Orijinalini görmek için tıklayınız : Skodaya vag spor yay hakkinda!!!!
Herkese iyi forumlar.. 2016 model Octavia marka aracım var. Araca spor yay takmayı düşünüyorum fakat tam uyumlu bir kaç markanın yayını bulamıyorum. Aracım için 2016 model golf 7 Seat leon a3 marka araçların spor yaylarını tercih edebilir miyim merkezleme açısından fark var mıdır internette satılan oem helezon yayının açıklamasında bu markaların hepsi yazıyor ya da Skoda Octavia için f/p açısından verimli yay kullanan var mı varsa yorumlarda belirtebilir mi?? Teşekkürler..
ÜSTÜNERC
04-04-2021, 08:45
Sorun olmaz kullanabilirsin. Sana önerim eibach harici yay alma. Çok konforlu ve rahat oluyor vag grubunda
Hocam almayı düşündüğün belli bir marka yay varsa websitesine girip kataloglardan araç uyumluluğunu kontrol edebilirsin.Yayın koduna göre hangi araçlara uyumlu orada çıkar.En kolay yöntem bu.
hakan308
04-04-2021, 12:08
Benim fabiama taktigim yay poloyo da uymustu bence sizinde sorun olmaz
berkay_aydin
04-04-2021, 20:51
Dizel ve benzin ayrımı varsa ona dikkat edin aşırı farkediyor...
individual
05-04-2021, 13:36
Herkese iyi forumlar.. 2016 model Octavia marka aracım var. Araca spor yay takmayı düşünüyorum fakat tam uyumlu bir kaç markanın yayını bulamıyorum. Aracım için 2016 model golf 7 Seat leon a3 marka araçların spor yaylarını tercih edebilir miyim merkezleme açısından fark var mıdır internette satılan oem helezon yayının açıklamasında bu markaların hepsi yazıyor ya da Skoda Octavia için f/p açısından verimli yay kullanan var mı varsa yorumlarda belirtebilir mi?? Teşekkürler..
öncelikle merhaba
aracınızın kasa kodu ve dizel benzin seçeneğini paylaşabilirseniz uygun kodu paylaşabilirim.
dizel benzin ayrımı ve motor cc olarak'da yayda farklar çıkıyor.
öncelikle merhaba
aracınızın kasa kodu ve dizel benzin seçeneğini paylaşabilirseniz uygun kodu paylaşabilirim.
dizel benzin ayrımı ve motor cc olarak'da yayda farklar çıkıyor.
2016 Octavia A7 1.6 TDİ
individual
07-04-2021, 08:28
2016 Octavia A7 1.6 TDİ
https://i.hizliresim.com/wN6r1M.jpg (https://hizliresim.com/wN6r1M)
SKODAOCTAVIA III (1Z3)1.6 TDI
Eibach Yay
aracın kasa kodu doğru ise
bu koddaki yaylar sanırım sizin aracınız için uygun olan.
ikisinin arasındaki fark 50kg cam tavan,donanım ağırlığından dolayı sanırım.