Orijinalini görmek için tıklayınız : 2008 model Audi A6 2.0 tfsi almayı düşünüyorum. Bilgilerinize ihtiyacım var.
Selamlar. Kendime passat b7 sw aldıktan sonra babamın daciayi satıp ona da alalım dedik. Araba bulamıyoruz.
224 000 TL ye 2008 A6 buldum. 170 Bg. 180 000 km de.
Genel baktığımda 10 K km de 1 litre yağ yaktığını oludum. Harici bilgi bulamadım.
Ortalama 5 yıl , 50-70 K km kullanmayı planlıyoruz.
Tavsiye eder misiniz ?
Passat sw Wagon 250 000 TL altinda yok. O yüzden battı balık yan gider deyip buna daldım :)
Şimdiden teşekkürler.
Selamlar. Kendime passat b7 sw aldıktan sonra babamın daciayi satıp ona da alalım dedik. Araba bulamıyoruz.
224 000 TL ye 2008 A6 buldum. 170 Bg. 180 000 km de.
Genel baktığımda 10 K km de 1 litre yağ yaktığını oludum. Harici bilgi bulamadım.
Ortalama 5 yıl , 50-70 K km kullanmayı planlıyoruz.
Tavsiye eder misiniz ?
Passat sw Wagon 250 000 TL altinda yok. O yüzden battı balık yan gider deyip buna daldım :)
Şimdiden teşekkürler.
Yağ tüketme olayı var. 10.000 km iyimser olur. 3-4.000 km de 1 litre eklenir.
A5 2.0 TFSi baktım epeyce, ilanların çoğunda sandık motor koyulmuş veya motor yapılmış araç vardı. Kumar gibi geliyor bana :)
A5 2.0 TFSi baktım epeyce, ilanların çoğunda sandık motor koyulmuş veya motor yapılmış araç vardı. Kumar gibi geliyor bana :)
Büyük bir kumar değil abi, motor kompresyon değerlerine vs bakmak lazım. Yağ tüketmesi 1-2 nesil eski Audi lerde normal karşılanıyor. Ama bu durumu gözardı edenler motor yedi.
Selamlar. Bilgiler için teşekkür ederim. Passat Sw buldum bi tane kısmetse perşembe onu alacağız. Vw ustam olduğu için daha ağır bastı. 220 000 e anlaştık. Birde galerici ile iletişim sağlıklı olmadı. Gezen adamı yollayacaktım. yağmur yağıyor Araba kirli sonra gelsin vs dedi. Experi yapacak arkadaş yağmur yok buralar güneşli vs deyince iyice kıllandım.