Orijinalini görmek için tıklayınız : Xenon d2s ampul önerisi
antuarri
16-09-2021, 18:42
Merhabalar aracım için d2s ampul bakıyorum. Aslında bu yola philips alayım diye çıkmıştım ancak tanesi 250 liraya alacağın ampul çakma philips olur diye kafamı karıştırdılar.
Geçen sene de güzel bir paraya yine d2s philips almıştım karton kutuda. Öyle bir kutusu yok orijinal değildir o falan dediler kafamı bulandırdılar. Halbuki ben aydınlatmasından memnundum. Madem öyle bende en azından bilerek çin malı far alayım diyorum. Photon marka farların fiyatı gerçekten ucuz ama ucuz etin yahnisi yenir mi ? İç- dış farlarımı da yeni restore ettim. gideyim adam akıllı osram, philips vs 500-600 vereyim mi yoksa 150 liraya photonla işi çözeyim mi ?
Özet: photon marka d2s xenon ampul nasıldır idare eder mi yoksa 2 ay sonra patlar mı ?
Photon markanın üst seri ledleri bile 500 600 tl iken siz hangi ürününü 150 tlye alıcaksınız acaba hemde d2s merak ettim açıkcası. Benim önerim D2S olarak Osram Next Generation D2S Night Breaker olur. Forumda kullananlarda memnun yorumlarda okuduğum kadarıyla.
Photon d1s ampül kullanıyorum. Sanırım %30 fazla aydınlatma olandan. Dışarıdan farlara bakılınca görüntüsü güzel duruyor fakat aydınlatma konusunda çok memnun kaldığımı söyleyemem. d1s ile d2s arasında fark var mıdır onu da bilmiyorum tabi.
Bence mümkün olduğunca osram vs markaları almaya çalışın.
turboman
17-09-2021, 23:47
Ampullerin d1s ve d2s diye ayrılması ışık veya lümen gücü değildir kullanıldığı fara uygunluk numarasıdır yani konumu diyelim benim aracım h7 ampüldü ben iptal edip bixenon audi a6 hella mercek taktım ve ampülüde d2s olduğu için d2s 8000 k çin malı ampul taktım tanesi 60 tl emin olun philips ampulle aynı aydınlatma var tek farkı ömrüdür ama her aracıma bixenon yapmışımdır ve ucuz ampul takmışımdır ve hiç sorun yaşamadım beyinleri kalın tip olanı kullandım çünkü slim beyinler ampülü çabuk sarartıyor ve 8000k olan ampül 5000k gibi ışık veriyor aklınızda olsun.
tr_select
18-09-2021, 16:16
Aliexpresten dmex ampül alın, arkanıza bakmayın.
W211 E serisinde Photon D2S xenon ampulü kullanıyorum 2 seneyi geçti takalı, memnunum halen. n11'den almıştım
antuarri
20-09-2021, 10:44
Valla aldım d2s 6000K bakalım takınca tekrar yazarım. Güvenemedim açıkçası diğer bilindik markaların çok çakması oluyor, en azından bilerek çin alayım dedim.
antuarri
20-09-2021, 10:45
Photon markanın üst seri ledleri bile 500 600 tl iken siz hangi ürününü 150 tlye alıcaksınız acaba hemde d2s merak ettim açıkcası. Benim önerim D2S olarak Osram Next Generation D2S Night Breaker olur. Forumda kullananlarda memnun yorumlarda okuduğum kadarıyla.
Ledleri pahalı olabilir orjinal xenon ampülleri bu fiyat, internete yazıp bakabilirsiniz.