Orijinalini görmek için tıklayınız : Yüksek lisans tezi için anket ricası
Merhabalar,
Bir genç arkadaşımızın üniversite tezi için anket olayı varmış ama sayı olarak yetersiz kalmış biraz. Tech ailesi olarak bir el atar mıyız acaba 10 dakikalık bir şey. :) Ben de doldurdum çok faydalı bir çalışma gerçekten. Destekleriniz için teşekkür ederiz.
Anket linki (https://forms.gle/RAdeen5d95VPz6JG8)
Birbirine çok yakın yanıtlar var bilinçli bir düzen mi anlamadım ama.. Gönderdim Ezine peyniri sever olarak :)
Çok uzun bir anketti. Ama destek için doldurdum. Ezine peyniri sevmem ama eşim sever.
zOnstyLe
09-10-2021, 10:50
Gercekten uzun bir anketmiş, Tezler artık bu kadar basitmi ? Katıldım.
ErenErdem
09-10-2021, 15:00
Katıldım :)
Birbirine çok yakın yanıtlar var bilinçli bir düzen mi anlamadım ama.. Gönderdim Ezine peyniri sever olarak :)
Teşekkür ederiz hocam :)
Çok uzun bir anketti. Ama destek için doldurdum. Ezine peyniri sevmem ama eşim sever.
Teşekkür ederiz hocam :)
Katıldım :)
teşekkürler hocam :)
Gercekten uzun bir anketmiş, Tezler artık bu kadar basitmi ? Katıldım.
teşkkür ederiz hocam :)
livaneli
10-10-2021, 13:43
"Ezine peyniri, bölgede daha fazla istihdama yol açar." Anlatımı bozuk bir cümle.
Yordu biraz ama Ezine ye yakın birisi olarak testi tamamladım :)
Bidaha ezine perniri almayacığım içim dışım peynir oldu bu nasıl anket :))
:hahaha::hahaha::hahaha:
Peynir almayan, kırk yılda bir tüketen biri olarak full ortadaki şıklardan gittim sayılır, öyle olunca çok uzun sürmedi :D
Bu fiyatlarla zaten zor :D
valla haklısınız ben de uzun süre peynir yemem gibi :D
Harbiden öyle oldu,girdiğime pişman oldum ama bitirmemek olmazdı :) işaretlemeli kısımlarda sallamak lise yıllarımı hatırlattı
Harbiden öyle oldu,girdiğime pişman oldum ama bitirmemek olmazdı :) işaretlemeli kısımlarda sallamak lise yıllarımı hatırlattı
:D kesinlikle katılıyorum olan yerler aynı sırayla gidiyor gibi geldi bana. o yüzden kolay oldu biraz doldurması :D :D