Orijinalini görmek için tıklayınız : Kärcher K2 basınçlı yıkama makinesi incelemem
mirafiori
27-05-2021, 10:04
Yıllardır kullandığım makinedir. Almayı düşünenler için referans olabilir diye düşünüyorum. Benim işimi epeyce görüyor bazı dezavantajlarına rağmen :)
https://www.youtube.com/watch?v=HQXfOknkiPE&t=100s
imprezaWRC
27-05-2021, 13:59
Emeğine, anlatımına sağlık Arda :)
Güzel anlatım olmuş, teşekkürler.
Aynı oyuncağı yaklaşık 10 yıla yakın zamandır kullanıyorum eğer normalde ortalıkta duran bir hortuma bağlıyorsanız kesinlikle su filtresi alın çünkü hortumdan gelebilecek yosun vs kalıntıları baya etki ediyor cihaza. Eğer filtre olmasaydı muhtemöelen halen kullanılabilir olmayacaktı. Tavsiye ederim
Su filtresi | Karcher Turkiye (https://www.kaercher.com/tr/aksesuarlar/su-filtresi-47300590.html)
imprezaWRC
27-05-2021, 14:49
Güzel anlatım olmuş, teşekkürler.
Aynı oyuncağı yaklaşık 10 yıla yakın zamandır kullanıyorum eğer normalde ortalıkta duran bir hortuma bağlıyorsanız kesinlikle su filtresi alın çünkü hortumdan gelebilecek yosun vs kalıntıları baya etki ediyor cihaza. Eğer filtre olmasaydı muhtemöelen halen kullanılabilir olmayacaktı. Tavsiye ederim
Su filtresi | Karcher Turkiye (https://www.kaercher.com/tr/aksesuarlar/su-filtresi-47300590.html)
Ben almadım, ve muhtemelen şu an içinde yosunlar bile vardır :(
barakuda26
27-05-2021, 15:36
Zamanında bimden alıp basıncı düşük diye kullanmadan iade etmiştim :)
mirafiori
29-05-2021, 11:06
Zamanında bimden alıp basıncı düşük diye kullanmadan iade etmiştim :)
Beni tatmin ediyor yıllardır kullanıyorum, acaba üründemi sorun vardı diyeceğim ?
mirafiori
29-05-2021, 11:07
Ben almadım, ve muhtemelen şu an içinde yosunlar bile vardır :(
Üzerindeki dandirik filtre bile biraz kum tanecikleri toplamış, yanlız filtrenin fiyuatı benim makineyi zamanında aldıpım fiyatlar aynı gibi :D
imprezaWRC
29-05-2021, 12:11
Üzerindeki dandirik filtre bile biraz kum tanecikleri toplamış, yanlız filtrenin fiyuatı benim makineyi zamanında aldıpım fiyatlar aynı gibi :D
Neyin fiyatı artmadı ki :( Artık bazı ürünlerin fiyatlarını normal karşılamaya başladım, acı ama gerçek. :(
Bende keşke zamanında makinayı elden çıkarsaydım, şimdi depoda o bana ben ona bakıp duruyoruz. Foam lance'de tıkanmış bir sefer foam lance'i kullanırım diye makinayı yanımda taşıdım, baktım tükürür gibi atınca hadi bakalım seni de tozlu köşeye alalım dedim.
Bir dünya para verip aldığım epoca pompalar da kaçırma yapıyor diye depoda yatıyorlar. Bu yaz belki hepsini temizlerim. Umarım kurtarabilirim, yoksa hepsi ile toptan bir vedalaşma töreni düzenleyeceğim :(
mirafiori
29-05-2021, 15:52
Neyin fiyatı artmadı ki :( Artık bazı ürünlerin fiyatlarını normal karşılamaya başladım, acı ama gerçek. :(
Bende keşke zamanında makinayı elden çıkarsaydım, şimdi depoda o bana ben ona bakıp duruyoruz. Foam lance'de tıkanmış bir sefer foam lance'i kullanırım diye makinayı yanımda taşıdım, baktım tükürür gibi atınca hadi bakalım seni de tozlu köşeye alalım dedim.
Bir dünya para verip aldığım epoca pompalar da kaçırma yapıyor diye depoda yatıyorlar. Bu yaz belki hepsini temizlerim. Umarım kurtarabilirim, yoksa hepsi ile toptan bir vedalaşma töreni düzenleyeceğim :(
Hakan abi elden geçse düzelir bence, güzelce söküp temizlense olur gibi :)
imprezaWRC
29-05-2021, 19:56
Hakan abi elden geçse düzelir bence, güzelce söküp temizlense olur gibi :)
Boş vakitte hepsini dağıtacağım :) (kesin parça arttırıp toparlarım :D :D )
Talih.b16
29-05-2021, 21:39
Boş vakitte hepsini dağıtacağım :) (kesin parça arttırıp toparlarım :D :D )
Babam köydeki evde sinek için bahçeyi ilacliyor, geçen bana sırta takılan motorlu pompa al dedi, şarjlı. Daha motor güçlümü, nozzle nasıl bakamadım ama bununla köpük yapılırmı acaba? 16 lt lik. Daha önce deneyen oldu mu?
imprezaWRC
29-05-2021, 22:31
Babam köydeki evde sinek için bahçeyi ilacliyor, geçen bana sırta takılan motorlu pompa al dedi, şarjlı. Daha motor güçlümü, nozzle nasıl bakamadım ama bununla köpük yapılırmı acaba? 16 lt lik. Daha önce deneyen oldu mu?
Modifiye etmen lazım. Hiç denemedim ve hiç 16lt'lik pompanın modifiyesi ile ilgili de videoya denk gelmedim. Ama, pompayı köpük yapar hale getirebilme ile ilgili youtube'da envayi çeşit video mevcut. Bir gözat istersen :)
mirafiori
30-05-2021, 16:22
Kwazarları modifiye edenler var...
barakuda26
31-05-2021, 09:14
Beni tatmin ediyor yıllardır kullanıyorum, acaba üründemi sorun vardı diyeceğim ?
Zamanında yorum vs okudum ürünü kullanmadan yetersiz yazanlar falan vardı. Öyle boşluğuma geldi iade ettim kullanmadan. Şimdi uçmuş fiyatı cidden
mirafiori
31-05-2021, 11:08
Zamanında yorum vs okudum ürünü kullanmadan yetersiz yazanlar falan vardı. Öyle boşluğuma geldi iade ettim kullanmadan. Şimdi uçmuş fiyatı cidden
Video da basıncı gördünüz amotör kullanım için gayet yeterli :) Şimdi o paralara hortumunu veriyorlar maalesef :)
Sitedekilerle tartışınca kovadan su çekerek kullanma işine bakmaya başladım. öğrendiğim önemli bilgi şu; aletin kendi prime motoru yok bundan dolayı kovadan su çekmeden önce hortumu su doldurmak gerekiyor yoksa boş hortumdan su çekmeye çalışırken aleti yakan olmuş.
CüneytIşıkkent
04-06-2021, 13:27
Teşekkürler inceleme için.. çok heves ettiğim fakat alanım olmamasından ötürü alıp kullanamadığım ürünlerden