Orijinalini görmek için tıklayınız : Son Zamanların En Keyifli Yarış Videom
Türkiye pist şampiyonasınin 2. Ayağında malesef zamanla hatasından dolayı 3. Basliyacagim yarışa pitten ve son sırada 22.basladim.
Körfez ***** düzlük yok,atak yapicak fazla yer yok ama yukselmemde gerekiyordu...
20 tur düzenlenen yarışta 19.turda 3.yu yakaladım.
Bir çok geçiş ve mücadele oldu. Buyrun, umarım seversiniz....
Son Zamanların En Keyifli Yarış Videosu TPŞ - YouTube (https://youtu.be/chqufSP5ZRA)
Kategori farkı nasıl pist üstünde? Birde kırmızı polo ceza aldımı pit çizgi ihlali, brifing veriliyor mu?
Güzel video...
Yalnız kameradan mı öyle görünüyor, yoksa araç mı farklı bilmiyorum ama üst sıralara kadar geçtiklerinizin büyük çoğunluğu gaza basma ve çizgi konusunda sanki problem yaşıyor gibi.
Yani adam virajı dönmüş çoktan, dışa doğru gaza basabilir ama çok sonra basıyor gibi geliyor bana. Kategori farkı falan var mı ki? Eğer yoksa baya fenalar ya :)
rahmitanir
25-08-2021, 15:47
Yoruma da yazmıştım, mini ciddi hızlanmış, izmir yarışında düzlük performansı böyle değildi mini'nin.
Diğer corsa'ların bir kısmının viraj perfrmansını iyileştireceğiz ama Muhammed ile proje çalışıyoruz:D
Sizin de bileğinize maşlallah, çok güzel yarış olmuş ama videoda yer almayan kaza hem üzmüş hem de yine allah korumu sizi de Ümit Erdim'i de. Tekrar geçmiş olsun.
Kategori farkı nasıl pist üstünde? Birde kırmızı polo ceza aldımı pit çizgi ihlali, brifing veriliyor mu?
2 kategorı var suan Super grup yanı 1600cc ve Maxi grup.
Polo ceza almadı. Cezarlar tam ve adıl verılmıyor malesef. Ya gozden kacıyor yada es gecılıyor.
Güzel video...
Yalnız kameradan mı öyle görünüyor, yoksa araç mı farklı bilmiyorum ama üst sıralara kadar geçtiklerinizin büyük çoğunluğu gaza basma ve çizgi konusunda sanki problem yaşıyor gibi.
Yani adam virajı dönmüş çoktan, dışa doğru gaza basabilir ama çok sonra basıyor gibi geliyor bana. Kategori farkı falan var mı ki? Eğer yoksa baya fenalar ya :)
24 pılot var,bunların yaklasık 10 tanesı acemı yada surus acemısı sayabılırız.
Eger vıdeoyu tekrar ızlersen,bır cok pılotu frenlemede yakalıyorum. Buda tecrube ve pıste olan asınalık sayesınde. Bazı pılotları guc farkıyla gecıyorum. Benım aracım yaklasık 10-15hp guclu bazı araclarda. Hos korfezde gecmek zor,bu hp farkı anlamsız,bıraz tecrube,guven ve kısısel ozverı ıstıypr.
Yoruma da yazmıştım, mini ciddi hızlanmış, izmir yarışında düzlük performansı böyle değildi mini'nin.
Diğer corsa'ların bir kısmının viraj perfrmansını iyileştireceğiz ama Muhammed ile proje çalışıyoruz:D
Sizin de bileğinize maşlallah, çok güzel yarış olmuş ama videoda yer almayan kaza hem üzmüş hem de yine allah korumu sizi de Ümit Erdim'i de. Tekrar geçmiş olsun.
Mını hala aynı,motorda her hanı bırsey yapılmadı. Asıl sorun olan yol tutus ıyılestı. ***** gecen sene cok buyuk kaza yapmıstı mını ve tam olarak toplanmamıstı. Kamber veremıyorduk.Bu yuzden vıraj donmuyordu. Sımdı vıraj hızım artınca,duzluklere daha hızlı cıkmaya basladım. Amortısorum hala gelmedı, o olsa suan durum cok farklı olurdu.
U.Erdım ıle olan kaza bundan onrakı yarıs ıdı. Tesekkur ederım.
barakuda26
13-09-2021, 09:51
İzlemesi keyifliydi, bileğine sağlık abi
Abi sen her yarışa pitten başla valla böyle gayet iyi bizim için seyir zevki yüksek oluyor :)
Abi sen her yarışa pitten başla valla böyle gayet iyi bizim için seyir zevki yüksek oluyor :)
İzlemesi keyifliydi, bileğine sağlık abi
Tesekkur ederım,ızleyenlerın begenmesıne sevınıyorum.
Hahah,valla cok yorucu oluyor ama bu hafta sonu Izmır de yapılan Turkıye pist şampiuonası 3.ayagına da sondan basladım ve 3.oldum :)
Yıne cok keyıflı ve yorucuydu. Bırazdan vıdeoyu koyarım.