Orijinalini görmek için tıklayınız : Manuel sanzıman tamır usta tavsıyesı
BıD-Clio
19-10-2021, 14:10
Evet beyler İstanbul Avrupa yakası oncelıgımız manuel sanzıman tamırı yapan (sok tak dahıl ) usta ve dukkan tanıdıgı olan tavsıye edebılecegınız yer varmı arac opel 3. vıtes cırtlama yapıyor senkromenc sadece buyuk olasılıkla vıtesten atma vs yok
KoramiraL
19-10-2021, 14:38
Bildiğim en iyisi Dolapdere'de Tütüncü Oto şanzıman var, normalde otomatik ağırlıklı bakıyorlar ama manuel kısmı var bildiğim kadarı ile işlerinde çok iyiler 2 yada 3 kuşak şanzımancıdırlar. :)
BıD-Clio
19-10-2021, 18:38
Ben de sadece otomatik yapiyorlar diye biliyordum
Bayrampaşada ersu opel var. Opelciler memnun gruptaki. Şanzıman yapıyor mu bilmiyorum sorun isterseniz
BıD-Clio
21-10-2021, 12:49
İletisime gectim orayla. Fiyat bilgisi veremiyormus fiyat veren baska yerlerle iletisime gecmemi soledi
direk nokta atışı fiyat beklemek yanlış olur. ancak bir aralıkta fiyat verebilir o da ucu çok açık bir durum olsa gerek.
BıD-Clio
21-10-2021, 20:29
direk nokta atışı fiyat beklemek yanlış olur. ancak bir aralıkta fiyat verebilir o da ucu çok açık bir durum olsa gerek.
Tabi ki kesinlikle. Yani ben nokta atisi girdigimde ciktigimda fiyat su olsun diye birsey demedim atiyorum 1.5-2 der tahmini sokulunce ekstra biseyi cikar onu acinca soyleyebilirim ancak diyebilmesi gerekiri diye dusunuyorum.