hasar kayıtlı olarak satılıyordu.
Enteresan olarak orjinalinden farklı aventador jantı var üzerinde.

ahmetbaha-drs
01-04-2021, 14:35
Peki arkadaslar yardimci oldugunuz icin tesekkurler yinede. Forumda arac cevresi cok genis olan insanlar oldugu icin sorma istedim bilenler olur diye. Sordugumada cok pisman oldum.

Facebook'ta Dream Car Turkey grubuna uye isen eger oradan cok daha net bir bilgi alırsın bence. Hayırlısı olsun. :icon_tup:

ikuybu
01-04-2021, 15:02
Konuyu açan arkadaş hakkında neden hemen agresif tavır sergiliyorsunuz adam haklı ve doğru bir soru sormuş.

Ağır hasar kaydı olduğunu biliyor zaten aracı tanıyan veya kazasını bilen var mı diye sormak istemiş, dediği gibi basit bir kazadan kayıt işlenmiş olabilir tam tersi feleğin çemberinden geçmişte olabilir adam bunu öğrenmek istiyor.

Ayrıca bu forumda 20 bin tl lik araç sahibide var milyon tl lik araç sahibide, milyonluk araç almak isteyen birinin buraya araç hakkında bilgisi olan var mı diye sorması kadar normal bir şey yok.

onurc
01-04-2021, 15:21
daha ne kadar açık şekilde sorulabilir bende öğreneyim ki ileride birşey sorarsak ona göre soralım.
Pes doğrusu.

mhmtyyl
01-04-2021, 15:32
ağır kayıtlı yazmış yani neyi gizlicek ki ? götürür baktırırsın en fazla ekspertiz paran gider.

ama yine de söyleyelim sağ ön farın köşesine dikkat et mesela çok açık, ön tampon keza oturamamış.
kaputun sağ üst köşesinin aralığı fazla.
arkada biÅŸey yok gibi.

bu tarz araçlarda tamir & parça gideri fazla olduğundan kayıt fazla çıkar zaten.sigorta şirketi kimseye kıyak yapmak zorunda değil, kâr etmek için kurulan firma piyasaya para saçmaz.
ayrıca muhtemelen plakayı öğrenip erp sorgusundan da değişen parçaları görebilirsin ( varsa ) .

Bence kişinin istediği cevap böyle bişe aracı yorumlamak, bakış acısı... vs. kimi insanlar aracın foroğrafına yada canlı olarak baktığında göremiyeceği ince detayları görür soruyu soran kişi de böyle birsey istemiştir diye düşünüyorum.

fthdrn
01-04-2021, 16:08
Bu araba bitik

Eworen
01-04-2021, 16:26
Bu tarz araçların pert olması daha doğrusu kasko şirketinin pert etmesi çok kolay çünkü uçuk kaçık parça fiyatları var görünen!! ufak kazalarda bile pert olur
O sebeple ne kadar ağır kazası var ne olmuş ne bitmiş diye öğrenme çabası normal yani pert te neden pert ?

fthdrn
01-04-2021, 16:44
Yanık bu araba

fatihdurutuna
02-04-2021, 18:23
Yorum yapmayım yapmayım diyorum ama tutamıyorum kendimi, daha öncede izneminlediğim bir kaç ifade olmuştu yine aynı şey, resmen birisi ucu açık birşey yazsada bozsam yada agrasif bir üslup ile karşılık versem diye bekleyen bir tayfa var. Ben mi leb demeden çorumu anlıyorum da yazan kişinin ne demek istediğini ilk seferde anladım. Çok zeki biri de değilim üniversiteyi zar zor bitirdim.

DOHC
02-04-2021, 19:29
Konuyu açan arkadaş hakkında neden hemen agresif tavır sergiliyorsunuz adam haklı ve doğru bir soru sormuş.

Ağır hasar kaydı olduğunu biliyor zaten aracı tanıyan veya kazasını bilen var mı diye sormak istemiş, dediği gibi basit bir kazadan kayıt işlenmiş olabilir tam tersi feleğin çemberinden geçmişte olabilir adam bunu öğrenmek istiyor.

Ayrıca bu forumda 20 bin tl lik araç sahibide var milyon tl lik araç sahibide, milyonluk araç almak isteyen birinin buraya araç hakkında bilgisi olan var mı diye sorması kadar normal bir şey yok.

Ki arkadaşın geçmiş konularına, sahip olduğu arabalara, üslubuna bakılsa ne kadar kibar ve naif olduğu görülebilir.
İlk mesajını düzenlememiş olsa bile sormak istediği gayet açık ve netti.

Ersin.
02-04-2021, 22:10
Yanık bu araba

https://i.hizliresim.com/oo2Yo1.jpg (https://hizliresim.com/oo2Yo1)

ghibli06
02-04-2021, 22:11
https://i.hizliresim.com/oo2Yo1.jpg (https://hizliresim.com/oo2Yo1)

bu cabrio değil mi?

Ersin.
02-04-2021, 22:14
bu cabrio değil mi?

evet yanık olan araç buydu onu yazdım abi

ghibli06
02-04-2021, 22:19

beni artık hiç şaşırtmıyor bu SS lerin başlarına gelenler... tamam kazadır olur ama Lambolar ferrolar bu kadar mı patlar ? normal kazası yok hiç birinin... Bursa'da yoldan uçup yanan F360 gelir hep aklıma...

KOSEREN
02-04-2021, 23:03
beni artık hiç şaşırtmıyor bu SS lerin başlarına gelenler... tamam kazadır olur ama Lambolar ferrolar bu kadar mı patlar ? normal kazası yok hiç birinin... Bursa'da yoldan uçup yanan F360 gelir hep aklıma...

Kontrolü zor ve bilinçsiz kullanıcı kombinasyonuna bağlıyorum ben bunu. Ferrari ve lambo çekiş kontrolleri devreden çıkınca süprizi bol ss ler.Bu hususta porsche çok daha yol aracı bence.

ruudvan
02-04-2021, 23:04

motordan alev alan bir araç daha var ama oda konuda sorulan araç değil.

sportwagon
03-04-2021, 12:05
3,4 yıl önce istanbul dragos sahi yolunda orta refüje çıkan beyaz Superleggera görmüştüm (siyah şerit ve jantlar) oda olabilir.... Türkiye de kaç tane var ki hepsimi kazalı:)

GokhanRS
03-04-2021, 17:33
Kazasını bilmiyorum ama çok iyi toplanmamış belli. Emsallerine kazasız lambolara baktım, bu tampon açıklıkları aynı değil. Kazasından ziyade nerede toplandığına da bakmak lazım, zira öyle çokta uygun değil fiyatı kazalı bir ss için.

[RaCeR]
03-04-2021, 19:21
bağdat caddesinde de ağaca carpan vardı gene beyaz superleggera

burak1533
03-04-2021, 19:30
ülkede kaç tane superleggera var, sağlamları saysanız daha kolay olacak :D

blumenberg
04-04-2021, 12:57
bro mak auto kaan abilerde vardı bi tane kırmızı supertrofeo stradale, çok temiz araba. fiyat olarak bu rakamların üstü baya.

HaKo
04-04-2021, 16:53
şu konuya bazı verilen cevaplar gerçekten hayret verici, adamı dövseydiniz bide, neyin tribidir bu arkadaş..

şahsi yorumum bu tarz arabalar pek alınmaz. amacın 150 yi geçmeyim altımda lambo olsunsa eyvallah. ama ben şahsen cesaret edip bunun gazına basamazdım.

ghibli06
05-04-2021, 13:08
şu konuya bazı verilen cevaplar gerçekten hayret verici, adamı dövseydiniz bide, neyin tribidir bu arkadaş..

şahsi yorumum bu tarz arabalar pek alınmaz. amacın 150 yi geçmeyim altımda lambo olsunsa eyvallah. ama ben şahsen cesaret edip bunun gazına basamazdım.

sitede birbirini tanıyan sayısı gün geçtikçe azalıyor, o sebeple kim dalgasına konu açtı kim kimi trolledi kısaca at izi it izine karıştığı için böyle cevaplar da gelebiliyor... konuyu açan arkadaş ciddi ciddi sormuş ama geç anlaşıldı sanırım...