Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Balayı Otel Tavsiye

VolkanA.
01-05-2021, 16:21
Daha önce böyle bir konu vardı tavsiyeler çok iyiydi ve güncel olsun diye konu açmak istedim. Gereksiz görülürse moderatörlerimiz kaldırabilir.

29-07 giriş 02-08. 2021 çıkış olacak. Herşey dahil 2.500 :confused:-2.800 ₺ aralığında tavsiye verebileceğiniz otel varmı?

Bölge ege ve Akdeniz düşünüyorum.

AhmetKadir
01-05-2021, 16:54
Direk otel tavsiyem yok ama datca tarafi cok guzel oralari inceleyin derim

uluckaban
01-05-2021, 17:43
Sizin istediğiniz kriterlerin dışında olabilir, ama değerlendirmenizi tavsiye ederim..

OLUDENİZ LOFT- Exclusive Accommodation (https://www.oludenizloft.com/)

VolkanA.
01-05-2021, 18:10
Tavsiyelerinizin hepsi çok değerli hepsine bakacağım. Yazdığım fiyat kriteri günlük fiyattır onu eklememişim.

onn_dear
01-05-2021, 19:09
Balayı için Adam&Eve Hotel güzel olabilir, her şey romantizm üzerine kurulu, odalar, yastıklar vs. +16 yaş girebiliyor.

AhmetKadir
01-05-2021, 19:54
O zaman kiralik villalara da bakilabilir. Basbasa vakit gecirmede daha guzel bir secenek bence

Arda_7
11-05-2021, 14:46
O zaman kiralik villalara da bakilabilir. Basbasa vakit gecirmede daha guzel bir secenek bence

Merhaba biz kas kalkana gittik villa kiraladik geçen sene . Çift olarak gidecekseniz çok sıkılabilirsiniz. İmkan varsa onn_dear bahsettiği gibi otellere bakabilirsiniz. Geçen sene villadan sonra belek de xanadu high Class otele gitmiştik . Açıkçası çok memnun kalmıştık tavsiye edebiliriz.

Dragger
11-05-2021, 14:54
Voyage Bodrum kesinlikle tavsiye ederim.

XoR
11-05-2021, 15:43
SPA & Welness ağırlıklı bir tatil düşünen varsa yardımcı olabilirim

https://www.sixsenses.com/en/resorts/kaplankaya

cbrracingteam
11-05-2021, 18:29
eğlence kalabalık aktivite seviyorsan belek topkapı palace çok temiz ve aşırı büyük
sakinlik kalite istiyorsan belek kaya palazzo
geçen yaz çok memnun kaldık ikisinden de

sanctuary35
11-05-2021, 21:58
erken rezervasyon almadıysan ki almamışsın, 2800 civarına düzgün bir hersey dahil bulman ağustos ayında çok zor

voyage lar segment yükselttiği için iyice uçtu rakamlar sadece voyage türkbükü ne bakabilirsin.
fethiye jiva beach güzeldir.
bodrum sentido bellazure güzeldir.

207_TR
11-05-2021, 22:49
Daha önce böyle bir konu vardı tavsiyeler çok iyiydi ve güncel olsun diye konu açmak istedim. Gereksiz görülürse moderatörlerimiz kaldırabilir.

29-07 giriş 02-08. 2021 çıkış olacak. Herşey dahil 2.500 :confused:-2.800 ₺ aralığında tavsiye verebileceğiniz otel varmı?

Bölge ege ve Akdeniz düşünüyorum.

Selam

Konsept ne düşünüyorsun ?

wiesmann
12-05-2021, 15:44
kıbrıs elexus çok güzeldi. hatta gideceğiniz tarihlerdeki etkinliklere bakın güzel şovlar denk gelebilir, kumarhanesi güzeldir ;)

Kahn23
12-05-2021, 16:03
kıbrıs elexus çok güzeldi. hatta gideceğiniz tarihlerdeki etkinliklere bakın güzel şovlar denk gelebilir, kumarhanesi güzeldir ;)

bu sene Kıbrıs otellerinin çoğu kısıtlamalı şekilde açık. Corona bitene kadar öncesi gibi şov aramayın + şu an karantina hala devam ediyor. O zamana ne olur bilinmez

VolkanA.
14-05-2021, 11:24
Merhaba biz kas kalkana gittik villa kiraladik geçen sene . Çift olarak gidecekseniz çok sıkılabilirsiniz. İmkan varsa onn_dear bahsettiği gibi otellere bakabilirsiniz. Geçen sene villadan sonra belek de xanadu high Class otele gitmiştik . Açıkçası çok memnun kalmıştık tavsiye edebiliriz.

Villayı bende yemek,içecek onları düşününce çok daha pahallıya gelceği için düşünmedim Sıkıcı olabilecegini düşünmüştüm ki siz yaşamışsınız.

Voyage Bodrum kesinlikle tavsiye ederim.

Teşekkür ederim güzel otelmiş,rezervasyonu Mylome Luxury hotel e yaptırdık.

eğlence kalabalık aktivite seviyorsan belek topkapı palace çok temiz ve aşırı büyük
sakinlik kalite istiyorsan belek kaya palazzo
geçen yaz çok memnun kaldık ikisinden de

İkiside çok iyiymiş. Rezervasyonu farklı otelde yaptım. Diğer tatillerde düşünebiliriz.

erken rezervasyon almadıysan ki almamışsın, 2800 civarına düzgün bir hersey dahil bulman ağustos ayında çok zor

voyage lar segment yükselttiği için iyice uçtu rakamlar sadece voyage türkbükü ne bakabilirsin.
fethiye jiva beach güzeldir.
bodrum sentido bellazure güzeldir.

Merhabalar.
Mylome Luxury oteline rezervasyonu yaptım. 4 gece 9.3000 tl yerine ogüne özel canlı destek kampanyası mı ne varmış 7800 tl. Geçen sezon açılan yeni bir otelmiş yorumlarıda gayet başarılıydı.

Selam

Konsept ne düşünüyorsun ?

Selam, uzun zamandır tatile çıkamıyorum iş yoğunluğundan dolayı, o yüzden hiç birşeyle uğraşmayacağım yiyip içip yüzeceğim yatacağım otel yeterli :D
Mylome luxury otelden rezervasyon yaptırdım.
Assos ta hangi otelde konaklayabiliriz diğer tatillerde aklımızda bulunsun. 2 sene önce günübirlik geldiğimde çok beğenmiştim.

Eğlenceli olurdu rezervasyonu alanyada otelde yaptım. :D

bu sene Kıbrıs otellerinin çoğu kısıtlamalı şekilde açık. Corona bitene kadar öncesi gibi şov aramayın + şu an karantina hala devam ediyor. O zamana ne olur bilinmez

Bitsede rahat rahat gezebilsek valla ya. :D

Kekuti*
14-05-2021, 12:47
SPA & Welness ağırlıklı bir tatil düşünen varsa yardımcı olabilirim

https://www.sixsenses.com/en/resorts/kaplankaya

ben düşüneceğim zur kuray bey