Orijinalini görmek için tıklayınız : 220.000 - 240.000 tl arasinda otomatik araç ariyorum.
speed_emre
20-09-2021, 12:31
Merhabalar;
2020 Model 9.000 KM 'de 0 olarak aldığım Opel Astra Sedan J Kasa 1.4 Turbo 140 BG aracım var. Bakımı yapıldı.
Aracımı satıp ufak otomatik eşimin de kullanabileceği araç arıyorum.
Aklıma gelenler;
1.3 motor Clio5 RS EDC 130 BG araç mavi yada gri olabilir.
Corsa 1.2 motor 130 BG otomatik ultimate paket olacak ,
Leon fr hangi modeli iyi kronikleri çözülmüş olanı olabilir.
Biraz saçma olabilir ama kırmızı düşük km de polo gti olabilir diyorum :)
Hem keyifli olacak hem seri ve az yakacak araç arıyorum.
Takasta yapabilirim isteyen olursa.
Kullananlar varsa yardımcı olabilirlerse memnun olurum.
Teşekkür ederim.
ne alakadır nedendir bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla sadece Türkiye'de satılan 208 1.5 hdi larda 130luk motor + eat8 şanzıman kullanılıyor,
normalde yurtdışında 100lük var sanırım sadece ama bizdeki focusdaki 125liğin güncel 130luk hali + eat 6 yerine yine güncel eat 8 şanzıman yani çok çok iyi kombinasyon.
demo aracı değilde rodajı adam akıllı bitmiş şahıs aracına binmiş ve sıkıştırmış,denemiş biri olarak size net diyebilirimki insanı şaşırtan bir araç, çok ciddi bir esnekliğe,hızlanmaya sahip zaten verisi bile 0-100 8.9ki bir 1.5 dizel araç için oldukça iyi ama hissiyatı ondanda fazlaymış gibi, bu aracı tatlı/soft bir yazılımla şöyle 150hp olarak tahmin bile edemiyorum ve dahası çok ciddi şekildede verimli.
sıfırı 260bine var hocam düşünülebilir bence: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2021-0-peugeot-208-1.5-bluehdi-active-130-hp-car-play-plusled-far-955661686/detay
oem/kibar dursun dersen dışta güzel bir jant yada orijinal gt line jantı + wheel flare (türkçesini bilmiyorum ama çamurluktaki siyah parça) = süper bir araç bence: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-mef-motors-2021-peugeot-208-1.2-gt-eat8-sifir-km-metalik-beyaz-955804154/detay
yada wheel flare + helezon + daha geleneksel spor jant'da yapabilirsiniz mesela: https://cartuning.ws/peugeot/208/10600-tuning-peugeot-208-2020.html
bence şaka maka parasına göre çok tarz ve spor duran bir araç.
yeni 208 gt line yada aynı aracın 1.5dci olanı?
dizeli 260a bile sıfır mevcut, gt line yada benzeri bir jant + çamurluk eklentileri (siyah parçaların adı neyse :) ) = süper oem/kibar ama tarz bir araç
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2021-0-peugeot-208-1.5-bluehdi-active-130-hp-car-play-plusled-far-955661686/detay
buda aynı aracın referans olması açısından gt line'ı : https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-mef-motors-2021-peugeot-208-1.2-gt-eat8-sifir-km-metalik-beyaz-955804154/detay
daha geleneksel spor jant + helezon + karartılmış farlı hali : https://cartuning.ws/peugeot/208/10600-tuning-peugeot-208-2020.html
bence çok tarz bir tipi var ve dahası 1.5hdi olanı esasında focusdaki 125liğin güncel 130luğu + şanzımanıda eat6 nın güncel olanı eat8 yani çok çok iyi kombinasyon aracın fabrika verisi 0-100 8.9sn resmen benzinli gt line 1.2 130luğu aratmaz, yazılımla düşünemiyorum resmen hothatch performansı ama 100kmde 5lt yakıt ile :)
site yine mala bağlamış halde önceki yazdığımı ekranda yüklemedi gösterdi birde yazdıklarım silindi sil baştan yazdım meğer sonradan yüklemiş :) edit geri gelsin allah aşkına :)
CloudGrey
20-09-2021, 13:37
yeni 208 gt line yada aynı aracın 1.5dci olanı?
dizeli 260a bile sıfır mevcut, gt line yada benzeri bir jant + çamurluk eklentileri (siyah parçaların adı neyse :) ) = süper oem/kibar ama tarz bir araç
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2021-0-peugeot-208-1.5-bluehdi-active-130-hp-car-play-plusled-far-955661686/detay
buda aynı aracın referans olması açısından gt line'ı : https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-mef-motors-2021-peugeot-208-1.2-gt-eat8-sifir-km-metalik-beyaz-955804154/detay
daha geleneksel spor jant + helezon + karartılmış farlı hali : https://cartuning.ws/peugeot/208/10600-tuning-peugeot-208-2020.html
bence çok tarz bir tipi var ve dahası 1.5hdi olanı esasında focusdaki 125liğin güncel 130luğu + şanzımanıda eat6 nın güncel olanı eat8 yani çok çok iyi kombinasyon aracın fabrika verisi 0-100 8.9sn resmen benzinli gt line 1.2 130luğu aratmaz, yazılımla düşünemiyorum resmen hothatch performansı ama 100kmde 5lt yakıt ile :)
süper mantıklı gerçekten .
parçanın adı ; fender flare.
bizde ; dodik :)
AliGizda
20-09-2021, 13:45
Bence vereceğin vergiyi vs göz önünde bulundur. Eğer marka takıntın yoksa 1.0T Rio aldı geçen ES353 memnundu.
1.2 Corsa' lar aşırı mantıklı, EAT8 şanzıman vs var.
Son olarak hem C sınıfı hem HB 308 düşünülebilir. O fiyat aralığında bulunuyor.
Bence vereceğin vergiyi vs göz önünde bulundur. Eğer marka takıntın yoksa 1.0T Rio aldı geçen ES353 memnundu.
1.2 Corsa' lar aşırı mantıklı, EAT8 şanzıman vs var.
Son olarak hem C sınıfı hem HB 308 düşünülebilir. O fiyat aralığında bulunuyor.
Aynen bende yazacaktım. 1.0 rio t gdi prestige aldım araçtan çok memnunum. Araba ciddi anlamda dolu. Şerit takip ve şeritte tutma, çarpışma uyarı ve önleyici, direksiyon ve ön iki koltuk ısıtma, uzun far asistanı, sunroof gibi donanımlar var. Gidişi beni tatmin etti.1000 km de uzun yol ve ist trafiği olarak 6.1 yaktı. Şuan şehir içi 7-8 lt arası yakıyor. 230bin TL ye kadar temizi bulunabilir. Tavsiye ederim
individual
20-09-2021, 13:59
Benim tercihim tasarım olarak daha çok beğeniyorum.
Renault clio 1.3TCE RS line yada boş paket Renault megane joy 1.3 TCE olabilir.
Seat gurubunda düşük km o rakamlara leon bulmak zor.
yanlışım yoksa düzeltin ama Peugeot 208 zaten Corsa değilmi? ben birebir aynı arabalar (şase,motor,şanzıman vs) ama Peugeotun çatısı altında olan Opel'e kıyasla 208 daha üstün,daha sportif diye biliyorum.
çok farkları olduğunu düşünmüyorum ama görünüş olarak corsamı 208mi derseniz ben şahsen 208 derdim saniye düşünmeden,tipi çok tarz duruyor ama zevkler renkler o ayrı tabi
speed_emre
20-09-2021, 14:45
208 artık dizeli gelmiyormuş. Dolu paketini düşünmüştüm. Boş paketi resmen hoşuma gitmiyor arabalarda. Çok eksik oluyor arabalarda.
Dizel artık kalkıyor , aldığım arabaya 4 sene binme şartım var. ***** hayat şartları her yıl değiştirme gücüne sahip değiliz.
Olmuşken dolu ve kaliteli olsun istiyorum. Hafta sonları kullanılacağı için benzin yada dizel farketmez ama 4 sene sonra dizeli satmak zor olur çok...
Aklım clio rs line diyor , corsanın görüntüsü çok hoşuma gidiyor.
Dizel 208 boş paketi bile 0 alanlar deli para istiyor. Allure paketi boş paketinden daha ucuz resmen ama araba bayilerde yokmuş. 3 aydır gelmiyormuş.
Ocaktan itibaren dizel gelmeyecekmiş tamamen öyle söylediler.
speed_emre
20-09-2021, 14:46
Aynen bende yazacaktım. 1.0 rio t gdi prestige aldım araçtan çok memnunum. Araba ciddi anlamda dolu. Şerit takip ve şeritte tutma, çarpışma uyarı ve önleyici, direksiyon ve ön iki koltuk ısıtma, uzun far asistanı, sunroof gibi donanımlar var. Gidişi beni tatmin etti.1000 km de uzun yol ve ist trafiği olarak 6.1 yaktı. Şuan şehir içi 7-8 lt arası yakıyor. 230bin TL ye kadar temizi bulunabilir. Tavsiye ederim
performans arıyorum birazda :)
Grimlord
20-09-2021, 15:38
Clio rs line gaddar gidiyor cidden, performans odaklıysanız ilk seçim o olmalı.
https://www.youtube.com/watch?v=LrciLy0VP70
Erdem K.
20-09-2021, 15:39
1.5 benzinli focuslara da bakabilirsin, otomatik ve en azından c segmenti ...
208 güzel de şöyle bi sıkıntısı var ya GTline almalı yada hiç almamalı dış tasarım olarak std versiyonları güzel olmuyor
Corsa nın fiyat-fayda oranı yüksek 208 ile teknik olarak aynı zaten.
Bu sınıfta en şık yeni polo olacak iç ve dış olarak rakiplerinin pek şansı yok ama keyif verecek güce sahip değil.
Clio tasarım ve kalite olarak en zayıf halka 200 hp olsa düşünürdüm daha altı için o kalitesizliğe katlanmazdım.
Özet olarak
Şöyle bişey alınabilir donanım-motor heşey ok
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2021-ultimate-cam-tvn-matrixled-koltuk-isitma-tekno-paket-956208014/detay
Clio rs line gaddar gidiyor cidden, performans odaklıysanız ilk seçim o olmalı.
https://www.youtube.com/watch?v=LrciLy0VP70
benimde tercihim 1.3 rs line dı ama temiz düşük km olanlara 250 bin lira istediklerini görünce vazgeçtim :D
speed_emre
20-09-2021, 17:09
208 güzel de şöyle bi sıkıntısı var ya GTline almalı yada hiç almamalı dış tasarım olarak std versiyonları güzel olmuyor
Corsa nın fiyat-fayda oranı yüksek 208 ile teknik olarak aynı zaten.
Bu sınıfta en şık yeni polo olacak iç ve dış olarak rakiplerinin pek şansı yok ama keyif verecek güce sahip değil.
Clio tasarım ve kalite olarak en zayıf halka 200 hp olsa düşünürdüm daha altı için o kalitesizliğe katlanmazdım.
Özet olarak
Şöyle bişey alınabilir donanım-motor heşey ok
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2021-ultimate-cam-tvn-matrixled-koltuk-isitma-tekno-paket-956208014/detay
Fiyat aşıyor beni. 270 çıktıktan sonra 2 parça boyalı 5000 tl 7000 tl tramerli honda cıvıc 1.5 sport plus alırım :)
208 boş gerçektende gt line gelmiyor , dizel gelmiyor ee ne kaldı geriye ya corsa ya clio. Corsa biraz daha pahalı. Clio daha ucuza alınır gibi geliyor bana mavi renk yada kırmızı farklı olabilir.
speed_emre
20-09-2021, 17:10
evet işte corsa yada clio gibi duruyor seçeneklerde. Clio ciddi iyi 4 silindir oluşu güzel.
Corsa 3 silindir satarken zor olabilir gibi geliyor banada :)
aspensilber
20-09-2021, 18:46
Sizin yerinizde olsam iyi bakılmış 2015-2017 aralığında Excellence 1.6 Dizel Otomatik Astra k bakardım.
Donanımı süper, yakıtı süper gidişi süper, duruşu süper. Ayrıca yol tutuşu da iyi arabadır gözümde.
Ben 5 Sene 90 k kilometredir biniyorum. Eve yeni bir araba alıncak olsa yine astra derim.
Merak ettiğiniz şeyler olursa mesaj ile ulaşın
gokhan g.
20-09-2021, 22:15
Motor, şanzıman aynı en azından C sınıfı:
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sifir-ayarinda-sadece-100km-de-935093546/detay
speed_emre
20-09-2021, 23:11
Sizin yerinizde olsam iyi bakılmış 2015-2017 aralığında Excellence 1.6 Dizel Otomatik Astra k bakardım.
Donanımı süper, yakıtı süper gidişi süper, duruşu süper. Ayrıca yol tutuşu da iyi arabadır gözümde.
Ben 5 Sene 90 k kilometredir biniyorum. Eve yeni bir araba alıncak olsa yine astra derim.
Merak ettiğiniz şeyler olursa mesaj ile ulaşın
Aklımda o araba ama dizel kalkıyor uzun süre binemem ve modeli düşük kalır 2015 yani 4 sene bineceğim için o bakımdan dedim. 1 2 sene olsa okey.
speed_emre
21-09-2021, 09:00
listeye yeni çıkan polo koysak nasıl olur çok mu boş olur :)
listeye yeni çıkan polo koysak nasıl olur çok mu boş olur :)
Margarita ile Tamek Portakal suyunu karşılaştırmak kadar anlamsız olur şahsi fikrim :)
Sti_Ozan
21-09-2021, 09:46
Clio Rs Line benim de tercihim olurdu sanırım 1.3 tce olarak. 1.5 Tsi octavia ile ışıklardan kalkışta bana güzel bi şaka yapmıştı :D
i 20 ye de göz atın derim
speed_emre
21-09-2021, 10:23
herkese tşk ediyorum.
clio bazı sitelerde 9 sn bazıları 0 - 100 8.7 sn demiş. sportta araba yavas gıdıyor demişler :D eko modda araba daha iyimiş videolarını izledim. Kafam karıştı...
Cumartesi günü dsg polo yeni kasa 251.000 tl diyorlar gidip bakacağım.
Clio nun motorunun önü açık mı? oynamaya gelir mi az :D
Sti_Ozan
21-09-2021, 10:31
herkese tşk ediyorum.
clio bazı sitelerde 9 sn bazıları 0 - 100 8.7 sn demiş. sportta araba yavas gıdıyor demişler :D eko modda araba daha iyimiş videolarını izledim. Kafam karıştı...
Cumartesi günü dsg polo yeni kasa 251.000 tl diyorlar gidip bakacağım.
Clio nun motorunun önü açık mı? oynamaya gelir mi az :D
Tce için henüz her şey yeni ama yakın zamanda uğraşanlar çıkar. Clio gerçekten güzel gidiyor,yanlış bilmiyorsam Cla için de 1.3 tce nin biraz oynanmış 160hp halini kullanıyorlar.
ahmetbaha-drs
21-09-2021, 10:45
Renault Megane HB 1.3TCE Touch pakette bulabilirsiniz bu fiyatlara, hayırlısı olsun.
yanlız şunu atlamayın eşiniz binecekse clio rs, 208 gt line gibi araçlar size işkenceye dönüşebilir.
1) büyük jant, düşük yanak + bayan sürücü= jant hasarı,alt takım hasarı, bolca rot balans,lastik balonlaması vs vs
2) neredeyse tüm bu tarzda arabaları eşine diye alıp haftasonuda ben binerim diyen tanıdıklarımın hepsinde eşi bu araba kalas,sıfır konfor,kendimi güvende hissetmiyorum araba sanki bozuk gibi şikayetlerle kafa şişiyor bence almadan evvel ciddi şekilde test sürüşü yaptırın.
çoçukta varsa bence hot hatch arzunuzu kenara koyup dediğiniz gibi 1.0tsi yeni kasa poloya bakılabilir
speed_emre
21-09-2021, 12:45
Renault Megane HB 1.3TCE Touch pakette bulabilirsiniz bu fiyatlara, hayırlısı olsun.
tşk ederim. olmuşken dolu paket olsun 4 sene değiştiremeyeceğim için o bakımdan özelliği olsun istiyorum. :)
speed_emre
21-09-2021, 13:49
yanlız şunu atlamayın eşiniz binecekse clio rs, 208 gt line gibi araçlar size işkenceye dönüşebilir.
1) büyük jant, düşük yanak + bayan sürücü= jant hasarı,alt takım hasarı, bolca rot balans,lastik balonlaması vs vs
2) neredeyse tüm bu tarzda arabaları eşine diye alıp haftasonuda ben binerim diyen tanıdıklarımın hepsinde eşi bu araba kalas,sıfır konfor,kendimi güvende hissetmiyorum araba sanki bozuk gibi şikayetlerle kafa şişiyor bence almadan evvel ciddi şekilde test sürüşü yaptırın.
çoçukta varsa bence hot hatch arzunuzu kenara koyup dediğiniz gibi 1.0tsi yeni kasa poloya bakılabilir
haklısın katılıyorum. Cocuk olayı 2 yıl uzak şuanda. Yeni evlendim. Otomatik şart oldu o bakımdan düşünüyoruz.
Kullanan yok galiba forumdan :)
barakuda26
21-09-2021, 17:01
Kararı çabuk vermenizi öneririm hangi araç alınacaksa, piyasa yine 2019 yılı sonundaki halini almaya başladı, 2 yıldır zaten ortam fena ama satıcılar değişik kafalarda ve her gün piyasa çıkıyor eskiye oranla hızlı şekilde.
speed_emre
21-09-2021, 18:37
Vallaha 2021 model 0 km corsa cam tavan kırmızı renk 255 veriyorlar. Millet 2020 model 10,000 km deki arabaya istiyorlar. Anlamıyorum milleti.
blumenberg
21-09-2021, 22:37
2015 üstü 116ed bulunabilir
speed_emre
22-09-2021, 12:32
Forumda hiç 1.3 edc clio rs line kullanan yada corsa 1.2 130 hp kullanan yok mu?
Forumda hiç 1.3 edc clio rs line kullanan yada corsa 1.2 130 hp kullanan yok mu?
Ben 208 gt 1.2 130 hp kullanıyorum corsa ile aynı motor.
speed_emre
22-09-2021, 19:04
Ben 208 gt 1.2 130 hp kullanıyorum corsa ile aynı motor.
Yakıtı gidişi motor sesi nasıl ? 3 silindir pek bulasmayın diyorlar o bakımdan sorayım dedim
o fiyatlara düşük km'de cam tavanlı Toyota Auris hybrid'lerde düşüyor. uzun süreli kullanım için ideal. Şehiriçinde de çok mantıklı
speed_emre
23-09-2021, 10:40
o fiyatlara düşük km'de cam tavanlı Toyota Auris hybrid'lerde düşüyor. uzun süreli kullanım için ideal. Şehiriçinde de çok mantıklı
hiç bakmadım açıkçası nasıldır ne değildir bilmiyorum. Performansı nasıl?
tipi= 10 numara tabiki renkler zevkler ama bence gerçekten harika
Motor= 1.5 atmosferik sıradan 90hplik araç hissi,gidişi var pek birşey beklemeyin ama inanılmaz az yakıyor akıl alır gibi değil (4-5ltler hemde trafikte bile)
Şanzıman= CVT alışamayabilirsin bence yine bundada test drive yapmadan alım yapma, alışırsan sorunsuz çalışıyor esasında
yalıtım= bu sınıf ve bu yılda bir arabada şaşırtıcı derecede zayıf maalesef, clio 4 ses alıyor sanıyordum inanın ondan sesli ha bir 90lar corollası değil ama biraz çağdışı kalmış bu konuda
süspansiyon= yumuşak, beraberinde sessiz çalışması iyi sönümleme becerisiyle beraber bence segmentinin en konforlu arabalarından
yol tutuş= yukarısı zaten olayı anlatıyor sanırım, bodyroll azda olsa var, zorlandığında önünü bırakırım diye bilgilendirirek bırakıyor :) araba limitlerinin sinyalini kullanıcısına veriyor bu huyunu seviyorum ve limitlerini bilerek kullanırsan gayet sorunsuz ama yukarıdaki arayışında bulunduğun hothatchlerden çok uzak.
şahsi fikrim şimdiye kadar saydığın arabalardan çok uzak bir karakterde araba ama eşininde kullanacağınıda göz önünde bulundururak yakıtdı,bir üst sınıf ve güncel kasa oluşuydu,çok yakışıklı oluşuydu bence diğer seçeneklerin hepsinden iyi bir seçenek tabi bu fiyata cidden varsa temizi ben bakmadım.
nerden biliyorsunuz derseniz baldızımın arabası haftasonu uzun yolda bunu kullanıyoruz arada bir ama aynısının 1.2 turbosuda var baya daha tok gücü var araçta hybrid bataryası olmadığı için (1.2 turboda yani) baya daha hafif ve çevik onada bakın derim ama o sıradan araçlar gibi 7lt yakan bir araba onuda unutmayın
speed_emre
23-09-2021, 12:27
tipi= 10 numara tabiki renkler zevkler ama bence gerçekten harika
Motor= 1.5 atmosferik sıradan 90hplik araç hissi,gidişi var pek birşey beklemeyin ama inanılmaz az yakıyor akıl alır gibi değil (4-5ltler hemde trafikte bile)
Şanzıman= CVT alışamayabilirsin bence yine bundada test drive yapmadan alım yapma, alışırsan sorunsuz çalışıyor esasında
yalıtım= bu sınıf ve bu yılda bir arabada şaşırtıcı derecede zayıf maalesef, clio 4 ses alıyor sanıyordum inanın ondan sesli ha bir 90lar corollası değil ama biraz çağdışı kalmış bu konuda
süspansiyon= yumuşak, beraberinde sessiz çalışması iyi sönümleme becerisiyle beraber bence segmentinin en konforlu arabalarından
yol tutuş= yukarısı zaten olayı anlatıyor sanırım, bodyroll azda olsa var, zorlandığında önünü bırakırım diye bilgilendirirek bırakıyor :) araba limitlerinin sinyalini kullanıcısına veriyor bu huyunu seviyorum ve limitlerini bilerek kullanırsan gayet sorunsuz ama yukarıdaki arayışında bulunduğun hothatchlerden çok uzak.
şahsi fikrim şimdiye kadar saydığın arabalardan çok uzak bir karakterde araba ama eşininde kullanacağınıda göz önünde bulundururak yakıtdı,bir üst sınıf ve güncel kasa oluşuydu,çok yakışıklı oluşuydu bence diğer seçeneklerin hepsinden iyi bir seçenek tabi bu fiyata cidden varsa temizi ben bakmadım.
nerden biliyorsunuz derseniz baldızımın arabası haftasonu uzun yolda bunu kullanıyoruz arada bir ama aynısının 1.2 turbosuda var baya daha tok gücü var araçta hybrid bataryası olmadığı için (1.2 turboda yani) baya daha hafif ve çevik onada bakın derim ama o sıradan araçlar gibi 7lt yakan bir araba onuda unutmayın
Tşk ederim. Evet atiklik arıyorum birazda çünkü olmayacak yerde seri oluşu önemli. Hafta sonu detaylı bir araştırmaya başlayacağım gidip bakacağım.
0-100 10.4 sn ortalama yakıt tüketimi 3.6lt/100km
scala elite paket 232.000tl
kamiq elite 260.000tl civarı
speed_emre
23-09-2021, 17:32
scala elite paket 232.000tl
kamiq elite 260.000tl civarı
motorları nasıl? 0 km herhalde
motorlar 1.0 tsi 110hp 200 tork piyasadaki standar 1.6 dizel araçların coğundan iyi şanzıman zaten bildiğin dsg ben olsam alırdım . Eski aracım scala'ydı memnundum.
speed_emre
24-09-2021, 08:47
motorlar 1.0 tsi 110hp 200 tork piyasadaki standar 1.6 dizel araçların coğundan iyi şanzıman zaten bildiğin dsg ben olsam alırdım . Eski aracım scala'ydı memnundum.
Mantıklı gibi duruyor. Aklımda yoktu. Opelin sanzuman sıkıntıları başlamış , Açıkçası 8 ileri nasıl sorun oluyor çözemedim.
speed_emre
25-09-2021, 08:52
Scala kullananlar varmı?
şahsi fikrim.. astra 140hp ama şanzıman tork konvertör öyle olmasa..
bu sıralamada tercihim bundan sonra tatmin edecek araç gti olurdu, temizini bulmak zor belki gt 150hp olanı olabilir çift kavrama tork'a göre baya farklı olucaktır.
speed_emre
30-09-2021, 14:44
yok astra ağır kalıyor. Honda 1.5 sport paket 182 likler var onlara yöneldi. Birde leon style paket 150 bg lik olanlara bakıyorum. Oynamayada azıcık müsait olsun :)
polo gti vardı bizde çokiyi alet, öyle honda 1.5 182 likler falan ona göre... :)
speed_emre
30-09-2021, 15:58
polo gti vardı bizde çokiyi alet, öyle honda 1.5 182 likler falan ona göre... :)
arıyorum polo gti ama kimse onun 200 220 liralık araba olduğunu anlamıyor 150 liralık araba gibi duruyor ama zevki güzel işte :)
arıyorum polo gti ama kimse onun 200 220 liralık araba olduğunu anlamıyor 150 liralık araba gibi duruyor ama zevki güzel işte :)
bencede etmez o paralar ama piyasa çok saçmaladı... 3-4 sene kadar önce ful hatasızını yetmişbine verdik.. verilcek araba değil garajda 1tane durcak aslında...
speed_emre
30-09-2021, 16:04
aynen haklısın. Honda civic 1.5 turbo , Leon 1.5 tsi 150 bg , yada 1.4 150 bg olanı ,polo kafamı kurcalayan arabalar. Model düşük poloda işte.
speed_emre
02-10-2021, 19:27
Aramaya devam…
speed_emre
03-10-2021, 19:50
250.000 kadar corsa bakıyorum. Aramaya devam.
Bence 208 Gt line alın çok memnun kalırsınız
Bizde aynı fiyat aralığına max, dizel+otomatik dolu bir şey bakıyoruz da, 1.6 bluehdi Allure makyajlı ksa 308 alınır mı? Astra k da bakmak isterdim ama en üst paket + sunroofluları bütçeyi biraz geçiyor. Deneyimlemiş arkadaşlar yorum atabilirse seviniriz
speed_emre
04-10-2021, 14:12
Bence 208 Gt line alın çok memnun kalırsınız
250 kadar çıkıyorum gt line olmuş 300.000 tl :D