Orijinalini görmek için tıklayınız : Amerikan park modülü? Sağ park yanık kalıyor??
fuatozkan
12-08-2021, 20:33
Ayarli Amerikan Park Modülü takiliydi bakim yapılırken usta sökmüş, geri taktığımda Sağ sinyal park lambası yanar gibi koldan kapalı olduğu halde yanık kalıyor.
Başına gelen oldu mu sebebi nedir usta modül de sorun olabilir dedi ?
turboman
12-08-2021, 21:57
Modülün üstünde soket varsa onu yanlış takmış olabilirsin diğer husus modül arızalanmıştır içine su falan aldıysa
CüneytIşıkkent
13-08-2021, 14:23
Bağlantıdan ziyade çoğunlukla ya modül bozulmasından ya da araç uyumsuzluğundan yapıyor.
fuatozkan
16-08-2021, 22:33
Elektrikçiye kontrol ettirdim tesisat sağlam dedi modül aynı marka sipariş verdim
CüneytIşıkkent
18-08-2021, 17:16
Geçmiş olsun modülü aşırı ısınacak ya da su almayacak şekilde monte etmek gerekiyor
Geçmiş olsun modülü aşırı ısınacak ya da su almayacak şekilde monte etmek gerekiyor
Aşırı ısınMAyacak herhalde :)
fuatozkan
18-08-2021, 23:09
Yeni modül geldi bugün taktım yerine
Anahtar kapalıyken yanmadı ilk olması gerektiği gibi fakat parkları yaktiktan sonra kapanmıyor ve titreme yapıyor ampuller led değil
Bu modül de mi bozuk tesisata baktirmiştim ama sanirim tekrar kontrol ettirmem mi gerekli
turboman
19-08-2021, 02:02
Aracın park ampulleri sökükse ondan yapabilir. Pejo 207 gt de gelmişti başımıza. Araç ne?
fuatozkan
19-08-2021, 08:34
Aracın park ampulleri sökükse ondan yapabilir. Pejo 207 gt de gelmişti başımıza. Araç ne?
Pejo 207 :D sökük parklar birde öyle deneyim ama kol kapalı olduğu halde yanık kalması? Garip değil mi ilk takıyorum yanmiyor normal. Far açıktan sonra kapanmıyor garip şekilde araba kapalı kol kapalı parklar yanıyor
CüneytIşıkkent
19-08-2021, 08:40
Pejo 207 :D sökük parklar birde öyle deneyim ama kol kapalı olduğu halde yanık kalması? Garip değil mi ilk takıyorum yanmiyor normal. Far açıktan sonra kapanmıyor garip şekilde araba kapalı kol kapalı parklar yanıyor
O durumun aynısı 207 Rc aracımda başıma geldi 2 kere aynı yerden aynı modül denedim sonrasında farklı bir yerden farklı bir modül alınca düzelmişti :)
turboman
19-08-2021, 11:43
Tamam işte sol fara orjinal park ampülü tak farın arkasında dursun yandığı belli olmaz biz öyle yapmıştık. Bunun sebebide parklar sökük olduğu için araç canbus beyni düşük bi voltaj gönderiyor ampulün patlak olup olmadığını kontrol ediyor o gelen voltajda amerikan modülünü devrede yani açık bırakıyor. Ondan oluyor ;)
fuatozkan
19-08-2021, 12:23
Tamam işte sol fara orjinal park ampülü tak farın arkasında dursun yandığı belli olmaz biz öyle yapmıştık. Bunun sebebide parklar sökük olduğu için araç canbus beyni düşük bi voltaj gönderiyor ampulün patlak olup olmadığını kontrol ediyor o gelen voltajda amerikan modülünü devrede yani açık bırakıyor. Ondan oluyor ;)
Evde ampuller deneyim gidince :D o da olmazsa napucuk :D
CüneytIşıkkent
19-08-2021, 13:58
https://www.mertmod.com/
Sorununun çözümü Talip Eren abi arayıp benide söylersen Istanbul eski FordClubtan Cüneyt'ten aldım diye yardımcı olur 207 Rc de ondan aldığım modül ile çözmüştüm ekstra ampule falan gerek kalmadan.
fuatozkan
19-08-2021, 14:45
https://www.mertmod.com/
Sorununun çözümü Talip Eren abi arayıp benide söylersen Istanbul eski FordClubtan Cüneyt'ten aldım diye yardımcı olur 207 Rc de ondan aldığım modül ile çözmüştüm ekstra ampule falan gerek kalmadan.
Tamamdir sonuca ulaşamazsam irtibata gecicem
turboman
19-08-2021, 16:08
Olur olur ;)
fuatozkan
20-08-2021, 08:22
Olur olur ;)
Oldu valla :D
Park ampulleri takınca düzeldi sorun tesekkur ederim :icon_tup::icon_tup:
turboman
20-08-2021, 23:41