Orijinalini görmek için tıklayınız : Türkiye Pist Şampiyonası Ümit Ülkü vs Murat Engin
TPŞ nin 4. ayagında,şampiyon pilot Ümit Ülku ıle yarışın basından sonuna kadar tampon tampona mucadele ettık.
Sonunda kazanan ben oldum ama seyır zevkı muthıs bır yarış oldu.
6 farklı kameradan çekimler....
Buyrun,keyıflı seyırler...
18TURLUK MUHTEŞEM KAPIŞMA MURAT ENGİN vs ÜMİT ÜLKÜ - YouTube (https://youtu.be/CVuIaMSRtLo)
Ümit Ülkü sadece sizi geçmeye odaklanmış piste odaklanmada ciddi problem yaşamış sizi geçmek için çizgi mizgi herşey kaçmış kaçırılan her viraj hamle şansı bırakmamış..
Sonuç kaçınılmaz olmuş
Tebrikler.
rahmitanir
02-11-2021, 14:49
Cumartesi canlı izleyememiştim. Ama video çok kaliteli olmuş, yerinde izler gibi keyif verdi.
Pazar günü ailecek gelip izlemiştik. O yarış da çok keyifliydi. Senin teknik arıza çok talihsiz oldu tabi Pazar günü. İnş aracın bu haftaki yarışa yetişmiştir.
rahmitanir
02-11-2021, 15:04
Bu arada en onemli detayi atladim. Bu yarisin izmir'deki son yaris olma ihtimali malesef cok kuvvetli. Eger belediye mevcut kararinda sabir kalirsa, pist kapatilacak, hatta yanlis bilmiyorsam yikilacak. İns yetkililer ikili cekismeleri bir kenari birakip, sporun yasatilmasi icin cok kritik olan bu tesisin yasamasi saglanir.
Ümit Ülkü sadece sizi geçmeye odaklanmış piste odaklanmada ciddi problem yaşamış sizi geçmek için çizgi mizgi herşey kaçmış kaçırılan her viraj hamle şansı bırakmamış..
Sonuç kaçınılmaz olmuş
Tebrikler.
Bu arada en onemli detayi atladim. Bu yarisin izmir'deki son yaris olma ihtimali malesef cok kuvvetli. Eger belediye mevcut kararinda sabir kalirsa, pist kapatilacak, hatta yanlis bilmiyorsam yikilacak. İns yetkililer ikili cekismeleri bir kenari birakip, sporun yasatilmasi icin cok kritik olan bu tesisin yasamasi saglanir.
Aslında bana baskı yapmak ve hataya zorlamak için çok çizgi değiştiriyor.
Genelde bunu biz eski pilotlar önümüzdeki on sürekli aynaya bakmasını sağlayarak dikkat dağınıklığı yaratmak için yaparız.
Buarada ümit in çizgileri bazı yerlerde farklı,freni taşımayı seven pilot ve tecrübesi çok yukarda.
Ama iki yarışta onumdeydin :)
Malesef İzmir pistini çiçek bahçesi yapmaya çalışan bir İzmir belediyesi var. Uğraşıyoruz ama ne kadar fayda getiricek bakalım.
Dizelerde sosyal medyadan mutlaka tepkilerinizi dile getirin
Malûm pist yok ülkemizde....
Yarışlar keyifli ve zorlu.
Temas çok oluyor. Bende elinden geleni yapıyorum.
Aslında bana baskı yapmak ve hataya zorlamak için çok çizgi değiştiriyor.
Genelde bunu biz eski pilotlar önümüzdeki on sürekli aynaya bakmasını sağlayarak dikkat dağınıklığı yaratmak için yaparız.
Buarada ümit in çizgileri bazı yerlerde farklı,freni taşımayı seven pilot ve tecrübesi çok yukarda.
Ama iki yarışta onumdeydin :)
Malesef İzmir pistini çiçek bahçesi yapmaya çalışan bir İzmir belediyesi var. Uğraşıyoruz ama ne kadar fayda getiricek bakalım.
Dizelerde sosyal medyadan mutlaka tepkilerinizi dile getirin
Malûm pist yok ülkemizde....
Yarışlar keyifli ve zorlu.
Temas çok oluyor. Bende elinden geleni yapıyorum.
Hayret ilk defa birisi hakkında olumlu yorumlar yaptın :D
Ulen ne gunmus arkadas...
Zaman gecıp ızleyınce ozledım.