Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Araç ön cam yağlanması

Seneca
09-07-2021, 23:44
Merhaba,

Aracımın ön camı sürekli yağlanıyor. Kışın buğu yaptığı zaman sadece buğu olduğunu sanıyordum fakat yaz günlerinde de olunca yağ olduğuna kanaat getirdim. Neden kaynaklanıyor olabilir? Araç biraz eski ve kliması elektrikçinin dediğine göre klima radyatörü delik olduğu için çalışmıyor. Bundan kaynaklanabilir mi acaba? İpa ile silmeyi deneyeceğim fakat tekrar tekrar yağlanacaktır eğer bundan kaynaklanıyorsa. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

İyi forumlar.

Seneca
09-07-2021, 23:48
Eklemeyi unuttum. Son 2 gündür araç teklemeye başladı, gaz yememeye başladı. Bununla da bağlantılı olabilir mi hiç bilmiyorum ama eklemek istedim.

muratburunce
10-07-2021, 09:04
aracın önceki sahibi aracın kalorifer motoruna falan wd40 tarzı yağlayacı sıkmış olabilirmi ses yapıyor falan diye çok sıkıp sistemi komple yağlamış olabilir oda motor sıcağını gördükçe içeri yağ şeklinde buğu yapıyo olabilir aklıma o geldi bir tek

semehe
10-07-2021, 11:31
eski polo aracımda başıma gelmişti,kalorifer peteği patlamıştı ön cama antifiriz buharı geliyordu ve cam yağlanıyordu

Cagri14
10-07-2021, 13:26
Aynı sorundan ben de muzdariptim. En sonunda klima radyatörü değişmişti de kurtulmuştum

turboman
10-07-2021, 21:57
Aracınızın su sistemine baktırın petekte delik olabilir. Araçta lpg varsa su eksildiği için hava yapıyordur ve tekleme yapar. böyle kullanmanız dahada masraf açabilir bi ustaya gösterin

Seneca
11-07-2021, 15:37
Yanıtlarınız için teşekkür ederim. Haftaiçi sanayiye uğrayayım bakalım ne çıkacak.

mega
12-07-2021, 14:39
Ne alaka diye düşünebilirsiniz ama aynı dert sürekli başımda ve kullanan yakın arkadaşlarımın da başında olduğu için bildirmek istedim.
Eğer elektronik sigara kullanıyorsanız yoğun gliserin buharı araç camlarında yoğuşup yağlanma yapıyor bilginiz olsun. iki haftada bir periyodik olarak camsil benzeri bir sıvıyla temizliyorum ordan biliyorum :)