Orijinalini görmek için tıklayınız : Mercedes satista gorevli kimse var mi?
Maxiboost
06-12-2021, 14:02
Arkadaslar merhaba, Mercedes bayilerinde satis gorevlisi arkadas var mi aramizda?
GLB Ariyoruz bir arkadasa da :D
Arkadaslar merhaba, Mercedes bayilerinde satis gorevlisi arkadas var mi aramizda?
GLB Ariyoruz bir arkadasa da :D
Abi selam
Eskiden çalışıyordum.
Bursa Mengerler Nilüfer e giderseniz 2.el satış Müdürü Ahşen abi ye Tuğbay'ın selamı var diyebilirsin.
İstanbul Mengerler Davutpaşa - Efe Erkan a aynı şekilde.
İzmir Has - Koray, Berkant aynı şekilde.
Hatay Has- Koray
Her şehirden bir arkadaş bulabiliriz.
Çorlu Mengerler - Nejla
vs vs
Ama araç yok :)
tuner faruk
07-12-2021, 13:52
Abi selam ben varım fakat araç yok malesef en erken Mart ayında gelmesi ön görülüyor.
Abi selam ben varım fakat araç yok malesef en erken Mart ayında gelmesi ön görülüyor.
cla var mı ? 4matic yada 2çeker fark etmez amg paket olması yeterli
tuner faruk
07-12-2021, 14:39
cla var mı ? 4matic yada 2çeker fark etmez amg paket olması yeterli
Şuan marttan önce hiç araç yok malesef
Maxiboost
07-12-2021, 15:02
Ya peki bayilerdeki 2. Eller icin takas sarti olayi nedir boyle sacma bir uygulamayi nasil yapiyor mercedes? Scooter mi getirelim takas icin :D
Mercedes - Benz GLB Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da (https://www.sahibinden.com/arazi-suv-pickup-mercedes-benz-glb?sorting=km-nu_asc)
Abi bayiyle uğraşmaya gerek var mı? Mart'ta araç gelecekse zaten kimbilir ne kadar olacak o zamana kadar.
500-600'lere ilana giren arabalara bak.
1.100'e GLB 35 AMG ilanı vardı.
Ah ulan ah, para yok ki AMG para...
tuner faruk
07-12-2021, 15:49
Ya peki bayilerdeki 2. Eller icin takas sarti olayi nedir boyle sacma bir uygulamayi nasil yapiyor mercedes? Scooter mi getirelim takas icin :D
Sıfırda araç olmayınca giderleri karşılamak için hem sıfırda hem ikinci elde çoğu bayii takası zorunlu tutuyor abi.
Belki ilk otomobilini alacak müşteri.
Yada şunu (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lada-lada-samara-sport-976973625/detay) getirdik alacak mı?
Ne saçma saçma sapan işler arkadaş!?
Gerçi şu şu nitelikteki otomobille takas diye bir şey dememiş ki. Otomobil bile dememiş. "-ARAÇLARIMIZIN SATIŞINDA TAKAS İŞLEMİ ŞARTI VARDIR-". Herhangi bir şey takasa götürülebilir demek mi yani. Ben yazana güvenip geldim.
Jeremy Clarkson reisin "...onun yerine bir kamyon bokta alabilirdin" sözü var. Bir kamyon bokta götürülebilir :)
Belki ilk otomobilini alacak müşteri.
Yada şunu (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lada-lada-samara-sport-976973625/detay) getirdik alacak mı?
Ne saçma saçma sapan işler arkadaş!?
Gerçi şu şu nitelikteki otomobille takas diye bir şey dememiş ki. Otomobil bile dememiş. "-ARAÇLARIMIZIN SATIŞINDA TAKAS İŞLEMİ ŞARTI VARDIR-". Herhangi bir şey takasa götürülebilir demek mi yani. Ben yazana güvenip geldim.
Jeremy Clarkson reisin "...onun yerine bir kamyon bokta alabilirdin" sözü var. Bir kamyon bokta götürülebilir :)
Samara 30 mu olmuş :beuj::beuj::beuj:
Geçenlerde de Osmaniye VW gitmiştik arkadaşa Golf bakmaya. Satış müdürü yakında showroomda 2.el araba satmaya başlayacağız diyordu.
Maxiboost
07-12-2021, 17:44
Sıfırda araç olmayınca giderleri karşılamak için hem sıfırda hem ikinci elde çoğu bayii takası zorunlu tutuyor abi.
Senin dedigin stokculuk oluyor. Piyasadan baska bir mercedes alabilir ya da arac olmadigi icin zarari varsa merkezle gorusucek. Standart bir marka degil ki mercedes bayisinden bahsediyoruz. Dupeduz rezillik.
Senin dedigin stokculuk oluyor. Piyasadan baska bir mercedes alabilir ya da arac olmadigi icin zarari varsa merkezle gorusucek. Standart bir marka degil ki mercedes bayisinden bahsediyoruz. Dupeduz rezillik.
Her araç markasında 0km satışında takas şartı var neredeyse %80 böyle piyasa.
Ama 2.el araç alırken takas şartı ilk defa duydum.
0km araç satışındaki takas bahsi hem nihai müşteriyi seçmek hemde maddi kazanç sağlamak tabi...
Rezillik tarafı ise şöyle; Benden X paraya aracı alan herhangi bir standart vatandaş ertesi güne bile kalmadan aracı x+100.000 TL gibi bir bedelle aracı ilana koyuyor. Sonra geliyor eee hanım aracı beğenmedi bıdı bıdı bıdı. Bana başka araba bul. Bu kadar da gözümüze sokma al-sat işini :)
kiraccemal
08-12-2021, 09:42
Geçen koluman'a uğradık showroomda 3 araç vardı 2 si satılmış 1 i de test aracıydı. onu da satmıyorlardı. ellerinde araç kalmadığını ve en erken mart ayında geleceğini, 2. el araç satışlarını da durduklarını dile getirdiler. Araç bakan arkadaşımla boynumuzu bükerek ayrıldık.
cbrracingteam
08-12-2021, 12:57
peki arkadaşlar şimdi bu piyasada araç almak mantıklımı yoksa mart a kdar beklesek rakamlar geri gelir mi alım gücü kimsede kalmadı hep al satçılar arasında dönüyor araçlar son kulanıcıda mal yok
peki arkadaşlar şimdi bu piyasada araç almak mantıklımı yoksa mart a kdar beklesek rakamlar geri gelir mi alım gücü kimsede kalmadı hep al satçılar arasında dönüyor araçlar son kulanıcıda mal yok
Kritik fiyatlar, şuan son gelen zamlar bizi ürkütüyor. Daha da zam gelirse son fiyatlara piyasada alım satım yavaşlar.
Ancak geri geleceğini düşünmüyorum.
Al diyene de alma diyene de kulak asma.
İhtiyaçsa ihtiyacına göre bir araç al derim.
Bundan sonra araç fiyatlarında düşüşü kimse beklemesin. Tr'de böyle bişeyin olması söz konusu değil. Artık bu fiyatlar ve üstü olarak görürüz
ChtArdARSL
11-12-2021, 14:37
3 aydan beri borusanda 5 icin sıradayım 1.1m yazıldım suan 1.5m oldu :)