PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstifleme Makinesi Tavsiyesi

Mesut-RR
02-05-2021, 12:23
İstifleme makinesi almam gerekiyor.900 kglik paletleri araçtan indirme bindirme ve depo
İçinde kullanılacak.İkinci el Linde tam akülüler 60-70 bin liralarda.Heli gibi markalar var, tam akülü 25-30 bin civarında sıfırları var.Linde tavsiye ediliyor çoğunlukla.Kullanan var mı bu tarz makineleri ? Kullanıcı yorumlarına ihtiyacım var.

Bana kalsa manuel veya yarı akülü alıp gecicem çok daha uygun fiyata.Ancak itme cekme ve kaldırma indirme zor mu olur bilgim yok.Kısacası yorumlarınızı rica ediyorum.

Mesut-RR
02-05-2021, 12:30
Turkce karakter sebebi ile okunmuyordu, duzelttim.

İstifleme makinesi almam gerekiyor.900kglik paletleri aractan indirme-bindirme ve depo içerisinde kullanilacak.Ikinci el Linde tam akuluer 60-70bin liralarda.Heli gibi markalar var, tam akululer 25 30 bin civarinda sifir olarak.Linde tavsiye ediliyor cogunlukla.Kullanan var mi bu tarz makineleri ? Kullanici yorumlarina ihtiyacim var.

Bana kalsa manuel veya yari akulu alip gecicem cok daha uygun fiyata.Ancak itme cekme, kaldırma indirme zor mu olur bilgim yok.Kisacasi yorumlarinizi rica ediyorum.

redbull35
02-05-2021, 17:45
Linde en iyi makinalardandır fakat servisi ve parçaları pahalıdır. Bizde 4 adet elektrikli forklift var jungerich içlerinde en iyisi diyebilirim bi araştırın isterseniz. Marketlerde genelde bu markayı kullanıyor

drago
02-05-2021, 18:04
Jung,Still,Linde bakabilirsiniz;

Bizim ekip jungdan bir tık daha memnun, fiyatları da bir tık daha yüksek

punto_multijet
03-05-2021, 08:03
depolama sektöründeyiz.
jung still linde toyota hyundai vs hepsinin güzel makinaları var.
Size tavsiyem bulunduğunuz lokasyonda hangisinin servisinin güçlü olduğunu araştırın. İstifleme makinasında servis, markayı vezirde eder rezilde.

Orhan
03-05-2021, 14:02
Jungheric tavsiye ederim

aslan
04-05-2021, 13:05
Yüzde yüz yerli parça sıkıntısı yaşamazsın ve ciddi sağlam makinadır
Sanica Forklift – Yeni Nesil Elektrikli Forklift (https://www.sanicaforklift.com/)