Orijinalini görmek için tıklayınız : Tipo 2.0 afr sorunu
Merhaba Tipo 2.0 kullanıyorum
Rölanti 13-14
Gazlama anında 9lara kadar düşüyor sizce normal mi? Değilse olması gereken değerler nedir? Arac üst devirlerde kendini sıkıyor afr değerlerini öğrendikten sonra ona gore islemlere başlayacağım
aşırı zengin
rölantide 14.7 civarlarında dolanması lazım, 14-15 arası oynayabilir
tam gaz ise atmosferik araba olsun olsun tam gazda 12,5 13 falan
ghibli06
13-08-2021, 08:40
Merhaba Tipo 2.0 kullanıyorum
Rölanti 13-14
Gazlama anında 9lara kadar düşüyor sizce normal mi? Değilse olması gereken değerler nedir? Arac üst devirlerde kendini sıkıyor afr değerlerini öğrendikten sonra ona gore islemlere başlayacağım
tempra ne oldu?
start verildi koşu başladı.
aşırı zengin
rölantide 14.7 civarlarında dolanması lazım, 14-15 arası oynayabilir
tam gaz ise atmosferik araba olsun olsun tam gazda 12,5 13 falan
Oksijen sensöründen şüpheleniyorum onu kontrol edeceğim, bir de vakumlara bakayım siyah dumanda atıyor arada
tempra ne oldu?
Tempra duruyor abi temprayı turboladıktan sonra fazla uzun sürmedi, dağıttım kiti Tempra oem duruyor
2.0 aldım tam istediğim gibi bir araç olduğuna inandığım için
Oksijen sensöründen şüpheleniyorum onu kontrol edeceğim, bir de vakumlara bakayım siyah dumanda atıyor arada
9 afr ile her gazladığında atıyordur siyah duman, çünkü çok zengin ve motor boğuluyor gitmiyordur.
öyleki muhtemelen yağıda bozuyordur aşırı yakıt, silindir duvarından aşağı kaçar ve yağa karışır
bu sırada gömlek ve segmanda yağsız kalacağı için aşınma başlar.
Önce regulatörü ve yakıt basıncını kontrol edin
regulator bozulmuş olabilir, 16v lerin regıulatorleri ayarlıdır? birisi onu kurcalamışta olabilir
gokhankenar
18-08-2021, 07:47
Tempra duruyor abi temprayı turboladıktan sonra fazla uzun sürmedi, dağıttım kiti Tempra oem duruyor
2.0 aldım tam istediğim gibi bir araç olduğuna inandığım için
Hayırlı olsun. Hangi 2.0ı aldın kaç model
kadioglu
23-08-2021, 10:59
Su ısı sensörü, manifold ısı sensörü ve maf sensöründen de olabilir.