PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bmw E92 3.20D

Ozan Özer
16-05-2021, 11:43
Fotoğrafları güncelledim.

Herkese selamlar;
2000 yılında pederden devraldığım W124 kasa 200E (89 model) Mercedes ile birlikteliğimiz 7 yıl sürmüştü ve 2007 yılında 186K'da satmıştık.
Sonrasında 2000 model Focus Sport Trend 2.0'a geçiş yapmıştım.Aldığımda 76K'daydı ve 7 yıllık birlikteliğimize istinaden 125K'da satmıştım.
Ufaklığın 2015 yılında gelişinin kesinleşmesi ile 4 kapı bir araca geçme ihtiyacımız doğmuştu ve şimdilerde de aynı mantığa sahip olduğum "0km boş bir araç alacağıma,eski model bir Alman alırım daha iyi" bakış açımla birlikte 2014 yılında 2001 model E39 kasa 5.30İA (m paket) 148K'da bir araç almıştım.Sadece orjinal M5 jant alarak, üzerine başka bir çivi çakmadan, ev alacak olmamıza istinaden 2020 eylül ayında satmak durumunda kaldım.Neyseki şu anda değerini bilecek bir iş arkadaşımın garajında.

Durumları toparlamama istinaden yine kaşıntım tuttu.Bizim gibi adamlar araçsız kalamıyor,bunu bir kez daha anladım..Şirket aracım var ancak hiçbir zaman kendi aracın gibi olmuyor takdir edersiniz ki..Ufaklık büyüdüğü için tek kapı araçları da listeme dahil etmiştim ve E92'lere bakıyordum OmeR-FE sağolsun,daha öncede yardımcı olmuştu bana ve kendi aracını satmayı düşünüp düşünmediğini sorduğumda,kendi aracını sattığını ancak düşük km'li ve geçmişi bilinen bir araç olduğunu söyledi.Buna istinaden de Mustafa ile iletişime geçtik ve sağolsun,2-3 hafta boyunca beni idare etti,aracı alabilmem adına.Buradan hem Ömer'e hem de Mustafa'ya destekleri için teşekkür ediyorum bir kez daha..
Araç 2009 model 3.20D.Orjinal m paket. 149K'dayız şu anda..Aldıktan sonra Acıbadem/Çandarlı yaptım ve otobanda 130km,kalan yerlerde şehir içi olmak kaydıyla 5.6lt tüketimle 4-4.30 saatlik bir yolculuğumuz oldu.Bu ilk dizel aracım.Gerçekten de 5.30'dan sonra yakıt tüketimi ile yüzümü ciddi anlamda güldürdü,hatta kahkaha attırdı demek daha doğru olacaktır.Hem Mustafa'nın hem de benim nacizane çekmiş olduğum fotoğrafları paylaşıyorum..

https://i.ibb.co/5k84709/ilk2.jpg (https://ibb.co/1MqQSgn)
https://i.ibb.co/tw0qhWB/Sol-n-eski.jpg (https://ibb.co/Q7WPc19)
https://i.ibb.co/FWhHkhq/Mustafa-i.jpg (https://ibb.co/W3HVNHp)
[/url]
[url=https://ibb.co/6ycHNBN]https://i.ibb.co/4Fw8JdJ/ilk5.jpg (https://usefulwebtool.com/fr/clavier-russe)
https://i.ibb.co/0rBQyNZ/Sa-n-eski.jpg (https://ibb.co/CQJWKdv)

CNR
16-05-2021, 13:02
Aracınız hayırlı olsun arkadaşımın eski aracını almışsınız sanırım sadece bagaj kapağı lokal boyalı olması lazım oldukça güzel bir araçtı, 34 AZZ 99'du plakası Samsun'a vs gitti.

e92 candır güzel araçtır, güncel f32'den vs. çok daha yakışıklı daha keyiflidir bence..Kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah.

Ozan Özer
16-05-2021, 13:42
Aracınız hayırlı olsun arkadaşımın eski aracını almışsınız sanırım sadece bagaj kapağı lokal boyalı olması lazım oldukça güzel bir araçtı, 34 AZZ 99'du plakası Samsun'a vs gitti.

e92 candır güzel araçtır, güncel f32'den vs. çok daha yakışıklı daha keyiflidir bence..Kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah.

Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için.Dediğiniz araç,doğrudur:) Tüm sahip/plaka bilgilerini araştırmıştım satın almadan önce.
Bagaj kapağındaki lokal dışında boya yok dediğiniz gibi.

_PunisheR_
16-05-2021, 16:11
Maşallah allah nazarlardan saklasın şu temizlikte denk gelirse tekrar binmek istediğim bir araç :)

Şahan
16-05-2021, 16:33
Maşallah hocam hayırlı olsun, zincir değişimini yaptıktan sonra (177'liklerde önerilen km 150.000 km) soft bir yazılım ile gayet güzel binersiniz :) Kazasız belasız inşallah

Ozan Özer
16-05-2021, 16:47
Maşallah allah nazarlardan saklasın şu temizlikte denk gelirse tekrar binmek istediğim bir araç :)

Amin,çok teşekkürler.

Ozan Özer
16-05-2021, 16:49
Maşallah hocam hayırlı olsun, zincir değişimini yaptıktan sonra (177'liklerde önerilen km 150.000 km) soft bir yazılım ile gayet güzel binersiniz :) Kazasız belasız inşallah

Çok teşekkür ederim.
Bir yaramazlık olmazsa 1-2 hafta içerisinde bakım+ufak tefek işlemlerini halledeceğim.Sonrasında dediğiniz gibi soft bir yazılım var aklımda..200-210 bandı gayet yeterli olacaktır.

mertypeR
16-05-2021, 19:40
Maşallah 92nin yüzü hiç bir zaman eskimeyecek gibi geliyor bana. Sizin aracınız da çok diri duruyor. İlanlarda haşat arabalar görmekten o kadar bıktık ki. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın insallah. Zincir konusu biraz göreceli. Önerilen 150 bin km. Ama izmirde bir bmw ustası bana insan gibi bin 200 bini çok rahat devirir bir zincir demişti. Zaten önceden ses yaparak haber veriyor. Bu arada türkiyedeki bütün dizel 92lerin zincirleri maksimum 10 bin km önce değişmiştir. Hepsi 15 milyar para harcamıştır. Fakar bir allahın kulu da fatura almamıştır servisten :)

Ozan Özer
16-05-2021, 19:52
Maşallah 92nin yüzü hiç bir zaman eskimeyecek gibi geliyor bana. Sizin aracınız da çok diri duruyor. İlanlarda haşat arabalar görmekten o kadar bıktık ki. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın insallah. Zincir konusu biraz göreceli. Önerilen 150 bin km. Ama izmirde bir bmw ustası bana insan gibi bin 200 bini çok rahat devirir bir zincir demişti. Zaten önceden ses yaparak haber veriyor. Bu arada türkiyedeki bütün dizel 92lerin zincirleri maksimum 10 bin km önce değişmiştir. Hepsi 15 milyar para harcamıştır. Fakar bir allahın kulu da fatura almamıştır servisten :)

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.Zincir söylenene göre değişmiş ancak yinede emin olabilmek adına motor soğukken kontrolünü sağlayacağız JaSoN , Yekta ile..Bu esnada birkaç işlemini daha halledeceğiz.Bana göre de 92'nin tasarımı halen dinamik günümüzde,döndürüp baktırıyor gerçekten.
Günümüzde sahtekarlar yüzünden kimse kimseye güvenemez oldu ne yazık ki..

Ozan Özer
16-05-2021, 20:01
Bu arada bundan önceki aracım, E39 5.30'u da yad edelim.Orjinal M Paketti ve 174K'da satmıştım.Bu yılın başlarında Antalya'ya satıldı araç. Sadece Style 65 alarak binmiştim 7 yıl boyunca.

https://i.ibb.co/HK5WGZZ/3.jpg (https://ibb.co/vc07L99)

Ferhat_V
16-05-2021, 20:26
maşallah orjinal e92 aşırı güzel duruyor..kazasız belasız keyifli günlerde kullanırsın inşallah..

Ozan Özer
16-05-2021, 20:34
maşallah orjinal e92 aşırı güzel duruyor..kazasız belasız keyifli günlerde kullanırsın inşallah..

Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için.Allah isterse uzun yıllar birlikteyiz..

FreeCaptiv3
16-05-2021, 20:36
maşallah aracınız çok diri duruyor. şu evlilik işleri bittikten sonra iç işleri bakanını kandırıp şöyle bir şey alasım yok değil açıkçası, hayırlısı :)

BAT9
16-05-2021, 20:43
Araç çok güzel, rengi güzelliğini daha da arttırmıştır. Güzel günlerde kullanın :)

E39 satıştayken direkt favorilere eklemiştim, çok durmadan hemen kalkmıştı. Şimdi ki bitik E39 5.30'lara yanılmıyorsam ilandayken yazdığınız fiyatı yazıyorlar :)

Dragger
16-05-2021, 20:53
Ozanım hayırlı olsun, güle güle keyifle binin :)

berkaym
16-05-2021, 21:10
Bu arada 5.30'u da yad edelim..
Acıbadem'de 2017 yılında yaşanan dolu sonrasında yan apartmandan uçan kiremitler yüzünden aracı komple boyatmıştım..Orjinal gri tonunu 1-2 ton daha koyultarak,daha koyu bir griye boyatmıştım.
Orjinal hali:
https://r.resimlink.com/uEHMKxZJ.jpg

Boya sonrası:
https://r.resimlink.com/OziSYaD.jpg

E92 hayırlı olsun öncelikle, bu 39’a koşuyoluna her inişimde maşallah diyodum komşuymuşuz :D

berkeyzn
16-05-2021, 21:26
E92 hayırlı olsun. Maşallah çok güzel duruyor araç. Kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah. Jantlar 19 mu

300E
16-05-2021, 21:36
Maşallah her şey yerli yerinde, hayırlı uğurlu olsun. :)

Ozan Özer
16-05-2021, 21:43
maşallah aracınız çok diri duruyor. şu evlilik işleri bittikten sonra iç işleri bakanını kandırıp şöyle bir şey alasım yok değil açıkçası, hayırlısı :)

Çok teşekkürler.Açıkcası araç seçerken orjinal ve diri olmasına özen gösteriyorum.Çok şükür ki bugüne kadar güzel araçlara denk gelebildim :icon_tup:
Hayallerinizin peşinden olabildiğince erken koşun derim.Herşey zamanında güzel,tabi imkanlar dahilinde :)

Araç çok güzel, rengi güzelliğini daha da arttırmıştır. Güzel günlerde kullanın :)

E39 satıştayken direkt favorilere eklemiştim, çok durmadan hemen kalkmıştı. Şimdi ki bitik E39 5.30'lara yanılmıyorsam ilandayken yazdığınız fiyatı yazıyorlar :)

Çok teşekkür ederim :) Siyahın tozuyla başa çıkmak zormuş,hızlıca deneyimlemiş oldum.
E39'u ev alma arifesinde satılığa çıkardım.O dönem için en yüksek fiyatı yazmıştım yanlış hatırlamıyorsam.Ancak ciddi anlamda diri,lpg'siz ve orjinal bir araçtı.İşyerinden arkadaşıma gitti..Şimdiki fiyatlar ile korkunç talepler geliyor kendisine.Ama bu piyasada oldukça normal :)

Ozanım hayırlı olsun, güle güle keyifle binin :)

Çok teşekkürler üstad :) Desteklerin için teşekkürler,kafanı şişirdim çok.Bu arada K&N için seninle irtibata geçiyor olacağım,tabi E92 için mevcut ise :)

E92 hayırlı olsun öncelikle, bu 39’a koşuyoluna her inişimde maşallah diyodum komşuymuşuz :D

Teşekkürler :) Acıbadem'deyim aynen,şimdilerde farklı binaya geçtiğim için aracın otoparktaki yeri değişti.Toyota jeep var yerinde.Yasaklar bitince görüşelim

Ozan Özer
16-05-2021, 21:44
Maşallah her şey yerli yerinde, hayırlı uğurlu olsun. :)
Çok teşekkürler. Ekranlı olmasını çok istedim ancak herşeyde bir hayır vardır diyorum :)

Ozan Özer
16-05-2021, 21:55
E92 hayırlı olsun. Maşallah çok güzel duruyor araç. Kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah. Jantlar 19 mu

Çok teşekkür ederim.Jantlar 18,Style 193 olarak geçiyor.

FaikYILMAZSOY
16-05-2021, 22:05
Masallah yenisi çok güzel güle güle kullanin ama e39da bir başkaymış masallah

300E
16-05-2021, 22:05
Çok teşekkürler. Ekranlı olmasını çok istedim ancak herşeyde bir hayır vardır diyorum :)

Evet ekran dünyasını değiştiriyor, ben de bugün E92 alacak olsam mutlaka ekranlı bakarım ama şu temizliği de ekranı yok diye harcamak olmaz :)

wiesmann
16-05-2021, 23:27
E39’ un konusunu ilk okudugum gunden beri surekli referans olarak sizin araci dusunuyordum. E92’de guzelmis keyifle surun

gokhan g.
17-05-2021, 06:26
Hayırlı uğurlu olsun. Siz ona baktığınız sürece sizi üzmeyecek bir araba. N47d20tu motorlu e90 kullanıcısıyım. Zincir konusunda aman ses yapmıyor nasıl olsa, sonra değiştiririm demeyin. Sonuçta ikinci el bir araba 3-5 binden kaçayım derken başınıza daha büyük dertler açmasın.
Fotoğraflardan tam emin olamadım ama sanki spacer istiyor gara oğlan :)
Yazılım konusunda da rsa motorsportsu öneririm

YAS
17-05-2021, 06:43
Maşallah hocam, çok güzel bir araba almışsınız. Kazasız belasız kullanırsınız inşallah. :)

Ozan Özer
17-05-2021, 07:19
Masallah yenisi çok güzel güle güle kullanin ama e39da bir başkaymış masallah
Çok teşekkürler.

E39’ un konusunu ilk okudugum gunden beri surekli referans olarak sizin araci dusunuyordum. E92’de guzelmis keyifle surun

Çok teşekkür ederim.E39 gerçekten Türkiye'de ilk 10'a belkide ilk 5'e girecek bir araç.Güncel km'si 179K'da..Kapalı garajda duruyor.Arkadaşım en az 2-3 sene binecektir,tadını aldıktan sonra da satacak zaten.Satışa koyacağından buradan bilgi veriyor olurum.

Hayırlı uğurlu olsun. Siz ona baktığınız sürece sizi üzmeyecek bir araba. N47d20tu motorlu e90 kullanıcısıyım. Zincir konusunda aman ses yapmıyor nasıl olsa, sonra değiştiririm demeyin. Sonuçta ikinci el bir araba 3-5 binden kaçayım derken başınıza daha büyük dertler açmasın.
Fotoğraflardan tam emin olamadım ama sanki spacer istiyor gara oğlan :)
Yazılım konusunda da rsa motorsportsu öneririm

Çok teşekkürler.Zinciri %90 değiştireceğim,dediğiniz gibi ufak masraftan kaçarken başımıza daha büyük bela almak istemiyorum bende.Ön/arkada spacer var :)

Maşallah hocam, çok güzel bir araba almışsınız. Kazasız belasız kullanırsınız inşallah. :)

Teşekkürler :)

Ssamet
17-05-2021, 07:27
Hayırlı uğurlu olsun.e92 gerçekten eskimeyecek bir tasarım.Araba da gayet diri duruyor.Yorulmamış bir Bmw bulmak zor bu zamanda.

by_hayali
17-05-2021, 08:09
tekrardan güle güle bin abi arabayı sana verdim ve arabasız kaldım :D biraz bahtsızlık var bende niyetlendiğim arabaların hepsi satıldı vardır bunda da bir hayır diyerek arayışa devam ediyoruz :)
böyle bir E92 nin senin gibi birisine geçmesi en çok beni sevindirdi diyebilirim benden daha iyi bakıp uzun süre bineceğinden şüphem yok Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin :)

Ozan Özer
17-05-2021, 09:22
Hayırlı uğurlu olsun.e92 gerçekten eskimeyecek bir tasarım.Araba da gayet diri duruyor.Yorulmamış bir Bmw bulmak zor bu zamanda.

Çok teşekkürler.Şansım 2 seferdir yaver gidiyor diyebilirim..Zaten feleğin çemberinden geçen bir aracı da alır mıydım? asla :)

Ozan Özer
17-05-2021, 09:25
tekrardan güle güle bin abi arabayı sana verdim ve arabasız kaldım :D biraz bahtsızlık var bende niyetlendiğim arabaların hepsi satıldı vardır bunda da bir hayır diyerek arayışa devam ediyoruz :)
böyle bir E92 nin senin gibi birisine geçmesi en çok beni sevindirdi diyebilirim benden daha iyi bakıp uzun süre bineceğinden şüphem yok Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin :)

Valla senin gösterdiğin sabrı,güveni çoğu insan göstermezdi,bu yüzden çok teşekkür ederim tekrardan..Umarım sende niyetlendiğin araca tez zamanda kavuşursun :) Amin diyelim,hepimiz için hayırlısı neyse o olsun.

asmisinsan
17-05-2021, 09:29
maşallah hayırlı olsun:) yaw diyorum bi yerden tanıdık geldi bizim garajdaki arabaymış

Ozan Özer
17-05-2021, 09:41
maşallah hayırlı olsun:) yaw diyorum bi yerden tanıdık geldi bizim garajdaki arabaymış

Çok teşekkürler :) Sizin araç hangisiydi?

janet
17-05-2021, 10:21
hayırlı olsun çok güzel araç :) led stoplarda var misss :)
bir detailing istiyor giibi sadece
kazasız belasız mutlu günlerde kullanın

kifoz
17-05-2021, 10:33
aracınız çok iyi maşallah kazasız belasız kullanırsınız inşallah. zincir değiştirirken ben olsam yağ pompasını da mutlaka değiştirirdim.

Ufuk
17-05-2021, 10:52
E39u her gördüğümde temizliğiyle dikkatimi çekiyordu, Maşallah e92'de çok güzel içi alkantara olması kolay bulunan bir kombin değil.

Ozan Özer
17-05-2021, 11:45
hayırlı olsun çok güzel araç :) led stoplarda var misss :)
bir detailing istiyor giibi sadece
kazasız belasız mutlu günlerde kullanın
Çok teşekkürler, led stoplar artısı oldu aracın..Hoş; eski stoplarda güzel bana göre :)
Bakım vb. işlemleri sonrasında onu da aradan çıkartacağım :icon_tup:

aracınız çok iyi maşallah kazasız belasız kullanırsınız inşallah. zincir değiştirirken ben olsam yağ pompasını da mutlaka değiştirirdim.
Teşekkür ederim,forumlarda da bu konuya sıkça rastladım.Mutlaka gözden geçiriyor olacağız.:icon_tup:

E39u her gördüğümde temizliğiyle dikkatimi çekiyordu, Maşallah e92'de çok güzel içi alkantara olması kolay bulunan bir kombin değil.

Çok teşekkrler.Deneyimlediğim kadarıyla kullanım açısından deriye göre daha başarılı bana göre.:)
E39'a iyi bakmıştım,bu da nasibini alacak fazlasıyla.

asmisinsan
17-05-2021, 13:22
Çok teşekkürler :) Sizin araç hangisiydi?

http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/237733-golf_mk6_gti.html
mk6 gti

Oguzhandeniz
17-05-2021, 15:50
Çok güzel çok. Maşallah Allah kazasız belasız çiziksiz masrafsız binmeyi nasip etsin.

E92, F32'den çok daha güzel bi araba. F32'nin g.tü büyük balık etli bi hatun, E92 sıkı fıkı taş gibi işini bilen bi hatun gibi :))))

Zincir takımı, yağ pompası mutlaka değişmeli belki ilerleyen zamanlarda tribün revizyon isteyebilir.

Onun dışında alcantara döşemesi falan mükemmel maşallah.

Belki ortası krom çevresi siyah böbrek de güzel olabilir.

Ozan Özer
17-05-2021, 18:00
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/237733-golf_mk6_gti.html
mk6 gti

Maşallahı var aracınızın :) Allah kaza bela vermesin.

Ozan Özer
17-05-2021, 18:02
Çok güzel çok. Maşallah Allah kazasız belasız çiziksiz masrafsız binmeyi nasip etsin.

E92, F32'den çok daha güzel bi araba. F32'nin g.tü büyük balık etli bi hatun, E92 sıkı fıkı taş gibi işini bilen bi hatun gibi :))))

Zincir takımı, yağ pompası mutlaka değişmeli belki ilerleyen zamanlarda tribün revizyon isteyebilir.

Onun dışında alcantara döşemesi falan mükemmel maşallah.

Belki ortası krom çevresi siyah böbrek de güzel olabilir.

Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler :) Tasarım olarakta halen güncel bence de..
Şimdilik bakım ve sonrasında düşünmüş olduğum yazılım dışında çivi çakmayı düşünmüyorum.Ama belli de olmaz tabi. :)

yaniss
17-05-2021, 21:19
Bu arada 5.30'u da yad edelim..
Acıbadem'de 2017 yılında yaşanan dolu sonrasında yan apartmandan uçan kiremitler yüzünden aracı komple boyatmıştım..Orjinal gri tonunu 1-2 ton daha koyultarak,daha koyu bir griye boyatmıştım.
Orjinal hali:
https://r.resimlink.com/uEHMKxZJ.jpg

.

Boya sonrası:
https://r.resimlink.com/OziSYaD.jpg

2 aracada masallh :) basin 1 de ara ara goruyordum araci gecerken artik yeni makinayi gölzerim arayacaktir :) hemen ilanlara girip 3 kasa bakinmaya basladim . Allh kaza bela vermesin insalh

Dragger
17-05-2021, 21:37
Çok teşekkürler üstad :) Desteklerin için teşekkürler,kafanı şişirdim çok.Bu arada K&N için seninle irtibata geçiyor olacağım,tabi E92 için mevcut ise :)

Hallederiz :)

Ozan Özer
17-05-2021, 21:58
2 aracada masallh :) basin 1 de ara ara goruyordum araci gecerken artik yeni makinayi gölzerim arayacaktir :) hemen ilanlara girip 3 kasa bakinmaya basladim . Allh kaza bela vermesin insalh
Teşekkürler.85'ten beri Silivri'deyiz,demirbaş olduk iyiden iyiye :) Eskisi gibi sık gelemiyorum tabi..Allah isterse 2 hafta sonra Basın 1'de olacağım.En öndeki evlerdeyiz,kornaya basarsanız duyarım illaki :icon_tup:

Hallederiz :)

ilk fırsatta :) :icon_tup:

wiesmann
17-05-2021, 23:30
Çok teşekkür ederim.E39 gerçekten Türkiye'de ilk 10'a belkide ilk 5'e girecek bir araç.Güncel km'si 179K'da..Kapalı garajda duruyor.Arkadaşım en az 2-3 sene binecektir,tadını aldıktan sonra da satacak zaten.Satışa koyacağından buradan bilgi veriyor olurum.

O günkü Şartlar uygun olursa ilgilenirim tabi

Erdem K.
18-05-2021, 07:35
güzel araçmış
yakıt tüketimi de şaşırtıcı gerçekten
e93ünden de ben istiyorum :)

keyifli sürüşler ...

Ozan Özer
18-05-2021, 08:33
O günkü Şartlar uygun olursa ilgilenirim tabi

Haberdar ediyor olurum sizi :icon_tup:

güzel araçmış
yakıt tüketimi de şaşırtıcı gerçekten
e93ünden de ben istiyorum :)

keyifli sürüşler ...

Çok teşekkürler :) Dünkü yolculuğumda da 150km ortalama ile 5.8lt ile geldim.Yakıt konusunda gerçekten çok başarılı :icon_tup:

BKaya35i
18-05-2021, 15:44
Maşallah,

Nacizane bir E92 kullanıcı olarak tavsiyelerim,
Ön böbrekler çerçevesi krom olan ile değişir ise siyah araba da çok daha güzel duruyor.
Şanzıman yazılımını muhakkak tavsiye ederim XHP Stage 3, çok daha stabil oluyor geçişler.
Yazılım yapılacaksa 335i intercooler ile daha yüksek basınç açılabilir.
Kilitli diferansiyel de eklenmeli listeye. Uygun hazır dönüşüm kitleri de var.

Genel olarak araç çok diri tekrar maşallah.

Ozan Özer
18-05-2021, 16:35
Maşallah,

Nacizane bir E92 kullanıcı olarak tavsiyelerim,
Ön böbrekler çerçevesi krom olan ile değişir ise siyah araba da çok daha güzel duruyor.
Şanzıman yazılımını muhakkak tavsiye ederim XHP Stage 3, çok daha stabil oluyor geçişler.
Yazılım yapılacaksa 335i intercooler ile daha yüksek basınç açılabilir.
Kilitli diferansiyel de eklenmeli listeye. Uygun hazır dönüşüm kitleri de var.

Genel olarak araç çok diri tekrar maşallah.

Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için..Sizden gelen geri bildirimler benim için önemli.
Şanzıman yazılımını nerede yaptırabilirim,yönlendirebileceğiniz bir yer var mı?
Soğutma için kesinlikle intercooler'ın revizesi şart dediğiniz gibi..Listeme alacağım mutlaka.
Böbrek konusu da değerlendireceğim.
sizin aracınızda da maşallah bu arada,kazasız belasız sürüşler.

BKaya35i
18-05-2021, 16:39
Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için..Sizden gelen geri bildirimler benim için önemli.
Şanzıman yazılımını nerede yaptırabilirim,yönlendirebileceğiniz bir yer var mı?
Soğutma için kesinlikle intercooler'ın revizesi şart dediğiniz gibi..Listeme alacağım mutlaka.
Böbrek konusu da değerlendireceğim.
sizin aracınızda da maşallah bu arada,kazasız belasız sürüşler.

XHP' nin mobil uygulamasından kendiniz lisansları alıp yapabilirsiniz. Desteğe ihtiyacınız var ise bayisi tanıdığım da var yönlendirebilirim.

BKaya35i
18-05-2021, 16:42
Bu arada şanzıman yazılımı öncesi ZF' nin yetkili servisinde şanzıman bakımı ve yağ değişimi yaptırmanızı tavsiye ederim.

Ozan Özer
18-05-2021, 18:39
Bu arada şanzıman yazılımı öncesi ZF' nin yetkili servisinde şanzıman bakımı ve yağ değişimi yaptırmanızı tavsiye ederim.

Çok teşekkürler değerli bilgiler için.

zOnstyLe
19-05-2021, 14:16
Kazasız belasız surusler cok guzel cok keyifli duruyor.

barakuda26
19-05-2021, 14:48
Maşallah araç çok güzel görünüyor.

Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin.

Ozan Özer
21-05-2021, 10:40
Kazasız belasız surusler cok guzel cok keyifli duruyor.

Çok teşekkürler :icon_tup:

Maşallah araç çok güzel görünüyor.

Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin.

Çok teşekkürler,cümlemize.. :icon_tup:

CüneytIşıkkent
21-05-2021, 13:49
Maşallah abi kazasız belasız

Ozan Özer
21-05-2021, 13:58
Maşallah abi kazasız belasız

Çok teşekkürler kardeşim

sasuuke
29-05-2021, 08:21
Maşallah çok güzel bir e92 almışsınız,o kadar aramaya değidi demekki :)

Ozan Özer
29-05-2021, 11:33
Maşallah çok güzel bir e92 almışsınız,o kadar aramaya değidi demekki :)

Çok teşekkürler :) İlanda olmayan bir araç bulduk çok şükür,Ömer sağolsun..Ekran olmaması dışında herşey 4 4lük benim için.

Ozan Özer
02-09-2021, 09:52
Ufak bir güncelleme olsun.Style 193'leri Style 225 ile değiştirdim.Jantlar elden geçirilerek,boyandı.
Bijonların tümünü siyaha çevirdim ve logoda da bütünlük sağlanması adına siyah beyaz olanı kullandım.Artık arabanın üzerine çivi çakmam,aklımdaki görünüm tamamlanmış oldu. :icon_tup:

https://resmim.net/cdn/2022/07/17/et2Ai.jpg (https://resmim.net/)

idrisgürbüz19
02-09-2021, 12:19
fotolar gözükmüyor

CüneytIşıkkent
02-09-2021, 15:37
Maşallah abi, Jantlar biranda nedense style 65'leri hatırlattı bana :rolleyes:

Ozan Özer
03-09-2021, 09:04
Maşallah abi, Jantlar biranda nedense style 65'leri hatırlattı bana :rolleyes:

Teşekkürler Cüneyt'cim.Style 65'lerin yeri bambaşka.Hala fotoğraflara bakarak iç geçirdiğim oluyor. :)
E92 içinde her yerde 3.35 jantlarından olması kaynaklı Style 225 daha can alıcı geliyor bana.

CüneytIşıkkent
03-09-2021, 10:54
Teşekkürler Cüneyt'cim.Style 65'lerin yeri bambaşka.Hala fotoğraflara bakarak iç geçirdiğim oluyor. :)
E92 içinde her yerde 3.35 jantlarından olması kaynaklı Style 225 daha can alıcı geliyor bana.

Kesinlikle abi bu şekilde çok daha özgün güzel duruyor

BKaya35i
11-09-2021, 12:06
jantlar hayırlı olsun, style 2252 ler E92' lere en çok yakışan birkaç OEM jant dan biri.
Fakat grubumuz da da 19' a geçip pişman olan (benim gibi) çok fazla kullanıcı var.
Jant kırma, lastik yarma problemleri çok sık yaşanıyor.
Kısaca 19 biraz pişmanlık gibi.
18 candır E92' de.

Ozan Özer
12-09-2021, 12:28
jantlar hayırlı olsun, style 2252 ler E92' lere en çok yakışan birkaç OEM jant dan biri.
Fakat grubumuz da da 19' a geçip pişman olan (benim gibi) çok fazla kullanıcı var.
Jant kırma, lastik yarma problemleri çok sık yaşanıyor.
Kısaca 19 biraz pişmanlık gibi.
18 candır E92' de.

Çok teşekkürler.Açıkcası aracı kullanacağım yolların güzergahı bildiğim ve asfalt yollar.Bozuk yada bilmediğim yollara girmeyeceğim aracımla :) Bu nedenle tercih ettim açıkcası.Yoksa riski oldukça fazla bir ebat olduğunun farkındayım.

Ozan Özer
21-03-2022, 14:13
Resimler gitmiş..Güncelleme olsun.
Aracı aldığım zamanki halleri..

https://resmim.net/cdn/2022/07/17/exMZC.jpg (https://resmim.net/)

https://resmim.net/cdn/2022/07/17/exS8G.jpg (https://resmim.net/)

https://resmim.net/cdn/2022/07/17/exZO1.jpg (https://resmim.net/)

https://resmim.net/cdn/2022/07/17/exfqT.jpg (https://resmim.net/)

Ozan Özer
21-03-2022, 14:21
Aldıktan sonra dış kısımda tek yaptığım değişiklik Style 193'leri ablamın aracına takmak ve yerine STyle 225'leri almak oldu.(Tabiki orjinal)
Egzoz uçlarını daha ufak ve difüzöre uyumlu olanlarla değiştirdim (Ekran montajı sonrasında resmini ekleyeceğim) ve en arkaya susturucu eklettim.Dizel olmasına rağmen özellikle uzun yolda kafa şişiriyordu.
ARacın bana göre en büyük eksikliği ekrandı..Onu da geçen hafta temin ettim ve Deniz bey'in montaj için haber vermesini bekliyorum şu anda :)
Sonrasında Logic 7'yi de temin ederek kapanışı yapacağım aracımla ilgili..

https://i.ibb.co/PQy5bjK/5.jpg (https://ibb.co/RyKCMbf)
https://i.ibb.co/s53bV2L/1.jpg (https://ibb.co/Q8mpKfs)
https://i.ibb.co/qms78gy/6.jpg (https://ibb.co/RQ0YK6v)

wolkanku
21-03-2022, 14:53
bu jantlar e92 yi uçuran jantlar bana göre.. çok şık olmuş. güle güle kullanın.

Ozan Özer
21-03-2022, 14:58
bu jantlar e92 yi uçuran jantlar bana göre.. çok şık olmuş. güle güle kullanın.

Çok teşekkür ederim. 335 jantlara göre daha az görülmesi de ayrı bir tercih sebebi denilebilir :)

Ozan Özer
16-07-2022, 12:24
Uzun süredir konuyu güncellemiyordum.
Aracımın en büyük eksikliği bana göre ekransız oluşuydu.Torpido,ekran ve hazır sistemi topluyorken TV modülünü de alarak işi tamamiyle bitirelim dedim.Parça tedariği Ali Ergün, montaj da Deniz ile yapıldı.Her ikisine de tekrardan teşekkürler.

Tv modülünü almak yeterli olmadı tabi..Ali sağolsun, kısa süre içerisinde doğru soketlere sahip Tv antenini araştırıp,buldu.Bu sayede karasal yayının olduğu yerlerde TV izleyebilir hale geldik.
https://resmim.net/cdn/2022/07/17/etGU6.jpg (https://resmim.net/)

Öncesi / Sonrası
https://resmim.net/cdn/2022/07/17/etpR2.jpg (https://resmim.net/)

Yavaş yavaş aklımdaki kondisyonu yakalamışken durmak yok,sonuna kadar devam dedim. :)
Ali ile iletişime geçerek Logic 7 siparişi verdim.Bu esnada Deniz'in Combox'suz olmaz söylemleri de aklıma yer etmişti ve hazır aracı sökecekken Combox'u da bu işe dahil edelim dedim.Kolayca müzik dinlemek ve telefonla görüşebilmek araçtan alınan hazzı bambaşka bir boyuta ulaştırdı.Logic 7 ve Combox'u da Ali montajladı sağolsun.

https://resmim.net/cdn/2022/07/17/etF9x.jpg (https://resmim.net/)
https://resmim.net/cdn/2022/07/17/etqTk.jpg (https://resmim.net/)

Ozan Özer
16-07-2022, 12:35
Aklımdaki kondisyon tamamlanınca ve hazır yaz'a da girmişken Faruk kardeşime iç-dış temizlik için aracımı bıraktım.
Sağolsun kendi aracı gibi ilgilendi ve özellikle yıpranmış olan dış kısımda çok iyi işler çıkardı.

https://resmim.net/cdn/2022/07/17/exDso.jpg (https://resmim.net/)

https://resmim.net/cdn/2022/07/17/exNGW.jpg (https://resmim.net/)

Bana göre çoğu araca göre temiz olan iç kısımdan çıkan kir :)

https://resmim.net/cdn/2022/07/17/exXTh.jpg (https://resmim.net/)

https://resmim.net/cdn/2022/07/17/exjrK.jpg (https://resmim.net/)

https://resmim.net/cdn/2022/07/17/exwIM.jpg (https://resmim.net/)

Faruğun klasik pozudur :)

https://resmim.net/cdn/2022/07/17/exEZQ.jpg (https://resmim.net/)

https://resmim.net/cdn/2022/07/17/exHB3.jpg (https://resmim.net/)

İç kısım

https://resmim.net/cdn/2022/07/17/exdOq.jpg (https://resmim.net/)

Ozan Özer
16-07-2022, 20:03
Bu arada ilk sayfada uçan resimleri tekrar ekliyorum.

Bugüne kadar kullanmış olduğum araçlar.. W124 200E ,Focus Sport Trend (Bildiğim kadarıyla pert oldu) ve Bmw E39 530İA (Yakın arkadaşımda).
https://resmim.net/cdn/2022/07/17/exkq7.jpg (https://resmim.net/)

Focus'a RS tampon takmıştım.
https://resmim.net/cdn/2022/07/17/exgsc.jpg (https://resmim.net/)

Son olarak düğün aracım :)
https://resmim.net/cdn/2022/07/17/ex8GR.jpg (https://resmim.net/)

wolkanku
16-07-2022, 21:13
Fotolar gözükmüyor

Ozan Özer
17-07-2022, 10:03
Fotolar gözükmüyor

Bilgi için teşekkürler.Yeniden düzenledim,şu anda gözüküyor mu?

trgy
17-07-2022, 10:05
Bilgi için teşekkürler.Yeniden düzenledim,şu anda gözüküyor mu?

Maalesef gözükmüyor ��

Faruk_Vtec
18-07-2022, 11:46
biz teşekkür ederiz abi, güle güle kullan aracını.. :)

Ozan Özer
18-07-2022, 11:50
biz teşekkür ederiz abi, güle güle kullan aracını.. :)

Tekrardan elinize,emeğinize sağlık dostum. :)

wolkanku
18-07-2022, 11:57
son hali muhteşem olmuş, e92 mi alsaydık dedirtti valla :)

arkadaki 335 yazısını da 320d ye çevirip, arkalara 12mm spacer ekledin mi , bitmiştir daha yapacak bir şey kalmaz :)

Ozan Özer
18-07-2022, 12:26
Bende sizin konunuzdan sonra E60 ilanlarına bakıp duruyorum :) Teşekkürler,aklımdaki konuma getirdim artık.Bundan sonra keyfini sürmek kalıyor.

Arka kısma spacer gerekli dediğiniz gibi.Style 193'lerde olan spacerları taktığımda çamurluğu sürtme yapmıştı bu nedenle çıkarmıştım.Öne göre içeride kalıyorlar bir tık.

wolkanku
18-07-2022, 12:29
Bende sizin konunuzdan sonra E60 ilanlarına bakıp duruyorum :) Teşekkürler,aklımdaki konuma getirdim artık.Bundan sonra keyfini sürmek kalıyor.

Arka kısma spacer gerekli dediğiniz gibi.Style 193'lerde olan spacerları taktığımda çamurluğu sürtme yapmıştı bu nedenle çıkarmıştım.Öne göre içeride kalıyorlar bir tık.

e60da'da style 172'ler öyle oldu, önler et 18, arkalar e24 yani arkalar önlere göre 6mm daha içeride. O sebeple 12mm space koyup et 12 'ye getirdim, arkalar önden 6mm dışarı çıkmış oldu.
Derin kasislerde vs sürtme yapıyor, hafif bir kamber ayarı ile halledeceğim gibi gözüküyor.

kalipson
18-07-2022, 15:05
e60.lar benim de ilgimi çekiyor gerçekten. Şöyle km.si stratosfere çıkmamış, manuel bişey denk gelse... ah ahhh

BKaya35i
18-07-2022, 16:20
Grupta da beğenmiştim, buradan da ayrıca tebrik edeyim..
Araba çok çok güzel olmuş.
Eline sağlık.

Ozan Özer
18-07-2022, 20:19
Grupta da beğenmiştim, buradan da ayrıca tebrik edeyim..
Araba çok çok güzel olmuş.
Eline sağlık.

Çok teşekkürler tekrardan.Müsait bir dönemde buluşma ayarlayalım,bende sizin aracınızı yakından göreyim :)

trgy
18-07-2022, 20:51
Son dokunuşlar müthiş olmuş, maşallah. İyi günlerde kullanın.

Ozan Özer
18-07-2022, 21:27
Son dokunuşlar müthiş olmuş, maşallah. İyi günlerde kullanın.

Çok teşekkür ederim.

BKaya35i
19-07-2022, 11:53
:icon_tup:

Ozan Özer
05-08-2023, 20:49
Boya korumamızı yaptırdık,Çandarlı yolculuğuna hazırız.

Aracı aldığımdan bu yana yaptıklarım;
Style 225, CIC ekran, Logic 7, TV, Combox ve difüzöre uygun egzoz çıkışları
Elektrikli taba koltuğa çok fazla yükselsemde, yaz sonrasında (Eylül sonu gibi) yüksek ihitmalle aracı satışa çıkaracağım.Bu nedenle o defteri hiç açmayacağım. Yaz sonrasında ilanı buradan da paylaşıyor olurum.

https://i.hizliresim.com/gsk2gho.jpg (https://hizliresim.com/gsk2gho)

https://i.hizliresim.com/a9pa7ov.jpg (https://hizliresim.com/a9pa7ov)

https://i.hizliresim.com/g4rsdj4.jpg (https://hizliresim.com/g4rsdj4)

https://i.hizliresim.com/kv5oc2k.jpg (https://hizliresim.com/kv5oc2k)

Ozan Özer
22-09-2024, 15:22
Araç satıldı. Yeni sahibine hayırlı olsun.