PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2006 polo 1.4 trendline

CloudGrey
09-06-2021, 17:37
merhabalar

12 - 13 yıl önce baya bi kullandım otomatik olanını hiç bir derdine görmedim.
fakat şimdi otomatik almayı gözüm yemiyor.
manuel benzinlisini alıp sağa sola giderken bineyim diyorum.

hiç sorun yaşayan / yada başına bi işler gelen varmı bu polo ile ilgili..

teşekkürler herkese

örnek araç : https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2-sahibinden-polo-1.4-trendline-144.xxx-924890687/detay/

DOHC
09-06-2021, 21:18
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-cam-tavan-otomatik-polo-pazarlik-icin-arayin-928697642/detay

Çok daha ucuzu ve yenisi var :)

CloudGrey
09-06-2021, 22:47
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-cam-tavan-otomatik-polo-pazarlik-icin-arayin-928697642/detay

Çok daha ucuzu ve yenisi var :)

abi bütcemin 1 katı :) dalgamı geçiyosun :D

CloudGrey
09-06-2021, 22:48

2 (yazıyla iki)

baskan96
09-06-2021, 22:52

Genel huyu abi takılma :D

Güzel arabalar, aman aman sorun duymadım ben. Zamanında bir tane alıp çok hızlı vermiştik ama segment kardeşlerine göre iç mekan kalitesi hoşuma gitmişti, bir de üzerinde Pioneer double teyp vardı söküp kendi aracımızda senelerce kullanmıştım fakat kapının önünde araba oto teyp kurbanı olmuştu :D

CloudGrey
09-06-2021, 22:55
Genel huyu abi takılma :D

Güzel arabalar, aman aman sorun duymadım ben. Zamanında bir tane alıp çok hızlı vermiştik ama segment kardeşlerine göre iç mekan kalitesi hoşuma gitmişti, bir de üzerinde Pioneer double teyp vardı söküp kendi aracımızda senelerce kullanmıştım fakat kapının önünde araba oto teyp kurbanı olmuştu :D

abi banada sorunsuzluğu lazım. kapının önünde yatıcak. ayda 1 bir babam , ayda 2 kerede ben binicem ...

baskan96
09-06-2021, 23:01
abi banada sorunsuzluğu lazım. kapının önünde yatıcak. ayda 1 bir babam , ayda 2 kerede ben binicem ...

Nihayetinde 15 yaşında araba, Japon gibi yağ-su devam şekli biraz zor tabi. Şu anda 2005 model 79 binde Civic var 13 bin kmdir bizde, evveliyatını da biliyoruz triger değişeli 32k km olmuş fakat aradan geçen yıl 7. Ustamız da tanıdık olunca ustam değiştirelim diyip duruyorum fakat ne yapıcan çok mu paran var diyip geçiştiriyor :D Velhasıl, kronikleri konusunda çok bilgim yok ama babanızın Auris gibi de olmaz marş yap Tryi gez hesabı..

207_TR
09-06-2021, 23:21
Vw grubu ustası arkadaşlarımın özellikle al dediği kasa ve motordur.

Onlar çok güveniyor.

İşyerinde bir arkadaşımda var, ilk sahibinden aldı, 1.5 yıldır kullanıyor sorunsuzca

DOHC
10-06-2021, 07:23

Ben baktığımda 16500 TL idi, ararsın sen demiştim, adam uyanmış :)
Fiyat geçmişinden bakabilirsin

drago
10-06-2021, 08:16
İlandaki araç için konuşuyorum, comfortline ile aynı fiyatlarda olması biraz değişik geldi.

Hoş donanım olarak bu kasada comfort ile trend arasında da ciddi fark olmayınca, fiyatlarda da ciddi fark olmuyor da olabilir :)

Bu kasanın arada bir gaz kelebeği temizlenmesi gerekir, onun dışında kronik bir durumunu duymadım.

Sadece d3n1s nickli arkadaşımın bir arkadaşının arabası sebepsizce stop ediyordu, km de oldukça düşüktü nedenini bir türlü bulamamıştık.

CloudGrey
10-06-2021, 09:48
İlandaki araç için konuşuyorum, comfortline ile aynı fiyatlarda olması biraz değişik geldi.

Hoş donanım olarak bu kasada comfort ile trend arasında da ciddi fark olmayınca, fiyatlarda da ciddi fark olmuyor da olabilir :)

Bu kasanın arada bir gaz kelebeği temizlenmesi gerekir, onun dışında kronik bir durumunu duymadım.

Sadece d3n1s nickli arkadaşımın bir arkadaşının arabası sebepsizce stop ediyordu, km de oldukça düşüktü nedenini bir türlü bulamamıştık.

anladım çok teşekkür ederim bilgi için...

Ben baktığımda 16500 TL idi, ararsın sen demiştim, adam uyanmış :)
Fiyat geçmişinden bakabilirsin

ahahah kaçırdık o zaman :D

Grimlord
10-06-2021, 11:05
2004te trendline sıfır almıştık, felaket benzin yakıyordu ancak sağa sola gitmeye idealdir diye düşünüyorum. Özellikle bardaklık zamazingosu çok iyiydi :)

aykutsafakyaman
10-06-2021, 13:07
Lpgli hitler geleneği muhtemel rölantide dalgalanma, silkeleme bunda da vardır ama geri kalanı yaşına bağlı olarak çıkacak şeyler. İçinize siniyosa gidip görün arabayı ekstrem bi kronik sorunu olmaması lazım.

CloudGrey
10-06-2021, 13:24
Lpgli hitler geleneği muhtemel rölantide dalgalanma, silkeleme bunda da vardır ama geri kalanı yaşına bağlı olarak çıkacak şeyler. İçinize siniyosa gidip görün arabayı ekstrem bi kronik sorunu olmaması lazım.

benzinli alıp lpgde düşünmüyoruz zaten sıkıntı değil bu konular ;)

CüneytIşıkkent
11-06-2021, 15:08
Yakın bir arkadaşımın teyzesinde vardı otomatik modeli pek bakımlı bir arabada değildi açıkcası ama yakıtı dışında herhangi bir sorun yaşadıklarını duymadım hiç.